ALICANTE – ELE USAL

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

playa

Alicante menjadi tuan rumah salah satu daripada Bahasa Sepanyol Bahasa Schools Universiti Salamanca (ELE USAL), Universiti tertua di Sepanyol dan pemimpin dunia dalam pengajaran dan ujian Sepanyol sebagai bahasa asing.

Alicante, yang dikenali di seluruh dunia sebagai "la Millor terreta del Món" (secara literal, tempat yang terbaik di muka bumi) adalah sebuah bandar yang dinamik dan terbuka yang terletak dalam apa yang dipanggil "Costa Blanca", di tenggara Sepanyol. Dengan penduduk seramai hampir 400,000 penduduk, bandar ini adalah lokasi yang sempurna untuk belajar bahasa Sepanyol dan melibatkan diri dalam budaya Sepanyol. Anda akan jatuh cinta dengan hari kami lama cerah, pantai yang indah, adegan makan yang menarik kami, kehidupan malam legenda dan, yang paling penting, dengan orang yang mengundang kami dan percutian luas dan tawaran budaya.

mar

ELE USAL Alicante adalah di tengah-tengah bandar, hanya beberapa minit dari pantai, bandar lama dan beli-belah dan kawasan kawasan itu. Sekolah kami menawarkan pelbagai kursus untuk mereka yang berminat dalam pembelajaran, meningkatkan dan secara rasmi mengesahkan pengetahuan mereka Sepanyol.

Dengan jaminan kecemerlangan Universiti Salamanca, kini anda boleh belajar di Alicante, sebuah bandar yang meriah, mesra dan pelbagai budaya yang penuh dengan sejarah oleh Laut Mediterranean. Kami tidak sabar-sabar untuk bertemu dengan anda!

ELE USAL Alicante adalah pusat peperiksaan bagi TES BULATS dan SIELE, pusat bekerjasama Instituto Cervantes dan pusat latihan Yayasan Tiga Pihak.

umum
This school offers programs in:
  • Sepanyol

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Bahasa Sepanyol - luas (4 h / minggu)

Campus Sambilan May 2019 Sepanyol Alicante

Kursus ini bertujuan untuk semua mereka yang berminat untuk belajar bahasa Sepanyol di Alicante, apa umur atau penguasaan tahap mereka. Pilihan yang sempurna jika anda tinggal dan mahu / perlu belajar bahasa untuk belajar di universiti-universiti Sepanyol atau Amerika Latin, persediaan untuk peperiksaan rasmi pada kelajuan anda sendiri, atau kerja atau melancong ke negara berbahasa Sepanyol lain. [+]

Penerangan

Kursus ini bertujuan untuk semua mereka yang berminat untuk belajar bahasa Sepanyol di Alicante, apa umur atau penguasaan tahap mereka. Pilihan yang sempurna jika anda tinggal dan mahu / perlu belajar bahasa untuk belajar di universiti-universiti Sepanyol atau Amerika Latin, persediaan untuk peperiksaan rasmi pada kelajuan anda sendiri, atau kerja atau melancong ke negara berbahasa Sepanyol lain.

Matlamat utama kursus ini menyeluruh adalah untuk meningkatkan kemahiran linguistik pelajar melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah. Kursus kami menawarkan amalan yang bermakna dalam tatabahasa, perbendaharaan kata, lisan dan ungkapan bertulis dengan menggunakan situasi sebenar dan teks. ... [-]


Kursus Bahasa Sepanyol - Rapi (15 h / minggu)

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah. [+]

Penerangan

Kursus-kursus Bahasa dan Kebudayaan Sepanyol kami adalah bertujuan bagi pelajar yang ingin belajar bahasa Sepanyol di Alicante. Mereka ditawarkan di semua peringkat Rangka Kerja Bersama Eropah Rujukan bagi bahasa (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah.

Kursus kami menawarkan amalan yang bermakna dalam tatabahasa, perbendaharaan kata, lisan dan ungkapan bertulis, semua itu dengan menggunakan situasi sebenar dan teks.

Jadual

Isnin hingga Jumaat 9:00 am a 12:30 (dengan rehat 30 minit). Anda akan diminta untuk melengkapkan bahagian lisan Ujian penempatan dalam talian pada hari pertama kelas supaya kita boleh menentukan tahap Sepanyol lebih tepat.... [-]


Kursus Bahasa Sepanyol - superintensive (20 h / minggu)

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus superintensive menawarkan pelajar kemungkinan menggabungkan Bahasa Sepanyol dan Kebudayaan kursus intensif (15 jam seminggu) dengan 5-jam seminggu Perbualan atau Sepanyol untuk kursus Tujuan Khusus. [+]

Penerangan

Kursus-kursus Bahasa dan Kebudayaan Sepanyol kami adalah bertujuan bagi pelajar yang ingin belajar bahasa Sepanyol di Alicante. Mereka ditawarkan di semua peringkat Rangka Kerja Bersama Eropah Rujukan bagi bahasa (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah.

Kursus kami menawarkan amalan yang bermakna dalam tatabahasa, perbendaharaan kata, lisan dan ungkapan bertulis, semua itu dengan menggunakan situasi sebenar dan teks.

Jadual

Isnin hingga Jumaat dari jam 9:00 am 12:30 (dengan rehat 30 minit) dan 13:00-14:00. Anda akan diminta untuk melengkapkan bahagian lisan Ujian penempatan dalam talian pada hari pertama kelas supaya kita boleh menentukan tahap Sepanyol lebih tepat. ini padang superintensive menawarkan pelajar kemungkinan menggabungkan Bahasa Sepanyol dan Kebudayaan kursus intensif (15 jam seminggu) dengan 5-jam seminggu Perbualan atau Sepanyol untuk kursus Tujuan Khusus. ... [-]


Kursus bahasa sepanyol dalam alicante semasa hogueras de san juan

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Alicante

Menikmati Alicante semasa Hogueras de San Juan dan belajar bahasa Sepanyol pada masa yang sama. 30 leassons dan seminggu tanpa leassons sahaja untuk menikmati Hogueras. [+]

ELE USAL Alicante ha diseñado un curso especial para que vengas yang TPM español ya disfrutar de la cultura, la Gastronomia y la fiesta alicantina. El número de plaza está limitado 18 estudiantes, y Podras reservar tu plaza hasta el 7 de junio de 2017 (incluido).

Ofrecemos un pelan de tres semanas en Alicante que incluye:

Curso de Lengua y Cultura Española de 30 horas de Duración (3 horas de Clases diarias durante dos semanas) Visita guiada Alicante (martes 13 de junio por la tarde) Cena despedida (Viernes 30 junio) Fechas: Del martes 13 al martes 20 de junio y del lunes 26 al Viernes 30 de junio. Del miércoles 21 al domingo 25 de junio tidak Habra Clases para que podáis disfrutar de las Hogueras de San Juan. Horario de Clases: De 09:00 a 12:30 con media hora de descanso. precios: Curso de Lengua y Cultura Española (30 horas), visita guiada y cena despedida: 268 € Recogida y vuelta al aeropuerto: 90 € (Pilihan) Alojamiento en apartamento compartido con cocina (21 días): 1200 € ... [-]

Kursus bahasa sepanyol jangka panjang (12+ minggu)

Campus Sepenuh masa 12  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus-kursus ini bertujuan untuk pelajar asing yang ingin mencapai tahap yang tinggi Sepanyol pada masa itu bahawa mereka mengalami budaya Sepanyol tangan pertama. Melalui kursus-kursus jangka panjang pelajar akan mencapai tahap Sepanyol diperlukan oleh institusi pendidikan tinggi (ijazah dan pendidikan lepasan ijazah) di Sepanyol. [+]

Penerangan

Kursus-kursus ini bertujuan untuk pelajar asing yang ingin mencapai tahap yang tinggi Sepanyol pada masa itu bahawa mereka mengalami budaya Sepanyol tangan pertama. Melalui kursus-kursus jangka panjang pelajar akan mencapai tahap Sepanyol diperlukan oleh institusi pendidikan tinggi (ijazah dan pendidikan lepasan ijazah) di Sepanyol.

Kami Jangka Panjang Bahasa Sepanyol dan kursus Kebudayaan menawarkan amalan yang bermakna dalam tatabahasa, perbendaharaan kata, lisan dan ungkapan bertulis, semua itu dengan menggunakan situasi sebenar dan teks dan ditawarkan pada semua peringkat Rangka Kerja Eropah Bersama Rujukan bagi bahasa (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

Selain daripada jadual biasa mereka, pelajar akan dapat untuk mendaftar dalam kursus persediaan kami untuk DELE dan mengambil peperiksaan rasmi manakala di Sepanyol. ... [-]


Contact
Alamat lokasi
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

Alicante, Valencian Community, 03002 ES