Baca keterangan rasmi

granada

Pusat Bahasa Universiti Moden, Centro de Lenguas Modernas

Yang Universiti Pusat Bahasa Moden, Centro de Lenguas Modernas, terletak di "granadino" daerah tengah dan biasanya daripada "Realejo", terletak di dalam istana lama Santa Cruz (abad ke-16) yang telah dipulihkan khas untuk tujuan pengajaran.

Sejak pemulihan selesai pada tahun 1992, Centro de Lenguas Modernas baru menawarkan bukan sahaja yang kini terkenal Kursus Bahasa Sepanyol untuk Warga asing (Pengajian Hispanik Golf (CEH), Bahasa Sepanyol dan Padang Kebudayaan (CLCE), Intensive Spanish Language Courses (CILE), Intensif Bahasa Sepanyol Bahasa dan Padang Kebudayaan (CILYC), Sepanyol sebagai Kursus Bahasa Asing (CELE) dan Pilihan Kursus Januari (CCE) ) tetapi juga pelbagai Kursus Bahasa Moden (Inggeris, Perancis, Itali, Jerman, Catalan, Bahasa Arab, Jepun, Portugis, Rusia dan Sweden).

Ia adalah gabungan kedua-dua yang menjadikan pusat itu apa-apa usaha asal; di sini pelajar asing boleh berkongsi kehidupan seharian mereka dengan orang-orang pelajar Bahasa Sepanyol, sekali gus merangsang kepentingan bersama dalam pelbagai bahasa dan budaya mereka. Kenalan ini diperkukuhkan melalui perkhidmatan pertukaran bahasa, yang memberi peluang kepada pelajar untuk belajar bahasa Sepanyol mereka di luar bilik darjah, dan dengan lawatan kebudayaan dan aktiviti.

granada

Sebagai tambahan kepada kursus-kursus yang dinyatakan di atas, yang Centro de Lenguas Modernas juga menawarkan kursus-kursus dalam Pengajaran Bahasa Sepanyol, Jerman, Perancis, Inggeris atau Itali sebagai bahasa asing, peperiksaan bagi mereka yang ingin untuk mengesahkan tahap Bahasa Sepanyol (DELE - Diploma dalam Bahasa Sepanyol sebagai bahasa asing - yang dianjurkan oleh Instituto Cervantes). Pengajaran Perniagaan Sepanyol dan lain-lain jenis kursus bahasa untuk tujuan khas, termasuk yang direka khas sempena institusi akademik dan profesional yang berbeza juga disediakan.

Yang Centro de Lenguas Modernas dan juga Universiti de Granada melakukan yang terbaik untuk membantu pelajar yang menyeronokan dan berfaedah yang mungkin: Bursa Service Bahasa, Perkhidmatan Penginapan dan penganjuran aktiviti kebudayaan dan sukan adalah hanya beberapa contoh.

Pada sebelah yang akademik, tenaga pengajar yang berkelayakan tinggi yang khusus dalam pengajaran bahasa, dan merangkumi Universiti profesor Granada dan pensyarah. Pusat ini dilengkapi dengan perpustakaan, alat bantuan pandang dengar up-to-tarikh yang paling baik dalam bilik darjah dan makmal bahasa disediakan untuk multimedia dan aktiviti audio-video. Tambahan pula, pelajar mempunyai akses kepada mel elektronik.

Dengan komitmen kepada pembaikan berterusan sentiasa dalam fikiran, Pusat menjalankan kaji selidik luaran secara berkala, yang menilai tenaga pengajar, kandungan kursus yang berbeza yang ditawarkan dan kualiti pengurusan dan infrastruktur pusat itu.

Penyata CLM Mission

Yang Centro de Lenguas Modernas matlamat utama adalah penyebaran bahasa Sepanyol dan budaya dan integrasi dalam kehidupan bandar masyarakat pelbagai budaya yang melawat Granada terima kasih kepada kepercayaan yang mereka letakkan di institusi kami. Kami bekerja setiap hari untuk meningkatkan kualiti pengajaran dan perkhidmatan yang kami tawarkan.

Dalam bahagian bahasa asing, objetive utama CLM adalah untuk menyediakan kualiti pengajaran berdasarkan pendekatan komunikatif dan alat-alat yang sesuai untuk pelajar-pelajar kita untuk memperoleh keupayaan yang tidak ternilai dalam masyarakat hari ini untuk berkomunikasi dalam bahasa kedua dalam masa yang sesingkat mungkin.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol di Granada, Rapi Kursus Bahasa Sepanyol (CILE) direka bagi pelajar yang ingin memulakan pembelajaran atau meningkatkan Sepany ... [+]

Jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol di Granada, Rapi Kursus Bahasa Sepanyol (CILE) direka bagi pelajar yang ingin memulakan pembelajaran atau meningkatkan Sepanyol mereka semasa lawatan singkat di negara kita. Pendekatan komunikatif dasarnya diikuti dalam kursus-kursus ini bersama-sama dengan penggunaan teknologi yang paling up-to-date pandang dengar. Purata bilangan pelajar setiap kumpulan adalah 12.

Yang Intensif Bahasa Sepanyol Bahasa Kursus (CILES) ditawarkan dari Januari hingga Disember; hari sebelum setiap kursus bermula, terdapat satu tahap ujian yang bermaksud bahawa orang yang sampai di CLM pada awal kursus, boleh menyertai CILE di peringkat sama mereka. Bagi kursus-kursus yang bermula pertengahan bulan ini, kami hanya boleh menjamin tahap yang dijalankan dan mengesyorkan pemula mutlak untuk bermula pada awal bulan ini. Ia juga adalah mungkin untuk mengikuti kursus-kursus ini untuk beberapa bulan dengan jaminan bahawa kumpulan akan wujud di setiap A1 tahap ke C1 (CLM-1 yang baru bermula untuk CLM-8 Superior), selagi terdapat sekurang-kurangnya sepuluh pelajar setiap kumpulan.... [-]

Sepanyol Granada
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 - 4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol di Granada, Kursus Kajian Hispanik bertujuan untuk pelajar dan profesional yang ingin mendapatkan pengetahuan yang lebih mend ... [+]

Walaupun secara rasmi dua program yang berbeza Hispanik Kajian Golf (CEH) DAN Bahasa Sepanyol dan Padang Kebudayaan (CLCE) bertindak sebagai salah kerana mereka tidak perkara pilihan tetapi salah satu daripada tahap sebenar bahasa Sepanyol. Dalam erti kata lain, keperluan untuk mendaftar di CEH adalah untuk mempunyai dan perintah lanjutan bahasa, sedangkan anda hanya perlu menjadi pelajar Sepanyol perantaraan untuk diterima di CLCE.

Jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol di Granada, Kursus Kajian Hispanik bertujuan untuk pelajar dan profesional yang ingin mendapatkan pengetahuan yang lebih mendalam tentang bahasa dan budaya Sepanyol. Kursus ini menawarkan pelbagai mata pelajaran yang diajar oleh pakar-pakar dari University of Granada.... [-]

Sepanyol Granada
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

The University of Granada Pusat Bahasa Moden (CLM) adalah salah satu daripada institusi yang terkemuka di Sepanyol dalam bidang pengajian laguage. Ia adalah salah satu da ... [+]

Yang University of Granada Pusat Bahasa Moden (CLM) adalah salah satu institusi yang terkemuka di Sepanyol dalam bidang pengajian laguage. Ia adalah salah satu daripada jenis terima kasih kepada tenaga pengajar yang berkelayakan tinggi dan khusus itu. Menggunakan pendekatan komunikatif, tumpuan khusus diberikan kepada interaksi dalam situasi kehidupan sebenar.

pemasangan Pusat itu terletak di Daerah Realejo lama, terdiri daripada dua bangunan utama: abad ke-16 yang indah Istana Santa Cruz dan Huerta de los Angeles Mansion. Kedua-dua menggabungkan keindahan dan kehangatan bangunan bersejarah dengan peralatan teknikal yang paling moden.

Satu lagi tarikan CLM adalah suasana pelbagai budaya dan pelbagai bahasa tunggal itu. Pelajar asing boleh berkongsi kehidupan seharian mereka dengan orang-orang pelajar Sepanyol pembelajaran bahasa asing yang berbeza, sekali gus merangsang kepentingan bersama dalam pelbagai bahasa dan budaya mereka.... [-]

Sepanyol Granada
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Centro de Lenguas Modernas (Versión en Español)

HDL Centro de Lenguas Modernas (Universidad de Granada) - Educación