Baca keterangan rasmi

Selama hampir 50 tahun, Gobelins, l'école de l'imej telah menjadi rujukan global dalam bidang komunikasi digital, reka bentuk interaktif dan hiburan. Terkenal sebagai salah satu yang terbaik sekolah-sekolah di dunia, Gobelins menawarkan kursus-kursus dalam Photography, pembikinan filem animasi, Animasi 3D, Motion Design dan Video Permainan.

Gobelins, l'école de l'imej telah membangunkan pelbagai program dan perkhidmatan antarabangsa untuk memenuhi keperluan antarabangsa pelajar, profesional, sekolah, perniagaan, perayaan dan juga kebudayaan kedutaan.

ANIMATED pembikinan filem

4 tahun sepenuh masa: Kursus ini membolehkan pelajar menguasai kedua-dua teknik animasi tradisional dan digital (2D dan 3D) berikutan kaedah profesional dalam keadaan animasi studio, membolehkan pelajar untuk menangkap setiap langkah reka bentuk filem dan pengeluaran serta beransur-ansur melengkapkan mereka dengan kemahiran dijangka dapat bekerja pada ciri yang panjang.

3D ANIMATION

1 tahun sepenuh masa: Program Lanjutan Animasi Watak 3D yang mempunyai persidangan, animasi dan permainan video antarabangsa pakar, pengeluaran sesuatu reel demo individu dan 3 bulan dengan laporan latihan untuk ditulis. Kursus ini adalah satu peluang untuk mengembangkan kemahiran tahap profesional dalam pengarahan, lakonan dan pergerakan.

PHOTOGRAPHY

3 tahun sepenuh masa: Membolehkan pelajar memperoleh kemahiran kreatif dan teknikal peringkat tinggi, mengajar bersama dengan pakar-pakar dari amalan yang berbeza supaya pelajar mendapat pencapaian kualiti profesional. Latihan yang dijalankan dalam pelbagai format: pengajaran konvensional, persidangan, mata pelajaran teras dan bengkel bertemakan sekitar publisiti, fotografi makanan, fesyen, kecantikan dan seni bina.

MOTION DESIGN

1 tahun sepenuh masa: kemahiran Memperluas pelajar di kawasan yang semakin dicari oleh profesional: reka bentuk pergerakan. Bidang ini membolehkan untuk merancang dan membuat komunikasi disesuaikan dengan sokongan mudah alih dan ruang komunikasi baru, untuk menyusun mesej dengan menggabungkan tiga vektor Motion Design: imej animasi, tipografi dalam pergerakan dan reka bentuk bunyi.

PERMAINAN VIDEO

1 tahun ijazah khusus Sarjana: "Pengalaman Interaktif Digital" program, diilhamkan dengan CNAM / ENJMIN, adalah yang pertama seumpamanya di Perancis. Kekuatan program ini adalah bahawa ia menyediakan jurutera peringkat tinggi, pereka grafik dan pakar IT untuk menjadi pakar dalam reka bentuk dan penciptaan permainan untuk telefon bimbit, tablet, rangkaian sosial, terminal dan pemasangan.

Program diajar dalam:
  • English
  • Perancis

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

GOBELINS - L'école de l'image

... [+]

[-]
Perancis Paris
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

GOBELINS - L'école de l'image

Berdasarkan pengalaman dan reputasi di seluruh dunia dalam bidang animasi watak, Gobelins merasa latihan profesional khusus dalam 3D profils animasi watak wich adalah tin ... [+]

Berdasarkan pengalaman dan reputasi di seluruh dunia dalam bidang animasi watak, Gobelins merasa latihan profesional khusus dalam animasi watak 3D yang profil yang tinggi yang diminta. Program ini telah dibina dengan bantuan tenaga pengajar yang datang dari yang terbaik studio animasi 3D dan termasuk hands-on latihan untuk menguasai arah, pergerakan dan kemahiran bertindak.

Program ini juga termasuk persidangan daripada animasi dan permainan video pakar antarabangsa, pengeluaran kekili demo, satu latihan profesional dan laporan akhir-latihan.

Program ini mempunyai fokus antarabangsa yang kukuh dengan para peserta yang datang dari seluruh dunia.

SUBJEK dIAJAR bertindak Pergerakan: graviti dan berat badan gaya animasi: dari realisme kepada kartun Animasi watak: manusia, binatang dan toons Lipsync 3D Layout Teknik Animasi 3D yang berbeza: kaedah dan amalan Persidangan oleh pakar-pakar animasi antarabangsa Pengeluaran sesuatu reel demo individu mempamerkan kemahiran animasi pelajar KEMAHIRAN Kemahiran animasi 3D watak (watak-watak manusia, haiwan, gaya realis, kartun, dan lain-lain) Kreativiti dari segi animasi ASET-ASET latihan pengkhususan dalam Animasi Watak 3D. tumpuan antarabangsa dengan peserta dari seluruh dunia Peringkat tinggi pengajar antarabangsa Hands-on latihan praktikal dengan tahap perkembangan pedagogi supaya peserta boleh mencapai tahap profesional animasi 3D dan memperoleh peluang kerjaya baru. Penyertaan dalam FMX, satu persidangan Eropah terbesar bagi profesional animasi 3D 2-bulan internship dengan laporan latihan untuk ditulis. Pengeluaran reel demo, terutamanya membantu dalam dunia profesional dan untuk mencari pekerjaan Penonton sasaran ... [-]
Perancis Paris
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS