IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

profesional yang inovatif untuk habitat bandar dan domestik.

Abad pengaruh kongsi telah menandakan hubungan sejarah dan budaya antara Itali dan Sepanyol.

Kita boleh ingat dominasi Sepanyol ke atas Milan, berlangsung hampir dua abad, dan di selatan Itali. Secara tidak langsung, keputusan bahawa Sepanyol akan menjadi negara pertama di luar Itali untuk menjadi tuan rumah kampus IED datang agak semula jadi.

Di bandar ini, salah satu yang paling penting di dunia dan persimpangan budaya Amerika Eropah dan Latin, IED membangun keterangannya, dengan reka bentuk di kawasan tradisional (Design, Fesyen, Seni Visual dan Komunikasi), di samping melaksanakan kawasan inovatif untuk profesional kereta api mampu mereka bentuk interaksi, perkhidmatan dan sistem yang meletakkan tumpuan kepada individu.

Ini adalah profesional yang sedar akan isu-isu semasa dapat reka bentuk mengikut keperluan alam sekitar, etika sosial, ekonomi dan politik.

reka bentuk

Selama bertahun-tahun, pelajar-pelajar kita telah membezakan diri mereka secara profesional, menyuburkan kedua-dua Dibuat di Itali fenomena dan pengeluaran di negara-negara asal mereka dengan kreativiti dan kecekapan mereka.

Design IED adalah jawapan konkrit dan lengkap sekolah untuk keperluan yang tidak terkira banyaknya dan pelbagai bagi komuniti reka bentuk yang profesional.

Hari-hari ini, reka bentuk adalah satu juzuk penting dalam setiap bidang pengeluaran, menyumbang kandungan, lexica, kod bersuara dan bentuk dan aspek teknikal dan berfungsi. perabot jalan, aksesori fesyen, kereta dan perkakasan IT merupakan beberapa bidang di mana penghayatan nilai reka bentuk telah melonjak pada tahun-tahun kebelakangan ini. pereka bentuk adalah mengikut definisi inovator bentuk dan fungsi, juru bahasa dan pada masa yang sama pelopor garis-garis estetik baru muncul dan keperluan fungsian kontemporari. Kursus-kursus di IED Design ini direka untuk membangunkan hadiah ini, dan pada masa yang sama memihak pengambilalihan luas kemahiran teknikal dan reka bentuk dalam perjalanan bengkel dan banyak perkongsian aktif dengan kebimbangan industri terkemuka.

fesyen

90,000 syarikat dan 800,000 pekerjaan adalah statistik penting dalam sistem fesyen Itali. Jika kami menyatakan mereka per kapita kepada penduduk negara ini, mereka diterjemahkan kepada ketuanan dunia dari segi kualiti, kuantiti dan kesan ekonomi.

Fesyen IED adalah lengkap, tindak balas menyeluruh untuk keperluan latihan semakin pelbagai dan khusus dinyatakan oleh sistem fesyen.

Sebuah sekolah lengkap yang tersendiri, berdasarkan prinsip silang dan kesempurnaan kaedah pengajaran yang, sejajar dengan falsafah IED, menggabungkan pengetahuan dengan pengetahuan bagaimana, teori dengan amalan.

Asas kepada pendekatan ini adalah hubungan sekolah dengan usahawan dan profesional yang bekerja dalam perniagaan fesyen Itali, kepekatan terbesar di dunia usahawan pakaian dan kreatif.

Orang-orang yang bekerja dalam industri ini telah mencapai kejayaan dan terkenal antarabangsa akibat daripada keupayaan sistem fesyen untuk campuran semangat keusahawanan dengan kreativiti dan persepsi untuk inovasi.

Fesyen IED menunjuk jalan kepada pelajarnya untuk hidup dan merasakan rasa ini fesyen, dalam satu keseluruhan memeluk dan di bahagian-bahagian individu, kerana interaksi antara perspektif yang berbeza dan gabungan kemahiran profesional pelbagai.

Oleh kerana kursus yang bertujuan untuk melatih profil profesional penting kepada industri, pelbagai ini dari, dari organisasi kepada aspek komersial, dari pemasaran untuk bekerja imej dan komunikasi yang lebih semata-mata kreatif untuk kawasan-kawasan strategik.

SENI VISUAL

Imej-imej dan bunyi, yang berurat berakar dalam kehidupan kita menyampaikan nilai-nilai dan makna yang berkaitan dengan kawasan yang sangat berbeza daripada sistem pengeluaran, seperti fesyen, reka bentuk produk, semua kawasan-kawasan yang berbeza pengeluaran perindustrian di mana ia digunakan, dan budaya dan politik.

IED Seni Visual adalah makmal kreatif di mana seseorang boleh belajar tentang instrumen, bahasa tertentu dan ungkapan, teknik-teknik baru dan teknologi yang diperlukan dalam usaha untuk membangunkan satu projek komunikasi visual.

Kita hidup dalam dunia di mana imej dan bunyi meresapi kewujudan harian kita dan merupakan kenderaan utama yang kita gunakan untuk menghantar nilai-nilai dan kepentingan idea dan produk kami, yang antara mereka begitu pelbagai, seperti fesyen, reka bentuk, jenis pengeluaran perindustrian, dan pengiklanan; tetapi juga budaya, politik dan bidang-bidang sosial.

Cara konsep atau projek 'menyampaikan', tidak lagi dianggap hanya aksesori. Ia menentukan dan menyumbang dengan ketara kepada kejayaan komunikasi mesej.

Mengetahui bagaimana untuk beroperasi dalam persekitaran ini dengan profesionalisme dan kecekapan bermakna anda mempunyai latar belakang budaya eklektik dan pelbagai, berdasarkan pemahaman yang mendalam tentang kedua-dua aspek sosio-budaya daripada keadaan ini, serta teknologi maklumat baru yang sentiasa berubah peranan daripada imej dan bunyi komunikasi sendiri.

Hari ini, satu reka bentuk dan menghasilkan dalam sistem multimedia, tetapi multimedia mesti dipertimbangkan dari dua pandangan; yang berubah-ubah impulsif dan berterusan teknologi digital, dan pada masa yang sama, kewujudan bersama lain-lain jenis media yang memerlukan kemahiran lain dan kecekapan kreatif.

Kursus-kursus yang ditawarkan dalam Seni Visual IED merupakan sumber kebanggaan berterusan dan menjadikan sekolah ini unik dalam panorama program pendidikan Itali.

Kemas kini teknologi yang berterusan mana pelajar mempunyai akses kepada, berikutan tradisi lama dan bersejarah, menjadikan sekolah ini sebuah makmal penyelidikan di mana seseorang boleh melakukan percubaan dalam usaha untuk membangunkan kemahiran kreatif yang lebih tinggi, kedua-dua berhubung dengan kandungan program, dan juga sebagai bahasa , dengan itu membantu untuk membentuk dan melayakkan pelajar dan menyediakan mereka untuk pasaran kerja hari ini.

Komunikasi

kecemerlangan Itali dalam reka bentuk dan ketukangan yang mulia akan memerlukan lebih ramai usahawan dan pengurus dengan pendirian proaktif ke arah pengeluaran tempatan

IED Komunikasi adalah platform IED pertama yang didedikasikan kepada latihan dalam pengurusan kreativiti dalam proses perniagaan.

Ia mencadangkan satu model alternatif kepada sekolah-sekolah tradisional ekonomi, kajian komersial dan komunikasi, memberi tumpuan terutamanya kepada keperluan kreativiti dan kepekaan seni yang begitu terkenal dengan seluruh kawasan world.IED Komunikasi Itali mencadangkan latihan pengurusan di mana "reka bentuk pemikiran" adalah tema berleluasa.

Pendekatan kreatif, biasa dalam dunia reka bentuk, keadaan pengurusan dan aspek kewangan semua perniagaan dan yang merupakan sebahagian semulajadi pengalaman kajian perniagaan.

Objektif sekolah ini adalah untuk melatih pengurus yang akan mampu mempromosi dan menguruskan, sebagai sebahagian daripada pasukan pengurusan dalam syarikat tradisional kreatif atau lebih, proses pembangunan produk dan perkhidmatan baru, mengambil peranan strategik yang terkemuka.

Dalam pengertian ini, jalan ini kajian mencerminkan perubahan dalam rajah tradisional pengurus reka bentuk, yang bertujuan untuk meluaskan kecekapan beliau dari segi strategi, perkhidmatan, pengurusan dan pemasaran.

Semua kursus yang ditawarkan oleh kawasan IED Komunikasi adalah sangat biasa dengan tema pembangunan mampan, kedua-duanya dari alam sekitar serta sudut pandangan sosial: kursus direka dengan tema kemampanan hadir dalam setiap aspek proses pendidikan , supaya selain daripada mempunyai persamaan hanya prinsip-prinsip apa yang betul dan perlu, ia sebenarnya merupakan sebahagian daripada jumlah identiti daripada Komunikasi Kawasan IED.

This school offers programs in:
  • English
  • Spanish (Spain)

Lihat Sijil Pascasiswazah » Lihat Kursus musim panas » Lihat kursus » Lihat MA » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Ciclo Formativo De Grado Unggul En Animaciones 3d, Juegos Y Entornos Interactivos

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Dirigido yang aquellos jóvenes que busquen desarrollar su Aktivitas profesional en el sektor de la producción audiovisual (cine, televisyen y Video), del videojuego, de la animación 2D y 3D, de la interactiva multimedia y tidak interactiva, ASI como en publicidad y empresas relacionadas con internet y las media baru. [+]

¿Te impresionan efectos los y las dikerjain que ves en el cine y te gustaria saber como se han hecho? Esta curiosidad se puede convertir en una profesyen y llevarte lejos Dentro de la Industria de la animación y los videojuegos.

Con el Ciclo Formativo de Grado Superior en dikerjain 3D, Free y Entornos Interactivos, Especialista en Videojuegos, podrás adquirir los conocimientos necesarios para dar vida yang proyectos interactivos multimedia, generar espacios virtuales y y dikerjain 2D 3D, controlar procesos de postproducción y supervisar los efectos de edición. Y todo ello mientras te inicias en el mundo del apasionante diseño de videojuegos y Conoces las últimas herramientas necesarias para desarrollar aplicaciones y Free en cualquier Plataforma.... [-]


Ijazah Tinggi Dalam Latihan Fotografi

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Ia mengembangkan bahasa audiovisualnya sendiri untuk berjaya menangani sebarang projek fotografi dan video. [+]

Ia mengembangkan bahasa audiovisualnya sendiri untuk berjaya menangani sebarang projek fotografi dan video.

Adakah anda ingin belajar bagaimana menggunakan kamera dan mengetahui semua aspek yang diperlukan untuk membolehkan anda membangunkan projek audiovisual secara profesional? Dengan Ijazah Tinggi dalam Kitaran Latihan Fotografi, anda akan mendalami teknik pencahayaan dalaman dan luaran, anda akan belajar untuk menguruskan unsur-unsur yang membentuk perwakilan ruang dan anda akan mengetahui apa teknologi yang akan membolehkan anda untuk berjaya menangani projek fotografi, juga mengetahui teknik dan strategi utama untuk membangunkan video. Bermula dari asas teori pepejal, anda akan membangunkan bahasa audiovisual anda sendiri yang akan membolehkan anda menjalankan projek dalam bidang yang berbeza seperti pengiklanan, reka bentuk, fesyen, dunia penerbitan, jurnalisme atau seni foto.... [-]


Kursus Latihan Peringkat Tinggi Dalam Ilustrasi

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Menguasai teknik asas dan gaya ilustrasi yang akan membolehkan anda menentukan idea dan konsep melalui lukisan. [+]

Menguasai teknik asas dan gaya ilustrasi yang akan membolehkan anda menentukan idea dan konsep melalui lukisan.

Adakah anda ingin menjadi ilustrasi profesional? Dengan Ijazah Tinggi dalam Ilustrasi, anda akan belajar untuk membangunkan bahasa visual yang akan membolehkan anda menentukan idea dan konsep melalui lukisan, membuat ilustrasi dengan teknik yang berbeza dan gaya artistik. Di samping itu, anda akan bermula dalam strategi asas grafik naratif untuk pembangunan penerbitan atau skrip yang digambarkan (papan cerita). Melalui metodologi praktikal, anda akan mengembangkan bahasa anda sendiri yang akan membolehkan anda menjalankan projek-projek di berbagai bidang seperti pengiklanan, reka bentuk, dunia penerbitan atau seni.... [-]


Kursus Latihan Peringkat Tinggi Dalam Pembangunan Aplikasi Web

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Ijazah Lanjutan dalam Pembangunan Aplikasi Web, pakar dalam Reka Bentuk Digital dan Pengalaman Pengguna, melatih anda untuk menjadi seorang pengaturcara dengan pengetahuan canggih dalam reka bentuk digital, salah satu profil yang paling dituntut di pasaran. [+]

Ijazah Lanjutan dalam Pembangunan Aplikasi Web , pakar dalam Reka Bentuk Digital dan Pengalaman Pengguna, melatih anda untuk menjadi seorang pengaturcara dengan pengetahuan canggih dalam reka bentuk digital, salah satu profil yang paling dituntut di pasaran. Membangunkan kemahiran komunikatif dan kreatif anda dan belajar melalui teknologi dan persekitaran pembangunan khusus, untuk membangunkan dan meningkatkan aplikasi komputer untuk semua sistem operasi dan platform mudah alih. Anda akan mendekati konsep seperti kebolehgunaan dan pengalaman pengguna sambil mendalamkan reka bentuk digital dan sistem maklumat, menghasilkan penyelesaian teknologi untuk semua jenis platform.

Ditujukan kepada golongan muda yang ingin membimbing kerja profesional mereka dalam bidang pengaturcaraan dan pembangunan perisian dalam bidang industri kreatif. IED Madrid, sebagai Pusat Reka Bentuk Superior, melengkapi pendidikan teknikal dengan latihan khusus dalam reka bentuk digital, mewujudkan profesional dengan profil berganda.... [-]


Kursus Satu Tahun Dalam Jumlah Reka Bentuk

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Madrid

Jumlah Design Kursus Satu Tahun dijalankan dalam satu tahun akademik, dengan perjalanan walaupun pelbagai bidang reka bentuk dan komunikasi. Ia bertujuan untuk mereka yang ingin memulakan latihan mereka dalam bidang reka bentuk produk, dalaman, grafik dan fesyen. [+]

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM SPANISH AND ENGLISH

Yang Jumlah Design Kursus Satu Tahun dijalankan dalam satu tahun akademik, dengan perjalanan walaupun pelbagai bidang reka bentuk dan komunikasi. Ia bertujuan untuk mereka yang ingin memulakan latihan mereka dalam bidang reka bentuk produk, dalaman, grafik dan fesyen.

Sepanjang Kursus Rekabentuk Jumlah semua aspek-aspek asas teori dan praktikal reka bentuk akan dilindungi dan aspek projectual diperiksa melalui bengkel dan pelajaran, merangkumi semua mata pelajaran utama untuk latihan profesional reka bentuk dan projek budaya.

The IED Madrid adalah ruang untuk latihan, penyelidikan dan inovasi di mana pelajar bekerja pada projek-projek kreatif dan pelbagai disiplin, yang menjadi sebahagian daripada pasukan di syarikat-syarikat. Tahun akademik memuncak dengan projek dalam bentuk pertandingan. Dalam kes ini ia adalah untuk firma Tetra Pak andGlenfiddich itu. Dalam edisi sebelum ini, pelajar telah bekerja dengan syarikat-syarikat seperti Muji, Hoss Intropia, Skunkfunk, van, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazon, dan The Art Syarikat.... [-]


Kursus Satu Tahun Dalam Reka Bentuk Dalaman

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Madrid

Dalam Negeri Design Kursus Tahun Satu (diajar dalam bahasa Inggeris) berkaitan dengan tawaran pendidikan Sekolah Design. Ia bertujuan untuk mereka yang ingin memasuki dunia reka bentuk dalaman dan ruang lain yang berbeza-beza jenis dan penimbang, melalui projek-projek dan bengkel yang dijalankan dengan kerjasama pereka dan syarikat-syarikat dalam sektor ini. [+]

Yang Hiasan Dalaman Kursus Satu Tahun (diajar dalam bahasa Inggeris) berkaitan dengan tawaran pendidikan Sekolah Design. Ia bertujuan untuk mereka yang ingin memasuki dunia reka bentuk dalaman dan ruang lain yang berbeza-beza jenis dan penimbang, melalui projek-projek dan bengkel yang dijalankan dengan kerjasama pereka dan syarikat-syarikat dalam sektor ini.

Pada tahun akademik asas asas yang perlu untuk dapat merancang dan ruang reka bentuk, memahami hubungan antara pengguna dan alam sekitar, manusia dan skala ruang, manakala komputer dan alat komunikasi, ungkapan dan teknik pengukuran diajar, bersama-sama dengan kursus yang bersifat kebudayaan .

Kejayaan kami yang konsep, ekspresif dan formal projek dan latihan, yang diguna pakai dalam reka bentuk ruang dalaman komersial, riadah, awam dan swasta, serta pameran, reka bentuk pentas dan campur tangan spatial.... [-]


Latihan Ijazah Tinggi Dalam Corak Dan Fesyen

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Menguasai proses pembinaan pakaian melalui pembuatan corak, pemodelan, pembuatan dan penamat. [+]

Menguasai proses pembinaan pakaian melalui pembuatan corak, pemodelan, pembuatan dan penamat.

Dengan CFGS of Pattern and Fashion anda akan menemukan rahsia untuk menjadi profesional desain fesyen. Dalam masa dua tahun sahaja, anda akan menguasai teknik-teknik haute couture, membangun pemodelan pada manekin dan bekerja jumlah pakaian. Di samping itu, anda dapat menguruskan proses kreatif koleksi dari penyiapan lukisan kepada pemilihan bahan.

Mengapa belajar Latihan Peringkat Tinggi dalam Pola dan Fesyen di Madrid IED?

Program pendidikan Kitaran Latihan Gred Tinggi di Patronaje y Moda menawarkan latihan lengkap supaya pelajar dapat menghadapi cabaran yang dihadapi oleh industri fesyen di zaman sekarang.... [-]


Kursus musim panas

Fesyen Stylist Musim Panas Kursus Junior

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Terima kasih kepada Kursus Summer Junior Fashion Stylist anda akan belajar bagaimana untuk menyediakan dan menjalankan pengeluaran sesi fotografi untuk kempen fesyen berdasarkan trend catwalk terkini. Kursus ini adalah praktikal dan pelajar akan membuat editorial fesyen dan portfolio. [+]

Terima kasih kepada Kursus Junior Fashion Stylist Summer anda akan belajar bagaimana untuk menyediakan dan menjalankan pengeluaran sesi fotografi untuk kempen fesyen berdasarkan trend catwalk terkini. Kursus ini adalah praktikal dan pelajar akan membuat editorial fesyen dan portfolio.

OBJEKTIF: Pengenalan kepada metodologi kerja stylist fesyen. Membuat dan menjalankan editorial fesyen dengan bantuan satu pasukan profesional (stylist fesyen, jurugambar fesyen, model, make-up artis dan pendandan rambut). Kerja pada set fesyen fotografi.

stylist fesyen adalah salah satu Kursus Summer Junior Akademi Junior IED di Madrid. Summer Juniors ialah kursus dalam reka bentuk, fesyen dan komunikasi visual yang direka khusus untuk anak-anak muda yang berumur di antara 14 dan 18.... [-]


Fotografi, Video Dan Reka Bentuk Grafik Kursus Junior Summer

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Manfaatkan musim panas untuk mengetahui rahsia fotografi dan belajar tentang alat utama reka bentuk grafik dan video semasa mengamalkan Bahasa Inggeris. Kejutan dengan imej anda dan edit majalah editorial anda sendiri! [+]

Manfaatkan musim panas untuk mengetahui rahsia fotografi dan belajar tentang alat utama reka bentuk grafik dan video semasa mengamalkan Bahasa Inggeris. Kejutan dengan imej anda dan edit majalah editorial anda sendiri!

Kursus Kursus Fotografi, Video dan Grafik Musim Panas Junior akan berlangsung pada bulan Julai di ibu pejabat IED Madrid di Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).

Pembentangan projek akhir Kursus Junior Summer IED Junior Academy Madrid dari IED Madrid di Vimeo.

Jam: Isnin hingga Jumaat dari 10:00 pagi hingga 2:00 petang.

Kursus Fotografi dan Rekaan Grafik Junior Musim Panas bertujuan remaja berusia antara 14 dan 18 tahun.

Semasa kursus pelajar akan belajar untuk mengetahui alat utama reka bentuk grafik, menguruskan kamera dan rahsia video videomaker yang profesional.... [-]


Ilustrasi, Animasi Dan Permainan Video Summer Junior Course

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Musim panas ini, pelajari teknik yang paling lucu dalam ilustrasi, animasi dan pembangunan video semasa anda mengamalkan bahasa Inggeris dan melakukan apa yang paling anda suka, menarik! [+]

Musim panas ini, pelajari teknik yang paling lucu dalam ilustrasi, animasi dan pembangunan video semasa anda mengamalkan bahasa Inggeris dan melakukan apa yang paling anda suka, menarik!

Dalam kursus ini, anda boleh mencipta cerita anda sendiri, menyesuaikan objek kegemaran anda dan menemui mekanisme grafik bergerak. Di samping itu anda akan mempelajari teknik yang diperlukan untuk membangunkan permainan video anda sendiri dan menjadi pencipta. Permainan tidak akan mempunyai rahsia untuk anda!

Dapatkan lebih dekat dengan dunia reka bentuk dengan IED Junior Academy dari IED Madrid di Vimeo.

Ilustrasi, Animasi dan Permainan Video Summer Junior akan berlangsung pada bulan Julai di ibu pejabat IED Madrid di Flor Alta Street 8 (Palacio de Altamira).... [-]


Kursus Junior Summer Design

Campus Sepenuh masa June 2018 Sepanyol Madrid

Fesyen adalah kreativiti. Ketahui bagaimana untuk mereka bentuk koleksi fesyen, mengembangkan rupa lengkap dan menjalankan kempen, menggunakan bahasa asas untuk masa depan profesional anda, Bahasa Inggeris. Reka Bentuk Fesyen Ini adalah kursus praktikal di mana pelajar membuat dan memotret reka bentuknya sendiri, serta portfolio Reka Bentuk Fesyen. [+]

Fesyen adalah kreativiti. Ketahui bagaimana untuk mereka bentuk koleksi fesyen, mengembangkan rupa lengkap dan menjalankan kempen, menggunakan bahasa asas untuk masa depan profesional anda, Bahasa Inggeris. Reka Bentuk Fesyen Ini adalah kursus praktikal di mana pelajar membuat dan memotret reka bentuknya sendiri, serta portfolio Reka Bentuk Fesyen.

objektif:Ketahui metodologi kerja pereka fesyen.Buat dan berkomunikasi koleksi fesyen dengan bantuan pasukan pengajaran dwibahasa.Bekerja dengan jentera dan bahan tertentu: mannequins jahit, mesin jahit separa industri, mesin berbilang, plat, set fotografi dan komputer Mac.

Program Junior Summer adalah kursus mengenai reka bentuk, fesyen dan komunikasi visual yang direka khusus untuk golongan muda berusia antara 14 hingga 18 tahun. Objektifnya adalah untuk memulakan pelajar dalam dunia reka bentuk, mengembangkan kemahiran kreatif mereka dan melengkapkan mereka dengan alat asas yang memudahkan akses mereka kepada bidang ini.... [-]


Kursus Kanak-Kanak Musim Panas Robotics

Campus Sambilan June 2018 Sepanyol Madrid

Robotik sudah menjadi sebahagian dari hari ke hari, mari kita dapatkan bateri! Di dalam Robotics ini, kita akan menemui bagaimana untuk merekabentuk dan membina robot kita sendiri, kita akan belajar untuk memprograminya supaya ia mempunyai tingkah laku yang kita suka dan kita akan membiasakan diri dengan papan Arduino dan seluruh bahagian, sensor, motor, bateri dan membawa yang mengarangnya . [+]

Robotik sudah menjadi sebahagian dari hari ke hari, mari kita dapatkan bateri! Di dalam Robotics ini, kita akan menemui bagaimana untuk merekabentuk dan membina robot kita sendiri, kita akan belajar untuk memprograminya supaya ia mempunyai tingkah laku yang kita suka dan kita akan membiasakan diri dengan papan Arduino dan seluruh bahagian, sensor, motor, bateri dan membawa yang mengarangnya .

objektifMemperkenalkan pelajar kepada disiplin saintifik-kreatif yang merupakan sebahagian daripada momen teknologi terkini.Menggalakkan kreativiti melalui penggunaan elektronik, pengaturcaraan dan idea mereka sendiriBelajar untuk bekerjasama dengan kit robot dan buat objek pintar.Anggapkan dengan cara yang menyeronokkan kaedah saintifik: menyiasat, reka bentuk, prototaip, membangunkan dan, tentu saja, berkongsi hasil eksperimen.... [-]

Kursus Kanak-kanak Summer Drawing Kreatif

Campus Sambilan June 2018 Sepanyol Madrid

Lukisan adalah dorongan semulajadi yang muncul pada zaman kanak-kanak. Dalam kursus ini, kita ingin memanfaatkan pemacu ini untuk mencuba teknik, bahan dan format yang berbeza. Kami akan mendapati bahawa kita dapat memberi kehidupan kepada watak-watak dan menceritakan cerita melalui lukisan dan kita akan melihat bahawa untuk menangkap idea-idea secara grafik, semua yang kita perlukan adalah imaginasi kita. [+]

