Baca keterangan rasmi

108856_rsz_adobestock_118804504.jpg

AISE: Menjadi Fasih dalam Bahasa Sepanyol Walaupun Menggali jari-jari kaki anda ke dalam Syurga

Active Interschool Spain Experience (AISE) menyediakan perkhidmatan yang semakin penting kepada pelajar-pelajar kolej di seluruh dunia - rendahan ke dalam bahasa kedua yang paling banyak digunakan di dunia, bahasa Sepanyol.

Dan semua semasa bermain dan tinggal di pulau Tenerife yang menarik dan menyemarakkan. Rumah untuk mengembara yang hebat di kalangan gunung berapi dan gunung, pantai yang hangat dan menyelam lautan yang mendalam dengan lumba-lumba dan penyu, memandang bintang di salah satu pemerhatian terbesar di dunia, dan budaya yang digabungkan dengan Euro dengan kedai-kedai berjenama dan Karnival hanya disaingi oleh Rio, Tenerife sintesis bahan letupan kebudayaan bertamadun dan pengembaraan liar.

Oh, dan adakah kita lupa bahawa ia tidak pernah lebih rendah daripada 65 ° F, dan tidak lebih tinggi daripada 80 ° F?

Oleh itu, pelajari kemahiran yang boleh anda gunakan selama-lamanya, dan bersenang-senang di pulau-pulau yang ramah. Kami sedang menunggu!

Mengapa AISE Lebih Baik dan Lebih Pantas Mengajar Bahasa Sepanyol

Sepanyol hanya akan terus berkembang dalam penggunaan; ia diunjurkan menjelang 2050 Amerika Syarikat akan menjadi negara berbahasa Sepanyol yang terbesar. Oleh itu, kini lebih daripada biasa, untuk berkembang dalam dunia multibahasa sangatlah penting untuk belajar bahasa Sepanyol.

Pelajar dengan cepat dapat merasa terharu apabila cuba mempelajari bahasa sambil mengambil kelas-kelas lain, meninggalkan sedikit masa untuk pembelajaran bahasa Sepanyol mereka, sebab itu AISE adalah program Bahasa Sepanyol utama untuk pelajar kolej.

Terletak di Kepulauan Canary terbesar, Tenerife, AISE adalah rendaman lengkap ke dalam bahasa Sepanyol. Pelajar akan tinggal di kampus Colegio Santo Domingo dan mempelajari bahasa dalam persekitaran yang interaktif dan dinamik. Pengalaman perendaman pendengaran membolehkan pemahaman mendalam tentang bunyi dan ungkapan bahasa Sepanyol, dan akan membolehkan penguasaan bahasa Sepanyol lebih cepat daripada kaedah yang terfokus tata bahasa yang popular di Amerika Syarikat; AISE adalah mengenai penggunaan bahasa Sepanyol secara praktikal.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Active Interschool Spain Experience

AISE adalah peluang terbaik untuk mempelajari bahasa Sepanyol dengan cepat, tetapi juga dalam Tenerife yang berwarna-warni dan menarik, sebuah pulau Sepanyol yang terleta ... [+]

Di AISE pelajar akan:Diarahkan oleh guru yang mempunyai tuan bahasa Sepanyol dan InggerisMenjadi layak bekerja dalam kerjaya pelbagai bahasaMempunyai akses kepada keadaan sumber seniBerjuang dan bekerjasama dengan kakitangan yang mesra dan prihatin yang akan mendorong mereka untuk mencapai matlamat mereka dalam Bahasa Sepanyol sambil membantu mereka beralih ke kehidupan di rumah mereka jauh dari rumahDiberi peluang untuk melakukan latihan, sukarela, dan aktiviti jangkauan lain seperti kajian lapangan untuk laluan kerjaya tertentuMengambil kursus dalam mata pelajaran berikut - Kemapanan Alam Sekitar, Kehutanan, Oseanografi, Astronomi, Sains Kesihatan, Sejarah Moden dan Purba, Muzik dan Drama, Arkeologi dan Sejarah Seni, Patung dan Tembikar, antara lainMempunyai penginapan Perumahan di Tenerife College yang dihias dengan indah bilik tidur yang dilengkapi dengan tilam yang selesa dan menyokong pemandangan laut yang menakjubkan4 makanan organik segar seimbang setiap hariAkses kepada rekreasi kampusApa yang lebih baik daripada belajar Sepanyol berhampiran pantai?... [-]
Sepanyol Candelaria
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu