Don Quijote Spanish Language Learning

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai sekolah Bahasa Sepanyol don Quijote

Don Quijote ditubuhkan pada tahun 1986 sebagai agensi pelancongan bahasa mewakili sekolah bahasa Sepanyol. Dedikasi tunggal syarikat untuk perkhidmatan dan kualiti memacu pertumbuhan yang pesat dan kami dengan cepat memperoleh reputasi untuk inovasi, perkhidmatan peribadi dan kecemerlangan. Pada tahun 1989, menanggapi permintaan yang semakin meningkat untuk kursus bahasa Sepanyol yang berkualiti tinggi, kami mula mengalu-alukan pelajar ke sekolah pertama Quijote, di Salamanca. Sejak penubuhan kami, kami telah berkembang menjadi tujuh lokasi milik syarikat di Sepanyol dan Amerika Latin dan rangkaian lebih daripada 30 sekolah rakan kongsi, sebahagian besarnya melalui cadangan lebih daripada 150,000 pelajar yang berpuas hati.

Di Don Quijote, kata-kata jagaan kami adalah Kualiti, Inovasi dan Perkongsian. Walaupun kami terus memimpin - dalam bidang akademik, nilai dan inovasi - kami sentiasa mencari cara baru untuk mengambil kualiti kursus kami dan perkhidmatan kami kepada pelajar kami ke peringkat seterusnya.

10 Sebab Kajian Bahasa Sepanyol dengan Don Quijote

1. Terbukti pengalaman

Lebih dari 30 tahun kami telah mengajar bahasa Sepanyol kepada lebih daripada satu juta pelajar di seluruh dunia. Kami telah menyaksikan pelajar kami semakin meningkat keyakinan dan kemahiran apabila mereka menggunakan kemahiran bahasa baru mereka untuk situasi sehari-hari dan persekitaran profesional. Metodologi yang telah terbukti dan kami menjamin bahawa anda akan belajar untuk berkomunikasi dalam bahasa Sepanyol dengan cepat dan mudah menerusi amalan dan interaksi berterusan.

2. Persekitaran pembelajaran yang unik

Persekitaran pembelajaran kami yang unik terus menerangkan cara pembelajaran bahasa Sepanyol. Kami menyediakan anda kejayaan dengan menggalakkan anda untuk mengembangkan potensi penuh bahasa anda di dalam dan di luar bilik darjah.

3. Pendekatan pelajar peribadi

Kami mengambil pendekatan peribadi dan berpusatkan pelajar untuk mengajar di mana para profesor dan pelajar secara aktif terlibat dalam pengalaman pembelajaran. Anda akan menyertai komuniti sokongan yang menghargai keunikan anda dan akan membimbing anda semasa anda membentuk perjalanan bahasa anda sendiri.

4. Kemudahan teratas

Semua sekolah kami terletak di kawasan kejiranan yang bersejarah, mudah diakses oleh pengangkutan awam dan dilengkapi dengan penyaman udara, akses Wi-Fi, teknologi paling moden dan semua yang anda perlukan untuk menjadikan pengalaman pembelajaran anda sesuatu yang tidak dapat dilupakan.

5. 24-7-365 Pembelajaran

Sebelum dan selepas anda tinggal bersama kami, anda boleh bersambung ke platform 24-7-365 kami. Sekarang anda boleh memulakan pembelajaran sebelum kedatangan anda atau mengambil kursus penyegaran selepas anda pergi, dengan sekolah online di Don Quijote. Anda akan mempunyai akses kepada guru asli bersama-sama dengan buku teks dan aplikasi digital, pada bila-bila masa, pada bila-bila masa.

6. pengajaran yang tinggi

Don Quijote diiktiraf di peringkat antarabangsa kerana pendidikan bahasa berkualiti tinggi. Fakulti kami terdiri daripada profesional akademik yang cemerlang dan berpengalaman. Lebih-lebih lagi, guru kami boleh diakses oleh anda. Anda akan mempunyai interaksi setiap hari dengan guru anda, yang menyokong anda dengan maklum balas dan bimbingan yang kerap.

7. Kadar lulus peperiksaan rasmi tinggi

Metodologi pengajaran kami sangat unik dan berkesan sehingga hampir semua pelajar kami lulus peperiksaan DELE rasmi. Maksudnya, jika anda belajar bahasa Sepanyol dengan kami, kejayaan anda hampir dijamin!

8. Pengalaman yang benar-benar antarabangsa

Berkongsi perjalanan bahasa anda dengan rakan dari seluruh dunia. Setiap tahun sekolah kami mengalu-alukan lebih daripada 25,000 pelajar dari semua peringkat umur dari lebih 85 buah negara. Badan pelajar kami yang pelbagai memberi pandangan antarabangsa yang hebat. Temui orang dari seluruh dunia!

9. 32 pengalaman kebudayaan yang berbeza

Kami telah memilih 32 pengalaman kebudayaan yang berbeza-beza di 13 negara berbahasa Sepanyol yang akan membolehkan anda untuk sepenuhnya melibatkan diri dalam bahasa Sepanyol dan budaya Hispanik. Dari Sepanyol ke Amerika Latin, pilih rendaman kebudayaan yang sesuai dengan anda.

10. Kepuasan 100%

Kami berbangga dengan hakikat bahawa lebih ramai pelajar datang kepada kami melalui rujukan peribadi daripada mana-mana sumber lain dan bahawa 35% pelajar kami kembali belajar bersama kami lagi!

Kami suka mengalu-alukan pelajar kami.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Carrer de Mallorca, 27
08029 Barcelona, Catalonia, Sepanyol