Autonomous University of Madrid - Summer School of Economics and Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universidad Autónoma de Summer School of Economics and Business (SSEB) Madrid adalah peluang unik untuk memperluaskan cakrawala anda di salah satu kota paling indah dan paling sukar di dunia ketika belajar di universiti teratas.

Kami menjemput anda untuk memulakan perjalanan yang mengubah hidup ini untuk mendapatkan perspektif baru dalam pengajian anda, membuat kawan baru dari seluruh dunia, melibatkan diri dalam budaya yang berbeza, dan menemui sesuatu yang baru tentang diri anda! Sertai program pengajian 4-minggu eksklusif yang menawarkan beberapa kursus berkualiti tinggi UAM, semuanya diajar dalam bahasa Inggeris oleh profesor dan penyelidik UAM Fakulti Ekonomi dan Pengajian Perniagaan.

Sekolah Musim Panas Ekonomi dan Perniagaan mensasarkan pelajar antarabangsa dan domestik berminat untuk mendapatkan pengayaan akademik dalam Pengurusan Dasar Alam Sekitar Awam, Percukaian Alam Sekitar, Ekonomi Perubahan Iklim, Pengurusan Pemasaran Global, dan lain-lain disiplin ekonomi yang canggih.

Universidad Autónoma de Madrid (UAM) adalah salah satu universiti terkemuka di Dunia. Kedudukan QS Top 50 Under 50, yang menonjolkan universiti terkemuka dunia di bawah 50 tahun, menduduki UAM sebagai # 1 di Sepanyol, # 3 di Eropah, dan # 10 di Dunia.

Mengenai UAM

UAM adalah peneraju universiti di Sepanyol. Kampus UAM, bersama dengan Majlis Penyelidikan Kebangsaan Sepanyol (CSIC), telah dicalonkan oleh Kementerian Pendidikan dan Sains Sepanyol sebagai Kampus Kecemerlangan Antarabangsa.

UAM mengekalkan perhubungan yang kuat dengan Perbandaran, Institusi, Perniagaan, dan NGO, dan secara aktif menyokong keusahawanan melalui Pusat Inisiatif Keusahawanan.

Lokasi

Madrid

Alamat
C/ Francisco Tomás y Valiente, 5 · Universidad Autónoma de Madrid
28049 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol