FLY FOR FUN S.R.O.

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

terbang sekolah Fly For Fun telah dicipta pada tahun 1995 dan kini tergolong antara yang terbesar dan sekolah penerbangan paling berprestij di Republik Czech. Kami menjual dengan pelbagai pesawat dan helikopter yang berbeza. Pengajar kami adalah juruterbang bekas airfighter, juruterbang syarikat penerbangan atau juruterbang perkhidmatan menyelamat udara.

Terbang adalah cinta kita dan misi sepanjang hayat.

FFFRSO01

Pengajar dan kakitangan

Bertemu pengajar kami dan anggota udara dan darat. Kakitangan kami adalah pemimpin dalam bidang mereka - bersama-sama, kita telah menerbangkan lebih daripada 45,000 jam penerbangan!

Petr Sindelar

Ketua pengajar (CFI) dalam sekolah penerbangan kami. Kapten pesawat dengan kemampuan ATPL (A), ujian juruterbang, juruterbang pelbagai enjin pesawat MEP, juruterbang dan pengajar enjin terbang FI (A), juruterbang glider, ujian inspektor CAA. Beliau terbang sejak tahun 1979 dan mempunyai lebih daripada 13 400 jam di udara.

Lada Kačerovský

pengajar Ulla, juruterbang komersial pesawat ATPL (A) dan pengajar FI (A), juruterbang pengangkutan helikopter ATPL (H) dan pengajar FI (H), juruterbang glider dan pengajar terbang motorless, acrobat udara, treler, juruterbang pesawat pelbagai enjin.

Michal Raudenský

Pengajar terbang sekolah Fly For Fun mempunyai lebih daripada 8 000 jam pengalaman masa penerbangan. Yang dari masa ini sebagai seorang pengajar. Dia terbang sejak tahun 1994.

Jan Matúšů

juruterbang Glider, juruterbang - pengajar Ull (A), juruterbang komersial dan pengajar dari PPL (A) untuk CPL (A). Dia terbang kira-kira 20 jenis kapal terbang. Dia mencintai glider menunda, yang dia juga melakukan di Australia. Jika dia tidak terbang, beliau mengajar teori di Czech dan Bahasa Inggeris dan pemeriksa untuk ICAO peperiksaan bahasa inggeris.

Libor Vyhnal

Pilot - pengajar dan ujian perintis Ulla, juruterbang swasta pesawat PPL (A), treler.

Josef Miler

Pilot - instruktor Ulla, juruterbang pejuang

Daniel Jančík

juruterbang komersil pesawat CPL (A), pengajar pesawat FI (A), juruterbang pelbagai enjin pesawat MEP, pemilik IR kelayakan peralatan, treler TOW, juruterbang glider, juruterbang pengajar Ulla.

Iva Raudenská

dokumentasi teknikal dan pembedahan Fly For Fun - maklumat, pengajaran, kursus, tempahan dan invois.

FFFRSO02

pesawat kami

Terbang Untuk armada Fun mengandungi 12 mesin. Kami mempunyai pesawat paling sesuai dan helikopter bagi pelaksanaan latihan juruterbang dan perkhidmatan penerbangan lain.

Cessna 172 RG

Pesawat sayap semua logam popular dan merebak secara meluas, yang dibuat di Amerika Syarikat dan dilengkapi dengan enjin Lycoming.

Tecnam P2006T

Itali enjin berkembar dikuasakan oleh dua enjin Rotax. Great untuk MEP dan latihan MEP IR.

Zephyr 2000

A dipercayai pesawat udara bersayap sepasang rendah sayap dengan struktur komposit. Made in Czech Republic, dilengkapi dengan enjin 912th Rotax Austria.

Faeta 321

Terbukti pengganti Zephyr struktur pesawat komposit sangat moden, benar-benar sayap baru dan lebih berkuasa Rotax 912 S.

Diamond DA40

Yang popular dan tersebar luas komposit pesawat udara bersayap sepasang rendah sayap. Made in Austria, dilengkapi dengan enjin diesel menggunakan bahan api JET A1.

Cessna 150

sayap pesawat semua logam yang paling popular di dunia. pesawat dipercayai dibuat di Amerika Syarikat dengan enjin Continental, sesuai untuk latihan asas.

Robinson R22

Mungkin helikopter kecil yang terbaik di dunia. Dibuat di Amerika Syarikat, motor Lycoming.

Robinson R44

Empat duduk, lebih berubah-ubah dan universal varian R22. Dibuat di Amerika Syarikat, motor Lycoming

FFFRSO03

Di mana kita terbang

Lapangan Terbang Sazená (25 km ke utara dari Prague)

Tiada halangan landskap berhampiran dengan lapangan terbang. Sistem saliran diletakkan di bawah permukaan berumput dan oleh itu lapangan terbang adalah sesuai untuk operasi walaupun selepas hujan lebat.

koordinat geografi:
N 50 19' 29''
E 14 15' 32''
Terima kasih kepada panjangnya 1,3 km dan lebar 150 m lapangan terbang adalah ideal untuk latihan penerbangan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Tentu - Instrumen Latihan Penerbangan Pengajar - Iri

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Republik Czech Prague

Keistimewaan yang IRI adalah untuk mengajar bagi pengeluaran, pengesahan semula dan pembaharuan sesuatu IR pada kategori pesawat yang sesuai. [+]

Instrument latihan penerbangan pengajar - IRI Keistimewaan yang IRI adalah untuk mengajar bagi pengeluaran, pengesahan semula dan pembaharuan sesuatu IR pada kategori pesawat yang sesuai. Syarat-syarat untuk pelajar Umur: sekurang-kurangnya 18 tahun Sah perubatan 1 atau perubatan 2 kad English penguasaan bahasa: ICAO min. tahap 4 Untuk CPL atau PPL pemegang: telah mengikuti sekurang-kurangnya 800 jam masa penerbangan di bawah IFR, di mana sekurang-kurangnya 400 jam hendaklah dalam kapal terbang untuk pemegang FI: sekurang-kurangnya 200 jam masa penerbangan di bawah IFR, yang mana sehingga 50 jam mungkin instrumen masa tanah dalam FNPT II kursus latihan untuk IRI hendaklah termasuk sekurang-kurangnya 25 jam pelajaran teori. Dalam hal pemohon memegang sijil FI (A), waktu ini dikurangkan kepada 5. [-]

Tentu - Juruterbang Swasta Helikopter Ppl (h)

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Republik Czech Prague

Lesen juruterbang PPL membolehkan untuk melaksanakan jawatan juruterbang yang memerintah (bukan untuk pertimbangan a) mana-mana pesawat yang digunakan untuk penerbangan bukan komersial. [+]

juruterbang swasta helikopter - PPL (H) Lesen juruterbang PPL membolehkan untuk melaksanakan jawatan juruterbang yang memerintah (bukan untuk pertimbangan a) mana-mana pesawat yang digunakan untuk penerbangan bukan komersial. Syarat-syarat untuk pelajar Sekurang-kurangnya 17 tahun, bagi pemohon yang lebih muda daripada 18 persetujuan ibu bapa diperlukan. kelulusan perubatan Sah kelayakan kesihatan kelas II. dengan perubatan peperiksaan pintu masuk di institut kesihatan penerbangan. kad sah telefonis diperlukan untuk penerbangan solo pertama (kursus adalah sebahagian daripada persediaan teori) proccess Course sebahagian teori Teori penyediaan pra-penerbangan berlaku di dalam kelas kami di lapangan terbang Sazená. sebahagian teori terdiri daripada pelajaran dan dalam bentuk ceramah dan perundingan, bahagian kedua penyediaan teori adalah dalam bentuk selfstudying dan perundingan. Sukatan bahagian teori termasuk: Air Undang-undang, Pesawat General, Pencapaian Penerbangan dan Perancangan, Pencapaian Manusia dan Had, Meteorologi, Navigation & Aids Radio, Prosedur Operasi, Prinsip Penerbangan dan Komunikasi. amalan Mendapat sekurang-kurangnya 45 jam masa penerbangan diperlukan mengikut sukatan pelajaran yang diluluskan. Pemegang lesen juruterbang yang sah Ulla, Glider dan helikopter dibenarkan untuk mengira dalam 10% daripada / jam penerbangan beliau masa penerbangan sebagai juruterbang dalam arahan (6 jam pada besar) ke dalam jumlah bilangan jam masa penerbangan untuk menerima lesen PPL. Latihan ini dilakukan ke atas helikopter jenis Robinson R22 atau Robinson R44. PPL (H) Pelan latihan penerbangan: operasi pra-penerbangan, termasuk massa dan keseimbangan penentuan, pemeriksaan helikopter dan servis; padang terbang dan corak trafik operasi, langkah berjaga-jaga dan prosedur mengelakkan perlanggaran; kawalan helikopter dengan merujuk visual luar; mengambil-kira, pendaratan, berlegar, melihat keluar selekoh dan peralihan normal dari dan ke... [-]

Tentu - Kapal Terbang Pengajar Penerbangan Fi (a)

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Republik Czech Prague

Adakah anda ingin mengajar pengalaman penerbangan anda orang lain? Lulus (A) latihan FI dan menjadi jurulatih penerbangan profesional. [+]

Airplane pengajar penerbangan FI (A) Adakah anda ingin mengajar pengalaman penerbangan anda orang lain? Lulus (A) latihan FI dan menjadi jurulatih penerbangan profesional. Syarat-syarat untuk pelajar Pemohon mestilah: memegang CPL (A) atau PPL (A) dan mempunyai sekurang-kurangnya 200 jam masa penerbangan, di mana 150 jam mesti sebagai perintis dalam perintah (dalam kes itu adalah perlu untuk lulus peperiksaan CPL teori) mempunyai sekurang-kurangnya 20 jam penerbangan merentas desa sebagai juruterbang dalam arahan, termasuk 300 NM penerbangan dengan stop pendaratan penuh di dua lapangan terbang yang berbeza. lulus peperiksaan praktikal penyertaan dengan FI berkelayakan mengikut JAR FCL 1,330 (f) mempunyai kelas yang sah 2 perubatan mempunyai sekurang-kurangnya 30 jam masa penerbangan pada pesawat enjin omboh tunggal dan 10 jam latihan terbang instrumen. pemegang menjadi lesen radiotelefoni sah berusia sekurang-kurangnya 18 tahun proccess Course sebahagian teori Setelah memenuhi syarat-syarat kemasukan boleh dimulakan kursus latihan, yang terdiri daripada latihan teori dan praktikal. Pemegang PPL (A) permulaan kursus untuk menunjukkan tahap pengetahuan teori dalam lingkungan yang CPL (A). bahagian praktikal latihan penerbangan termasuk 30 jam masa penerbangan. Latihan berlaku dalam pesawat C150 dan sekurang-kurangnya 1 jam Piper Decathlon atau Z142. Cara menempah latihan penerbangan? sewa pesawat boleh ditempah dengan menggunakan borang dalam talian atau melalui telefon di nombor: (420) 724 327 922 [-]

Tentu - Kedudukan Instrumen Dalam Perjalanan (eir)

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Republik Czech Prague

Pemegang yang EIR boleh melakukan penerbangan di siang hari di bawah keadaan IMC dalam fasa en-laluan penerbangan. Keistimewaan ini boleh dilanjutkan untuk penerbangan malam di bawah IFR secara berperingkat en-laluan penerbangan, jika juruterbang sudah pemegang Kedudukan malam. [+]

Dalam perjalanan Instrument Rating - EIR Pemegang yang EIR boleh melakukan penerbangan di siang hari di bawah keadaan IMC dalam fasa en-laluan penerbangan. Keistimewaan ini boleh dilanjutkan untuk penerbangan malam di bawah IFR secara berperingkat en-laluan penerbangan, jika juruterbang sudah pemegang Kedudukan malam. syarat kemasukan Pelajar harus memegang sekurang-kurangnya perubatan sijil kelas 2 dengan pemeriksaan tambahan mengikut MED.A.030 a (g) sekurang-kurangnya 18 tahun mesti mempunyai PPL (A) atau CPL (A) dan mempunyai sekurang-kurangnya 20 jam penerbangan navigasi sebagai juruterbang dalam perintah sukatan pelajaran latihan Teori Teori ini terdiri daripada 80 jam kuliah dan perundingan di sekolah ATO. Sebelum latihan praktikal, pelajar akan menerima sijil tamat kursus teori ini mengikut FCL.615 Latihan praktikal sekolah Ground: 10 jam latihan penerbangan: 15 jam [-]

Tentu - Kelayakan Bagi Instrumen Terbang

Campus Sepenuh masa Sambilan 105  September 2017 Republik Czech Prague + 1 lagi

kelayakan IR membenarkan juruterbang untuk instrumen terbang. [+]

Kelayakan untuk instrumen terbang kelayakan IR membenarkan juruterbang untuk instrumen terbang. keperluan pelajar: Pemohon bagi IR (A) mesti mempunyai PPL (A), yang termasuk kelayakan untuk penerbangan malam atau CPL (A) dan mesti mempunyai sekurang-kurangnya 50 jam pengalaman masa penerbangan dengan penerbangan navigasi sebagai juruterbang kepala di dalam kapal terbang atau helikopter, tetapi pada kurangnya 10 jam ini perlu dilakukan dengan pesawat. Pelajar perlu menjadi pemegang sekurang-kurangnya sijil kelayakan kesihatan II. kelas, dilanjutkan dengan pemeriksaan oleh JAR-FCL 3,355 (b) .Age sekurang-kurangnya 18 kad yearsValid daripada radiotelephonist. proses Course sebahagian teori Untuk memulakan bahagian praktikal ia diperlukan untuk membebaskan bahagian IR teori (A) / ATPL (A) dalam FTO diluluskan. Pelajar mesti menunjukkan sijil yang dia dibebaskan IR kursus teori (A) / ATPL (A). Keperluan bahasa Pemohon bagi IR (A) mesti mempunyai pengetahuan yang mencukupi tentang bahasa Czech dan mesti menunjukkan keupayaan penggunaan bahasa Inggeris sebagai menyatakan Lampiran 1 k JAR-FCL 1,200 dengan lulus peperiksaan tertentu menggunakan bahasa inggeris bahasa yang di UCL. Mengira pengalaman sebelumnya: Pemegang CPL kelayakan (A) atau absolvent modul - asas-asas instrumen terbang mungkin telah mengurangkan jumlah keseluruhan latihan sebanyak 10 jam. Jadual meringkaskan masa latihan penerbangan untuk memperoleh September / IR (A) Jumlah jam latihan tanah 2 ° 00' Jumlah jam penerbangan FNTP II 30 ° 00' Jumlah jam penerbangan - pesawat 20 ° 00' Jumlah bilangan jam penerbangan 50 ° 00' Jadual meringkaskan masa latihan penerbangan untuk memperoleh MEP / IR (A) Jumlah jam latihan tanah 2 ° 00' Jumlah jam penerbangan FNTP II 35 ° 00'... [-]

Tentu - Kerjasama Anak-anak Kapal Pelbagai (mcc)

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 45  September 2017 Republik Czech Prague + 1 lagi

Tujuan latihan ini adalah untuk menimba ilmu pengetahuan profesional, kemahiran dan pengalaman sebagai sebahagian daripada anak-anak kapal multi-pilot (MCC) untuk selamat terbang multi-pilot pesawat pelbagai enjin. Ia merupakan prasyarat untuk terbang untuk syarikat penerbangan. [+]

Kursus MCC MCC kursus (Multi Crew Kerjasama) diperlukan untuk setiap juruterbang yang mahu terbang sebagai sebahagian daripada krew multi-pilot. Tujuan latihan ini adalah untuk menimba ilmu pengetahuan profesional, kemahiran dan pengalaman sebagai sebahagian daripada anak-anak kapal multi-pilot (MCC) untuk selamat terbang multi-pilot pesawat pelbagai enjin. Ia merupakan prasyarat untuk terbang untuk syarikat penerbangan. Syarat kemasukan untuk kursus MCC Umur minimum adalah 18 tahun dan pelajar memerlukan sekurang-kurangnya memegang perakuan sah kelayakan dari segi kesihatan II Kelas mengikut BAHAGIAN-MED. 25 jam latihan dalam kelas yang diperlukan sebelum memulakan latihan praktikal. Pelajar mesti memegang penarafan IR instrumen untuk pesawat pelbagai enjin dan mesti mempunyai pengetahuan yang mencukupi tentang bahasa Czech. MCC kursus terdiri daripada 25 jam teori dan 20 jam penerbangan dalam simulator penerbangan FNPT II [-]

Tentu - Komersial Lesen Juruterbang Cpl (a)

Campus Sepenuh masa Sambilan 150  September 2017 Republik Czech Prague + 1 lagi

Menjadi seorang juruterbang kapal terbang profesional. Mengesan CPL (A) membenarkan anda untuk bertindak sebagai juruterbang dalam arahan dalam penerbangan komersial. [+]

CPL Pilot Lesen Perdagangan (A) Menjadi seorang juruterbang kapal terbang profesional. Mengesan CPL (A) membenarkan anda untuk bertindak sebagai juruterbang dalam arahan dalam penerbangan komersial. Syarat-syarat untuk pelajar kelulusan perubatan Sah kelayakan kesihatan kelas I. Umur sekurang-kurangnya 18 tahun kad sah telefonis PPL sah (A) lesen juruterbang dan min. 150 jam penerbangan, di mana min. 100 jam dalam jawatan juruterbang dalam arahan, min. 20 jam penerbangan pelayaran dalam jawatan juruterbang dalam arahan, penerbangan pelayaran sekurang-kurangnya 540 km (300 NM), dengan berhenti pendaratan penuh dalam dua lapangan terbang, 10 jam penerbangan alat 5 jam penerbangan malam. proccess Course sebahagian teori sukatan pelajaran ini terdiri daripada 200 jam dan / atau boleh menjadi bahagian yang penting dalam program latihan ATPL teori dalam skop 650 jam dan / atau penyediaan ATPL teori yang dikurangkan dalam skop 450 jam untuk pemegang lesen IR. teori latihan ATPL / CPL bekerjasama dengan flighting Internet Sekolah Pertama. Maklumat lanjut di sini. bahagian praktikal Sukatan latihan penerbangan terdiri daripada 25 jam, di mana 20 jam terbang Cessna 150 dan 5 pelajaran terbang RG pesawat Cessna 172. Bagi pemegang lesen IR sukatan pelajaran yang terdiri daripada 15 jam, di mana 10 jam terbang Cessna 150 dan 5 jam terbang RG pesawat Cessna 172. PEPERIKSAAN peperiksaan teori diambil dalam bentuk ujian di Lembaga Penerbangan Awam, mereka juga boleh diambil dalam perjalanan program latihan praktikal. Kemahiran praktikal boleh disemak selepas berjaya lulus peperiksaan teori. Sebelum memeriksa kemahiran praktikal, pemohon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya 200 jam penerbangan, di mana 100 jam sebagai juruterbang... [-]

Tentu - Lesen Atpl

Campus Sepenuh masa Sambilan 200  September 2017 Republik Czech Prague + 1 lagi

Kursus yang ATPL terdiri daripada latihan berturut-turut dari PPL lesen juruterbang swasta pertama melalui NIGHT, instrumen IR terbang dan pelbagai enjin penilaian pesawat MEP. [+]

lesen ATPL Kursus yang ATPL terdiri daripada latihan berturut-turut dari PPL lesen juruterbang swasta pertama melalui NIGHT, instrumen IR terbang dan pelbagai enjin penilaian pesawat MEP. Syarat-syarat untuk pelajar Sekurang-kurangnya 17 tahun, bagi pemohon yang lebih muda daripada 18 persetujuan ibu bapa diperlukan. kelulusan perubatan Sah kelayakan kesihatan kelas II. dengan perubatan peperiksaan pintu masuk di institut kesihatan penerbangan. kad sah telefonis diperlukan untuk penerbangan solo pertama (kursus adalah sebahagian daripada persediaan teori) Lesen untuk juruterbang pengangkutan - ATPL Kursus yang ATPL terdiri daripada latihan berturut-turut dari PPL lesen juruterbang swasta pertama melalui NIGHT, instrumen IR terbang dan pelbagai enjin penilaian pesawat MEP. Dalam jumlah pemohon lesen mestilah tamat sekurang-kurangnya 200 jam masa penerbangan. Semua sesi latihan boleh dikira ke arah ini memerlukan 200 jam, dan jam yang dipanggil bangunan masa yang tidak termasuk dalam lesen dan penilaian latihan juga merupakan sebahagian daripada tawaran itu. Oleh itu, adalah jumlah kos latihan dan terbang dari sifar kepada ATP termasuk pelajaran teori. Penting! harga itu tidak dan tidak boleh termasuk bayaran pendaratan, kerana ia tidak jelas terlebih dahulu berapa banyak pendaratan di lapangan terbang yang akan dilakukan. Walau bagaimanapun, ini adalah jumlah minimum yang terdiri daripada berpuluh-puluh Czech Mahkota di lapangan terbang kecil dan hanya beberapa ratus di lapangan terbang antarabangsa yang besar. Dan hanya beberapa pendaratan di lapangan terbang besar diperlukan. Harga tidak perlu dibayar sepenuhnya terlebih dahulu, mereka boleh dibayar secara ansuran semasa latihan. Cara menempah latihan ATPL? latihan ATPL boleh dipesan menggunakan borang dalam talian atau melalui telefon: (420)... [-]

Tentu - Lesen Multi-enjin

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Republik Czech Prague

Tamat kursus membolehkan anda untuk terbang dalam kapal terbang dengan dua atau lebih motor. [+]

lesen multi-enjin - MEP Tamat kursus membolehkan anda untuk terbang dalam kapal terbang dengan dua atau lebih motor. Syarat-syarat untuk pelajar Pemohon untuk penarafan kelas pertama untuk kapal terbang enjin tunggal itu telah selesai di dalam kapal terbang sekurang-kurangnya 70 jam sebagai juruterbang dalam perintah kelulusan perubatan Sah kelayakan kesihatan kelas II. PPL (A) atau CPL (A) Umur sekurang-kurangnya 18 tahun proccess Course Latihan akan dijalankan secara individu, latihan praktikal mesti dibahagikan kepada sekurang-kurangnya dua hari penerbangan Latihan termasuk 6 jam masa penerbangan dalam kapal terbang Tecnam P2006T Cara menempah latihan penerbangan? sewa pesawat boleh ditempah dengan menggunakan borang dalam talian atau melalui telefon di nombor: (420) 724 327 922 [-]

Tentu - Pesawat Ringan Pesawat Lesen Juruterbang Lapl (a)

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Republik Czech Prague

Dapatkan lesen juruterbang yang akan membolehkan anda untuk menjadi seorang juruterbang yang membawa pesawat sayap tetap kecuali penerbangan perniagaan. [+]

Pesawat Ringan Pilot Lesen Plane - LAPL (A) Dapatkan lesen juruterbang yang akan membolehkan anda untuk menjadi seorang juruterbang yang membawa pesawat sayap tetap kecuali penerbangan perniagaan. Syarat-syarat untuk pelajar Sekurang-kurangnya 17 tahun, bagi pemohon yang lebih muda daripada 18 persetujuan ibu bapa diperlukan. kelulusan perubatan Sah kelayakan kesihatan kelas II. dengan perubatan peperiksaan pintu masuk di institut kesihatan penerbangan. kad sah telefonis diperlukan untuk penerbangan solo pertama (kursus adalah sebahagian daripada persediaan teori) proccess Course sebahagian teori Teori penyediaan pra-penerbangan berlaku di dalam kelas di lapangan terbang Sazená itu. Bahagian kedua penyediaan teori terdiri daripada persediaan diri dan perundingan. Sukatan bahagian teori: Air Undang-undang, Pesawat Pengetahuan Am, Pencapaian Penerbangan dan Perancangan, Pencapaian Manusia dan Batasan, Meteorologi, Navigation, Prosedur Operasi, Prinsip Penerbangan dan Komunikasi. bahagian praktikal Mendapat sekurang-kurangnya 30 jam masa penerbangan diperlukan mengikut sukatan pelajaran yang diluluskan. Seorang pemegang lesen Ulla, Glider dan juruterbang helikopter yang sah dibenarkan untuk mengira dalam 50% daripada / jam penerbangan beliau masa penerbangan sebagai juruterbang dalam perintah ke dalam jumlah jam masa penerbangan untuk menerima lesen LAPL. Latihan ini dilakukan ke atas jenis pesawat Cessna 150, Cessna 172 RG atau Diamond DA40. LAPL pelan latihan penerbangan: aktiviti pra-penerbangan termasuk penentuan berat dan mengimbangi, pemeriksaan pra-penerbangan dan kehadiran kapal terbang trafik lapangan terbang dan pengaturan operasi penerbangan, langkah-langkah dan prosedur untuk mengelakkan perlanggaran pemaliman mengikut orientasi visual luaran penerbangan semasa kecemasan rendah kelajuan udara, pengiktirafan dan pencegahan punah awal dan kejatuhan penerbangan semasa kelajuan udara yang tinggi kecemasan, pengiktirafan spin dan spin-pemulihan biasa berlepas... [-]

Contact
Alamat pos
Postal address:
FLY FOR FUN s.r.o.
J. Plachty 23, Praha 5

Czech republic, 15000 CZ
Alamat lokasi
FLY FOR FUN
Airport Sazena - LKSZ
Velvary

Prague, 27324 CZ