Barcelona Flight School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pada Sekolah Penerbangan Barcelona, Kami berusaha untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan latihan yang berkualiti yang terbaik, kerana ini akan membuat perbezaan antara kejayaan dan kegagalan di kemudian hari kerjaya mereka. Syarikat penerbangan sentiasa mencari pemohon dilatih terbaik, dan akan menguji dan menghargai taraf pengetahuan dan penerbangan sebenar mereka tanpa bergantung kepada sebelum commiting untuk kereta baru.

Sebab itu kita mengambil pendidikan dan latihan anda dengan serius, dan akan menyediakan anda bukan sahaja untuk lulus peperiksaan anda dan ulasan penerbangan, tetapi untuk membolehkan anda mencapai tahap kecemerlangan yang cukup tinggi untuk memastikan bahawa anda mempunyai peluang yang maksimum apabila ia datang untuk memohon untuk kerja talian.

Latihan kami program latihan kami diperakui di bawah Agensi Eropah Aviation Safety (EASA) Peraturan-Peraturan Part-FCL, dan direka untuk membantu juruterbang pelajar kita untuk mencapai Objektif Pembelajaran diperlukan dan Pengalaman Penerbangan dalam kitar masa minimum yang diperlukan, sambil memaksimumkan peluang pekerjaan mereka dengan syarikat penerbangan.

Barcelona Flight School diperakui oleh wakil EASA Sepanyol, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), sebagai Organisasi Latihan Penerbangan (ATO) dengan nombor E-ATO-037 itu.

Sumber Kami

Sekolah Penerbangan Barcelona adalah yang operator terbesar di Lapangan Terbang Sabadell, Business semula jadi Barcelona dan lapangan terbang General Aviation, dan sepenuhnya beroperasi La Cerdanya, mengurus dan menyediakan perkhidmatan lapangan terbang berkesan untuk asas Academy tetapi juga untuk sebilangan besar pesawat fana yang datang menikmati landskap yang luar biasa dan pemandangan lokasi dan rantau.

Dengan armada yang besar lebih daripada 40 pesawat, sebahagian besar daripada mereka dilengkapi dengan kaca kokpit Digital, and Maintenance & Repair kedai kita sendiri, latihan anda terletak yang yakin dengan kami. Kami profesional dan sangat berpengalaman Teori dan Penerbangan Pengajar akan sentiasa membantu anda bergerak ke hadapan dalam pelan pendidikan anda.

Sekolah Penerbangan Barcelona juga merupakan sebahagian daripada Pusat Aviation Barcelona, ​​di mana ia adalah mungkin untuk melibatkan diri dalam aktiviti aeronautik lain seperti Aerobatic Penerbangan, Gliding dan Ultraligths.

Lokasi kami Nikmati tinggal di Barcelona, ​​salah satu daripada bandar-bandar terbaik di dunia, semasa anda belajar. Bekerja keras untuk mendapatkan kerjaya masa depan anda sebagai juruterbang tidak bermakna anda tidak boleh mengambil cuti untuk menikmati pantai atau teater di ibu kota yang meriah di Catalonia. Malah, tidak ada kota lain di dunia boleh menawarkan apa-apa gabungan keadaan terbang dan kemudahan kepada pelajar:

cuaca Awesome - anda akan terbang hari lagi pengangkutan yang baik dan komunikasi - untuk pelajar antarabangsa Antarabangsa, sikap global - anda akan berasa seperti di rumah budaya Fine, cermin mata dan kemahiran memasak - untuk berehat Di atas kualiti purata hidup - memberi tumpuan kepada latihan anda

Sejarah Kami Sekolah Penerbangan Barcelona, ​​telah merintis latihan juruterbang di Sepanyol, memberikan latihan penerbangan sejak 1,953. Sejak awal lagi, sekolah kami telah melatih lebih daripada 4,000 juruterbang dan aktif pada setiap masa menggalakkan semua jenis kursus penerbangan, sama ada ia untuk latihan juruterbang ab-initio atau berulang dan latihan kemahiran.

Kami sedang diiktiraf oleh EASA sebagai ATO (Pertubuhan Latihan Penerbangan) dengan nombor E-ATO-037 itu. Sejak Sep 15, 2011 Akademi Penerbangan kami diiktiraf oleh EASA sebagai Organisasi Latihan untuk kedua-dua Modular dan Integrated Airline Transport Pilot ATPL kursus (A). Sejak Jul 14, 2011 kita dibenarkan untuk melatih juruterbang masa depan ke arah Modular Commercial Pilot License CPL (A) Sejak 13 Ogos 2010 kita dibenarkan untuk memberikan latihan Crew Cabin. Sejak 10 Dis 2009 kita juga TRTO-H (Latihan Pertubuhan Jenis Rating) untuk menyokong pemohon ke arah Robinson Helikopter model R22 dan R44 jenis penilaian. Sejak Apr 14, 2009 kami telah diberi kuasa sebagai Sekolah Penerbangan dan Pusat Penerbangan untuk Ultralights. Sejak Nov 7, 2001, kami juga telah diiktiraf oleh EASA sebagai (Pertubuhan Latihan Penerbangan) FTO dengan bilangan E-FTO-020 kuasa untuk memberikan sekolah tanah dan latihan penerbangan kepada calon latihan bagi PPL (A) lesen dan kursus modular untuk mendapatkan Instrument Rating IR (A) dan Multiengine Rating ME (A), mengikut JAR-FCL 1,055 peraturan-peraturan. Sejak Feb 20, 1999 kami telah disahkan sebagai Sekolah Penerbangan dan Pusat Penerbangan untuk glider di pangkalan kami di La Cerdanya Aerodrome. Sejak 10 Nov 1,953 kami disahkan oleh sebagai pusat latihan untuk Pesawat Peribadi Pilot (PPL-A) latihan, helikopter Private Pilot (PPL-H) latihan dan latihan Glider Pilot.

Tiada sekolah tunggal lain di Sepanyol mempunyai pengalaman yang sama melatih juruterbang masa depan daripada Barcelona Flight School. Fakta ini, ditambah pula dengan cuaca yang luar biasa dan armada pesawat dan pengajar pasukan yang cemerlang, menjadikan sekolah kami pemilihan semula jadi bagi pelajar yang serius.

Lokasi

Barcelona

Euro Flight Support S.L.

Alamat
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
+34 935 32 38 58