Campus FP

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita

CampusFP menawarkan tawaran pendidikan terbesar di Pusat Latihan Vokasional Pertengahan dan Tinggi dengan lebih daripada 20 darjah di 7 pusat yang berbeza, dengan harga yang berpatutan untuk semua belanjawan, kerana perkara penting adalah anda.

KampusFP dilahirkan dengan kerjaya sosial yang jelas, untuk memberi penghormatan kepada latihan profesional dan membawanya lebih dekat kepada semua penduduk Komuniti Madrid, secara praktikal dan menekankan kepentingan pengetahuan.

Pengambilalihan kemahiran berdasarkan kompetensi profesional dan akademik adalah pertaruhan pendidikan yang selamat yang di KampusFP kita faham sebagai "Formación360", konsep inovatif yang membolehkan kita memvisualisasikan model pendidikan yang berbeza, hasil gabungan sistem pendidikan nasional dan antarabangsa dan yang kami dapat memperluaskan unjuran masa depan profesional dan akademik graduan kami.

Bagaimana kita melakukan semua ini? Menggunakan sebagai rujukan sistem pendidikan Sepanyol yang dikawal selia latihan profesional dan merujuk kelayakan profesional sistem latihan untuk pekerjaan, kami mencari simetri dalam kelayakan dengan sistem latihan vokasional British menerusi Badan Penganugerahan yang berbeza (Pihak Berkuasa Rasmi Kelayakan dan Kurikulum di UK ).

Dengan cara ini CampusFP berakhir dengan perceraian yang sedia ada antara latihan akademik dan vokasional. Dalam pengertian ini dan selepas pengalaman yang panjang dalam mencari penyelesaian praktikal dan konkrit, kami telah mengembangkan falsafah kita sendiri dan latihan eksklusif yang mengintegrasikan tiga format pembelajaran:

  • Latihan Profesional Dikawal (Latihan Kursus Peringkat Tengah dan Tinggi). Latihan profesional Universiti.
  • Latihan Pekerjaan (Sijil Profesionalisme). Tetingkap anda ke dunia kerja.
  • Latihan Vokasional mengikut sistem pendidikan Inggeris (Diploma Kelayakan Profesional peringkat 4 dan 5 (UK) pasport kerja Antarabangsa.

Kami ingin bercakap tentang CampusFP sebagai "pusat kecil yang kecil", memandangkan kami menggunakan Komuniti Madrid sebagai sebuah kampus yang besar dan melalui pusat-pusat kami, kami mendekati tahap yang paling dituntut oleh majikan mengikut kawasan geografi untuk majlis perbandaran yang berkaitan dan aksesibiliti untuk Pelajar adalah cepat dan mudah, untuk tahun akademik 2016-2017 kita mempunyai 7 pusat di Komunitas Madrid, lebih daripada 40 darjah Latihan Vokasional dan lebih daripada 250 sijil profesional.

Sentiasa dari mentaliti kita yang mendorong kepada pekerjaan dan kebolehpasaran kita mempunyai kadar akademik yang paling murah di seluruh Komuniti Madrid, sementara seorang pelajar Ijazah Tinggi di pusat awam berharga € 6,000 dalam Komuniti Madrid, CampusFP menawarkan darjahnya Ijazah Tinggi Imej dan Bunyi dan bidang latihan kesihatan untuk € 4,990 per tahun akademik dan € 4,490 untuk Ijazah Tinggi dan Ijazah Menengah lain untuk € 3,990 setahun. Semua ini dengan kesesuaian Beasiswa CAM untuk kuliah latihan pendidikan tinggi yang berkisar antara € 2,300 dan € 3500 untuk tahun pertama dan beasiswa MECD.

Akhir sekali, kami adalah penaja muzik Aula - Perayaan Berklee, sebuah festival muzik yang bertujuan untuk golongan muda berusia antara 13 hingga 22 tahun, yang tahun ini dan terima kasih kepada CampusFP termasuk modaliti baru, DJ. dengan pembentangan rasmi dalam Komuniti Madrid gelaran baru Kejuruteraan Vokasional "Juruteknik dalam Video, Disc-Jockey dan Bunyi" dan sijil profesionalisme tahap 2 "Animasi Muzik di Hidup dan Langsung.

Lokasi

Madrid

CampusFP

Alamat
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol
Telefon
+34 911 83 31 22