Baca keterangan rasmi

Élite Lenguas terletak di tengah-tengah Madrid. Sekolah ini mempunyai kurikulum fleksibel dan guru-guru yang melimpah. Pengajar adalah bahasa Sepanyol yang mempunyai banyak pengalaman mengajar di bahasa-bahasa Barat. Khusus dalam pengajaran bahasa Sepanyol (A1-C2), kaunseling pra-ujian DELE, dan lain-lain, dengan pengalaman yang kaya dan hasil yang luar biasa.98014_97793_Laescuela.jpg

Sekolah ini mempunyai jadual kerja yang fleksibel dan sumber pengajaran yang sangat baik. Ia mengkhusus dalam pengajaran bahasa Sepanyol di pelbagai peringkat (A1-C2) dan pra-peperiksaan di DELE. Ia mempunyai pengalaman yang kaya dan hasil yang luar biasa.

Bagi pelajar antarabangsa yang memerlukan, kami menawarkan kelas pemulihan kurikulum satu-satu untuk membantu pelajar dengan halangan bahasa memahami kandungan kursus, memupuk pemikiran bahasa asing, dengan cepat dan cepat mengatasi kesukaran pengetahuan, dan menyesuaikan diri dengan kehidupan kampus.

Pada masa yang sama, melalui "kelas penggabungan" dibuka pada waktu malam dan pada hujung minggu, aktiviti selepas sekolah seperti makanan, tarian, lawatan muzium, dan lain-lain, yang diadakan secara tidak senonoh setiap minggu, anda merasakan daya tarikan kehidupan di Barat sepenuhnya, memecahkan halangan budaya di antara rantau, dan dengan mudah bermain dan bersantai. Pembelajaran.

Kami juga menawarkan visa dan perkhidmatan penginapan diskaun untuk pelajar Cina dengan asas bahasa yang lemah. Anda tidak lagi bersendirian.

Élite sedang menunggu untuk anda pada bila-bila masa!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

ELITE Lenguas

Kursus empat minggu, kompak yang merangkumi semua aspek mendengar, berbicara, membaca dan menulis, memberi pelajar kajian bahasa Barat yang komprehensif dan peningkatan k ... [+]

Kursus empat minggu, kompak yang merangkumi semua aspek mendengar, berbicara, membaca dan menulis, memberi pelajar kajian bahasa Barat yang komprehensif dan peningkatan kebolehan mereka secara berterusan melalui pelbagai latihan di dalam kelas.

Sekolah kami menegaskan kelas kecil, dan tidak terdapat lebih daripada 9 pelajar dalam setiap kelas untuk memastikan kualiti pengajaran yang terbaik, memberi perhatian kepada situasi pembelajaran setiap pelajar, dan biarkan pelajar mempunyai interaksi yang komprehensif dengan guru semasa kelas.

Selepas setiap peringkat, akan ada satu hingga dua minggu tutor Dele percuma untuk membantu pelajar menggabungkan pengetahuan mereka dan membiasakan diri dengan soalan peperiksaan Dele.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 53 minggu
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu