International Language School of Poland

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The ILSP menggunakan kurikulum moden yang mendedahkan bagaimana untuk belajar kemahiran bahasa Inggeris yang paling berkesan-dengan menggabungkan berbahasa Inggeris, mendengar dan membaca dalam persekitaran pembelajaran yang menyokong. Pelajaran kami termasuk banyak peluang kepada pelajar untuk menggunakan bahasa yang seperti permainan, pasangan-kerja, kumpulan kerja, projek-projek. Terdapat enam peringkat dalam kursus daripada Pemula (A1) untuk Lanjutan (C2).

koridor

Bagi pelajar yang matlamat adalah pendidikan dan yang ingin untuk belajar bahasa Inggeris secara intensif, program ILSP menawarkan peluang untuk memberi tumpuan kepada perbendaharaan kata dan tatabahasa maju, meningkatkan kemahiran mendengar dan bertutur dan mata pelajaran lain yang berkaitan. Kami menawarkan kursus persiapan peperiksaan IELTS, kursus Bahasa Inggeris Perniagaan, Perubatan Bahasa Inggeris, dan Bahasa Inggeris Pelancongan.

Tahap setiap peserta diperiksa dengan teliti sebelum kursus bermula. Pelajar perlu melengkapkan ujian penempatan dan mempunyai temu bual lisan. Ia disediakan dengan semua bahan-bahan pembelajaran dan pemberian yang dikehendaki oleh program kursus. Pelajar mempunyai akses kepada perpustakaan sumber sekolah.

Office2 Bahasa Sekolah Antarabangsa Poland dikendalikan oleh sepasukan guru yang berkelayakan, berdedikasi dan berpengalaman. Kami menjamin bahawa guru-guru kami dilatih secara profesional dalam pengajaran bahasa Inggeris kepada penutur bahasa lain. Mereka bekerja keras untuk menyediakan pelajaran bahasa menarik dan menyeronokkan. Mereka mesra dan sentiasa bersedia untuk membantu.

Kami membuat pelajar kita berasa seperti di rumah dengan membantu mereka dengan pemprosesan visa, pemindahan lapangan terbang, penginapan dan sokongan berterusan sepanjang penginapan mereka. Bagi pelajar yang lebih suka untuk menggabungkan pengajian mereka dengan perjalanan yang menarik untuk tempat bersejarah dan budaya, kami menawarkan lawatan lawatan di sekitar Poland dan Eropah dan pelbagai. Program-program sosial, penginapan yang berkualiti tinggi dan sokongan yang kami sediakan sepanjang penginapan pelajar akan membantu mereka menggunakan maksimum masa di luar negara.


Kami menawarkan perkhidmatan peribadi, mesra dan profesional dan menyesuaikan program untuk memenuhi keperluan kursus anda yang tepat. Lawati Poland untuk meningkatkan bahasa Inggeris anda, bertemu rakan-rakan baru, cuba masakan, belajar tentang sejarah yang jelas dan budaya, menikmati melawat banjaran gunung yang megah, tasik yang indah dan sungai-sungai dan mengumpul kenangan yang akan berlangsung seumur hidup.

Lokasi

Warsaw

Alamat
International Language School of Poland
ul. Bagatela 10 lok. 30
00-585 Warszawa

Warsaw, Mazowieckie Masovian, Poland