Baca keterangan rasmi

Mengapa kami?

Pendekatan kami adalah berdasarkan kepada prinsip-prinsip berikut

Keselamatan

Semuanya direka untuk memaksimumkan keselamatan dalam pembelajaran pelajar. Atas dan di luar peraturan EASA; pemulihan kecewa & penerbangan tracker.

Kualiti

Best pasukan latihan, manual, simulator (FNTP II Boeing NG800, Baron & Cessna 172) dan armada (Cessna 152, 172, Piper PA28, PA28RT, PA34). Kini termasuk armada Tecnam!

Tumpuan pelanggan

Setiap pelajar adalah penting untuk kita, bukan sahaja sebelum anda mendaftar dengan kami tetapi untuk seluruh kerjaya anda.

Integriti

Ia mengambil masa bertahun-tahun untuk membina tetapi boleh hilang dalam satu saat. Kami akan melakukan perkara yang betul, sentiasa!

Apakah FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL adalah tanda dagangan komersial Fly Bai SL: Sepanyol. Fly Bai ialah Organisasi Latihan Yang Diluluskan berdaftar dengan Pihak Berkuasa Sepanyol Penerbangan Awam (AESA) dengan nombor pendaftaran E-166 (lihat senarai lengkap di sini). AESA adalah anggota Agensi European Aviation Safety (EASA) dan lesen yang dikeluarkan adalah sah di semua negara anggota EASA; UK, Jerman, Perancis, dan lain-lain

Dengan bertahun-tahun kepakaran latihan juruterbang, FLYBYSCHOOL menyediakan latihan yang berkualiti tinggi kepada juruterbang pelajar. FLYBYSCHOOL menawarkan kursus bersepadu yang termasuk CPL, ATPL, ME IR dan MCC yang menggabungkan kursus sekolah tanah dan latihan terbang diserahkan mengikut keperluan EASA dan AESA.

latihan

Apa yang ia terdiri daripada?

Kursus FLYBYSCHOOL Integrated mengambil pelajar dengan sedikit atau tiada pengalaman terbang sebelumnya, kepada Lesen Juruterbang Komersial (CPL) dengan Multi-Engine Instrument Rating (MEIR) yang disebut sebagai 'beku' ATPL. Turut termasuk pada akhir latihan kursus Multi Crew Kerjasama (MCC) yang diperlukan untuk meneruskan ke Jenis Penilaian. Dari sudut ini, sebaik sahaja latihan Jenis Rating telah selesai, juruterbang kemudiannya boleh bekerja sebagai Pegawai Pertama dengan syarikat penerbangan.

juruterbang Siswazah dengan 'beku' ATPL bebas untuk melatih ke mana-mana jenis pesawat dan untuk terbang untuk mana-mana syarikat penerbangan yang akan menerima lesen EASA mereka. Kebanyakan syarikat penerbangan mulanya akan menugaskan Pegawai Pertama baru untuk "jarak dekat" armada supaya mereka boleh membina pengalaman dalam berlepas dan pendekatan yang lebih mencabar fasa penerbangan. Apabila pemegang ATPL telah mendapat 1,500 jam pengalaman, ATPL menjadi 'unfrozen' dan mereka kemudian layak dipertimbangkan untuk kenaikan pangkat.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Flybyschool: Excellence in Flight Training

Syarikat Penerbangan Fokus latihan dari hari 1. ... [+]

Ciri-ciri utama: lesen EASA Kelas Saiz Kecil Syarikat Penerbangan Fokus latihan dari hari 1 Integrated Ground dan Latihan Penerbangan Syarikat Penerbangan Asas Latihan diajar oleh juruterbang yang sangat berpengalaman Semua latihan selesai di Sepanyol Latihan Pemulihan kecewa diajar dalam pesawat dan Jet Simulator Berasaskan Kompetensi MCC Training dihantar pada FNTP II B737 Simulator Struktur Kursus:

ATPL Ground School: Bulan 1 - 8

Ground School dihantar oleh juruterbang berpengalaman dan / atau pakar tertakluk pada 5 hari seminggu, 5 jam setiap hari. Semua latihan akan dijalankan dalam bahasa Inggeris.

Selepas selesainya setiap modul (4 bulan setiap satu), peperiksaan pegawai di pihak berkuasa Sepanyol Penerbangan Awam akan diambil.... [-]

Sepanyol León
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

FLYBYSCHOOL at our base in Leon LEOS