Orchestra Pro

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Visi pengajaran kontemporer telah ditubuhkan lebih dari dua tahun


Sekolah pelbagai disiplin yang berakar dalam realiti seni persembahan


Orchestra Pro adalah sekolah seni pelbagai disiplin yang unik di Marseille di mana pembelajaran nyanyian , tarian dan drama dipertimbangkan dalam cara transversal dan tidak dapat dipisahkan daripada perdagangan teknikal dan pengeluaran prestasi secara langsung .


Latihan profesional yang unik di Perancis


Dengan mendekati konsep seni, teknikal dan pentadbiran ketiga-tiga disiplin ini, sekolah menawarkan latihan profesional yang unik .

Melalui pelbagai bengkel, pelajar terlibat dalam mekanik pengeluaran dan penciptaan yang berterusan . Dijemput untuk sentiasa bertindak, mereka menjadi pelaku yang benar.


Jaminan tahap pembelajaran yang tinggi


Dipimpin oleh Benjamin Balensi, seorang pemuzik dan pianis yang berbakat, sekolah itu menawarkan peringkat tinggi , menuntut latihan sambil mendengar pelajar.

Pengajaran teater, tarian dan nyanyian, dipupuk dengan cara yang transversal, membolehkan para pelajar menjadi seniman lengkap, mampu memenuhi banyak harapan para profesional panggung .


Menuntut guru dan penceramah


Diketuai oleh pasukan pendidikan yang terdiri daripada profesional yang berpengalaman dan penceramah terkenal , setiap pelajar mengembangkan identiti seni mereka sendiri. Di dalam tiangnya (nyanyian, tarian atau teater), dia mengikuti latihan yang memerlukan komitmen yang mendalam dan kerelaan kerja yang kemajuannya berlanjutan selama dua tahun .


Membuka rangkaian profesional yang luas


Orchestra Pro adalah sokongan sebenar untuk setiap artis dalam pembentukan. Disertakan dalam cita-cita kerjayanya, beliau mempunyai rangkaian profesional luas dicari oleh kakitangan keseluruhan pengajaran, sentiasa dipantau dan nasihat yang sesuai.

Setelah tamat latihannya, dia dapat menggunakan sejauh mana bakatnya untuk terbang.

Lokasi

Marseille

Alamat
8 rue Saint Sébastien
13006 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Perancis