Baca keterangan rasmi

Pada Sekolah Penerbangan Barcelona, Kami berusaha untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan latihan yang berkualiti yang terbaik, kerana ini akan membuat perbezaan antara kejayaan dan kegagalan di kemudian hari kerjaya mereka. Syarikat penerbangan sentiasa mencari pemohon dilatih terbaik, dan akan menguji dan menghargai taraf pengetahuan dan penerbangan sebenar mereka tanpa bergantung kepada sebelum commiting untuk kereta baru.

Sebab itu kita mengambil pendidikan dan latihan anda dengan serius, dan akan menyediakan anda bukan sahaja untuk lulus peperiksaan anda dan ulasan penerbangan, tetapi untuk membolehkan anda mencapai tahap kecemerlangan yang cukup tinggi untuk memastikan bahawa anda mempunyai peluang yang maksimum apabila ia datang untuk memohon untuk kerja talian.

Latihan kami program latihan kami diperakui di bawah Agensi Eropah Aviation Safety (EASA) Peraturan-Peraturan Part-FCL, dan direka untuk membantu juruterbang pelajar kita untuk mencapai Objektif Pembelajaran diperlukan dan Pengalaman Penerbangan dalam kitar masa minimum yang diperlukan, sambil memaksimumkan peluang pekerjaan mereka dengan syarikat penerbangan.

Barcelona Flight School diperakui oleh wakil EASA Sepanyol, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), sebagai Organisasi Latihan Penerbangan (ATO) dengan nombor E-ATO-037 itu.

Sumber Kami

Sekolah Penerbangan Barcelona adalah yang operator terbesar di Lapangan Terbang Sabadell, Business semula jadi Barcelona dan lapangan terbang General Aviation, dan sepenuhnya beroperasi La Cerdanya, mengurus dan menyediakan perkhidmatan lapangan terbang berkesan untuk asas Academy tetapi juga untuk sebilangan besar pesawat fana yang datang menikmati landskap yang luar biasa dan pemandangan lokasi dan rantau.

Dengan armada yang besar lebih daripada 40 pesawat, sebahagian besar daripada mereka dilengkapi dengan kaca kokpit Digital, and Maintenance & Repair kedai kita sendiri, latihan anda terletak yang yakin dengan kami. Kami profesional dan sangat berpengalaman Teori dan Penerbangan Pengajar akan sentiasa membantu anda bergerak ke hadapan dalam pelan pendidikan anda.

Sekolah Penerbangan Barcelona juga merupakan sebahagian daripada Pusat Aviation Barcelona, ​​di mana ia adalah mungkin untuk melibatkan diri dalam aktiviti aeronautik lain seperti Aerobatic Penerbangan, Gliding dan Ultraligths.

Lokasi kami Nikmati tinggal di Barcelona, ​​salah satu daripada bandar-bandar terbaik di dunia, semasa anda belajar. Bekerja keras untuk mendapatkan kerjaya masa depan anda sebagai juruterbang tidak bermakna anda tidak boleh mengambil cuti untuk menikmati pantai atau teater di ibu kota yang meriah di Catalonia. Malah, tidak ada kota lain di dunia boleh menawarkan apa-apa gabungan keadaan terbang dan kemudahan kepada pelajar:

cuaca Awesome - anda akan terbang hari lagi pengangkutan yang baik dan komunikasi - untuk pelajar antarabangsa Antarabangsa, sikap global - anda akan berasa seperti di rumah budaya Fine, cermin mata dan kemahiran memasak - untuk berehat Di atas kualiti purata hidup - memberi tumpuan kepada latihan anda

Sejarah Kami Sekolah Penerbangan Barcelona, ​​telah merintis latihan juruterbang di Sepanyol, memberikan latihan penerbangan sejak 1,953. Sejak awal lagi, sekolah kami telah melatih lebih daripada 4,000 juruterbang dan aktif pada setiap masa menggalakkan semua jenis kursus penerbangan, sama ada ia untuk latihan juruterbang ab-initio atau berulang dan latihan kemahiran.

Kami sedang diiktiraf oleh EASA sebagai ATO (Pertubuhan Latihan Penerbangan) dengan nombor E-ATO-037 itu. Sejak Sep 15, 2011 Akademi Penerbangan kami diiktiraf oleh EASA sebagai Organisasi Latihan untuk kedua-dua Modular dan Integrated Airline Transport Pilot ATPL kursus (A). Sejak Jul 14, 2011 kita dibenarkan untuk melatih juruterbang masa depan ke arah Modular Commercial Pilot License CPL (A) Sejak 13 Ogos 2010 kita dibenarkan untuk memberikan latihan Crew Cabin. Sejak 10 Dis 2009 kita juga TRTO-H (Latihan Pertubuhan Jenis Rating) untuk menyokong pemohon ke arah Robinson Helikopter model R22 dan R44 jenis penilaian. Sejak Apr 14, 2009 kami telah diberi kuasa sebagai Sekolah Penerbangan dan Pusat Penerbangan untuk Ultralights. Sejak Nov 7, 2001, kami juga telah diiktiraf oleh EASA sebagai (Pertubuhan Latihan Penerbangan) FTO dengan bilangan E-FTO-020 kuasa untuk memberikan sekolah tanah dan latihan penerbangan kepada calon latihan bagi PPL (A) lesen dan kursus modular untuk mendapatkan Instrument Rating IR (A) dan Multiengine Rating ME (A), mengikut JAR-FCL 1,055 peraturan-peraturan. Sejak Feb 20, 1999 kami telah disahkan sebagai Sekolah Penerbangan dan Pusat Penerbangan untuk glider di pangkalan kami di La Cerdanya Aerodrome. Sejak 10 Nov 1,953 kami disahkan oleh sebagai pusat latihan untuk Pesawat Peribadi Pilot (PPL-A) latihan, helikopter Private Pilot (PPL-H) latihan dan latihan Glider Pilot.

Tiada sekolah tunggal lain di Sepanyol mempunyai pengalaman yang sama melatih juruterbang masa depan daripada Barcelona Flight School. Fakta ini, ditambah pula dengan cuaca yang luar biasa dan armada pesawat dan pengajar pasukan yang cemerlang, menjadikan sekolah kami pemilihan semula jadi bagi pelajar yang serius.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Barcelona Flight School

Bersepadu ATPL (A) Program adalah kursus Airline Transport Pilot siap dengan MCC dalam Airbus A320 atau Beechcraft King Air B200, yang ditujukan kepada orang-orang yang s ... [+]

Bersepadu ATPL (A) Program adalah kursus Airline Transport Pilot siap dengan MCC dalam Airbus A320 atau Beechcraft King Air B200, yang ditujukan kepada orang-orang yang sebenar serius tentang mendapatkan satu kerja syarikat penerbangan.

Program ini merupakan kursus ab-initio ditujukan kepada semua orang-orang juruterbang masa depan yang ingin mendapatkan CPL (Commercial Pilot License) dengan ME (Multi-enjin) dan penilaian (Instrument) IR, bersama-sama dengan pengetahuan teori yang diperlukan ke arah Lesen ATP .

Juga dalam program ini, pelajar akan dapat menyiapkan MCC (Penyelarasan Multi-anak kapal) latihan yang diperlukan untuk bertindak sebagai FO (Pegawai Pertama) di dalam pesawat kategori pengangkutan multi-pilot, yang penting untuk diambil bekerja oleh Airline, di kemudahan rakan kongsi kami .... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
55 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Barcelona Flight School

Program ATPL akan membolehkan anda untuk mendapatkan lesen langkah ATPL demi langkah, dalam pendekatan modular melalui satu siri kursus individu dan lesen yang boleh diam ... [+]

Program ATPL akan membolehkan anda untuk mendapatkan lesen langkah ATPL demi langkah, dalam pendekatan modular melalui satu siri kursus individu dan lesen yang boleh diambil mengikut jadual anda sendiri dan keperluan. Kerana anda boleh mendapatkan kredit untuk pengalaman aeronautik sebelumnya yang anda mungkin ada, program ini akan membolehkan anda untuk menyesuaikan latihan ATPL anda keadaan sebenar anda, mengambil kesempatan daripada mana-mana lesen yang anda mungkin sudah tahan.

Kerana setiap modul atau kursus ini bebas dari yang lain, dan akan menyediakan anda dengan lesen individu atau kelayakan, anda tidak perlu untuk membawa mereka semua sekali gus. Sebaliknya, anda boleh menetapkan kadar di mana anda akan melaksanakan setiap modul dan memperoleh segala ilmu dan pengalaman yang diperlukan untuk memenuhi syarat untuk lesen ATPL anda, yang anda akan mendapatkan sebaik sahaja anda telah melengkapkan semua modul. Sepanjang perjalanan, anda juga akan mendapatkan semua kelayakan individu seperti PPL, CPL, ME-IR dan MCC, selepas menamatkan setiap modul. Sekolah Penerbangan Barcelona adalah sebuah pusat yang diberi kuasa oleh Agencia Estatal de Seguridad Aérea bawah EASA Part-FCL dengan nombor ATO E-ATO-037 untuk menyediakan latihan penerbangan, dengan lebih daripada 60 tahun pengalaman.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Barcelona Flight School

The Instrument Rating (IR) Objektif kursus adalah untuk mencapai syarat pembelajaran sekolah tanah dan arahan penerbangan, kepakaran, dan pengalaman yang diperlukan untuk ... [+]

The Instrument Rating (IR) Objektif kursus adalah untuk mencapai syarat pembelajaran sekolah tanah dan arahan penerbangan, kepakaran, dan pengalaman yang diperlukan untuk mendapatkan penarafan kelas IR (A). Pelajar perlu menjadi pemegang lesen PPL (A) atau CPL (A) yang diperolehi mengikut Part-FCL.

Pada akhir kursus ini, pelajar mesti menunjukkan tahap yang diperlukan pengetahuan untuk menjalankan keistimewaan yang diberikan kepada pemegang IR (A), seperti bertindak sebagai PIC daripada enjin tunggal atau pesawat pelbagai enjin di bawah IFR di IMC (Syarat Meteorologi Instrumen) turun ke Tinggi Keputusan 200ft.

Semua sekolah tanah perlu dihadiri di tempat dan pelajar mesti menghadiri sekurang-kurangnya sesi kelas 75% daripada setiap mata pelajaran bagi melayakkan diri untuk AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) peperiksaan.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Barcelona Flight School

Pengajar Penerbangan (FI) Kursus adalah cara yang pertama dan lebih mudah untuk menambah pengalaman penerbangan ke buku log anda sebelum memohon kepada Syarikat Penerbang ... [+]

Pengajar Penerbangan (FI) Kursus adalah cara yang pertama dan lebih mudah untuk menambah pengalaman penerbangan ke buku log anda sebelum memohon kepada Syarikat Penerbangan.

Setelah menamatkan latihan yang diperlukan, Penerbangan Pengajar Rating akan membolehkan anda untuk bertindak sebagai Jurulatih Penerbangan, mengajar Groundschool dan menyediakan latihan Penerbangan kepada pelajar lain.

Mengambil tugas Jurulatih Penerbangan di Sekolah Penerbangan adalah salah satu cara yang terbaik untuk membina jam sambil melatih juruterbang lain, dan menyatukan kemahiran terbang anda dalam pekerjaan yang masuk ke dalam penerbangan yang akan, pada masa yang sama, membolehkan anda untuk terus berhubung dengan pasaran kerja Syarikat Penerbangan Pilot.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
9 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu