Baca keterangan rasmi

Mengenai sekolah Bahasa Sepanyol don Quijote

Don Quijote ditubuhkan pada tahun 1986 sebagai agensi pelancongan bahasa mewakili sekolah bahasa Sepanyol. Dedikasi tunggal syarikat untuk perkhidmatan dan kualiti memacu pertumbuhan yang pesat dan kami dengan cepat memperoleh reputasi untuk inovasi, perkhidmatan peribadi dan kecemerlangan. Pada tahun 1989, menanggapi permintaan yang semakin meningkat untuk kursus bahasa Sepanyol yang berkualiti tinggi, kami mula mengalu-alukan pelajar ke sekolah pertama Quijote, di Salamanca. Sejak penubuhan kami, kami telah berkembang menjadi tujuh lokasi milik syarikat di Sepanyol dan Amerika Latin dan rangkaian lebih daripada 30 sekolah rakan kongsi, sebahagian besarnya melalui cadangan lebih daripada 150,000 pelajar yang berpuas hati.

Di Don Quijote, kata-kata jagaan kami adalah Kualiti, Inovasi dan Perkongsian. Walaupun kami terus memimpin - dalam bidang akademik, nilai dan inovasi - kami sentiasa mencari cara baru untuk mengambil kualiti kursus kami dan perkhidmatan kami kepada pelajar kami ke peringkat seterusnya.

10 Sebab Kajian Bahasa Sepanyol dengan Don Quijote

1. Terbukti pengalaman

Lebih dari 30 tahun kami telah mengajar bahasa Sepanyol kepada lebih daripada satu juta pelajar di seluruh dunia. Kami telah menyaksikan pelajar kami semakin meningkat keyakinan dan kemahiran apabila mereka menggunakan kemahiran bahasa baru mereka untuk situasi sehari-hari dan persekitaran profesional. Metodologi yang telah terbukti dan kami menjamin bahawa anda akan belajar untuk berkomunikasi dalam bahasa Sepanyol dengan cepat dan mudah menerusi amalan dan interaksi berterusan.

2. Persekitaran pembelajaran yang unik

Persekitaran pembelajaran kami yang unik terus menerangkan cara pembelajaran bahasa Sepanyol. Kami menyediakan anda kejayaan dengan menggalakkan anda untuk mengembangkan potensi penuh bahasa anda di dalam dan di luar bilik darjah.

3. Pendekatan pelajar peribadi

Kami mengambil pendekatan peribadi dan berpusatkan pelajar untuk mengajar di mana para profesor dan pelajar secara aktif terlibat dalam pengalaman pembelajaran. Anda akan menyertai komuniti sokongan yang menghargai keunikan anda dan akan membimbing anda semasa anda membentuk perjalanan bahasa anda sendiri.

4. Kemudahan teratas

Semua sekolah kami terletak di kawasan kejiranan yang bersejarah, mudah diakses oleh pengangkutan awam dan dilengkapi dengan penyaman udara, akses Wi-Fi, teknologi paling moden dan semua yang anda perlukan untuk menjadikan pengalaman pembelajaran anda sesuatu yang tidak dapat dilupakan.

5. 24-7-365 Pembelajaran

Sebelum dan selepas anda tinggal bersama kami, anda boleh bersambung ke platform 24-7-365 kami. Sekarang anda boleh memulakan pembelajaran sebelum kedatangan anda atau mengambil kursus penyegaran selepas anda pergi, dengan sekolah online di Don Quijote. Anda akan mempunyai akses kepada guru asli bersama-sama dengan buku teks dan aplikasi digital, pada bila-bila masa, pada bila-bila masa.

6. pengajaran yang tinggi

Don Quijote diiktiraf di peringkat antarabangsa kerana pendidikan bahasa berkualiti tinggi. Fakulti kami terdiri daripada profesional akademik yang cemerlang dan berpengalaman. Lebih-lebih lagi, guru kami boleh diakses oleh anda. Anda akan mempunyai interaksi setiap hari dengan guru anda, yang menyokong anda dengan maklum balas dan bimbingan yang kerap.

7. Kadar lulus peperiksaan rasmi tinggi

Metodologi pengajaran kami sangat unik dan berkesan sehingga hampir semua pelajar kami lulus peperiksaan DELE rasmi. Maksudnya, jika anda belajar bahasa Sepanyol dengan kami, kejayaan anda hampir dijamin!

8. Pengalaman yang benar-benar antarabangsa

Berkongsi perjalanan bahasa anda dengan rakan dari seluruh dunia. Setiap tahun sekolah kami mengalu-alukan lebih daripada 25,000 pelajar dari semua peringkat umur dari lebih 85 buah negara. Badan pelajar kami yang pelbagai memberi pandangan antarabangsa yang hebat. Temui orang dari seluruh dunia!

9. 32 pengalaman kebudayaan yang berbeza

Kami telah memilih 32 pengalaman kebudayaan yang berbeza-beza di 13 negara berbahasa Sepanyol yang akan membolehkan anda untuk sepenuhnya melibatkan diri dalam bahasa Sepanyol dan budaya Hispanik. Dari Sepanyol ke Amerika Latin, pilih rendaman kebudayaan yang sesuai dengan anda.

10. Kepuasan 100%

Kami berbangga dengan hakikat bahawa lebih ramai pelajar datang kepada kami melalui rujukan peribadi daripada mana-mana sumber lain dan bahawa 35% pelajar kami kembali belajar bersama kami lagi!

Kami suka mengalu-alukan pelajar kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Don Quijote Spanish Language Learning

Kursus bahasa Sepanyol intensif ini terdiri daripada 20 kelas bahasa Sepanyol seminggu ditambah 5 bengkel budaya dan perbualan tambahan. Belajar dengan cepat dan berkesan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus bahasa Sepanyol intensif ini terdiri daripada 20 kelas bahasa Sepanyol seminggu ditambah 5 bengkel budaya dan perbualan tambahan. Belajar dengan cepat dan berkesan, tingkatkan kefasihan anda dan berkomunikasi dalam bahasa Sepanyol dengan keyakinan.

Siapa Program ini Direka untuk

Pelajar yang memulakan kursus Intensive Plus berusaha untuk belajar bahasa Sepanyol dan meningkatkan tahap mereka dalam masa yang singkat, yang ingin membuat sebahagian besar kelas dengan menyertai mereka. Di samping itu, mereka mempunyai minat khusus dalam kelas perbualan kerana matlamat mereka adalah untuk berkomunikasi dan bercakap Bahasa Sepanyol setiap hari.

Terima kasih kepada kumpulan yang lebih kecil setiap pelajar boleh secara aktif mengambil bahagian dan tetap terlibat dalam kelas. Guru boleh menjawab keperluan pelajar jika mereka mempunyai sebarang soalan dan membolehkan pelajar berkongsi apa yang telah mereka pelajari dengan rakan sekelas mereka.... [-]

Sepanyol Barcelona
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Don Quijote Spanish Language Learning

Kursus bahasa Sepanyol yang komprehensif dan intensif ini terdiri daripada 30 kelas seminggu, dibahagikan kepada 20 kelas bahasa Sepanyol yang intensif, 5 kelas budaya da ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus bahasa Sepanyol yang komprehensif dan intensif ini terdiri daripada 30 kelas seminggu, dibahagikan kepada 20 kelas bahasa Sepanyol yang intensif, 5 kelas budaya dan perbualan Sepanyol, dan 5 kelas swasta atau semi-swasta dalam kumpulan sehingga 8 orang pelajar, jadi anda boleh memanfaatkan masa yang anda miliki.

Siapa Program ini Direka untuk

Kursus ini telah direka untuk pelajar semua peringkat yang ingin belajar bercakap bahasa Sepanyol dengan lancar. Mereka berminat untuk berinteraksi dalam kelas dan meningkatkan keupayaan mereka untuk berkomunikasi dalam bahasa. Ramai di antara mereka ingin bekerja atau belajar di Sepanyol dan Amerika Latin, menambah Bahasa Sepanyol ke dalam résumé mereka dan dapat berkembang dalam persekitaran profesional yang dwibahasa.... [-]

Sepanyol Barcelona
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu