Academia de Psicoanalisis

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

¿Qué es la Academia de Psicoanálisis? - Komponen kapasiti, membentuk dan menguasai psikoanalysis di seluruh dunia dalam habla hispana.

¿A quién va dirigido? - Kepada rakan-rakan anda mempunyai minat yang tinggi dalam bidang psikoanalisis dengan pengalaman yang lebih baik dalam diri anda untuk mendapatkan pengalaman yang lebih baik dari segi profesional dan profesional.

¿Por qué estudiar en la Academia de Psiconálisis? - Kebanyakan universiti Universiti Freud akan menguasai dunia dengan jumlah penduduk di Eropah yang dikenali sebagai ahli profesional.

La Academia de Psicoanálisis, yang dikendalikan oleh University Sigmund Freud, merupakan salah satu yang pertama di dunia yang menggunakan teknologi maklumat untuk menghidupkan transmisi pemindahan psicoanalítico.

Pada masa yang lalu, terdapat teori asas mengenai doktrin psikoanalítica dengan anak-anak yang mempunyai artikul dengan cerita-cerita seni dan karya-karya seni, seperti yang dibincangkan oleh pengarang-pengarang yang lain daripada buku-buku, karya seni dan literatur.

Anda boleh mengarahkan para pelajar untuk membuat keputusan yang baik untuk membuat keputusan dan mengatasi masalah yang dihadapi oleh mereka yang berupaya untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh pesakit luar.

Anda boleh menggunakan profesional yang berpengetahuan oleh para profesional di dunia yang berbeza, sehingga ahli-ahli yang terlibat dalam latihan ini mempunyai pengalaman yang lebih baik daripada pengalaman belajar yang luar biasa.

Perisian yang dipelajari secara tradisi mempunyai kemampuan untuk melengkapkan peranan yang sederhana dan muktamad oleh para pelajar yang berpengalaman dalam bidang akademik, aktiviti yang sebenar, berinteraksi dengan pelajar lain dan menasihati para pakar yang terlibat.

Jika anda mempunyai masalah, anda mungkin akan mengalami kecenderungan yang tidak diingini oleh para pelajar, yang mana anda akan dapat memastikan bahawa anda mempunyai pengalaman yang unik dan berpengalaman dalam jangka masa yang panjang dan progresif dari pengalaman anda.

Pada akhir tahun ini, para pelajar telah mendapat tesis utama dalam teori dan penyelidikan psikoanaliti yang dikembangkan oleh Sigmund Freud University de Viena.

Lokasi

Madrid

Alamat
calle Piamonte, 23
28004 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: