Institut Europeen De Francais

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Klik pada imej untuk mendapatkan petikan dalam talian segera dan buku sekarang!

Syarat:
Sah untuk kursus sehingga 31.12.2018

Institut Européen de Français adalah sebuah sekolah Perancis di Montpellier yang bertujuan untuk memberikan taraf pengajaran tertinggi kepada pelajarnya melalui perhatian peribadi, profesionalisme, kualiti, dalam suasana yang ramah dan baik. Kerana setiap orang adalah unik, kami bekerja untuk menyediakan setiap orang dengan pengalaman yang unik di selatan Perancis yang boleh diingati orang selama-lamanya.


Misi kita

«Untuk memihak kepada pertemuan, pertukaran budaya, dan penemuan diri, terima kasih atas cuti belajar bahasa dan budaya di Montpellier.»


Nilai kami

Perhatian peribadi

Oleh kerana setiap orang unik, dari kenalan pertama, kami akan membimbing dan mengarahkan anda ke penginapan yang paling sesuai dengan keperluan dan keinginan anda. Sebelum, semasa, tetapi juga selepas penginapan anda, kami memberi perhatian khusus kepada kepuasan anda. Apa jua permintaan anda, kami berusaha sebaik-baiknya untuk memberi respons dan juga harapan anda.


Suasana mesra dan keluarga

Terletak di dua rumah mewah yang paling indah di bandar ini, sekolah Perancis kami mempunyai bilik darjah yang luas dan cerah. Kerana kita tahu apa yang bermakna "dalam perjalanan" bermakna kami menjamin anda, terima kasih kepada pasukan profesional kami, bahawa anda akan merasa selesa. Biarkan sihir pertemuan itu berfungsi.

Profesionalisme

Guru kami adalah semua pakar yang berkelayakan dalam mengajar Bahasa Perancis sebagai bahasa asing. Pengalaman mereka di Perancis dan, untuk majoriti, di luar negara membolehkan mereka memahami dengan lebih baik keperluan anda, sementara pada masa yang sama menyoroti yang terbaik dari diri anda.


Kualiti perkhidmatan kami

Diiktiraf oleh label kualiti bahasa Asing Perancis, jabatan-jabatan Kerajaan bagi Pengajian Tinggi dan Penyelidikan, Kebudayaan dan Komunikasi dan Kementerian Luar Negeri, serta pengiktirafan lain di Perancis dan luar negara, institut kami adalah salah satu sekolah Perancis yang terkemuka di Perancis.

IEF juga merupakan sekolah Perancis dengan

  • Lebih daripada 1300 pelajar dan lebih 40 kebangsaan yang berbeza secara purata setiap tahun
  • Minimum 5 tahap sepanjang tahun
  • 5 guru tetap dan lebih daripada 10 guru sambilan
  • 13 bilik kelas yang lengkap, lengkap dan terang
  • Purata 7 pelajar dan maksimum 12 pelajar setiap kelas

Lokasi

Montpellier

Alamat
23, rue Saint Guilhem
34000 Montpellier, Occitanie, Perancis