Lukisan adalah dorongan semulajadi yang muncul pada zaman kanak-kanak. Dalam kursus ini, kita ingin memanfaatkan pemacu ini untuk mencuba teknik, bahan dan format yang berbeza. Kami akan mendapati bahawa kita dapat memberi kehidupan kepada watak-watak dan menceritakan cerita melalui lukisan dan kita akan melihat bahawa untuk menangkap idea-idea secara grafik, semua yang kita perlukan adalah imaginasi kita.

objektifGalakkan daya cipta dalam persekitaran bebasGalakkan komunikasi melalui ilustrasiDorong rasa ingin tahu tentang reka bentukTerokai pelbagai bentuk ungkapan grafik

Terima kasih kepada kursus Kids Summer Kids Kreatif, pelajar akan belajar untuk meluahkan diri dan bersenang-senang dalam persekitaran seni dan suka bermain.... [-]


Kursus Musim Panas Dalam Hiasan Dalaman Yang Canggih Dan Gaya

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Dalam Interior Decoration Advanced dan Padang Summer Styling, kita memberi tumpuan kepada isu-isu utama yang menentukan dan mencirikan pelbagai ruang. Dialog antara nyata dan tidak nyata; suasana tempat dan apa yang dilihat dan boleh diperhatikan datang dari pelbagai dan penyelesaian ruang yang sesuai, serta penggunaan bahan-bahan, pilihan perabot, kemasan dan tekstur dan penyelesaian pencahayaan, untuk memberi pinjaman penglihatan kepada makna, konsep dan emosi yang terkandung oleh ruang. [+]

KURSUS INI DIAJAR DALAM SPANISH The Advanced Interior Decoration dan Padang Summer Styling berlangsung selama tiga minggu, dan mengambil tempat pada bulan Julai.

Program ini akan meneroka kemungkinan teknik reka bentuk dalaman, yang membawa kepada pemahaman yang lebih baik daripada ruang dan kemungkinan untuk transformasi, membawa kepada kehidupan ruang yang neutral dan meminjamkan personaliti tertentu, sama ada sebagai, kedai, pejabat, gimnasium, pusat membeli-belah rumah , institusi pusat, muzium, dan lain-lain bergantung kepada keperluan dan kehendak setiap projek.

Kursus ini diarahkan oleh Parolio, pengarah kreatif, penerbit dan pereka dalaman.

Objektif kursus: - Untuk mereka bentuk elemen yang membezakan dan ciri-ciri reka bentuk dalaman pelbagai ruang. ... [-]


Kursus Musim Panas Dalam Ilustrasi Dan Lukisan

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

The Illustration dan Program Summer Drawing akan meneroka kaedah, tabiat dan kemahiran yang diperlukan daripada pakar-pakar dalam bidang ini, dan akan melihat bagaimana untuk bermain, eksperimen dan mencari dan membangunkan wawasan setiap pelajar sendiri dan suara. [+]

Yang Ilustrasi dan Program Summer Drawing akan meneroka kaedah, tabiat dan kemahiran yang diperlukan daripada pakar-pakar dalam bidang ini, dan akan melihat bagaimana untuk bermain, eksperimen dan mencari dan membangunkan wawasan setiap pelajar sendiri dan suara. Kursus ini berlangsung selama 3 minggu dan yang diarahkan oleh Puno, ilustrator spanish terkenal berpusat di Amsterdam.

Pelajar akan belajar bagaimana untuk bekerja pada media digital dan dicetak, memahami kelebihan dan ciri-ciri utama bagi kedua-dua kawasan. Tujuannya adalah untuk membantu pelajar menggunakan setiap sumber yang ada untuk mencapai matlamat mereka dengan cara yang paling berkesan.

Semasa Ilustrasi dan Padang Summer Drawing, Pelajar akan diajar untuk membangunkan projek-projek di mana ilustrasi akan menjadi alat utama, dari penjanaan idea untuk Terwujudnya.... [-]


Kursus Musim Panas Dalam Penceritaan Visual

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Visual Bercerita Program The Summer adalah bengkel selama seminggu yang bermula pada 4 Julai. Istilah 'bercerita' digunakan dalam erti kata yang sempit untuk merujuk secara khusus kepada penceritaan lisan dan pada masa kini ia juga merujuk kepada naratif teknik dalam media lain. [+]

Yang Program Summer Bercerita Visual adalah bengkel selama seminggu yang bermula pada 4 Julai.

Istilah 'bercerita' digunakan dalam erti kata yang sempit untuk merujuk secara khusus kepada penceritaan lisan dan pada masa kini ia juga merujuk kepada naratif teknik dalam media lain.

Kursus ini akan membantu pelajar untuk mendapatkan pemahaman yang mendalam tentang bahasa visual dan belajar bagaimana untuk membangunkan satu konsep yang boleh diberitahu pada platform yang berbeza. Pelajar akan diajar untuk menyediakan ringkas, bekerja pada projek sebenar dan menghasilkan kandungan media.

Yang Program Summer Bercerita Visual bertujuan untuk mereka yang belajar mana-mana disiplin yang berkaitan dengan seni visual, komunikasi dan pengiklanan.... [-]


Kursus Musim Panas Dalam Strategi Digital Dan Media Sosial

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Strategi Digital dan Sosial Media Kursus Summer dibahagikan kepada dua bahagian, setiap satu tahan dua minggu. [+]

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM SPANISH

Strategi Digital dan Sosial Media Kursus Summer dibahagikan kepada dua bahagian, setiap satu tahan dua minggu.

Objektif Kursus: untuk memperoleh pemahaman yang mendalam tentang kerja-kerja yang dilakukan oleh Perancang Strategik dan Pengurus Media Sosial. belajar untuk membangunkan strategi media sosial untuk mana-mana jenama atau institusi. belajar untuk menggunakan alat-alat yang diperlukan untuk membina mesej jenama dalam rangkaian sosial dan memantau sedia ada menyebut dan perbualan. untuk menyelidiki ke dalam saluran yang sedia ada dan untuk belajar tentang peraturan dan tata susila profesional.

Rangkaian sosial telah menjadi tempat di mana jenama berinteraksi dengan pelanggan sasaran mereka dan memberi peluang besar untuk mengambil bahagian dalam kehidupan pelanggan. Oleh itu, syarikat telah diasimilasikan media sosial dalam strategi komunikasi global mereka.... [-]


Kursus Musim Panas Di Pembeli Peribadi

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Program Summer dalam Pembeli peribadi akan menawarkan pengetahuan teori dan praktikal yang diperlukan untuk memberi nasihat kepada pelanggan apabila memilih pakaian mereka. [+]

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM SPANISH

Objektif Program Summer dalam Pembeli peribadi adalah untuk melatih pelajar untuk menawarkan setiap pelanggan almari pakaian yang sesuai dengan bentuk badan, warna, umur, keperluan, protokol sosial dan gaya hidup mereka. Mereka akan dapat mengetahui pelbagai pakaian kedai-kedai, aksesoris, objek dan perkhidmatan berkaitan dengan fesyen dan estetika untuk memenuhi keperluan setiap pelanggan.

Peluang kerja: Pelajar-pelajar yang mengambil kursus ini akan dapat mensasarkan kerjaya profesional mereka di bidang-bidang seperti:

Pembeli peribadi dalam rangkaian kedai, kedai jabatan dan / atau hotel. Pembeli peribadi untuk pelanggan swasta, artis atau orang yang mempunyai kehidupan yang sibuk. Perundingan sekali-sekala bagi orang-orang yang tidak biasa dengan fesyen dan trend terkini. Melengkapi perkhidmatan yang ditawarkan di sebuah kedai. ... [-]

Kursus Summer Dalam Reka Bentuk Dan Kreativiti Grafik

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Kursus Musim Panas mengenai Reka Bentuk dan Kreativiti Grafik menyediakan pelajar dengan alat praktikal teoritis yang diperlukan untuk membangunkan projek reka bentuk grafik global. Ia menggalakkan potensi kreatif pelajar yang, melalui pengetahuan asas, dapat menjana, secara bebas, komunikasi grafik yang diperlukan untuk membangunkan projek atau idea perniagaannya. [+]

Kursus Musim Panas mengenai Reka Bentuk dan Kreativiti Grafik menyediakan pelajar dengan alat praktikal teoritis yang diperlukan untuk membangunkan projek reka bentuk grafik global. Ia menggalakkan potensi kreatif pelajar yang, melalui pengetahuan asas, dapat menjana, secara bebas, komunikasi grafik yang diperlukan untuk membangunkan projek atau idea perniagaannya.

Bertujuan untuk: usahawan, pereka, artis dan secara umumnya semua yang berminat memperoleh asas dalam reka bentuk grafik dan web yang membolehkan mereka untuk membangunkan komunikasi grafik projek mereka.

Dalam Kursus Musim Panas Reka Bentuk Grafik, penekanan khusus akan diberikan pada kelebihan komparatif untuk membangunkan imej grafik berkualiti yang secara emosional menyelubungi sasaran audiens.... [-]


Kursus Summer Of Decoration And Styling Interior

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Objektif utama kursus ini adalah pengambilalihan oleh pelajar teori, teknologi dan alat projek yang diperlukan untuk menghadapi kerja profesional dalam bidang seni bina dan hiasan dalaman. [+]

Objektif: Objektif utama kursus ini adalah pengambilalihan oleh pelajar teori, teknologi dan alat projek yang diperlukan untuk menghadapi kerja profesional dalam bidang seni bina dan hiasan dalaman.

Program: Pereka menjaga ruang, cahaya, warna, urutan, perkadaran ... Kami, pada hakikatnya, mencari ruang yang ideal untuk fungsi tertentu. Siasatan dan refleksi mengenai pelbagai hubungan subjek dengan persekitaran spatialnya akan membolehkan ruang projek, prototaip, elemen sendiri Seni Bina Interior.

Bertujuan untuk: Semua yang berminat untuk memperoleh pengetahuan asas dalam gaya dalaman, berdasarkan istilah kreatif, fleksibel dan praktikal.

