Artidi Escuela Superior

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejarah kami

Pada tahun 80-an, sekumpulan usahawan memulakan aktiviti profesional mereka sebagai pakaian tingkap dan merchandiser di Barcelona. Secara progresif, tawaran perkhidmatan hiasan komersial diperluaskan kepada komuniti lain, memberi laluan pada tahun 1990 ke kursus berpakaian tingkap pertama di Barcelona untuk Dewan Perniagaan dan seterusnya berkembang.

Semasa tahun 90an, hubungan formatif dengan Institut Pendidikan Universiti Barcelona bermula, mengajar pada tahun 1995 kursus pertama tingkap berpakaian dan merchandising kepada profesor perdagangan dan pemasaran. Kepelbagaian pasukan itu memungkinkan untuk menggabungkan perkhidmatan profesional di syarikat yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan membuat rancangan latihan baru yang bertujuan untuk syarikat, dewan bandar, kesatuan, persatuan dan kumpulan profesional yang lain.

Ikatan perniagaan, pengiktirafan latihan dan permintaan para profesional memberi laluan kepada perasmian sekolah berpakaian tingkap ÁRTIDI, dalam kerja logam tua tahun 1910, yang diasaskan dengan tujuan untuk melatih para profesional baru. Pada masa ini, kami telah berkembang menjadi Sekolah terbesar di Eropah dalam pakaian berpakaian Window dan latihan Merchandising Visual dan pendidikan berkaitan perdagangan.

falsafah

Falsafah ÁRTIDI adalah perintis dalam latihan kerana kita tidak hanya mengajar. Pelajar kami berinovasi dan meningkatkan strategi jualan untuk perniagaan dan perdagangan. Di ÁRTIDI kami menawarkan strategi dan latihan untuk mencapainya. Pelajar ÁRTIDI dikenali dalam sektor perniagaan bukan sahaja sebagai pakar profesional tetapi sebagai inovator dalam teknik jualan.

Pelajar kita belajar untuk dimaklumkan untuk mempunyai kriteria dan keputusan mereka sendiri. Pelajar yang membawa berita, mencipta trend dan menemui keperluan pasaran kerana kami memotivasi mereka untuk itu dan mengajar mereka bagaimana untuk melakukannya.

Bagaimanakah kita mendapatkan pelajar kita untuk menetapkan trend? Di sekolah mereka mengajar kelas tertentu untuk menganalisis pasaran dan mengetahui sesuatu yang baru. Meja bulat di mana pelajar menjadi Coolhunter dan menyumbangkan visi tertentu mengenai trend baru mereka. Motivasi dan kelas kreativiti. Mereka mengambil bahagian dalam persidangan di mana mereka menjadi protagonis, menghasilkan tindakan kreatif, asal dan dengan hasil sebenar. Murid yang mencukupi diri yang mencipta trend jenama.

Metodologi

Di ÁRTIDI, latihan yang diiktiraf, profesional, multikultural dengan sikap terbuka dan plural berbeza dari formasi lain yang diajar. Pengalaman kami lebih daripada 20 tahun kerjaya profesional dan pengajaran telah menunjukkan kepada kami bahawa untuk menjadi profesional yang baik, anda mesti belajar dengan melakukan di ruang yang sebenar dan dengan profesional yang berkelayakan.

Metodologi ARTIDI mempunyai pengiktirafan antarabangsa yang nyata yang melampaui pencapaian kursus konvensional. Dari teori yang paling spesifik dan terperinci untuk mengetahui strategi yang paling inovatif, di sekolah kami kami mencari kecemerlangan formative. Kaedah latihan praktikal, berkesan dan nyata kerana hanya ÁRTIDI mempunyai infrastruktur yang direka khas untuk jenis latihan ini.

Pelajar mengambil bahagian dalam latihan lengkap yang merangkumi semua aspek seperti tingkap kedai sebenar, reka bentuk unsur asli dan hiasan untuk merchandising visual di kedai sebenar dan alat komputer terkini untuk latihan eksklusif di sekolah kami. Di samping menyimpan reka bentuk, perabot, susun atur produk 3D dan amalan perniagaan. Hasil formatif dicapai dengan kaedah yang paling maju yang mempromosikan dari latihan kepada nilai-nilai profesional, sikap dan strategi.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Kemudahan Merchandising Visual dan Kawasan Berpakaian Tetingkap

"Apa yang kita pelajari untuk dilakukan, kita belajar dengan melakukan" Petikan ini dari Aristotle menerangkan latihan di Ártidi. Seorang tukang rias tingkap dan seorang peniaga visual harus dilatih berlatih. Reka bentuk, pembinaan dan perhimpunan adalah urutan sebenar di mana para profesional ini perlu dilatih. Oleh itu, Ártidi mempunyai infrastruktur terbesar di Eropah yang didedikasikan untuk jenis latihan ini.

Wakil-wakil dari "London School of Architects", serta media nasional dan antarabangsa yang lain telah menyebut kemudahan kami sebagai yang paling lengkap untuk mencipta profesional yang berkelayakan tinggi.

Bilik darjah teori; bengkel dilengkapi dengan pelbagai peralatan dan bahan; kedai perintis untuk berlatih dari penempatan produk, suasana kepada reka bentuk imej korporat; Kelas reka bentuk 3D dan lebih daripada 40 pameran sebenar pelbagai jenis dan mentol lampu yang membentuk lebih daripada 1000m2 kemudahan kami. Kami juga mempunyai lebih daripada 100 mannequins korporat, kedai produk sebenar dan teres luaran.

Infrastruktur kami membolehkan pelajar belajar di dalam persekitaran yang sebenar di luar latihan standard.

Jaminan Kualiti dan Latihan

Semasa menjalankan kursus latihan adalah penting untuk menjadi sebahagian daripada dunia kerja yang kompetitif ini. Untuk ini terdapat faktor penilaian yang berbeza supaya pihak berkepentingan boleh menilai pilihan yang paling sesuai.

Meterai Kualiti dan Jaminan Formatif, adalah konsep latihan pengawalan kendiri kebangsaan mengenai pakaian tingkap dan sektor merchandising visual. Lencana yang menjamin mereka yang berminat dalam kursus; bahawa pengurusan, pengaturcaraan, reka bentuk dan perancangan pelan pendidikan serta kakitangan pengajar; Mereka telah dijalankan dan diselia oleh profesional yang berkelayakan dalam bidang kejuruteraan latihan.

Sejak tahun 1992, kami menggalakkan dan menyumbang kepada kecemerlangan pendidikan. Lencana CGF mengenal pasti Ártidi sebagai pusat latihan di mana Kualiti dan Jaminan hadir dalam semua program latihannya.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Calle de la Llacuna, 50
Barcelona, Catalonia, Sepanyol