Baca keterangan rasmi

Sekolah pengeluaran muzik

KAMI ADALAH

Kami adalah sekolah pengeluaran muzik khusus dalam pembentukan DJ, artis muzik elektronik, pengeluar dan pencinta muzik.

Kami telah menyertai sekumpulan profesional dengan pengalaman bertahun-tahun dalam industri, bersemangat dengan apa yang kami lakukan dan ingin memanfaatkan potensi pelajar kami.

KAMI DEDIKASI

untuk mengajar anda proses kreatif supaya anda membuat muzik, mengendalikan semua alat dengan sempurna dan memanfaatkan setiap produk dalam pengeluaran anda. Dengan kami, anda akan mendapati intipati muzik anda dan anda akan dapat mengembangkan diri secara profesional, membuat sebahagian pengeluaran muzik anda.

KAMI MENAWARKAN ANDA

latihan berdasarkan amalan dan keperibadian, di mana kreativiti dan semangat untuk muzik adalah yang paling penting. Kami mempunyai instruktur profesional di Ableton, Logic Pro X, Bunyi, Sintesis dan pakar dalam bidang muzik maju moden.

TAHU AS

Ada sesuatu yang kita tidak boleh berubah ... motor yang bergerak dunia dan memberikan makna kepada kehidupan kita, perasaan yang menguasai kehendak dan sebab: semangat kita.

Di DJ Productor kami berusaha untuk membantu anda menghidupkan apa yang anda suka terbaik, muzik dan bunyi.

DJ Productor : Bawa keghairahan anda kepada kehidupan

 • Master DJ Productor
 • Kursus DJ Profesional
 • Pengeluaran di Ableton Live dan Push
 • Advanced Ableton
 • Teori Muzik Kreatif
 • Sintesis dan Reka Bunyi
 • Prestasi Langsung (Langsung)
 • Mencampurkan dan Menguasai
 • Industri Muzik
 • Pengeluaran dalam Logik Pro X
 • Pengeluaran di FL Studio (Satu hingga Satu)
 • Ableton For Kids
Program diajar dalam:
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

DJ Productor

Kursus pengeluaran Ableton Live dan Push telah dicipta oleh pengajar Ableton yang disahkan, dalam kursus ini anda akan menemui alat kreatif dan teknik pengeluaran muzik t ... [+]

Kursus pengeluaran Ableton Live dan Push telah dicipta oleh pengajar Ableton yang disahkan, dalam kursus ini anda akan menemui alat kreatif dan teknik pengeluaran muzik tanpa mengira jantina atau gaya. Pengenalan kepada sintesis, pensampelan dan alatan untuk bermain secara langsung. Kaedah peribadi dan amalan tetap kami akan menjadikan masa anda sebagai DJ Productor pengalaman muzik lengkap.

DJ Productor adalah Pusat Latihan Bersertifikat Ableton pertama dan hanya di Madrid, yang mana anda akan mempunyai sokongan eksklusif dan program pengajian khusus.

Sebagai pelajar DJ Productor , anda boleh membeli lesen pendidikan Ableton dengan diskaun yang besar.

Jadual: 2 jam setiap ... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DJ Productor

Kursus pencampuran dan penguasaan direka untuk melengkapi pengetahuan anda mengenai pengeluaran muzik dan dengan itu mencapai keupayaan untuk menghasilkan produk yang mem ... [+]

Semasa kursus ini, anda akan mempelajari seni pencampuran menarik dan belajar mempersiapkan produksi anda sebelum memberikan sentuhan akhir untuk mencapai bunyi profesional dengan menguasai. Kursus pencampuran dan penguasaan direka untuk melengkapi pengetahuan anda mengenai pengeluaran muzik dan dengan itu mencapai keupayaan untuk menghasilkan produk yang memenuhi standard pasaran semasa.

Di samping itu, anda boleh bekerja pada salah satu tema anda sendiri untuk mencampur dan menguasainya semasa modul.

Tempoh: 1 Bulan | 16 jam kenalan

Harga untuk pelajar dan alumni: € 350

Mula kelas: Dari 1 hingga 10 setiap bulan.

Jadual waktu Pagi: Dua hari seminggu dari 12:00 hingga 14:00Jam Petang: Dua hari seminggu dari pukul 5:00 petang hingga 7:00 petang.... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DJ Productor

Kursus pengeluaran maju di Ableton Live and Push 2 adalah pelengkap sempurna untuk kursus awal. ... [+]

Kursus pengeluaran maju di Ableton Live and Push 2 adalah pelengkap sempurna untuk kursus awal. Dalam program ini, kami akan mendekati teknik-teknik yang menumpukan pada pengeluaran, suara dan langsung, penggunaan pensintesis perkakasan dengan Ableton, penciptaan instrumen kita sendiri dan juga, masuk ke dalam campuran dan menguasai dengan Ableton Live untuk menyelesaikan dengan projek siap. Anda boleh mengambil tema anda untuk hidup atau membuat sesi untuk persembahan secara langsung. Kaedah peribadi kami yang ditawarkan oleh seorang pengajar yang disahkan oleh Ableton dan amalan kekal akan menjadikan masa anda sebagai DJ Productor pengalaman muzik yang maju.

DJ Productor adalah Pusat Latihan Bersertifikat Ableton pertama dan hanya di Madrid, yang mana anda akan mempunyai sokongan eksklusif dan program pengajian khusus.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DJ Productor

Logic Pro X adalah salah satu DAW (Digital Audio Workstation) yang paling terkenal oleh pengeluar muzik. Dalam kursus pengeluaran ini dengan Logic Pro X anda tidak hanya ... [+]

Pengeluaran dalam Logik Pro X Satu hingga Satu

Logic Pro X adalah salah satu DAW (Digital Audio Workstation) yang paling terkenal oleh pengeluar muzik. Dalam kursus pengeluaran ini dengan Logic Pro X anda tidak hanya akan belajar cara menggunakan program ini, anda juga akan belajar untuk membuat tema anda sendiri berkat teknik produksi dan pengaturcaraan pakar kami.

Jam: 2 jam setiap kelas 2 atau 3 hari seminggu.

Tempat: Sekolah Pengeluaran Muzik " DJ Productor " - Calle Virgen del Portillo 55, Madrid Capital

Bagaimana ia berfungsi?Sebaik sahaja anda menghantar borang pendaftaran, anda akan menerima panggilan daripada kami secepat mungkin untuk membuat temujanji sebelum permulaan kelas di mana kami akan menunjukkan kemudahan kami, sukatan pelajaran kelas dan menjawab soalan anda.Kelas diadakan di studio kami di Calle Virgen del Portillo 55 Madrid Capital.Pada akhir kursus ini anda akan menerima DJ Productor kami yang mengesahkan penyertaan anda dalam kursus ini.Siapakah?... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DJ Productor

Jika anda ingin melangkah maju sebagai DJ atau Pengeluar dan membuat Kisah Langsung dan Langsung secara profesional, anda tidak boleh melepaskan kursus ini secara bersemu ... [+]

Jika anda ingin melangkah maju sebagai DJ atau Pengeluar dan membuat Kisah Langsung dan Langsung secara profesional, anda tidak boleh melepaskan kursus ini secara bersemuka di mana anda akan mempelajari teknik, penggunaan dan konfigurasi persediaan dengan perkakasan (synthesizer, mesin dram, kesan ) dan aplikasi langsungnya. Dari pelaksanaan MIDI ke proses yang paling maju untuk mengubah muzik anda menjadi satu langsung.

Objektif kursus ini adalah untuk dapat mentafsir dan mengubah suai sekeping atau set muzik elektronik dalam masa nyata, bersendirian atau diiringi oleh pemuzik lain, dan mempunyai pengetahuan dan penggunaan alat dan teknik yang berbeza yang tersedia untuknya.

Harga untuk pelajar dan alumni: € 350... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DJ Productor

Kursus sintesis dan penciptaan bunyi dalam persekitaran analog dan digital, berorientasikan kepada pengeluaran bunyi asli untuk aplikasi praktikal dalam muzik elektronik ... [+]

Kursus sintesis dan penciptaan bunyi dalam persekitaran analog dan digital, berorientasikan kepada pengeluaran bunyi asli untuk aplikasi praktikal dalam muzik elektronik dan elektro-akustik.

Kami telah membangunkan satu kursus sintesis yang digunakan di mana objektifnya adalah: Pemahaman tentang pelbagai jenis sintesis dan kemungkinan bunyi yang berbeza. Pengenalpastian bahagian-bahagian dan penghalaan isyarat mana-mana analog atau digital, perkakasan atau penyegerakan maya.

Dan reka bentuk dan penciptaan bunyi asal, baik melodik, perkusi dan alam sekitar, menggunakan teknik sintesis canggih dan memperdalam subtractive, FM dan modular yang paling meluas.

Semua bahagian silibus akan disertai dengan contoh praktikal yang berorientasikan kepada gaya muzik pelajar untuk pemahaman yang lebih baik.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
DJ Productor

Adakah anda tahu bagaimana untuk menghasilkan tetapi anda tidak mempunyai teori muzik dan teknik kreatif? Kami telah menyediakan kursus unik untuk penciptaan muzik di man ... [+]

Adakah anda tahu bagaimana untuk menghasilkan tetapi anda tidak mempunyai teori muzik dan teknik kreatif? Kami telah menyediakan kursus unik untuk penciptaan muzik di mana anda juga boleh belajar dengan Ableton Push.

Dalam kursus ini, anda akan belajar untuk mengharmonikan muzik anda dengan betul, untuk membuat irama, bass dan bersesuaian dalam gaya muzik yang berbeza, atau menyesuaikannya dengan genre yang paling anda sukai. Dan jika anda pengguna Ableton Push, anda juga boleh belajar dengannya dan mendapatkan yang terbaik daripada itu. Lihat agenda dan temukan apa yang akan anda pelajari!

Harga: € 250 Pelajar DJ Productor Pelajar: € 200

Mula kelas: Dari 1 hingga 10 setiap bulanJadual Pagi: Selasa dan Khas dari jam 12:00 hingga 14:00Waktu Petang: Selasa dan Khamis dari pukul 5:00 petang hingga 7:00 pagi.Jadual Petang Alternatif: Selasa dan Khamis dari pukul 7:30 pagi hingga 9:30 pagi.... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu