Educa - Russian Language Center

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 2004, Educa Russian Language Center mempunyai lebih daripada sepuluh tahun menikmati reputasi salah satu daripada Sekolah Bahasa terkemuka, terutama dalam bidang Rusia sebagai Bahasa Asing (RFL).

Sepanjang tahun kami telah mengumpul pengalaman yang mengajar dan membangunkan program-program kita sendiri dan pendekatan untuk memenuhi setiap keperluan dan kehendak pelajar-pelajar kita dalam kumpulan, tuisyen individu atau korporat dan juga secara umum, profesional atau khusus kawasan komunikatif.

Selain program dengan teliti dan tepat direka dan kursus kita berhutang kejayaan kami untuk kawalan penuh dan tepat kualiti yang memastikan kakitangan kami untuk menjangka, memenuhi dan melebihi jangkaan pelajar kita.

Objektif utama bagi semua kursus kami adalah untuk mengajar pelajar-pelajar kita untuk bebas dan yakin berkomunikasi dalam bahasa Rusia, umum atau khusus, secara lisan atau bertulis. Oleh itu, kami menggunakan pendekatan komunikatif sebagai asas apabila membangunkan kursus kami.

Kami tidak mengajar mendengar, bertutur, membaca, menulis, tatabahasa dan perbendaharaan kata secara bebas; mereka hanya datang dalam program sangat bersepadu telah dipilih oleh pelajar keadaan komunikasi sedang belajar untuk bertindak in.On Sebaliknya program kami sepenuhnya tertumpu kepada bahasa sasaran tertentu, jadi anda tidak akan perlu belajar sesuatu yang anda tidak perlukan.
Semua ini bersama-sama dengan interaksi berterusan pelajar di antara mereka dan petunjuk-hati dan bukan penguasaan guru memastikan bahawa walaupun Pemula mula sebenarnya bercakap Rusia dari pelajaran yang pertama.

Namun, bagaimanapun fasih satu Federation bercakap, ia adalah mustahil untuk benar-benar menguasai bahasa tanpa pemahaman negara di mana bahasa tersebut digunakan dan rakyatnya.

Untuk membantu pelajar-pelajar kita menemui "misteri jiwa Rusia" kami menawarkan pelbagai jenis aktiviti yang berbeza sosial dari bas klasik dan lawatan berjalan di Saint-Petersburg dan pinggir bandar untuk aktiviti tidak formal seperti berkelah, memasak, dan lain-lain clubbing

Jika anda memilih untuk belajar Rusia dengan kami, pasukan kami tutor yang sangat profesional dan tepat dan pengurus ramah dan membantu akan melakukan yang terbaik untuk membuat bahasa Rusia dan pengalaman Rusia benar-benar tidak dapat dilupakan!

Lokasi

Saint Petersburg

Alamat
Mayakovsky st. 16,
Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia