Baca keterangan rasmi

Cambridge Institute adalah pusat pendidikan swasta khusus dalam latihan bahasa, terutama bahasa Inggeris, Sepanyol, Perancis dan Jerman, dengan pengalaman terbukti dalam sektor dan liputan antarabangsa. Metodologi kerja kami dijamin berjaya bagi pelajar yang komited dalam program latihan kami, yang kami menawarkan kualiti, inovasi, dan pelan pengajaran yang sepenuhnya disesuaikan dengan keperluan mereka. Dengan falsafah ini, Cambridge Institute kini berada di barisan hadapan sektor ini dan bekerja setiap hari dengan tekad untuk menduduki posisi ini walaupun pada masa akan datang, dengan memperoleh kepercayaan dan penghormatan para pelajar kami. Kami menawarkan portfolio perkhidmatan yang luas untuk memudahkan pembelajaran bahasa, baik untuk kegunaan harian dan kerja. Lebih-lebih lagi, kita bertaruh untuk penyertaan aktif pelajar kita dan perkembangan seimbang kemahiran asas bahasa mana pun: mendengar, membaca dan menulis. Apa sahaja kursus yang anda pilih, matlamat utama Cambridge Institute adalah untuk mengoptimumkan potensi pelajar kami dengan sumber yang terbaik. Kami disokong oleh pengalaman dan prestij antarabangsa, yang merupakan hasil kerja keras bertahun-tahun.

Program diajar dalam:
English
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Cambridge Institute

Sekiranya anda ingin belajar bahasa Sepanyol sambil menikmati LIBURAN UNFORGETTABLE dan menemui budaya negara, Cambridge Institute adalah apa yang anda cari. Di sekolah i ... [+]

KURSUS BAHASA SPANISH INTENSIF DI MADRID

Masih belum merancang percutian anda? Cambridge Institute membentangkan tawaran yang anda tidak boleh menolak.

Sekiranya anda ingin belajar bahasa Sepanyol sambil menikmati LIBURAN UNFORGETTABLE dan menemui budaya negara, Cambridge Institute adalah apa yang anda cari. Di sekolah ini, kami menawarkan pelbagai program latihan mengikut keperluan anda di tengah-tengah kebudayaan Sepanyol: Madrid.

Ambil kesempatan daripada peluang ini! Datang dan tingkatkan Sepanyol anda di Madrid, bertemu orang dari seluruh dunia, dan nikmati iklim, makanan dan daya tarikan ibu kota Sepanyol.

Di mana?

Cambridge Institute Sepanyol, sekolah antarabangsa kami, terletak di Plaza España yang terkenal di Madrid (Sepanyol) salah satu tarikan pelancong terbesar di bandar ini. Kami menawarkan kursus bahasa Sepanyol untuk warga asing untuk semua peringkat dan untuk semua profil.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu