Aula Creactiva

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mengenai Kami

Aula Creactiva merupakan sekolah swasta dengan ijazah sendiri, yang mengkhususkan diri dalam kreativiti yang menawarkan program akademik untuk mereka yang ingin untuk menjadi lebih kreatif dalam kedua-dua kerjaya mereka dan kehidupan mereka. program akademik kami meliputi empat bidang: Reka Bentuk Grafik, Web Design, Pemasaran Digital dan Iklan Kreativiti. Aula Creactiva kini merupakan masyarakat lebih daripada 6,000 pelajar dari lebih 20 buah negara. Ia telah menandatangani dengan lebih daripada 600 syarikat Internship perjanjian dan telah melatih profesional dari lebih 500 syarikat.

Aula Creactiva adalah satu projek yang dimulakan pada tahun 2002 oleh Santiago de la Quintana, yang telah menambah pelbagai profesional dan guru-guru yang membuat satu pasukan dengan pengalaman yang luas dan berkongsi visi yang sama.

pandangan

Menjadi sekolah rujukan dalam kreativiti.

misi

Menawarkan program akademik khusus dalam orang kreatif yang mahu menjadi lebih kreatif dalam kedua-dua kerjaya mereka dan kehidupan mereka

nilai

proaktiviti

Kami bertanggungjawab untuk perkara yang menyebabkan berlaku dan memindahkan falsafah ini kepada pelajar-pelajar kita. Kita telah meluluskan tindakan untuk bertindak secara positif kepada semua keadaan yang kita hadapi setiap hari. Sebagai cara proaktif mengambil kawalan tingkah laku kita kerana mengambil inisiatif untuk melaksanakan penambahbaikan yang berterusan dalam pembangunan aktiviti kami.

KERJASAMA

Berhadapan dengan daya saing yang wujud dalam masyarakat kita, kami komited untuk kerjasama. Kami percaya bahawa perkongsian dan bekerjasama matlamat tertinggi dan paling mulia tercapai.

TUKAR penyesuaian

Dunia kita sentiasa berubah. Fleksibiliti adalah kunci untuk mentafsir dan menggabungkan perubahan yang berlaku dalam organisasi. program akademik kami sentiasa menyesuaikan diri dengan perubahan yang berterusan yang dialami oleh dunia yang semakin digital dan global.

PERTUMBUHAN

pertumbuhan peribadi adalah projek kehidupan. Kami percaya ilmu yang mesti sentiasa disertai dengan pengalaman hidup yang luas pandangan kita dan menjadikan kita lebih utuh, penuh dan orang lebih bahagia.

BERKENAAN

Kami percaya dalam timbal balik dan pengiktirafan bersama. Kami beriman kepada individu dan keupayaan mereka untuk membuat keputusan secara bebas tentang masa mereka dan masa depan mereka. Kami rasa hormat yang mendalam untuk semua makhluk hidup di sekeliling kita dan planet yang adalah rumah kita bersama.

MINAT

Kami suka hidup setiap saat seolah-olah ia adalah yang terakhir. Kita meletakkan semua semangat kita dalam setiap tindakan yang kita ambil. Kami percaya bahawa keghairahan adalah enjin yang menggerakkan ilusi dan impian menjadi realiti.

KETELUSAN

Foster budaya ketelusan ia menjana hubungan yang ikhlas dan berkekalan dengan pelajar-pelajar kita, tenaga pengajar dan rakan kongsi kami. Semua aktiviti kami adalah berdasarkan kepercayaan dan saling menghormati.

INOVASI

Kami sentiasa peka untuk mengintegrasikan trend baru dalam agenda dan aktiviti kami. Tanpa inovasi tidak ada pertumbuhan, tiada masa depan. Semua kursus kami dikemaskini setiap tahun untuk menggabungkan konsep-konsep baru, idea-idea dan teknik.

syukur

Pelajar-pelajar kita adalah sumber yang tidak habis-habis pengalaman yang positif. Kami menghargai sikap dan tindakan anda kerana mereka sentiasa mempunyai pengaruh yang positif dalam kehidupan kita. Kami percaya bahawa rasa syukur adalah perasaan yang mendalam dan berkuasa yang memudahkan hubungan dengan semua orang di sekeliling kita.

KEJUJURAN

Self-kritikan yang kita hadapi kesilapan dan cari cara yang paling berkesan untuk mengatasi mereka, meningkatkan semua yang perlu dan yang menyebabkan kepuasan peningkatan pelajar, tenaga pengajar dan rakan-rakan.

KOMITMEN

Kami sedar akan kesan aktiviti kami kepada rakyat, komuniti kami dan planet yang kami huni. Itulah sebabnya kami cuba menambah nilai kepada masyarakat dengan tindakan kami, menyebarkan nilai dan menghormati alam sekitar.

metodologi

Di Aula Creactiva kita mahu untuk melatih golongan profesional dan kerana kami percaya bahawa latihan yang berkelayakan bukan sahaja berdasarkan kepada aspek kognitif tetapi juga dalam pembangunan sikap, kemahiran dan kebolehan yang membolehkan kita untuk lebih memahami antara satu sama lain, membina kepercayaan dan berani untuk mendapatkan baru cara untuk melakukan sesuatu.

Program-program akademik yang ditawarkan di Aula Creactiva menawarkan kelebihan berikut:

 • 100% kelas amali
 • Guru dengan pengalaman mengajar kedua-dua sebagai seorang profesional
 • Kerja berpasukan dan individu
 • Nasihat mengenai membuat portfolio kerja
 • Melihat dan analisis kempen semasa
 • Akses kepada penerbitan khusus
 • Maklumat mengenai persidangan, pameran, pesta dan pameran
 • Maklumat mengenai pertandingan untuk pelajar
 • bahan-bahan pengajaran
 • blog bermaklumat
 • tutor peribadi
 • Satu komputer bagi setiap pelajar
 • akses internet
 • bibliografi yang disyorkan
 • Diploma
 • kerja seumur hidup beg
 • amalan perniagaan konvensyen
 • persidangan kreatif, pengarah seni, pembuat filem, pemuzik, jurugambar ...

Lokasi

Madrid

Alamat
c/ Mejía Lequerica, 12 28004 Madrid España
28004 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: