Cambridge Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Cambridge pusat pendidikan swasta khusus dalam latihan bahasa, terutamanya bahasa Inggeris, Bahasa Sepanyol, Perancis DAN Jerman, Dengan pengalaman yang telah terbukti dalam sektor dan liputan antarabangsa. metodologi kerja kami adalah dijamin kejayaan untuk pelajar-pelajar yang komited kepada program latihan kami, kepada siapa kami menawarkan kualiti, inovasi dan rancangan pengajaran sepenuhnya disesuaikan dengan keperluan mereka.

Dengan falsafah ini, Institut Cambridge kini berada di barisan hadapan dalam sektor ini dan bekerja setiap hari dengan keazaman untuk menduduki jawatan ini walaupun pada masa depan, dengan mendapatkan kepercayaan dan rasa hormat pelajar kita. Kami menawarkan portfolio yang luas perkhidmatan untuk memudahkan pembelajaran bahasa, kedua-dua untuk kegunaan harian dan untuk bekerja. Selain itu, kami yakin untuk penyertaan aktif pelajar dan pembangunan yang seimbang kemahiran asas mana-mana bahasa: mendengar, membaca dan menulis.

Apa sahaja tentu anda pilih, matlamat utama Institut Cambridge adalah untuk mengoptimumkan potensi pelajar-pelajar kita dengan sumber-sumber yang terbaik. Kami disokong oleh pengalaman dan prestij antarabangsa, yang hasil daripada tahun kerja keras.

This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol

Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Video

The Commonwealth of Nations

Tea drinking in the UK

The origins of Halloween