Escuela Unidad Editorial

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Kewartawanan dan Komunikasi Unit Editorial adalah pusat latihan yang paling penting di Sepanyol yang dikaitkan dengan sekumpulan besar Media Editorial Unit, pemilik EL MUNDO, JALAN, PERLUASAN, TELVA dan YO DONA headwaters .

Ditubuhkan pada April 2011, Sekolah Unit Editorial telah mencapai kepelbagaian produk latihannya pada masa ini dan hari ini mempunyai 6 program induk dan 2 kursus pakar, semuanya dengan ijazah universiti. Ia juga menawarkan kursus khusus, program pembangunan profesional, bengkel dan kewartawanan dan persidangan komunikasi yang berkaitan dengan tajuk utama kumpulan.

Para guru Sekolah adalah profesional Unit Editorial dan pakar yang berkaitan dalam bidang komunikasi, pemasaran, pengiklanan dan teknologi baru.

Sekolah EU, yang terletak di tengah-tengah syarikat di Madrid, mempunyai lebih daripada 1,800 pelajar, profesional, siswazah baru-baru ini dan pelajar yang disertai oleh semangat yang jelas untuk komunikasi dan kewartawanan.

Pilih format yang sesuai dengan keadaan peribadi anda dan latihan terdahulu anda untuk mempelajari teknik jurnalistik atau komunikasi khusus.

Ketahui apa yang anda suka, dengan guru yang anda selalu mahu.

Apa yang kami tawarkan

The EscuelaUE menawarkan latihan berkualiti, sangat khusus dan sangat dekat dengan realiti profesional saat ini, tenggelam seperti itu, dalam sebuah syarikat media yang terkenal prestij dan terkenal di Sepanyol. Para guru Sekolah adalah profesional Unit Editorial dan pakar yang berkaitan dalam bidang komunikasi, pemasaran, pengiklanan dan teknologi baru. Sekolah UE, yang terletak di tengah-tengah syarikat di Madrid (Sepanyol), mempunyai lebih dari seribu pelajar, profesional, siswazah baru-baru ini dan pelajar yang disertai oleh semangat yang jelas untuk komunikasi dan kewartawanan.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Program Intersemestral

Program inter-semester Sekolah Kewartawanan dan Komunikasi Unit Editorial diadakan pada bulan Disember, Januari, Jun dan Julai. Ini adalah latihan pelengkap kepada yang diterima di universiti, dengan kandungan dan pengkhususan praktikal yang tinggi.

Nilai perbezaan kami terletak pada fakta BEING media dan TRAIN dalam bidang ini. Di samping itu, kami mempunyai kelebihan daya saing yang sangat penting, berbanding dengan sekolah Kewartawanan dan Komunikasi yang lain, kerana kami mempunyai tawaran latihan yang luas dan sangat disatukan, berdasarkan program Sarjana kami, yang sebahagiannya telah meraikan Edisi XIX mereka.

ijazah universiti

Sekolah Kewartawanan dan Komunikasi Unit Editorial berkolaborasi dengan beberapa universiti Sepanyol. Malah, semua program tuan mereka mempunyai ijazah universiti. Di samping itu, program inter-semester disahkan oleh Sekolah Kewartawanan dan Komunikasi itu sendiri. Hari ini, EscuelaUE telah menandatangani perjanjian kerjasama dengan universiti berikut:

  • Universiti CEU-San Pablo
  • Carlos III University of Madrid
  • Universiti Rey Juan Carlos

Universiti LATAM

Misi akademik antarabangsa, program intersemestral, dan latihan dengan kelayakan Eropah untuk pelajar Amerika Latin.

Lebih daripada 20% pelajar Sekolah Kewartawanan dan Komunikasi Unit Editorial berasal dari Amerika Latin .

Hari ini Sekolah mempunyai perjanjian yang ditandatangani dengan Yayasan Carolina, Fundación Beca de México dan dengan beberapa universiti utama Amerika Latin .

129106_Colaborado.jpg

Mengapa Madrid?

Madrid adalah bandar yang menarik, penuh dengan masa lapang, budaya dan peluang perniagaan, buka 24 jam sehari, 365 hari setahun. Madrid adalah sebuah bandar moden dengan masyarakat dinamik yang tidak pernah lupa bagaimana menikmati kehidupan. Infrastruktur yang baik, seperti pengangkutan awam yang teladan, memberikan mobiliti yang selesa. Madrid Metro adalah salah satu yang paling cekap dan moden di Eropah.

Madrid adalah bandar yang kaya dengan sejarah. Ia mempunyai pusat sejarah yang dihargai di seluruh dunia. Madrid de los Austria, Barrio de Las Letras, Katedral Almudena, Royal Palace atau muzium seperti Muzium Prado atau Reina Sofía yang menarik berjuta-juta pengunjung setiap tahun. Kita juga tidak dapat melupakan restorannya, teater, konsert, pameran atau ruang luar seperti Retiro atau Trail, yang merupakan tarikan lain untuk pelawat.

Ia dianggap sebagai bandar yang selamat, yang menarik para pelancong dan profesional perniagaan, ia adalah pusat politik dan kewangan negara. Bandar ini penuh dengan kehidupan dan hiburan.

Lokasi

Madrid

Alamat
Avenida San Luis, 25
28033 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol