Anomalia - Professional Training in 3D Animation

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Anomalia adalah latihan profesional dalam animasi yang disediakan untuk artis muda dan profesional yang bekerja sejak tahun 2008 sebagai satu peluang eksklusif untuk meningkatkan kemahiran seni dan teknologi mereka dalam ADALAH pembikinan filem animasi moden dan seni.

Anomalia menjadi tuan rumah kepada artis profesional terbaik daripada industri dan studio seperti PIXAR, injap, Aardman Animasi, Blue Sky Studios dan lain-lain Setiap tahun, kami mengadakan siri animasi mewah (komputer berasaskan) kursus untuk menyokong artis dan profesional dalam perjuangan mereka sentiasa berkembang dalam industri animasi sukar dan mencabar. Animasi adalah sukar. Untuk terus hidup sebagai animator dalam industri global yang amat mencabar, kita perlu sentiasa berkembang dan menjadi lebih baik.

Kami menyediakan peluang intensif dan berdedikasi itu untuk mengambil langkah-langkah panjang ke hadapan untuk animator dari industri atau bercita-cita animator junior, tetapi dalam masa yang lebih singkat cara maka lain yang ada (seperti belajar sendiri, belajar pada projek sebenar, persekolahan dalam talian, program ijazah klasik) . Mengapa kita membantu anda maju lebih cepat? Kerana tetapan kami adalah sebuah tempat yang sunyi yang indah, memberi inspirasi kepada orang, berdedikasi dan sangat sengit, hanya masa untuk animasi dan menyeronokkan. Dan animator yang terbaik suka datang setiap tahun untuk mengalaminya dan membantu animator juga.

Datang dan menyertai kami, dan animator profesional terbaik akan membantu anda untuk meningkatkan kerjaya anda. Bekerja keras dan belajar sambil menikmati musim panas yang indah dengan yang orang-orang seperti yang berfikiran dan artis popular dari studio terbaik di dunia. Tidak ada tempat lain seperti Litomysl. Tidak ada program lain seperti anomalia.

Anomalia adalah dalam TOP 20 buah sekolah animasi antarabangsa oleh Animasi kerjaya Review.

VISI KAMI

Tingkatkan kerjaya bakat muda dan profesional dalam industri animasi melalui menaik taraf kemahiran seni dan teknologi mereka dalam ADALAH pembikinan filem animasi moden dan seni.

anomalia SEJARAH

2008

Pengeluaran Projek animasi dengan presiden pengeluar Perancis Christian Davin (FR) dan satu pengeluar ulung Mike Robinson (UK) Pengeluaran kreatif dengan Ishak Kerlow, pengarah masa panjang di Disney Watak Animasi Masterclass dengan Kyle Balda dari PIXAR

2009

Bercerita dengan Ishak Kerlow dari Disney Making of Projek animasi persembahan 5 studio dari Denmark, Poland, Perancis, Republik Czech

2010

Watak 3D kursus Animasi dengan Dripha Benseghir (Les Gobelins), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Pengaturcaraan dalam Maya kursus dengan Aaron Walsman (Blue Sky) Amalan Pengeluaran kursus dengan BZ Petroff (LucasArts)

2011

Animasi Watak 3D dengan Michelle Meeker (Animasi Mentor), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Tips dan Trik untuk Animator dengan Keith Lango (VALVE) Rigging untuk Ciri-ciri Filem dengan Victor Vinyals (Aardman Animasi)

2012

Animasi watak 3D dengan Keith Lango (VALVE), Matt Majers (PIXAR), Royce Wesley (PIXAR) Reka bentuk watak untuk filem 3D dengan Jonny Duddle (Aardman Animasi) Studio Pipeline dengan Kay Delventhal Pantomim untuk Animator kursus dengan Robert Bennett (Les Gobelins) Animasi yang Film I. pendek dengan Kenny Roy (Acronyx, Animation Mentor)

2013

Animasi Watak 3D dengan Keith Lango (VALVE), Andy Schmidt (PIXAR), Rich Quade (PIXAR) Advanced Kartun Rigging dengan Josh Carey (REEL FX) Bercerita dengan Ishak Kerlow (dahulunya Disney) Animasi yang Film II Pendek. Dengan Anthony Wong (PIXAR)

2014

Aliran kerja dan Kemajuan Peribadi dengan Mike Belzer (VALVE) Kejelasan dalam Animasi dengan Neil Helm (PIXAR) High-End Poland dan Butiran dengan Jason Schleifer (DreamWorks) Animasi yang Film III Pendek. Dengan Keith Lango (VALVE)
This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

Program animasi musim panas

Campus Sepenuh masa 10 - 40  July 2019 Republik Czech Prague

Anomalia adalah latihan profesional dalam animasi 3D yang disediakan untuk artis muda dan profesional yang bekerja sejak tahun 2010 sebagai satu peluang eksklusif untuk meningkatkan kemahiran seni dan teknologi mereka dalam ADALAH pembikinan filem animasi moden dan seni. Program dianjurkan oleh artis profesional terbaik daripada industri dan studio seperti PIXAR, injap, Aardman Animasi, Blue Sky Studios dan lain-lain. [+]

MOHON SEKARANG

program anomalia mewujudkan persekitaran yang fokus untuk pembangunan kemahiran yang diperlukan dalam projek-projek animasi di bawah bimbingan mentor yang berpengalaman. Namun kunci kepada kejayaan projek-projek animasi moden bukan sahaja dalam mempunyai pengetahuan tentang prinsip dan kaedah tetapi juga mengetahui bagaimana untuk bekerja dalam satu pasukan. Anomalia bertujuan untuk memberi peluang bonus itu untuk kerja-kerja berpasukan di kalangan peserta.

Setiap kursus dari program ini boleh diambil secara berasingan.

Sila dimaklumkan bahawa kursus tersebut adalah terutamanya bertujuan untuk perantaraan untuk artis animasi maju!

Sertai program kami di www.anomalia.eu... [-]