ELE USAL GRAN CANARIA

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AKADEMI BAHASA | HARVEN GROUP

Harven Group adalah Akademi Bahasa di Las Palmas (Kepulauan Canary) yang mempunyai rekod prestasi yang kuat selama 20 tahun dan kami pakar dalam mengajar Bahasa Inggeris. Kami pakar dalam kursus bahasa Inggeris, Sepanyol, Perancis dan Jerman. Kami juga menyediakan peperiksaan rasmi dengan kadar kejayaan yang tinggi. Sekolah Bahasa Inggeris kami adalah pusat penyediaan rasmi untuk ujian Bahasa Inggeris yang disahkan oleh Trinity College London, University of Cambridge dan London Chamber of Commerce (LCCI). Akreditasi ini membolehkan kami menyediakan dan membentangkan pelajar kami untuk pemeriksaan rasmi yang diiktiraf di seluruh dunia.

Kursus Bahasa dan Sekolah Bahasa kami

Kursus Bahasa untuk Syarikat

Kursus yang disesuaikan dengan keperluan Eksekutif dan profesional Perniagaan. Kursus rendang bahasa dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol selama 5 hari atau hujung minggu. Kursus-kursus ini boleh didiskaunkan melalui Fundación Tripartita.

Kursus Bahasa Sepanyol untuk Warga asing

Belajar Bahasa Sepanyol dalam kursus intensif sambil berseronok dalam suasana yang unik. Kursus kemasukan. Penginapan seafront.

Terjemahan

Terjemahan dokumen, laman web dan video dari dan ke mana-mana bahasa. Terjemahan bersumpah. Pengumuman suara, video dan dokumentari. Minta maklumat lanjut mengenai perkhidmatan terjemahan kami.

Kursus untuk Kanak-kanak dan Remaja

Kursus bahasa untuk kanak-kanak dan remaja memberi tumpuan kepada kemahiran komunikasi dan mendengar. Kem musim panas Bahasa Inggeris & Hebat untuk kanak-kanak berumur antara 4 dan 12 tahun.

Kursus Bahasa untuk Orang Dewasa

B1 dan B2 untuk pelajar Universiti. Kelas untuk pemula. Kelas perbualan. Kelas dalam bahasa Inggeris, Perancis, Jerman, Rusia, Cina, Jepun dan Norway.

Peperiksaan Rasmi

Harven adalah pusat penyediaan rasmi untuk kelayakan Bahasa Inggeris yang disahkan oleh Trinity College London, University of Cambridge dan Dewan Perniagaan London (LCCI). Kami menyediakan dan mempersembahkan pelajar kami untuk peperiksaan rasmi.

Akademi Bahasa di Las Palmas

Misi kami adalah untuk mengajar bahasa Inggeris kepada pelajar kami supaya mereka dapat mencapai matlamat peribadi, akademik dan profesional mereka. Untuk mencapai matlamat ini, kami menggunakan pasukan profesional dan guru dwibahasa. Kami sedar bahawa banyak kejayaan pembelajaran bahasa jatuh ke tangan guru jadi kami hanya mengupah yang terbaik. Guru-guru kami ghairah tentang tugas mereka; mereka dinamik, kompeten dan komited untuk melakukan yang terbaik. Kami menggunakan metodologi merangsang dan interaktif dengan fokus pada kemahiran komunikasi dan mendengar tanpa meninggalkan unsur-unsur lain seperti tatabahasa dan tulisan. Kami menawarkan perkhidmatan peribadi serta persekitaran yang menyenangkan untuk membantu para pelajar kami berasa selesa, kerana ini adalah kunci untuk mengatasi ketakutan yang bercakap dalam bahasa yang berbeza sering membuat kami merasa.

Lokasi

Las Palmas de Gran Canaria

Alamat
Harven Group
Calle del Teniente Coronel Castillo Olivares, 10, 35011 Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria, Pulau Canary, Sepanyol