CIAL - Centro de Linguas

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

CIAL adalah sebuah syarikat dengan lebih daripada 50 tahun pengalaman, yang diasaskan pada tahun 1959 sebagai sebuah sekolah bahasa untuk orang Portugis.

Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan dalam bidang berkaitan dengan bahasa dan pengajaran bahasa, menyediakan penyelesaian inovatif untuk komunikasi antarabangsa. Kualiti perkhidmatan kami disahkan oleh entiti kebangsaan dan antarabangsa.

Kami menggalakkan pengetahuan dan pembangunan diri pelanggan kami, baik di peringkat peribadi dan profesional, melalui kecemerlangan perkhidmatan yang diberikan serta komitmen daripada pasukan yang berkelayakan dan pengalaman rakan usaha sama dan guru.

Antara pelanggan kami:

AIG Eropah, AXA Portugal, Barclays Bank, Banco de Portugal, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Portugal, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, Galp Energia, IBM, Instituto Camões, Instituto de Defesa Nasional, L'Oreal Portugal , Proctor & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, Unicef, Vodafone

PERKHIDMATAN PENGINAPAN

CIAL menawarkan dua kemungkinan utama tempat penginapan:

Swasta Penginapan Home

Swasta Penginapan Home membantu pelajar mendapat kebiasaan dengan bahasa dengan bercakap kepada tuan rumah mereka. Rumah CIAL ini dipilih dengan teliti menawarkan penginapan dan sarapan serta persekitaran keluarga. Pelajar diletakkan di dalam bilik bujang dan akan hanya penutur asli bahasa mereka di dalam rumah. Sekolah ini dicapai sama ada dengan berjalan kaki atau dengan pengangkutan awam, tidak lebih daripada perjalanan 15-30 minit.

Berkongsi Apartment Penginapan

Di Lisbon kami dan Faro Bersama Pangsapuri, pelajar boleh memilih untuk tinggal di bilik-bilik single atau berkongsi dan akan mendapat manfaat daripada penginapan yang lebih bebas, sesuai untuk penginapan lebih lama, tetapi juga untuk penginapan pendek. Pangsapuri-pangsapuri yang serba lengkap, dengan TV kabel dan wifi. Bilik mandi, dapur dan ruang tamu yang dikongsi bersama dengan pelajar-pelajar CIAL lain.

Dalam kedua-dua bandar-bandar yang sekolah berada dalam jarak berjalan kaki.

Apabila pelajar memilih pilihan yang berbeza, CIAL gembira untuk membantu mencari hotel yang sesuai, asrama atau penginapan pangsapuri layan-diri.

Sila dapatkan senarai tempat-tempat yang menawarkan kadar khas untuk pelajar-pelajar kita.

PERKHIDMATAN PEMINDAHAN

Perkhidmatan pemindahan disediakan untuk pelajar yang ingin dapat ditemui di Lapangan Terbang (atau stesen keretapi / bas). Pelajar dialu-alukan oleh salah seorang kakitangan CIAL dan diambil, biasanya dengan teksi atau kereta persendirian, kepada penginapan pilihan mereka.

PERKHIDMATAN PELAJAR

CIAL mempunyai Khidmat Pelajar yang akan menasihati dan membantu pelajar bukan sahaja dalam kes masalah atau keraguan berkaitan dengan Kursus, Penginapan atau Sosial dan Tambahan-Kurikulum Program, tetapi juga dengan mana-mana aspek penginapan mereka di Portugal. Pelajar perlu menghubungi orang yang bertanggungjawab perkhidmatan ini secara langsung, atau melalui penyambut tetamu atau guru.

Lokasi

Lisbon

CIAL - Centro de Linguas

Alamat
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 Lisbon, Lisbon, Portugal
Telefon
+351 21 794 0448

Faro

Alamat
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 Faro, Daerah Faro, Portugal