Flyschool

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Flyschool Air Academy adalah nama komersial AIRPILOT ESCUELA DE Vuelo, ATO E-207, sebuah organisasi latihan penerbangan yang disahkan oleh Pihak Berkuasa Penerbangan Awam Sepanyol (EASA).

Kami adalah sebuah organisasi sederhana di mana pengurusan, guru-guru dan pelajar mengekalkan hubungan langsung, membolehkan pemantauan yang lebih baik perkembangan akademik pelajar. Matlamat kami adalah untuk melatih profesional terbaik dan juga menawarkan harga yang paling kompetitif.

kemudahan kami terletak di pusat bandar Madrid, dan mempunyai sambungan yang baik dengan bas dan metro dengan pusat bandar. Kami juga mempunyai tempat letak kereta dan tempat tinggal kita sendiri. Kami komited kepada pendidikan berkualiti dan orang-orang yang datang kepada kami.

Pasukan kami terdiri daripada guru-guru yang bekerja di syarikat penerbangan yang berbeza Sepanyol, universiti dan jurulatih penerbangan dengan sehingga 7,000 jam pengalaman penerbangan, semua daripada mereka sangat berpengalaman dalam pengajaran dan dengan ijazah kepakaran yang tinggi. Kita boleh mengatakan bahawa semua kakitangan kami terdiri daripada semua peranan berkaitan penerbangan yang berbeza dan profesion.

kerja harian dan usaha untuk mendapatkan kerjaya yang cerah pelajar kami membolehkan kami untuk menawarkan cadangan latihan baru yang kami harap adalah kepentingan anda.

Pasukan pengurusan.

penerbangan yang baik!

Lokasi

Madrid

Alamat
Oficina Central (información):
Av. 25 de septiembre, 8

28027 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol