Baca keterangan rasmi

Belajar bahasa Sepanyol di tengah-tengah Madrid

Jika anda ingin belajar Bahasa Sepanyol di sekolah yang mempunyai banyak pengalaman mengajar dan suasana santai dan menyeronokkan yang menggunakan kaedah langsung supaya pelajar tidak membuang masa belajar bahasa dalam kumpulan kecil maksimum 8 pelajar setiap kelas , kemudian datang ke EUREKA - dia boleh menawarkan segala-galanya.

Guru mempunyai banyak pengalaman untuk memanfaatkan masa pelajar dan memperbaiki dan menyempurnakan kemahiran bahasa mereka dengan cara yang berbeza-beza.

Sejak tahun 1988, EUREKA telah didedikasikan untuk mengajar bahasa Sepanyol sebagai bahasa asing dan beribu-ribu pelajar telah mempelajari bahasa di sini. Ia adalah pusat yang diakui oleh Instituto Cervantes, yang terletak di tengah-tengah Madrid. Kemudahan di sekolah adalah sempurna dan oleh itu menyediakan pelajar dengan peluang terbaik untuk belajar bahasa Sepanyol dalam kumpulan kecil.

EUREKA menawarkan pelbagai kursus bahasa Sepanyol untuk memenuhi semua keperluan pelajar. Di samping itu, program kebudayaan disyorkan, di mana para pelajar dapat mengenali sejarah Madrid dan, tentu saja, Sepanyol lebih baik dan dengan demikian tidak hanya menggunakan bahasa di sekolah, tetapi juga dapat melibatkan diri dalam masa lapang mereka.

Di samping itu, penginapan ditawarkan di sekitar sekolah, serta apa-apa perkhidmatan lain yang mungkin diperlukan pelajar semasa dia tinggal di Madrid dan EUREKA.

Mengapa belajar di EUREKA?

Lokasi sekolah

EUREKA terletak di pusat bandar dan mudah diakses oleh pengangkutan awam. Di kawasan terdekat anda akan mendapati muzium dan tarikan utama di bandar.

Ramai tahun pengalaman

EUREKA ditubuhkan pada tahun 1988. Sejak itu, kami telah mengabdikan diri secara eksklusif untuk mengajar bahasa Sepanyol.

kualiti

EUREKA diiktiraf secara rasmi oleh Instituto Cervantes.

Guru yang berkelayakan

Semua guru kami mempunyai ijazah universiti, serta kursus untuk mempelajari kaedah pengajaran khas kami.

kaedah pengajaran

Kaedah pengajaran kami adalah berdasarkan hubungan langsung dan intensif antara pelajar dan guru. Kami telah membangunkan sistem khas dengan bahan pengajaran kami sendiri yang membolehkan pembelajaran berstruktur dan sangat berkesan.

kemudahan

EUREKA mempunyai kemudahan teknikal yang canggih di bangunan bersejarah.

fleksibiliti

Pelajar boleh mendapat manfaat daripada kelenturan kami

  • Kami menawarkan kursus sepanjang tahun.
  • Minimum 6 kelas yang berbeza.
  • Dengan pengetahuan terdahulu, pelajar boleh mula setiap hari Isnin.
  • Pemula boleh memulakan setiap 2 minggu pada hari Isnin.
  • Jika pelajar tidak mahu penginapan, pelajaran boleh dibayar setiap minggu.
  • Atas permintaan pelajar, pelajar boleh menukar atau melanjutkan kursus dalam kumpulan yang sama.
  • Ia adalah mungkin untuk menempah dan membayar program katering dan masa lapang selepas mendapat tahu program ini.
  • Pilihan penginapan yang berbeza.

Pensijilan kualiti kami

EUREKA mempunyai pensijilan kualiti nasional yang paling penting (Instituto Cervantes) dan diakreditasi oleh beberapa badan antarabangsa seperti IALC (Persatuan Antarabangsa Pusat Bahasa), CSN di Sweden dan BILDUNGSURLAUB di Jerman.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Eureka School of Spanish Language

... [+]

[-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eureka School of Spanish Language

Kursus khas untuk pekerja Jerman. Mereka mempunyai ciri-ciri yang sama seperti Kursus Intensif selama 30 jam. Kursus Bahasa Sepanyol yang diiktiraf oleh Kementerian Kebud ... [+]

Kursus khas untuk pekerja Jerman. Mereka mempunyai ciri-ciri yang sama seperti Kursus Intensif selama 30 jam.

Kursus Bahasa Sepanyol yang diiktiraf oleh Kementerian Kebudayaan Jerman di beberapa negeri persekutuan.

Sesetengah negeri meminta 6 jam kursus 45 minit setiap pelajaran (270 minit). Negeri-negeri lain meminta 6 jam kursus 60-minit setiap pelajaran (360 minit).

Pilihan A

Kursus ini mempunyai ciri-ciri yang sama dan harga yang sama seperti Kursus Intensif selama 30 jam seminggu. Kelas masa sebenar 310 minit

Jadual kelas

09:00 - 11:00 Blok tatabahasa (pembetulan latihan, perkembangan tema tatabahasa dan amalan tema tatabahasa)11:00 - 11:30 Cuti11:30 - 13:00 Blok komunikatif14:20 - 16:00 Kelas perbendaharaan kata, perbualan dan latihan (tahap rendah) atau kelas tamadun dan budaya, sejarah, seni dan kesusasteraan (tahap tinggi)Pilihan B... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eureka School of Spanish Language

Kursus-kursus ini sesuai untuk semua pelajar yang ingin belajar atau memperbaiki bahasa dalam masa yang singkat. Kursus-kursus ini direka untuk peserta yang ingin mempela ... [+]

Kursus-kursus ini sesuai untuk semua pelajar yang ingin belajar atau memperbaiki bahasa dalam masa yang singkat.

Kursus-kursus ini direka untuk peserta yang ingin mempelajari bahasa Sepanyol dalam masa yang singkat.

Kursus mempunyai ciri khas berikut:

Untuk mencapai hasil yang optimum, bilangan peserta setiap kursus adalah terhad kepada maksimum 8 orang.Para peserta diselia oleh guru tatabahasa yang sama sepanjang tempoh kursus. Guru-guru lain akan berubah setiap tiga hari, supaya para pelajar dapat terbiasa dengan bunyi vokal yang berbeza.Kurikulum ini termasuk tatabahasa Sepanyol, analisis, perbincangan teks semua jenis, perbincangan dan perbualan umum.Kerja rumah diberi pelajaran, yang perlu dilakukan dalam masa lapang, seperti latihan, persediaan untuk perbincangan, pengulangan tatabahasa, pembelajaran perbendaharaan kata, dan lain-lain.Terdapat enam tahap yang berbeza: pemula, pengetahuan sebelumnya, kemahiran bahasa asas, pertengahan, maju, sangat baik (A1, A2, B1, B2, C1, C2).Peserta dalam kursus ini mempunyai peluang untuk menyertai program aktiviti komprehensif, makan dengan seorang guru dan memilih salah satu daripada pelbagai pilihan penginapan.waktu sekolah... [-]
Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eureka School of Spanish Language

Kursus ini bertujuan untuk peserta yang lebih tua (50). Dalam kursus ini, kita akan membincangkan keperluan khusus peserta lama. Kursus Senior adalah untuk peserta yang l ... [+]

Kursus ini bertujuan untuk peserta yang lebih tua (50). Dalam kursus ini, kita akan membincangkan keperluan khusus peserta lama.

Kursus Senior adalah untuk peserta yang lebih tua (lebih dari 50 tahun) yang ingin belajar tata bahasa Spanyol dalam suasana yang lebih santai daripada di Kursus Intensif. Di samping itu, terdapat lebih banyak aktiviti yang ditawarkan.

Para peserta kursus bahasa Sepanyol setiap pagi dari Isnin hingga Jumaat. Bergantung pada tahap kursus, matlamat yang berbeza akan diteruskan. Pada tahap yang rendah, peserta diajarkan khususnya perbendaharaan kata sehari-hari dalam bidang berikut: meletakkan pesanan di kafe atau restoran, melakukan belanja, menempah bilik hotel, meminta maklumat, dan lain-lain. Pada tahap yang tinggi, matlamat kami adalah pengetahuan peserta cara hidup bahasa Sepanyol dan mengembangkan budaya. Peserta menerima arahan dalam budaya dan tamadun, kesusasteraan, sejarah dan seni.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu