CAFA Wine School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

CAFA Formations - France cafa Wain Antarabangsa Sommelier School guru bapa, merupakan sebuah pusat penyelidikan wain dan minuman beralkohol merasa profesional, ditubuhkan pada tahun 1986, terletak di Bordeaux pusat bandar Daerah abad ke tepi sungai untuk Chartrons (dari sejak, yang paling terkenal pedagang wain Bordeaux Perancis dan banyak lagi kawasan-kawasan perumahan yang terletak di sini). Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia datang ke sini untuk belajar wain kegemaran profesional teknik merasa wain, untuk memahami proses winemaking.

Dengan belajar di sini, anda juga boleh menjadi industri wain elit di dunia: penyelia perkhidmatan wain, pengimport arak, pengedar arak, pengusaha restoran untuk wain, master bilik bawah tanah, budaya wain dan pakar pendidikan, Pembelit wain profesional, dan lain-lain .

Wine bukan sahaja satu seni hidup, tetapi juga semangat. guru kolej yang bru dan pakar-pakar merasa wain semangat, memberi bermain penuh kepada kemahiran profesional mereka. Bukan sahaja mereka mempunyai diploma tertinggi di enologi dan merasa wain sekolah, juga terlibat dalam kerja aktif dalam bidang industri arak di dunia.

30 tahun yang lalu, beribu-ribu cafa pelajar dalam latihan teknologi bru profesional dan latihan di Perancis ladang anggur dan ladang anggur, wain, wain bawah tanah yang berkaitan dengan perdagangan. Amalan termasuk: tuaian anggur, penapaian wain, teknologi penanaman anggur, merasa profesional, mengambil bahagian dalam pameran profesional dalam industri arak, organisasi merasa wain, penyertaan dalam aktiviti perdagangan. Menjalankan pelbagai amalan selepas belajar pengetahuan kawasan wain di seluruh dunia, Implantology, bru sains, kaedah merasa profesional, pemasaran dan kursus profesional yang lain. Masukkan dunia profesional dalam pembelajaran dan amalan yang berterusan, untuk menjadi profesional.

cafa juga menampilkan masakan Perancis dan pencuci mulut pembelajaran pembelajaran profesional, beliau telah membuat sumbangan cemerlang kepada penyebaran masakan Perancis. Wain, masakan Perancis, pencuci mulut adalah intipati budaya makanan Perancis dan seni hidup, cafa bersedia untuk sebaya dengan anda untuk membantu anda berjaya!

This school offers programs in:
  • English
  • Perancis

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Sommelier kebangsaan Perancis dan wain perunding yang pakar dalam

Campus Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Perancis Bordeaux

CAFA Wine School Wine School Profesion: BA dalam latihan profesional wain Perancis dan Perancis dalam masakan wain dan spirit Perancis BTS profesional Perancis dan Perancis jualan teknikal profesional antarabangsa wain dan spirit profesional pasaran Perancis sommelier negara dan wain perunding yang pakar dalam satu tahun Kebangsaan Perancis sommelier negeri dan perunding wain sommelier dan wain perunding yang pakar dalam dua tahun latihan bahasa Inggeris profesional undang-undang tahun [+]

1. Makanan Perancis dan profesion wain atau khusus PerancisBahasa Perancis dan kursus-kursus latihan profesional, pelajar akan menerima latihan profesional dalam bahasa Perancis, semua sumber akan disediakan untuk pelajar.Rakan-rakan kami Liga Perancis Bordeaux ke cafa menyediakan tahap yang berbeza pelajar dalam kursus-kursus Perancis - "berkualiti tinggi kursus latihan Perancis"Semua guru adalah profesional dan mempunyai diploma dan telah bertahun-tahun pengalaman mengajar guru, penggunaan kaedah pengajaran interaktif, peralatan sekolah, bilik darjah dilengkapi dengan penghawa dingin dan multimedia, kandungan kursus dan CEFR (Rujukan Eropah untuk Languages) konsisten. Semua kursus yang ditetapkan dengan mencadangkan "Rangka Kerja Bersama Eropah Rujukan Bahasa" di dalam dan sekitar dialog itu, empat elemen asas kefahaman membaca, menulis dan dialog di kawasan itu. Ujian diperlukan sebelum kemasukan ke penempatan dengan pencapaian anda, dari A1 hingga C2 kami 6 peringkat kursus.Jumlah tempoh 160 jam, untuk kursus 8 minggu- barangan pilihan: wain PerancisSelain latihan yang sistematik dalam bahasa Perancis, tetapi anda juga boleh mempelajari ilmu-kawasan wain Perancis: Bordeaux, Burgundy, Alsace, Provence, Champagne, dan lain-lainMerasa kemahiran untuk menguasai, dan meletakkan asas bagi negara ini untuk memasuki sommelier dan wain perunding Perancis yang pakar dalam latihan lanjutan.Pilihan: memilih latihan empat minggu di syarikat itu semasa kursus: kebun anggur, kedai wain, wain dan perdagangan restoran syarikat dan sommelier kanan yang lain.- barangan pilihan: masakan PerancisBagi pelajar yang berminat dalam masakan Perancis, masakan Perancis kami menawarkan latihan profesional untuk anda supaya anda boleh belajar pengetahuan dan kemahiran profesional hidangan Perancis.masakan Perancis chef perlu untuk keuntungan makanan, tetapi kaedah memasak juga terkenal, pemprosesan dan pengawetan makanan, dan semangat... [-]

Video

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations