Eureka School of Spanish Language

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar bahasa Sepanyol di tengah-tengah Madrid

Jika anda ingin belajar Bahasa Sepanyol di sekolah yang mempunyai banyak pengalaman mengajar dan suasana santai dan menyeronokkan yang menggunakan kaedah langsung supaya pelajar tidak membuang masa belajar bahasa dalam kumpulan kecil maksimum 8 pelajar setiap kelas , kemudian datang ke EUREKA - dia boleh menawarkan segala-galanya.

Guru mempunyai banyak pengalaman untuk memanfaatkan masa pelajar dan memperbaiki dan menyempurnakan kemahiran bahasa mereka dengan cara yang berbeza-beza.

Sejak tahun 1988, EUREKA telah didedikasikan untuk mengajar bahasa Sepanyol sebagai bahasa asing dan beribu-ribu pelajar telah mempelajari bahasa di sini. Ia adalah pusat yang diakui oleh Instituto Cervantes, yang terletak di tengah-tengah Madrid. Kemudahan di sekolah adalah sempurna dan oleh itu menyediakan pelajar dengan peluang terbaik untuk belajar bahasa Sepanyol dalam kumpulan kecil.

EUREKA menawarkan pelbagai kursus bahasa Sepanyol untuk memenuhi semua keperluan pelajar. Di samping itu, program kebudayaan disyorkan, di mana para pelajar dapat mengenali sejarah Madrid dan, tentu saja, Sepanyol lebih baik dan dengan demikian tidak hanya menggunakan bahasa di sekolah, tetapi juga dapat melibatkan diri dalam masa lapang mereka.

Di samping itu, penginapan ditawarkan di sekitar sekolah, serta apa-apa perkhidmatan lain yang mungkin diperlukan pelajar semasa dia tinggal di Madrid dan EUREKA.

Mengapa belajar di EUREKA?

Lokasi sekolah

EUREKA terletak di pusat bandar dan mudah diakses oleh pengangkutan awam. Di kawasan terdekat anda akan mendapati muzium dan tarikan utama di bandar.

Ramai tahun pengalaman

EUREKA ditubuhkan pada tahun 1988. Sejak itu, kami telah mengabdikan diri secara eksklusif untuk mengajar bahasa Sepanyol.

kualiti

EUREKA diiktiraf secara rasmi oleh Instituto Cervantes.

Guru yang berkelayakan

Semua guru kami mempunyai ijazah universiti, serta kursus untuk mempelajari kaedah pengajaran khas kami.

kaedah pengajaran

Kaedah pengajaran kami adalah berdasarkan hubungan langsung dan intensif antara pelajar dan guru. Kami telah membangunkan sistem khas dengan bahan pengajaran kami sendiri yang membolehkan pembelajaran berstruktur dan sangat berkesan.

kemudahan

EUREKA mempunyai kemudahan teknikal yang canggih di bangunan bersejarah.

fleksibiliti

Pelajar boleh mendapat manfaat daripada kelenturan kami

  • Kami menawarkan kursus sepanjang tahun.
  • Minimum 6 kelas yang berbeza.
  • Dengan pengetahuan terdahulu, pelajar boleh mula setiap hari Isnin.
  • Pemula boleh memulakan setiap 2 minggu pada hari Isnin.
  • Jika pelajar tidak mahu penginapan, pelajaran boleh dibayar setiap minggu.
  • Atas permintaan pelajar, pelajar boleh menukar atau melanjutkan kursus dalam kumpulan yang sama.
  • Ia adalah mungkin untuk menempah dan membayar program katering dan masa lapang selepas mendapat tahu program ini.
  • Pilihan penginapan yang berbeza.

Pensijilan kualiti kami

EUREKA mempunyai pensijilan kualiti nasional yang paling penting (Instituto Cervantes) dan diakreditasi oleh beberapa badan antarabangsa seperti IALC (Persatuan Antarabangsa Pusat Bahasa), CSN di Sweden dan BILDUNGSURLAUB di Jerman.

Lokasi

Madrid

Alamat
Calle del Arenal, 26 - 3º
28013 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol