Baca keterangan rasmi

European Centre for Career Education memberikan pendidikan praktikal dalam bentuk program musim panas yang unik dalam bidang Undang-undang, Perniagaan Antarabangsa dan Senibina. ECCE mempunyai dua matlamat utama, mendidik pelajar muda dan berbakat tentang bagaimana dunia profesional benar-benar berfungsi dan pada masa yang sama menjana peluang perniagaan bagi syarikat yang kami kongsi.

Asas-asas teori bagi program-program ini diselaraskan oleh kuliah yang diberikan oleh pakar-pakar dalam bidang yang dipilih, pengalaman praktikal diperoleh oleh magang di salah satu syarikat terkenal seperti Siemens, Unicredit, Huawei, T-Mobile, DLA Piper atau Lego , berlaku di Prague dan juga bandar-bandar lain di seluruh dunia. Program musim panas ECCE sesuai untuk pelajar dan lulusan universiti yang ingin meluaskan pengetahuan mereka dan memperoleh lebih banyak pengalaman sebelum memulakan kerjayanya.

Program Musim Panas

ECCE ditubuhkan untuk memberikan penyelesaian jangka panjang untuk amalan yang tidak mencukupi sistem pendidikan usang dan perundingan kerjaya tanpa asas praktikal. Kami menjembatani pengetahuan akademik dengan pengalaman hidup sejajar bersama dengan penghargaan kepada universiti pijakan teori teoritis. Kami percaya bahawa gabungan pengetahuan teori dan kemahiran praktikal adalah prasyarat penting bagi para pelajar untuk berjaya dalam bidang masa depan mereka. Program musim panas dua bulan kami memberi tumpuan kepada Undang-undang, Perniagaan Antarabangsa, dan Seni Bina. Program ini terdiri daripada tiga minggu kursus amali intensif dan empat minggu magang di salah satu daripada 250 syarikat antarabangsa di sekitar Kawasan Schengen.

Dalam beberapa tahun kebelakangan, program musim panas ECCE dalam Undang-undang telah menjadi projek pendidikan undang-undang terbesar antara Eropah dan China. Pada 2018, kami menerima lebih daripada 650 aplikasi dari 50 negara di seluruh dunia dan mengalu-alukan kira-kira 200 pelajar yang diterima masuk ke program ini, menghabiskan musim panas yang indah di Prague. Disebabkan kejayaan berterusan, ECCE merancang untuk memperluaskan programnya ke kawasan lain dengan dua lokasi baharu dibuka di New York dan Warsaw pada tahun 2019.

Kuliah dan Latihan Magang

Setiap musim panas, kami mengajar 30 mata pelajaran praktikal kontemporari pelajar kami dalam tiga minggu mengenai isu semasa yang kebanyakannya tidak termasuk dalam kurikulum akademik. Kesemua topik ini disampaikan oleh 30 penceramah yang berbeza yang dianggap ahli dan profesional dalam bidang masing-masing. Antara penceramah kami, terdapat nama seperti Padden Guy Murphy (Ketua Dasar Global

Magang oleh ECCE

Program ECCE bukan sahaja menghabiskan masa dalam kelas. Selepas tiga minggu kursus praktikal yang intensif, pelajar kami mendapat peluang untuk menggunakan dan meningkatkan pengetahuan mereka yang baru diperolehi dalam persekitaran kerja yang sebenar dengan menjalani latihan selama empat minggu di salah satu syarikat teratas yang beroperasi di sektor mereka.

Kita boleh bergantung kepada syarikat seperti Siemens, UniCredit Bank, T-Mobile, Lego atau firma undang-undang seperti DLA Piper, Clifford Chance, Allen

Semua rakan kongsi kami sedar tentang jurang yang besar antara pendidikan tradisional dan situasi kehidupan sebenar; oleh itu, mereka dengan senang hati bersetuju untuk bekerjasama dengan ECCE untuk merapatkan jurang itu dan untuk mengambil bahagian dalam menyediakan pelajar kami untuk menjadi pemimpin masa depan yang berjaya dan pakar yang diiktiraf dalam bidang masing-masing.

Program Latihan Profesional OBOR (Projek Baru)

Program Latihan Profesional memberi tumpuan kepada membantu para peguam Cina muda elit untuk mendapatkan pengalaman berharga dan amalan perniagaan global dari persekitaran undang-undang Eropah dan untuk memberi mereka peluang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan undang-undang dalam memimpin firma undang-undang Eropah. Keutamaan program ini adalah untuk membina hubungan antara firma undang-undang Eropah dan China, yang kemudiannya boleh digunakan oleh rakan-rakan kami untuk memperluaskan rangkaian sambungan dan rujuk mereka, serta mewujudkan kerjasama yang amanah dan saling menguntungkan yang akan bertahan lama . Bersama-sama mereka akan dapat belajar dari persekitaran kerja dan budaya yang berbeza dan membantu antara satu sama lain memahami perbezaan di antara mereka.

Program ini dibahagikan kepada dua bahagian dan mengambil masa lima hingga lapan minggu. Ia bermula di China pada minggu pertama dengan latihan penyelesaian pertikaian yang dianjurkan oleh Dewan Perniagaan Antarabangsa, kemudian diikuti di Eropah oleh kuliah yang dibuat khusus mengenai topik undang-undang khusus yang dianjurkan oleh ECCE. Komponen utama program ini adalah magang di firma undang-undang terkemuka Eropah.

Perkongsian Bangunan Komuniti Cina

ECCE mempunyai kedudukan yang kukuh bukan sahaja di sektor undang-undang mewah tetapi juga berkaitan dengan firma undang-undang butik dalam pelbagai bidang kuasa. Oleh itu, kami mampu menyediakan rakan kongsi kami dengan bantuan standard global dan khusus dalam pasaran China. Kami belajar tentang kepakaran rakan-rakan kami secara mendalam dan mengetahui perniagaan mereka dengan baik. Dengan memperkenalkan dan mengatur mesyuarat para rakan Cina kami dengan firma undang-undang di EU, rakan kongsi kami dapat memperluaskan rangkaian mereka, mendapatkan kesedaran jenama mereka dengan cekap, dan mengembangkan perniagaan mereka secara langsung di kawasan tertentu di peringkat antarabangsa.

Keutamaan utama projek Perkongsian Cina ialah membina komuniti yang kuat. Ini akan membantu rakan kongsi kami dengan pertumbuhan perniagaan mereka, terutamanya dengan memperkenalkan dan menghubungkan mereka
kepada syarikat dan usahawan yang paling berjaya dari pelbagai rantau dan sektor. Dengan menjadi sebahagian daripada komuniti ini, ini memberi mereka kesempatan untuk bertemu dan membincangkan potensi, kerjasama yang saling menguntungkan.

Bagi rakan kongsi kami, kami bukan sahaja "di atas kertas", tetapi kami bersedia membantu mereka pada bila-bila masa.

Dilancarkan secara rasmi di Shenzhen pada musim bunga 2019.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


European Centre for Career Education

Program Musim Panas Kerjaya Global Undang-undang Kami adalah program intensif selama 7 minggu yang menawarkan kursus-kursus praktikal yang ditawarkan oleh 4 minggu latiha ... [+]

Program Kerjaya Global Undang-undang Internship 2020 - Prague

Program Musim Panas Kerjaya Global Undang-undang Kami adalah program intensif selama 7 minggu yang menawarkan kursus-kursus praktikal yang ditawarkan oleh 4 minggu latihan interna di syarikat-syarikat antarabangsa terkemuka dan firma undang-undang di Eropah.

Program ini direka untuk melengkapi pengetahuan akademik anda dengan menyediakan pengetahuan dan pengalaman yang anda tidak dapat di universiti tetapi diperlukan untuk kejayaan profesional. Program Undang-Undang dijalankan dalam dua kohort supaya anda boleh memilih tarikh yang sesuai dengan anda.

Secara tradisinya, Program Musim Panas Kerjaya Global kami dibuka dengan Selamat Malam Gala untuk pelajar ECCEDU, yang memberi peluang untuk bertemu dengan orang yang memberi inspirasi yang menyumbang kepada komuniti ECCEDU serta pelajar dari bidang pengajian lain (Perniagaan dan Undang-Undang Antarabangsa).... [-]

Republik Czech Prague
Jun 2020
English
Sepenuh masa
7 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Centre for Career Education

Pengetahuan komprehensif bidang seseorang adalah penting, tetapi pemimpin perniagaan yang benar perlu dapat menerapkan pengetahuan itu dalam praktik. Dengan mengajar mere ... [+]

Program Kerjaya Global Perniagaan Internship 2020 - Prague

Pengetahuan komprehensif bidang seseorang adalah penting, tetapi pemimpin perniagaan yang benar perlu dapat menerapkan pengetahuan itu dalam praktik. Dengan mengajar mereka untuk bergerak dari teori ke amalan, matlamat kami adalah untuk menyediakan graduan ECCEDU dengan kelebihan tambahan dan membantu mereka menonjol dari rakan-rakan mereka.

Kami mahu pelajar ECCEDU mengalami pengalaman dalam bidang urus niaga perniagaan antarabangsa , dan seterusnya, meningkatkan kemahiran mereka dengan memberi tumpuan kepada perkembangan peribadi dan profesional mereka. Topik yang diliputi semasa program kami dipilih dengan teliti setiap tahun untuk menyesuaikan perniagaan dunia yang sentiasa berubah.... [-]

Republik Czech Prague
Julai 2020
English
Sepenuh masa
7 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Centre for Career Education

Program Musim Panas Kerjaya Global Undang-undang kami adalah program musim panas 3-minggu yang intensif yang menawarkan kursus praktikal yang memberi fokus kepada para pe ... [+]

Kursus Kerjaya Global Law 2020 - Prague (Tiada Latihan)

Program Musim Panas Kerjaya Global Undang-undang kami adalah program musim panas 3-minggu yang intensif yang menawarkan kursus praktikal yang memberi fokus kepada para pemimpin kehidupan sebenar.

Program ini direka untuk melengkapi pengetahuan akademik anda dengan menyediakan anda pengetahuan dan pengalaman yang anda tidak dapat di universiti tetapi yang diperlukan untuk kejayaan profesional. Program Undang-Undang dijalankan dalam dua kohort supaya anda boleh memilih tarikh yang sesuai dengan anda.

30 Praktikal Undang-undang Praktikal Pengurusan Kursus yang Terfokus KerjayaPeristiwa yang Lebih Besok, Kegiatan Keterampilan Lembut, Perjalanan Lapangan, dan Kegiatan yang Diisi PenuhKuliah (3 minggu, 15 Jun hingga 3 Julai)... [-]
Republik Czech Prague
Jun 2020
English
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Centre for Career Education

Program Musim Panas Kerjaya Global Undang-undang Kami adalah program intensif selama 7 minggu yang menawarkan kursus-kursus praktikal yang ditawarkan oleh 4 minggu latiha ... [+]

Program Kerjaya Global Undang-undang Internship 2020 - Prague

Program Musim Panas Kerjaya Global Undang-undang Kami adalah program intensif selama 7 minggu yang menawarkan kursus-kursus praktikal yang ditawarkan oleh 4 minggu latihan interna di syarikat-syarikat antarabangsa terkemuka dan firma undang-undang di Eropah.

Program ini direka untuk melengkapi pengetahuan akademik anda dengan menyediakan pengetahuan dan pengalaman yang anda tidak dapat di universiti tetapi diperlukan untuk kejayaan profesional. Program Undang-Undang dijalankan dalam dua kohort supaya anda boleh memilih tarikh yang sesuai dengan anda.

Secara tradisinya, Program Musim Panas Kerjaya Global kami dibuka dengan Selamat Malam Gala untuk pelajar ECCEDU, yang memberi peluang untuk bertemu dengan orang yang memberi inspirasi yang menyumbang kepada komuniti ECCEDU serta pelajar dari bidang pengajian lain (Perniagaan dan Undang-Undang Antarabangsa).... [-]

Republik Czech Prague
Julai 2020
English
Sepenuh masa
7 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Centre for Career Education

Program Latihan Musim Panas Global Usia Latihan kami adalah program musim panas yang intensif selama 7 minggu yang menawarkan 90 kursus praktis yang berfokus pada karir d ... [+]

Program Kerjaya Global Undang-Undang Internship 2020 - Warsaw

Program Latihan Musim Panas Global Usia Latihan kami adalah program musim panas yang intensif selama 7 minggu yang menawarkan 90 kursus praktis yang berfokus pada karir diikuti oleh Internship selama 4 minggu di salah satu syarikat antarabangsa dan firma undang-undang antarabangsa di Warsaw, Poland.

Secara tradisinya, Program Musim Panas Kerjaya Global kami dibuka dengan Selamat Malam Gala untuk pelajar ECCEDU, yang memberi peluang untuk bertemu dengan orang yang memberi inspirasi yang menyumbang kepada komuniti ECCEDU serta pelajar dari bidang pengajian lain (Perniagaan dan Undang-Undang Antarabangsa).

Bahagian I - Kuliah (3 minggu, 6 Julai hingga 24 Julai)... [-]
Poland Warsaw
Julai 2020
English
Sepenuh masa
7 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Centre for Career Education

Matlamat utama Senibina ... [+]

Seni bina

Matlamat utama Senibina

Secara tradisinya, Program Musim Panas Kerjaya Global kami dibuka dengan Selamat Malam Gala untuk pelajar ECCEDU, yang memberi peluang untuk bertemu dengan orang yang memberi inspirasi yang menyumbang kepada komuniti ECCEDU serta pelajar dari bidang pengajian lain (Perniagaan dan Undang-Undang Antarabangsa).

Struktur Am ProgramBahagian I - Kuliah (3 minggu, 6 Julai hingga 24 Julai)

Ceramah ini dijalankan dalam tempoh 3 minggu.

Belajar aliran semasa

Jadual ini dikemas kini setiap tahun untuk memberikan topik yang paling relevan, praktikal, dan teras dalam bidang anda. Kuliah mengikuti kurikulum berorientasikan perniagaan dan menyusun topik-topik yang berorientasikan karier seperti reka bentuk seni bina bangunan komersial dari perspektif perniagaan, perancangan dan pengurusan pertumbuhan bandaraya, bekerja dengan pelanggan, kepimpinan atau kerjasama antara arkitek, pemaju tanah , dan perunding hartanah.... [-]
Republik Czech Prague
Julai 2020
English
Sepenuh masa
3 - 7 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Prague, Prague, Republik Czech