Educacentre Language School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar Rusia dengan EducaCentre.

educa_centre_

Sekolah kami telah ditubuhkan pada tahun 1989 dan dalam tempoh 20 tahun yang lalu kami telah membina reputasi untuk menyediakan kursus-kursus bahasa Rusia berkualiti tinggi di Saint Petersburg.

Setiap tahun kami mengalu-alukan beratus-ratus pelajar dari lebih 50 negara termasuk Brazil, Jerman, Perancis, Itali dan Great Britain.

Misi kami adalah untuk menyediakan kursus-kursus kualiti yang hebat bahasa Rusia pada harga yang berpatutan. Sama ada anda ingin belajar Rusia untuk perniagaan atau untuk kehidupan seharian dan komunikasi atau hanya untuk keseronokan anda sendiri, kami mempunyai kursus yang memenuhi keperluan anda!

Apabila anda memilih untuk belajar di Educacentre, anda akan menyertai pelajar kami dari seluruh dunia berkongsi keinginan yang sama untuk belajar bahasa Rusia di ibu negara budaya Rusia.

Semua kursus kami berjalan sepanjang tahun, sehingga anda boleh mula bila-bila masa anda ingin.

Sila mengambil masa untuk mengetahui tentang kursus yang berkualiti dan harga yang hebat.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, hubungi kami dan kami akan gembira untuk membantu anda!

Mengapa EducaCentre?

Dengan pengajaran profesional yang disediakan oleh guru-guru yang berkelayakan; kursus bahasa yang meriah, dinamik dan berkesan, pelbagai pilihan penginapan dipilih dengan teliti, aktiviti menarik dan sokongan peribadi, kami menawarkan anda perkhidmatan yang terbaik supaya anda akan mendapat yang terbaik daripada masa anda dengan kami.

educa_centre

Lokasi