Baca keterangan rasmi

Siapa kita

CampusFP menawarkan tawaran pendidikan terbesar di Pusat Latihan Vokasional Pertengahan dan Tinggi dengan lebih daripada 20 darjah di 7 pusat yang berbeza, dengan harga yang berpatutan untuk semua belanjawan, kerana perkara penting adalah anda.

KampusFP dilahirkan dengan kerjaya sosial yang jelas, untuk memberi penghormatan kepada latihan profesional dan membawanya lebih dekat kepada semua penduduk Komuniti Madrid, secara praktikal dan menekankan kepentingan pengetahuan.

Pengambilalihan kemahiran berdasarkan kompetensi profesional dan akademik adalah pertaruhan pendidikan yang selamat yang di KampusFP kita faham sebagai "Formación360", konsep inovatif yang membolehkan kita memvisualisasikan model pendidikan yang berbeza, hasil gabungan sistem pendidikan nasional dan antarabangsa dan yang kami dapat memperluaskan unjuran masa depan profesional dan akademik graduan kami.

Bagaimana kita melakukan semua ini? Menggunakan sebagai rujukan sistem pendidikan Sepanyol yang dikawal selia latihan profesional dan merujuk kelayakan profesional sistem latihan untuk pekerjaan, kami mencari simetri dalam kelayakan dengan sistem latihan vokasional British menerusi Badan Penganugerahan yang berbeza (Pihak Berkuasa Rasmi Kelayakan dan Kurikulum di UK ).

Dengan cara ini CampusFP berakhir dengan perceraian yang sedia ada antara latihan akademik dan vokasional. Dalam pengertian ini dan selepas pengalaman yang panjang dalam mencari penyelesaian praktikal dan konkrit, kami telah mengembangkan falsafah kita sendiri dan latihan eksklusif yang mengintegrasikan tiga format pembelajaran:

  • Latihan Profesional Dikawal (Latihan Kursus Peringkat Tengah dan Tinggi). Latihan profesional Universiti.
  • Latihan Pekerjaan (Sijil Profesionalisme). Tetingkap anda ke dunia kerja.
  • Latihan Vokasional mengikut sistem pendidikan Inggeris (Diploma Kelayakan Profesional peringkat 4 dan 5 (UK) pasport kerja Antarabangsa.

Kami ingin bercakap tentang CampusFP sebagai "pusat kecil yang kecil", memandangkan kami menggunakan Komuniti Madrid sebagai sebuah kampus yang besar dan melalui pusat-pusat kami, kami mendekati tahap yang paling dituntut oleh majikan mengikut kawasan geografi untuk majlis perbandaran yang berkaitan dan aksesibiliti untuk Pelajar adalah cepat dan mudah, untuk tahun akademik 2016-2017 kita mempunyai 7 pusat di Komunitas Madrid, lebih daripada 40 darjah Latihan Vokasional dan lebih daripada 250 sijil profesional.

Sentiasa dari mentaliti kita yang mendorong kepada pekerjaan dan kebolehpasaran kita mempunyai kadar akademik yang paling murah di seluruh Komuniti Madrid, sementara seorang pelajar Ijazah Tinggi di pusat awam berharga € 6,000 dalam Komuniti Madrid, CampusFP menawarkan darjahnya Ijazah Tinggi Imej dan Bunyi dan bidang latihan kesihatan untuk € 4,990 per tahun akademik dan € 4,490 untuk Ijazah Tinggi dan Ijazah Menengah lain untuk € 3,990 setahun. Semua ini dengan kesesuaian Beasiswa CAM untuk kuliah latihan pendidikan tinggi yang berkisar antara € 2,300 dan € 3500 untuk tahun pertama dan beasiswa MECD.

Akhir sekali, kami adalah penaja muzik Aula - Perayaan Berklee, sebuah festival muzik yang bertujuan untuk golongan muda berusia antara 13 hingga 22 tahun, yang tahun ini dan terima kasih kepada CampusFP termasuk modaliti baru, DJ. dengan pembentangan rasmi dalam Komuniti Madrid gelaran baru Kejuruteraan Vokasional "Juruteknik dalam Video, Disc-Jockey dan Bunyi" dan sijil profesionalisme tahap 2 "Animasi Muzik di Hidup dan Langsung.

Program diajar dalam:
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Bersekutu

Campus FP

Hidangan, pencuci mulut, pastri, roti ... Adakah anda ingin mencipta gabungan rasa yang paling indah dan hidangan yang paling asli? Mulakan pengalaman baru di dapur dari ... [+]

Hidangan, pencuci mulut, pastri, roti ... Adakah anda ingin mencipta gabungan rasa yang paling indah dan hidangan yang paling asli? Mulakan pengalaman baru di dapur dari satu minit pembelajaran anda, anda boleh menjadi profesional yang paling diminta.

objektif

Melaksanakan aktiviti pra-penjelasan, penyediaan, pemuliharaan, penyempurnaan / persembahan dan penyampaian semua jenis penjelasan kuliner dalam bidang pengeluaran dapur.

program kursus

Modul Profesional Tahun Pertama

Inisiatif perusahaan dan keusahawanan (65 jam)Penyediaan pra dan penyediaan makanan (300 h)Proses pastri dan konfeksi asas (270 jam)Keselamatan dan kebersihan dalam pengendalian makanan (65 jam)Teknik kuliner (300 h)Modul Profesional Tahun KeduaLatihan dan bimbingan kerjaya (90 jam)Tawaran gastronomi (80 h)Pencuci mulut dalam pemulihan (185 jam)Produk kuliner (195 h)Bahasa asing (80 h)Latihan di pusat-pusat kerja (370 jam)prospek kerjayaMasakKetua berlepas.Pekerja komisar pengeluaran dan unit perkhidmatan makanan dan minuman.Perkembangan akademik... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Kami dibenamkan dalam ledakan teknologi di semua bidang dan setiap kali lebih ramai pemaju dikehendaki memenuhi keperluan pasaran buruh. Ketahui semua tentang aplikasi un ... [+]

Kami dibenamkan dalam ledakan teknologi di semua bidang dan setiap kali lebih ramai pemaju dikehendaki memenuhi keperluan pasaran buruh. Ketahui semua tentang aplikasi untuk pengurusan perniagaan, untuk proses pengoptimuman, untuk memenuhi keperluan masa lapang ... dan belajar, sebagai tambahan, untuk menjadikannya dapat diakses dari mana-mana dan peranti.

objektif

Dalam latihan profesional ini, anda akan belajar untuk membangun, melaksanakan, mendokumen dan menyelenggara aplikasi komputer untuk semua jenis peranti: mudah alih, tablet, web , dll. Anda akan merancang dan memprogramkan apl anda sendiri.

program kursus

Modul Profesional Tahun Pertama

Sistem komputer (170h).Pangkalan data (170h).Pengaturcaraan (230h).Bahasa-bahasa jenama dan sistem pengurusan maklumat (120h).Persekitaran pembangunan (90h).Latihan dan Orientasi Buruh (90h).... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Dalam kitaran latihan profesional ini, anda akan belajar untuk mengarahkan dan mengatur pengeluaran dan perkhidmatan di dapur, menentukan tawaran dan sumber, mengawal akt ... [+]

objektif

Dalam kitaran latihan profesional ini, anda akan belajar untuk mengarahkan dan mengatur pengeluaran dan perkhidmatan di dapur, menentukan tawaran dan sumber, mengawal aktiviti bekalan, pengeluaran dan perkhidmatan, memenuhi objektif ekonomi, mengikuti protokol kualiti yang ditetapkan dan bertindak mengikut piawaian kebersihan, pencegahan risiko buruh dan perlindungan alam sekitar.

program kursus

Modul Profesional Tahun Pertama

Mengawal bekalan bahan mentah (65h).Latihan dan bimbingan kerjaya (90h).Pengurusan kualiti dan keselamatan dan kebersihan makanan (95h).Proses penerangan kuliner (265h).Bahasa Inggeris 2 (90h).Proses pra-penjelasan dan pemuliharaan di dapur (265h).

Modul Profesional Tahun Kedua... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Dalam kitaran latihan profesional ini, anda akan bersedia untuk mengatur dan melaksanakan pentadbiran dan pengurusan kakitangan, operasi kewangan dan maklumat kewangan da ... [+]

objektif

Dalam kitaran latihan profesional ini, anda akan bersedia untuk mengatur dan melaksanakan pentadbiran dan pengurusan kakitangan, operasi kewangan dan maklumat kewangan dan nasihat kepada klien atau pengguna, baik di dalam masyarakat maupun swasta, mengikut ukuran dan aktivitas syarikat dan badan, selaras dengan objektif yang ditetapkan, peraturan dalaman dan undang-undang semasa.

program kursus

Modul Profesional Tahun Pertama

Komunikasi dan perkhidmatan pelanggan (200h).Pengurusan dokumentasi undang-undang dan perniagaan (135h).Bahasa Inggeris (160h).Automasi pejabat dan pemprosesan maklumat (200h).Proses integral aktiviti komersial (200h).Sumber manusia dan tanggungjawab sosial korporat (105h).Modul Profesional Tahun KeduaPerakaunan dan cukai (120h).Latihan dan bimbingan kerjaya (90h).Pengurusan sumber manusia (50h).Pengurusan kewangan (120h).Pengurusan logistik dan komersial (80h).Simulasi perniagaan (140h).Projek pentadbiran dan pembiayaan (30h).Latihan di pusat-pusat kerja (370h).prospek kerjayaPejabat pentadbiran.Pentadbiran PerniagaanPentadbir kewangan.Pentadbir perakaunan.Pentadbiran logistik.Pentadbiran perbankan dan insurans.Sumber manusia pentadbiran.Pentadbiran Pentadbiran Awam.Pentadbiran perundangan perundangan, perakaunan, buruh, fiskal atau pentadbiran.Pengurusan caj teknikal.Bertanggungjawab untuk perkhidmatan pelanggan.Perkembangan akademikKursus pengkhususan profesional.Satu lagi Kitaran Latihan Profesional Tahap Tinggi dengan kemungkinan mewujudkan pengesahan modul profesional mengikut peraturan semasa.Pengajian Universiti Kebangsaan dan Antarabangsa dengan pengesahan kredit ECTS sepadan dengan peraturan semasa.Biasanya mendapat akses ke tahun terakhir Sarjana Muda (Sarjana Muda Antarabangsa kawasan tertentu yang dikaji).Pada akhir pengajian kami pelajar dapat mendakwa peringkat Cambridge Advance (dengan lulus ujian rasmi yang dinilai di pusat itu sendiri).Pusat di mana kursus ini diajar... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Adakah anda mahu dapat mengambil sebuah syarikat ke tahap yang lebih tinggi dengan memperluas sempadannya? Belajar untuk mengesan peluang perniagaan di pasaran yang berbe ... [+]

Adakah anda mahu dapat mengambil sebuah syarikat ke tahap yang lebih tinggi dengan memperluas sempadannya? Belajar untuk mengesan peluang perniagaan di pasaran yang berbeza, mengawal semua butiran eksport dan import dan membuat kempen pemasaran yang berjaya di luar negara. Dapatkan jenama yang diiktiraf!

objektif

Profesional ini menjalankan kegiatannya dalam syarikat-syarikat dari mana-mana sektor produktif dan terutamanya sektor perdagangan dan pemasaran awam dan swasta, menyedari fungsi perancangan, organisasi, pengurusan dan penasihat aktiviti perdagangan antarabangsa.

program kursus

Modul Profesional Tahun Pertama

Latihan dan bimbingan kerjaya (90h).Pengurusan pentadbiran perdagangan antarabangsa (210h).Pengurusan ekonomi dan kewangan syarikat (210h).Bahasa Inggeris (160h).Logistik penyimpanan (120h).Pengangkutan barang antarabangsa (210h).... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Adakah anda bersemangat tentang dunia permainan video? Kini, anda boleh bekerja dengan apa yang anda suka: animasi, Realiti Maya dan Realiti Diperkaya, pawagam, televisye ... [+]

Adakah anda bersemangat tentang dunia permainan video? Kini, anda boleh bekerja dengan apa yang anda suka: animasi, Realiti Maya dan Realiti Diperkaya, pawagam, televisyen ... Teknologi dengan banjir dan pembangunan yang penuh dengan masa depan yang menjanjikan yang memerlukan juruteknik yang berkelayakan untuk mencipta dunia maya yang tidak berkesudahan. Belajar menggunakan aplikasi terbaru untuk mencapai hasil yang luar biasa. Masa depan dilihat dalam 3D!

objektif

Dalam kitaran latihan profesional ini, anda akan membangunkan kemahiran peribadi, profesional dan teknikal yang diperlukan dalam bidang permainan video , pawagam atau persekitaran digital dan multimedia .

Syarikat komunikasi, pengeluar multimedia dan filem mencari profesional kreatif untuk membantu mereka berinovasi, dapat menjana produk menarik menggunakan teknik terkini dan menguasai program 3D, animasi dan reka bentuk yang paling canggih.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Jika anda berminat dengan dunia fesyen, ini adalah profesion anda. Mengawal keseluruhan proses kreatif untuk dapat membuat koleksi, dari reka bentuk pakaian ke pilihan ba ... [+]

Jika anda berminat dengan dunia fesyen, ini adalah profesion anda. Mengawal keseluruhan proses kreatif untuk dapat membuat koleksi, dari reka bentuk pakaian ke pilihan bahan dan kemasan, mengatur dan menguruskan pasukan anda sendiri. Catwalk fesyen terbaik menanti ciptaan anda!

objektif

Untuk menghuraikan corak dan peningkatan yang diselaraskan dengan reka bentuk komponen artikel dan untuk menganjurkan dan mengurus secara teknikal proses pengeluaran, semua ini dalam bidang confection industri, bertindak di bawah norma-norma amalan yang baik, serta keselamatan buruh dan persekitaran. Ia akan dapat menjalankan kegiatannya dalam sektor industri gula-gula tekstil dan kulit industri, serta barangan kasut dan kulit, dalam syarikat-syarikat kecil, sederhana dan besar, sama ada untuk orang lain atau mereka sendiri, membangunkan fungsi pengurusan pengeluaran dan pembangunan corak untuk perindustrian pakaian.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Campus FP

Menjadi DJ kini boleh menjadi profesion anda dan, dengan Pensijilan Rasmi! Anda boleh meningkatkan semua jenis acara dan pertunjukan. Anda akan memproses dan mencampur se ... [+]

Menjadi DJ kini boleh menjadi profesion anda dan, dengan Pensijilan Rasmi! Anda boleh meningkatkan semua jenis acara dan pertunjukan. Anda akan memproses dan mencampur sebarang gaya muzik dan anda boleh membuat sendiri. Ketahui teknik terkini untuk membangunkan sesi muzik dan unjuran visual, anda boleh bekerja pada pelbagai acara. Semangat anda untuk muzik dan video mempunyai masa depan!

objektif

Juruteknik dalam Video Disc-Jockey dan Sound menjalankan aktivitinya dalam bidang bunyi untuk filem, video, televisyen, multimedia, radio, produksi industri rekod, pameran dan pemasangan tetap bunyi dan di syarikat-syarikat khusus untuk pengeluaran acara muzik awam , seperti bar muzik, kelab, dewan konsert atau festival, serta acara muzik yang tidak ketat seperti pertunjukan fesyen, persembahan pengiklanan, dan sebagainya.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Semuanya berfungsi seperti sutera: komputer dikonfigurasi dan dihubungkan dalam rangkaian, aplikasi yang dipasang dan dikemas kini. Segala-galanya bersedia untuk bekerja. ... [+]

Semuanya berfungsi seperti sutera: komputer dikonfigurasi dan dihubungkan dalam rangkaian, aplikasi yang dipasang dan dikemas kini. Segala-galanya bersedia untuk bekerja. Menjadi profesional penting dalam sektor komputer dan mengawal semua unsur yang campur tangan untuk berfungsi dengan baik.

objektif

Memasang, mengkonfigurasi dan menyelenggara sistem komputer mikrokomputer, terpencil atau rangkaian, serta rangkaian tempatan dalam persekitaran yang kecil, memastikan fungsi mereka dan menggunakan protokol kualiti, keselamatan dan penghormatan terhadap alam sekitar. Anda boleh menjalankan aktiviti anda, terutamanya, dalam syarikat-syarikat dalam sektor perkhidmatan yang berdedikasi untuk pemasaran, perhimpunan dan pembaikan peralatan, rangkaian dan perkhidmatan mikrokomputer secara umum, sebagai sebahagian daripada sokongan komputer organisasi atau entiti mana-mana saiz dan sektor produktif menggunakan sistem komputer dan rangkaian data untuk pengurusan mereka.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus FP

Luangkan kreativiti anda untuk mencipta reka bentuk yang menetapkan trend. Menguasai keseluruhan proses pengeluaran, dari corak pakaian sampai selesai, dan menyelidiki fe ... [+]

Luangkan kreativiti anda untuk mencipta reka bentuk yang menetapkan trend. Menguasai keseluruhan proses pengeluaran, dari corak pakaian sampai selesai, dan menyelidiki fesyen dunia yang menarik.

objektif

Untuk membuat, kedua-dua adat dan industri, pakaian, aksesori dan artikel lain dalam tekstil, mematuhi spesifikasi kualiti, keselamatan dan perlindungan alam sekitar. Anda boleh menjalankan aktiviti anda dalam pertubuhan pakaian dan fesyen dan industri, yang khusus untuk penyediaan dan pemotongan bahan, untuk pengeluaran pakaian, untuk kemasan industri pakaian dan aksesori pakaian dalam tekstil dan kulit dan tekstil untuk rumah, kegunaan industri dan sukan Dengan cara yang sama, anda boleh menjalankan aktiviti anda di pertubuhan yang khusus untuk merealisasikan pakaian khusus.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Campus FP

Campus FP

CampusFP
Alamat
Madrid, Community of Madrid, Sepanyol
Website
Telefon
+34 911 83 31 22