Castelldefels School of Social Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Castelldefels Sekolah Sains Sosial

Castelldefels Sekolah Sains Sosial menjadikan tambahan penting kepada masyarakat dalam penyelidikan, pendidikan, pujukan dan hubungannya.

Castelldefels Sekolah Sains Sosial berpangkalan di Mediterranean dan bandar Cosmopolitan bersama-sama dengan hab perniagaan di era di Barcelona. Dalam CSSS; kami menggabungkan campuran yang terbaik dari kelas, budaya dan konflik Barcelona. Ia adalah matlamat CSSS untuk menyediakan graduan berkualiti tinggi dan ijazah sarjana muda dan program diploma untuk melengkapkan pelajar untuk memenuhi keperluan majikan dalam pelbagai bidang. Barcelona memegang kedudukan teratas di Eropah sebagai tempat untuk tinggal dan bekerja. CSSS yang terletak di tengah-tengah Barcelona yang merupakan bandar yang paling popular di Eropah. Kami memberikan ijazah pengurusan Global dengan teknik moden yang paling dan teknologi. Kami mempunyai kumpulan bersemangat ulama yang bukan sahaja berjaya dalam akademik tetapi dalam profesion juga.

Wawasan dan Nilai

Strategi:

Strategi kami adalah sangat difahami: untuk membuat sudut di mana penyelidik terbaik dan pelajar yang paling berbakat dapat mencapai potensi penuh mereka.

kepelbagaian:

Kami mendapat banyak tindakan untuk memastikan semua orang diterima dan mempunyai peluang yang sama apabila mendapat pendidikan dan Pekerjaan di Sekolah kami.

Penglibatan antarabangsa:

Sekolah Sains Castelldefels menjalankan aktiviti di rantau di seluruh dunia, mewujudkan persekitaran universiti global dan membina profil antarabangsa yang kuat.

CSSS secara aktif mempromosikan hubungan antara negara-negara dan meningkatkan pemahaman silang budaya melalui bengkel, seminar, pameran, kursus pendek, Acara & Pameran, program magang dan kepimpinan.

Penglibatan antarabangsa adalah fokus utama untuk CSSS.Kami menarik pemikiran terbaik dunia bersama-sama untuk menyelesaikan masalah penting di dunia. Pintu lintas disiplin ini membawa kepada penemuan penting di dunia yang terus mencapai faedah di seluruh dunia.

This school offers programs in:
  • English
  • Spanish (Spain)

Lihat Diploma » Lihat Health Sarjana » Lihat BBAs » Lihat 1-year MBAs » Lihat DBA » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:


[+]

[-]

Diploma dalam tahap pengurusan pelancongan 4

Campus Sepenuh masa 12  September 2018 Sepanyol Barcelona

Ini adalah program pengurusan substantif, yang menggabungkan unsur-unsur berasaskan kerjaya yang praktikal dengan beberapa disiplin pengurusan asas yang penting yang akan menjadi tidak ternilai apabila kerjaya individu berlangsung. Oleh itu, kursus itu merupakan persiapan yang ideal untuk pekerjaan segera di sektor ini dan yang sanggup menyertai industri perhotelan. [+]

Ini adalah program pengurusan substantif, yang menggabungkan unsur-unsur berasaskan kerjaya yang praktikal dengan beberapa disiplin pengurusan asas yang penting yang akan menjadi tidak ternilai apabila kerjaya individu berlangsung. Oleh itu, kursus itu merupakan persiapan yang ideal untuk pekerjaan segera di sektor ini dan yang sanggup menyertai industri perhotelan.

Objektif

Diploma Pengurusan Pelancongan CTH bertujuan memberi tumpuan kepada keperluan latihan peserta baru untuk sektor perhotelan, pelancongan dan pelancongan dengan pengiktirafan antarabangsa. Ia juga akan meluaskan prospek pekerjaan dan kerjaya pelajar.

Program ini membantu para pelajar untuk membangunkan kemahiran untuk memberikan pengalaman asli asli dan pengembaraan pelancongan yang asli di dalam negara, di peringkat nasional dan di seluruh dunia. Dalam tempoh pengajian pelajar akan mengembangkan pengetahuan yang kukuh mengenai operasi perniagaan pelancongan dengan kepimpinan yang berkesan dan kualiti pengurusan. Kursus ini merangkumi asas-asas industri pelancongan termasuk operasi pelancongan, perkhidmatan pelanggan dan analisis destinasi. ... [-]


Diploma dalam tahap pengurusan pelancongan 5

Campus Sepenuh masa 12  September 2018 Sepanyol Barcelona

Kursus ini bertujuan untuk memberi pelajar pemahaman tentang aspek pengurusan, membuat keputusan dan kepimpinan industri perhotelan. Di samping itu, ia juga direka untuk membangunkan kemahiran penyelidikan dan kemahiran yang diperlukan semasa bekerja di peringkat pengurusan kanan dalam industri. Oleh itu, adalah persediaan terbaik untuk memuat masuk ke tempat kerja atau sebagai batu loncatan ke dalam kajian peringkat ijazah tahun akhir sarjana muda. [+]

Kursus ini bertujuan untuk memberi pelajar pemahaman tentang aspek pengurusan, membuat keputusan dan kepimpinan industri perhotelan. Di samping itu, ia juga direka untuk membangunkan kemahiran penyelidikan dan kemahiran yang diperlukan semasa bekerja di peringkat pengurusan kanan dalam industri. Oleh itu, adalah persediaan terbaik untuk memuat masuk ke tempat kerja atau sebagai batu loncatan ke dalam kajian peringkat ijazah tahun akhir sarjana muda.

Program ini terdiri daripada 7 unit mandatori dan membawa kepada 175 kredit. Penilaian adalah menerusi gabungan buku tertutup bertulis atau tugasan 3 jam. Semua penilaian ditandakan atau dimoderasikan oleh CTH

Objektif

Diploma Pengurusan Pelancongan CTH bertujuan memberi tumpuan kepada keperluan latihan peserta baru untuk sektor perhotelan, pelancongan dan pelancongan dengan pengiktirafan antarabangsa. Ia juga akan meluaskan prospek pekerjaan dan kerjaya pelajar.... [-]


Diploma dalam bidang pelancongan & pengurusan perhotelan 6

Campus Sepenuh masa 12  June 2019 Sepanyol Barcelona

Program ini merupakan anugerah peringkat sarjana muda muktamad CTH dan telah direka dengan nyata untuk menyediakan pembelajaran bersamaan dengan peruntukan yang diberikan oleh program ijazah sarjana muda universiti British dalam bidang hospitaliti dan pelancongan. [+]

Program ini merupakan anugerah peringkat sarjana muda muktamad CTH dan telah direka dengan nyata untuk menyediakan pembelajaran bersamaan dengan peruntukan yang diberikan oleh program ijazah sarjana muda universiti British dalam bidang hospitaliti dan pelancongan. Program ini direka sebagai 140 kelayakan kredit dalam hospitaliti antarabangsa dan pengurusan pelancongan, meliputi semua kemahiran pengurusan utama yang diperlukan untuk kerjaya pengurusan dalam sektor ini.

Objektif

Diploma Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti CTH bertujuan memberi tumpuan kepada keperluan latihan peserta baru untuk sektor perhotelan, pelancongan dan pelancongan dengan pengiktirafan antarabangsa. Ia juga akan meluaskan prospek pekerjaan dan kerjaya pelajar. ... [-]


Contact

Castelldefels School of Social Sciences

Alamat Carrer de Balmes, 7
08007 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Website http://www.csss.es/
Telefon 34 93 116 88 21