Baca keterangan rasmi

AKADEMI BAHASA | HARVEN GROUP

Harven Group adalah Akademi Bahasa di Las Palmas (Kepulauan Canary) yang mempunyai rekod prestasi yang kuat selama 20 tahun dan kami pakar dalam mengajar Bahasa Inggeris. Kami pakar dalam kursus bahasa Inggeris, Sepanyol, Perancis dan Jerman. Kami juga menyediakan peperiksaan rasmi dengan kadar kejayaan yang tinggi. Sekolah Bahasa Inggeris kami adalah pusat penyediaan rasmi untuk ujian Bahasa Inggeris yang disahkan oleh Trinity College London, University of Cambridge dan London Chamber of Commerce (LCCI). Akreditasi ini membolehkan kami menyediakan dan membentangkan pelajar kami untuk pemeriksaan rasmi yang diiktiraf di seluruh dunia.

Kursus Bahasa dan Sekolah Bahasa kami

Kursus Bahasa untuk Syarikat

Kursus yang disesuaikan dengan keperluan Eksekutif dan profesional Perniagaan. Kursus rendang bahasa dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol selama 5 hari atau hujung minggu. Kursus-kursus ini boleh didiskaunkan melalui Fundación Tripartita.

Kursus Bahasa Sepanyol untuk Warga asing

Belajar Bahasa Sepanyol dalam kursus intensif sambil berseronok dalam suasana yang unik. Kursus kemasukan. Penginapan seafront.

Terjemahan

Terjemahan dokumen, laman web dan video dari dan ke mana-mana bahasa. Terjemahan bersumpah. Pengumuman suara, video dan dokumentari. Minta maklumat lanjut mengenai perkhidmatan terjemahan kami.

Kursus untuk Kanak-kanak dan Remaja

Kursus bahasa untuk kanak-kanak dan remaja memberi tumpuan kepada kemahiran komunikasi dan mendengar. Kem musim panas Bahasa Inggeris & Hebat untuk kanak-kanak berumur antara 4 dan 12 tahun.

Kursus Bahasa untuk Orang Dewasa

B1 dan B2 untuk pelajar Universiti. Kelas untuk pemula. Kelas perbualan. Kelas dalam bahasa Inggeris, Perancis, Jerman, Rusia, Cina, Jepun dan Norway.

Peperiksaan Rasmi

Harven adalah pusat penyediaan rasmi untuk kelayakan Bahasa Inggeris yang disahkan oleh Trinity College London, University of Cambridge dan Dewan Perniagaan London (LCCI). Kami menyediakan dan mempersembahkan pelajar kami untuk peperiksaan rasmi.

Akademi Bahasa di Las Palmas

Misi kami adalah untuk mengajar bahasa Inggeris kepada pelajar kami supaya mereka dapat mencapai matlamat peribadi, akademik dan profesional mereka. Untuk mencapai matlamat ini, kami menggunakan pasukan profesional dan guru dwibahasa. Kami sedar bahawa banyak kejayaan pembelajaran bahasa jatuh ke tangan guru jadi kami hanya mengupah yang terbaik. Guru-guru kami ghairah tentang tugas mereka; mereka dinamik, kompeten dan komited untuk melakukan yang terbaik. Kami menggunakan metodologi merangsang dan interaktif dengan fokus pada kemahiran komunikasi dan mendengar tanpa meninggalkan unsur-unsur lain seperti tatabahasa dan tulisan. Kami menawarkan perkhidmatan peribadi serta persekitaran yang menyenangkan untuk membantu para pelajar kami berasa selesa, kerana ini adalah kunci untuk mengatasi ketakutan yang bercakap dalam bahasa yang berbeza sering membuat kami merasa.

Program diajar dalam:
  • English
  • Perancis
  • Jerman
  • Russian
  • Cina
  • Jepun
  • Norway

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

ELE USAL GRAN CANARIA

Adakah anda berfikir tentang belajar bahasa Sepanyol di luar negara tetapi anda sedang mencari sesuatu yang lebih istimewa? Berhenti mencari! Harven Sepanyol di Gran Cana ... [+]

Adakah anda berfikir tentang belajar bahasa Sepanyol di luar negara tetapi anda sedang mencari sesuatu yang lebih istimewa? Berhenti mencari! Harven Sepanyol di Gran Canaria adalah pilihan terbaik!

Harven Spanish menawarkan anda gabungan kursus bahasa Sepanyol, aktiviti kebudayaan dan sukan yang akan melebihi jangkaan anda. Di Gran Canaria, salah satu daripada tujuh Kepulauan Canary, di mana matahari bersinar sepanjang tahun, anda akan dapat belajar bahasa Sepanyol, bersenang-senang dan mendapatkan tan ... Semua pada masa yang sama! Terdapat sesuatu untuk setiap rasa dalam Bahasa Sepanyol Harven!

GRAN CANARIA

Gran Canaria dianggap sebagai benua dalam bentuk kecil untuk pelbagai landskap dan iklim yang luar biasa. Ia lebih dekat ke Afrika daripada ke Eropah dan mempunyai 60 kilometer pantai di 236 kilometer dari pantai di mana anda akan menikmati sepanjang tahun apa yang dianggap sebagai salah satu iklim terbaik di dunia.... [-]

Sepanyol Las Palmas de Gran Canaria
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu