ALICANTE – ELE USAL

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

playa

Alicante menjadi tuan rumah salah satu daripada Bahasa Sepanyol Bahasa Schools Universiti Salamanca (ELE USAL), Universiti tertua di Sepanyol dan pemimpin dunia dalam pengajaran dan ujian Sepanyol sebagai bahasa asing.

Alicante, yang dikenali di seluruh dunia sebagai "la Millor terreta del Món" (secara literal, tempat yang terbaik di muka bumi) adalah sebuah bandar yang dinamik dan terbuka yang terletak dalam apa yang dipanggil "Costa Blanca", di tenggara Sepanyol. Dengan penduduk seramai hampir 400,000 penduduk, bandar ini adalah lokasi yang sempurna untuk belajar bahasa Sepanyol dan melibatkan diri dalam budaya Sepanyol. Anda akan jatuh cinta dengan hari kami lama cerah, pantai yang indah, adegan makan yang menarik kami, kehidupan malam legenda dan, yang paling penting, dengan orang yang mengundang kami dan percutian luas dan tawaran budaya.

mar

ELE USAL Alicante adalah di tengah-tengah bandar, hanya beberapa minit dari pantai, bandar lama dan beli-belah dan kawasan kawasan itu. Sekolah kami menawarkan pelbagai kursus untuk mereka yang berminat dalam pembelajaran, meningkatkan dan secara rasmi mengesahkan pengetahuan mereka Sepanyol.

Dengan jaminan kecemerlangan Universiti Salamanca, kini anda boleh belajar di Alicante, sebuah bandar yang meriah, mesra dan pelbagai budaya yang penuh dengan sejarah oleh Laut Mediterranean. Kami tidak sabar-sabar untuk bertemu dengan anda!

ELE USAL Alicante adalah pusat peperiksaan bagi TES BULATS dan SIELE, pusat bekerjasama Instituto Cervantes dan pusat latihan Yayasan Tiga Pihak.

umum

Lokasi

Alicante

Alamat
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Alicante, Komuniti Valencia, Sepanyol