Baca keterangan rasmi

Menjadi bartender yang berkelayakan dan bersenang-senang melakukannya!

Di sini di European Bartender School , kami telah menyempurnakan pendekatan unik kami dan kaedah latihan praktikal kami yang teliti sejak tahun 1999. Hasilnya adalah Kursus Bartender Antarabangsa kami yang terkenal. Ia adalah kursus bartender yang paling popular dan lengkap di dunia yang boleh membawa anda dari sifar ke perasaan di rumah dalam apa-apa peranan bartending.

Tetapi kami tidak berhenti di sana. Kami sentiasa menambah pelbagai kursus bartending dan hospitaliti khusus dan progresif untuk meningkatkan kemahiran individu berpengalaman.

Di European Bartender School , anda akan mencapai kecemerlangan bartending dan mempunyai masa yang menakjubkan semasa melakukannya. 50 000 pelajar yang berpuas hati dapat memberi kesaksian kepadanya.

Kick-start Your Bartending Career

Dapatkan kelayakan bartending yang diiktiraf secara global

Sebagai graduan European Bartender School secara automatik meletakkan anda kepala dan bahu di atas pertandingan. Bar, tempat, dan jenama semangat di seluruh dunia mengakui bahawa pendidikan kami adalah berkualiti tinggi dan para graduan kami berjaya mencapai bartender.

Bartend jalan anda di seluruh dunia

Menamatkan kursus Antarabangsa Bartender kami atau Kursus Bartending Terperinci kami akan menjamin anda akses percuma ke platform kerja eksklusif kami, EBS MatchStaff. Terima kasih kepada pemimpin industri bar dan hospitaliti seperti Club Med dan Be One, kami menghubungkan graduan European Bartender School dengan majikan di seluruh dunia.

Berkongsi pengalaman yang tidak dapat dilupakan dengan rakan-rakan baru

Anda dan rakan-rakan anda akan melalui banyak kursus semasa EBS anda. Anda akan belajar bersama, bekerja dalam pasukan, dan bersosial di luar sekolah. Anda akan menemui tempat-tempat yang luar biasa dan pergi bersama rakan-rakan dan kenangan yang akan tinggal bersama anda seumur hidup.

Hidup Kehidupan sebagai Lepasan EBS

Cari tempat baru

Pilih dari sekolah-sekolah kami yang terletak di bandar-bandar besar, di pulau-pulau eksotik, atau tinggi di pergunungan!

Kebebasan dan kelenturan

Nikmati kebebasan perjalanan dunia dan bekerja di negara yang berbeza.

Buat kenangan yang menakjubkan

Temui orang dari seluruh dunia sambil belajar profesion yang bernilai.109956_pexels-photo-110472.jpegenergepic.com / Peksel

Tentang kita

Ditubuhkan pada tahun 1999

Sejak 1999, kami telah berkembang di seluruh dunia dan telah membuka lebih daripada 28 sekolah bartender di 5 benua. Dalam 20 tahun yang lalu, lebih daripada 50 000 orang telah mengambil kursus unik kami, ramai yang telah pergi untuk mencapai perkara yang luar biasa.

Lebih 28 sekolah di seluruh dunia

Kami mempunyai sekolah-sekolah yang terletak di 20 negara di seluruh Eropah, Asia, Amerika Utara, Australia, dan Afrika. Kami menawarkan lokasi bandar, resort pantai, dan juga destinasi ski di Alps.

Lebih 7000 orang menyertai keluarga bartending kami setiap tahun

Kami adalah sekolah bartender terbesar di dunia dari segi bilangan pelajar yang kami mendidik dan bilangan sekolah yang kami ada di seluruh dunia. Inilah sebabnya mengapa sijil kami diiktiraf secara global dan sesuatu yang boleh dibanggakan.

Kursus bartender yang paling maju yang pernah berlaku

Kursus Bartender Antarabangsa kami adalah kursus industri yang paling komprehensif. Ia diiktiraf kerana pendidikan praktikal dan teori kelas pertama menerima pelajar kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

European Bartender School

Untuk peminat kopi dan profesional, barista dan peminat kopi yang bercita-cita! Penciptaan kopi dari kacang ke cawan. Dapatkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan u ... [+]

Penciptaan kopi dari kacang ke cawan. Dapatkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membuat kopi yang sempurna.

Mahu belajar tentang dunia kopi yang menarik, membangunkan kemahiran barista atau buka kedai kopi anda sendiri? Walau apa pun matlamat anda, Kursus Barista kami mempunyai banyak tawaran.

Jangkau tahap barista kerja yang berkemahiran tinggi dalam hanya 5 hari.

Ketahui cara pembuatan bir, seni latte, bakat kopi

Tiada pengalaman terdahulu yang diperlukan, hanya semangat untuk kopi dan keinginan untuk belajar!

Latihan barista profesional untuk pencinta kopi

Sertai kursus yang dicipta oleh pakar kopi

Kursus intensif ini telah dibuat oleh dua pakar terkemuka industri kopi dengan pengalaman bertahun-tahun di antara mereka, Dr. Andrej Godina dan Fabio Milani. Andrej mempunyai Ph.D. dalam kopi, dia seorang jurulatih yang diberi kuasa oleh SCA, barista tuan dan pengiter kopi. Fabio adalah perunding kopi antarabangsa terkenal dan perintis bakat kopi.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Perancis,Itali,Sepanyol
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Bartender School

Menjadi bartender yang disahkan; dapatkan gaya hidup impian anda. Dapatkan setara dengan pengalaman bar koktel selama 6 bulan. Menguasai lebih daripada 65 koktel klasik. ... [+]

Menjadi bartender yang disahkan - Dapatkan gaya hidup impian anda

Walaupun anda seorang pemula, kursus ini akan menjadikan anda mampu bekerja di mana-mana bar di seluruh dunia.

Latihan yang dipimpin oleh pengajar selama 4 minggu akan menjamin bahawa anda menyelesaikan kursus dengan set kemahiran bartending lengkap.

Lebih 7000 pelajar lulus dari kursus ini setiap tahun yang menjadikannya kursus bartender yang paling popular di dunia.

Lebih 50,000 Orang Telah Mengambil Kursus IniSorotan KursusMelatih di seberang stesen bar sebenar dan gunakan kelengkapan standard industri sahaja.Mendapatkan pengetahuan pakar dalam sejarah semangat dan minuman keras, pengeluaran, dan perkhidmatan.Dapatkan 4 minggu latihan yang diterajui oleh pengajar dari pengajar yang berpengalaman.Menguasai lebih daripada 65 resipi koktel klasik dan moden.Peluang Awesome sebagai EBS Bartender Bertauliah... [-]
Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Sweden,Jerman,Perancis,Sepanyol,Itali,Finland,Denmark
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Bartender School

Ambil langkah pertama anda ke dunia bartending! Dapatkan setara dengan 2 bulan pengalaman bar. Master 18 koktel klasik. Pengalaman sosial yang menyeronokkan. Sesuai untuk ... [+]

Cepat jalan ke industri bartending yang kompetitif tanpa membuat banyak masa atau komitmen kewangan.

Jurulatih yang terlatih kami akan melengkapkan anda dengan semua kemahiran bartending yang penting dalam satu minggu yang menyeronokkan.

Mula bekerja di restoran, bar, pub dan acara yang menyajikan koktel asas sebaik sahaja anda menamatkan kursus.

Ketahui asas-asas bartending dan bermesra penuh!

Tambah kemahiran ke CV anda

Dapatkan pengalaman bersamaan dua bulan bekerja di bar yang menyajikan minuman sederhana dalam masa satu minggu sahaja. Anda tidak akan mempunyai masalah mencari kedudukan peringkat kemasukan dalam pelbagai pub, bar, dan kelab sebaik sahaja anda selesai kursus.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Itali,Perancis,Sepanyol,Sweden
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Bartender School

Membangunkan pengetahuan dan kemahiran anda ke tahap yang luar biasa. Ketat bukan untuk pemula. Kursus yang mendalam dan tersusun direka untuk meningkatkan kemahiran dan ... [+]

Direka untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran para bartender berpengalaman ke tahap yang luar biasa. Ketat bukan untuk pemula.

Kursus yang mendalam dan tersusun direka untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan para bartender yang berpengalaman.

Ketahui mengenai campuran molekul, persembahan koktail, semangat dalam terperinci luas, keluarga koktel, dan banyak lagi.

Akses platform kerja kami di seluruh dunia, EBS MatchStaff, sebagai graduan Advanced Bartending.

Menjadi bartender yang lebih berpengetahuan, yakin, dan mahir

Seminar dari pakar industri

Belajar tentang semangat khusus dalam perincian luar biasa dari pakar industri yang berpengalaman. Pakar-pakar ini akan mengajar anda tentang gaya yang berbeza dari semangat dan sejarah semangat. Anda kemudiannya akan meletakkan pengetahuan teoretikal anda ke dalam amalan dan mempunyai sesi merasa.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Sepanyol,Perancis
Sepenuh masa
10 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Bartender School

Pengenalan kepada dunia kopi yang indah! Membangunkan kemahiran untuk membuat kopi Itali yang sempurna di rumah atau untuk mula bekerja di sebuah kafe. ... [+]

Pengenalan kepada dunia kopi yang indah!

Ghairah tentang kopi? Kursus kopi sehari ini adalah titik permulaan yang sempurna sama ada anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kopi semata-mata untuk keseronokan atau anda ingin mengembangkan kemahiran membuat kopi profesional.

Ketahui semua yang anda perlu ketahui untuk membuat kopi ala kopi yang lazat di rumah atau mula bekerja di sebuah kafe.

Tiada pengalaman yang diperlukan, hanya semangat untuk kopi dan keinginan untuk belajar!

Kursus yang sempurna untuk pencinta kopi

Bengkel kopi yang direka oleh pakar

Kursus praktikal ini telah dicipta oleh Dr. Andrej Godina dan Fabio Milani. Angka-angka terkemuka dalam industri kopi global dengan pengalaman bertahun-tahun di antara mereka, mereka telah meletakkan semua pengetahuan dan kepakaran mereka dalam mencipta kursus sehari yang menyeronokkan untuk mengajar anda seni membuat kopi.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Sepanyol,Perancis,Itali
Sepenuh masa
1 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European Bartender School

Ketahui untuk membuat infus, sirap, dan koktail kraf anda sendiri menggunakan teknik canggih. Lompat ke dunia mixology yang menarik dan buat produk sendiri dan kelainan m ... [+]

Ketahui untuk membuat infus, sirap, dan koktail kraf anda sendiri menggunakan teknik canggih.

Lompat ke dunia mixology yang menarik dan buat produk sendiri dan kelainan moden pada koktel klasik.

Mempelajari sejarah koktail dan bartending yang luar biasa, dari era pra-larangan hingga ke koktail kontemporari yang mengagumkan.

Ini adalah kursus kedua kami yang paling popular kerana ia melengkapkan kursus Antarabangsa Bartender kami dengan hebat.

Tingkatkan pengetahuan bartending anda dan dapatkan inspirasi dari Kursus Mixology kami

Kraf pelbagai produk yang luar biasa

Sebahagian besar kursus akan memberi tumpuan kepada membuat produk yang membentuk asas koktel yang luar biasa. Dari sirap gula mudah kepada grenadine yang sangat kompleks, anda akan memasak dan menampung sekumpulan produk yang berbeza yang penting untuk membuat koktel yang hebat.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Sweden,Itali,Perancis,Sepanyol
Sepenuh masa
2 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

International Bartender Course - European Bartender School