Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang!

Kami mempunyai sesuatu untuk semua orang!

Institut Pengajian Bahasa dan Persediaan, Charles University di Prague menawarkan banyak kursus bahasa Czech di pelbagai tahap kesukaran dan keamatan. Kami menampung kedua-dua mereka yang berminat dalam kursus harian intensif yang berbeza-beza panjang (sepanjang tahun / semester / enam minggu), serta mereka yang memilih kursus kurang intensif. Bagi pelajar yang tidak dapat menghadiri pelajaran, kami menawarkan kursus bahasa melalui internet.

Adakah anda ingin belajar secara percuma di salah satu universiti Eropah yang paling berprestij? Daftar untuk kursus di ILPS CU!

Untuk lepasan sekolah menengah kami menawarkan kursus persediaan kursus bahasa Czech yang canggih dan mata pelajaran pakar yang panjang. Terima kasih kepada kursus ini peluang anda untuk lulus peperiksaan masuk di universiti pilihan anda di Republik Czech akan meningkat.

Kursus persediaan ditawarkan juga dalam bahasa Inggeris .

Pelajar boleh memilih daripada spesifik berikut:

  • Kemanusiaan
  • Ekonomi
  • Teknikal
  • Seni
  • Perubatan dan Sains

Kami juga mengalu-alukan graduan universiti untuk kursus kami, yang ingin belajar untuk Sarjana atau PhD di Republik Czech.

Kami menawarkan kualiti yang tinggi pada harga yang berpatutan - tuisyen 36 minggu selama 35 jam seminggu (kursus persediaan sepanjang tahun)!

Tarikh akhir permohonan untuk pelajar dengan duti visa adalah 30 Jun 2015. Kami menerima permohonan untuk 2016-2017 tahun akademik dari September 2015.

Lokasi

Prague

The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU)

Alamat
The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU) Vratislavova 29/10
128 00 Prague, Prague, Republik Czech
Telefon
+420 224 990 420