Baca keterangan rasmi

CAFA Formations - France cafa Wain Antarabangsa Sommelier School guru bapa, merupakan sebuah pusat penyelidikan wain dan minuman beralkohol merasa profesional, ditubuhkan pada tahun 1986, terletak di Bordeaux pusat bandar Daerah abad ke tepi sungai untuk Chartrons (dari sejak, yang paling terkenal pedagang wain Bordeaux Perancis dan banyak lagi kawasan-kawasan perumahan yang terletak di sini). Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia datang ke sini untuk belajar wain kegemaran profesional teknik merasa wain, untuk memahami proses winemaking.

Dengan belajar di sini, anda juga boleh menjadi industri wain elit di dunia: penyelia perkhidmatan wain, pengimport arak, pengedar arak, pengusaha restoran untuk wain, master bilik bawah tanah, budaya wain dan pakar pendidikan, Pembelit wain profesional, dan lain-lain .

Wine bukan sahaja satu seni hidup, tetapi juga semangat. guru kolej yang bru dan pakar-pakar merasa wain semangat, memberi bermain penuh kepada kemahiran profesional mereka. Bukan sahaja mereka mempunyai diploma tertinggi di enologi dan merasa wain sekolah, juga terlibat dalam kerja aktif dalam bidang industri arak di dunia.

30 tahun yang lalu, beribu-ribu cafa pelajar dalam latihan teknologi bru profesional dan latihan di Perancis ladang anggur dan ladang anggur, wain, wain bawah tanah yang berkaitan dengan perdagangan. Amalan termasuk: tuaian anggur, penapaian wain, teknologi penanaman anggur, merasa profesional, mengambil bahagian dalam pameran profesional dalam industri arak, organisasi merasa wain, penyertaan dalam aktiviti perdagangan. Menjalankan pelbagai amalan selepas belajar pengetahuan kawasan wain di seluruh dunia, Implantology, bru sains, kaedah merasa profesional, pemasaran dan kursus profesional yang lain. Masukkan dunia profesional dalam pembelajaran dan amalan yang berterusan, untuk menjadi profesional.

cafa juga menampilkan masakan Perancis dan pencuci mulut pembelajaran pembelajaran profesional, beliau telah membuat sumbangan cemerlang kepada penyebaran masakan Perancis. Wain, masakan Perancis, pencuci mulut adalah intipati budaya makanan Perancis dan seni hidup, cafa bersedia untuk sebaya dengan anda untuk membantu anda berjaya!

Program diajar dalam:
English
Perancis

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

CAFA Wine School

CAFA Wine School Profesional: - Latihan Perancis Perancis dan Perancis Wain Profesional Perancis dan Perancis Profesional BTS Wain dan Teknologi Roh Penjualan Wain Profes ... [+]

1. Asas: Wain Perancis dan Perancis / Perancis dan Perancis

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Kursus Pra-profesional: Bahasa Perancis dan wain rantau Perancis]Fran ç ais Langue Etrangère et Vins de France

Kursus ini kaya dengan kandungan, bukan sahaja untuk belajar memperbaiki bahasa Perancis, tetapi juga untuk mempelajari asas-asas wain Perancis: Bordeaux, Burgundy, Alsace, Loire, Provence, Champagne dan wilayah wain Perancis yang lain; Makan dengan wain. Menyediakan peluang latihan: anda boleh berlatih dalam latihan empat pintu di kilang wain, kedai, wain bawah tanah, restoran, dll. Sediakan untuk masuk ke French National Sommelier Sommelier Certification Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Perancis Bordeaux
Sept. 2019
English,Perancis
Sepenuh masa
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations

Alamat
108, Quai des Chartrons
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Perancis
Website