VARIA - Polish Language Center

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Varia telah ditubuhkan 13 tahun yang lalu. kami mengajar Poland. Dan Poland sahaja.

Februari 2004. Krakow ditutup dengan salji dan ia sejuk. Janek, Maria, Carlos, Tassilo, Lena ... Mimpi menjadi kenyataan. Kami mempunyai kumpulan pertama kami sembilan pelajar!

September 2016. Kami mengucapkan selamat tinggal kepada cuti di Varia. Dari Iceland ke Australia dan dari New York ke Semenanjung Kamchatka. 200 lagi pelajar bercakap Poland. Pendaftaran untuk kursus semester kami dibuka. Seperti setiap tahun, ahli perniagaan yang sibuk, peminat untuk segala-galanya itulah Poland, mereka didorong oleh cinta dengan mereka yang mencari bahasa 'eksotik' akan bermesyuarat pada kursus kami.

Kami adalah berumur 13 tahun dan kami pasti mempunyai sebab untuk meraikan. Pelajar dari hampir 90 negara di seluruh dunia, guru dan suasana yang sangat luar biasa.

PELBAGAI KURSUS BAHASA

Kumpulan dan individu, musim panas dan semester, intensif dan hujung minggu, menyediakan untuk peperiksaan sijil negeri dan melatih kemahiran bahasa diberikan. kursus Thematic atas permintaan (perniagaan, teknikal, perubatan). Kami mengajar di semua peringkat bahasa. Anda pilih kekerapan dan masa. Kami akan sentiasa mencari kursus seting keperluan anda.

BERCAKAP, BERCAKAP, BERCAKAP ...

Mengajar komunikasi adalah matlamat yang paling penting. Kami ingin perbendaharaan kata dan struktur tatabahasa yang menjadi, yang paling penting, berfungsi. Kami memberi pelajar kita sebanyak kemungkinan untuk bercakap yang mungkin. Semua kelas, juga untuk pemula, adalah di Poland. kaedah ini membawa hasil yang baik dengan cepat, yang merupakan satu motivasi tambahan untuk pelajar.

ON TERMA FAMILIAR DENGAN POLISH

pelajaran bahasa tidak segala-galanya. Varia bermakna kepelbagaian budaya yang besar.

Mesyuarat di kelab-kelab atmosfera dan kafe, menemui daerah seni Krakow - Kazimierz, bersiar-siar di sepanjang Podgorze misteri, menonton kultus filem Poland dan ... membuat Poland 'Ruskie pierogi'.

Kami ingin Krakow dan bantuan budaya Poland anda menjadi biasa dengan bahasa Poland dan memberi inspirasi kepada anda untuk belajar.

DAN PEMENANGNYA ADALAH...

Kami telah dianugerahkan oleh Sonntag Aktuell untuk sikap inovatif untuk pelancongan pendidikan dan kami menerima tiga hadiah dari Cracow Life untuk kualiti yang tinggi kursus bahasa. Terdapat banyak kenyataan media dan program TV tentang sekolah dan pelajar-pelajar kita.

Lokasi

Krąków

Alamat
ul. Michałowskiego 2/3
31-126 Krąków, Łódź Mazowieckie, Poland