Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Adel Provence menawarkan pelbagai harga dan cara memotivasi golongan muda untuk bercakap bahasa Perancis dan memberi mereka keyakinan diri dan cara untuk berbuat demikian. Dengan menggunakan kaedah pengetahuan yang diperoleh di Perancis (ungkapan lisan, perbendaharaan kata, tatabahasa dan pemahaman).

Jumlah rendaman dan penemuan - sepanjang tahun untuk 17 hingga 60 tahun

Program pengajaran memberi tumpuan kepada empat kecerdasan asas: kefahaman oral, kefahaman tertulis, ungkapan lisan dan ungkapan bertulis. Kursus standard meliputi subjek komunikasi lisan, tatabahasa, subjek budaya dan Tamadun Perancis. Untuk penginapan singkat kami menawarkan kelas individu atau kumpulan untuk kedua-dua pemula dan pelajar lanjutan. Pada hari pertama kursus anda, anda akan menjalani ujian penilaian dalam bahasa Perancis, yang akan membolehkan kami menempatkan anda mengikut keupayaan anda.

Pilih belajar Perancis di Marseilles, Selatan Perancis! Sekolah bahasa Perancis kami boleh menampung anda dari satu minggu hingga beberapa bulan. Kami mengalu-alukan pelajar semua peringkat umur dan peringkat sepanjang tahun. Jika anda belajar bahasa Perancis di Perancis dengan Adel Provence, anda pasti akan mencari kursus bahasa Perancis yang sesuai dengan keperluan anda!

Lokasi

Marseille

ECOLE BARAERLIN ADEL

Alamat
23 Rue Edmond Dantes
13004 Marseille Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Perancis
Telefon
+33 (0)4 91 47 96 79