Pereka menangani ruang, cahaya, warna, urutan, perkadaran ... Mereka, pada hakikatnya, mencari ruang yang sesuai untuk fungsi tertentu. Penyelidikan dan refleksi mengenai pelbagai hubungan subjek dengan persekitaran ruang mereka akan membolehkan ruang projek, prototaip dan unsur-unsur Senibina Interior.... [-]


Musim Panas Dalam Pengalaman Reka Bentuk

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Design Pengalaman Program Summer terdiri daripada empat bengkel satu minggu, setiap satu memberi tumpuan kepada kawasan reka bentuk. [+]

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM SPANISH AND ENGLISH

Yang Design Pengalaman Program Summer terdiri daripada empat bengkel satu minggu, masing-masing memberi tumpuan kepada kawasan reka bentuk.

Pelajar akan membangunkan kebolehan kreatif mereka dengan bengkel eksperimen dalam bidang berikut: reka bentuk fesyen, reka bentuk produk, reka bentuk dalaman dan reka bentuk grafik.

Pelajar akan belajar tentang metodologi yang digunakan dalam proses reka bentuk dan akan menguasai penggunaan alat-alat yang diperlukan untuk berurusan dengan projek-projek melintang. Mereka juga akan mempunyai peluang untuk belajar dengan profesional yang terkenal.

Bertujuan untuk: Individu yang ingin melengkapkan dan memperkayakan pendidikan seni mereka di bawah arahan profesional yang berpengalaman, membangunkan kreativiti mereka dengan cara yang praktikal dan intensif melalui projek-projek pelbagai disiplin.... [-]


Pemrograman Kreatif, Internet Perkara Dan Aplikasi Kursus Junior Summer

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Pemrograman Kreatif, Internet Perkara dan Aplikasi akan membantu anda menemui dunia pengaturcaraan dan merangsang kreativiti anda dengan teknologi. Dapatkan projek kreatif pertama anda melalui bahasa pengaturcaraan mudah dan bersenang-senang mewujudkan aplikasi untuk peranti mudah alih melalui pengaturcaraan blok. [+]

Pemrograman Kreatif, Internet Perkara dan Aplikasi akan membantu anda menemui dunia pengaturcaraan dan merangsang kreativiti anda dengan teknologi. Dapatkan projek kreatif pertama anda melalui bahasa pengaturcaraan mudah dan bersenang-senang mewujudkan aplikasi untuk peranti mudah alih melalui pengaturcaraan blok.

objektif:Pelajari secara intuitif disiplin kreatif saintifik yang membentuk momen teknologi semasaMencapai celik teknologi yang mengubah pelajar menjadi pencipta dengan pengaturcaraan, penggunaan sensor, sumber semula jadi, idea dan alat mereka sendiriAnggapkan dengan cara yang menyeronokkan kaedah saintifik: menyiasat, reka bentuk, prototaip, membangunkan dan, tentu saja, berkongsi hasil eksperimen.... [-]

Reka Bentuk Dalaman Dan Hiasan Musim Panas Kursus Junior

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

Interior Design dan hiasan adalah salah satu daripada Kursus Summer Junior Akademi Junior IED di Madrid. Summer Juniors ialah kursus dalam reka bentuk, fesyen dan komunikasi visual yang direka khusus untuk anak-anak muda yang berumur di antara 14 dan 18. [+]

Interior Design dan Padang Junior hiasan Summer akan membolehkan pelajar untuk mereka bentuk dan menghias ruang.

Terima kasih kepada kursus ini, pelajar akan belajar untuk menentukan konsep, untuk mewakili idea-idea, untuk memilih perabot dan barangan keperluan lain untuk menghiasi, serta mengetahui bagaimana warna dan bahan-bahan mempengaruhi reka bentuk dalaman.

OBJEKTIF: Memberi pengetahuan asas untuk memahami dan menghiasi ruang, dan memahami bagaimana ia berkaitan dengan objek dan rakyat. Untuk menyesuaikan objek dan ruang kreatif Untuk mengetahui beberapa kaedah hiasan dan teknik.

Interior Design dan hiasan adalah salah satu daripada Kursus Summer Junior Akademi Junior IED di Madrid. Summer Juniors ialah kursus dalam reka bentuk, fesyen dan komunikasi visual yang direka khusus untuk anak-anak muda yang berumur di antara 14 dan 18.... [-]


Reka Bentuk Dalam Kemahiran Memasak Kursus Musim Panas

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

The Design dalam Gastronomy Kursus Summer diajar dalam Bahasa Inggeris dan ia dibahagikan kepada dua blok: pilihan pertama berlangsung 2 minggu, dari 10 Julai - 21 julai. blok lepas, dari Julai 24 - Julai 28 akan turut mengadakan lawatan ke rantau Sepanyol La Rioja, yang terkenal dengan wain. [+]

Yang Design dalam Gastronomy Kursus Summer diajar dalam Bahasa Inggeris dan ia dibahagikan kepada dua blok: pilihan pertama berlangsung 2 minggu, dari 10 Julai-21 Julai. blok lepas, dari Julai 24 - Julai 28 akan turut mengadakan lawatan ke rantau Sepanyol La Rioja, yang terkenal dengan wain.

Matlamat: Kursus ini direka supaya sesiapa sahaja yang berkaitan dengan dunia reka bentuk dan / atau kemahiran memasak boleh memperoleh pengetahuan asas untuk memahami hubungan antara mereka dan bergerak dengan lebih selesa dan profesional di antara kedua-dua.

Dari reka bentuk dalaman restoran untuk label pada botol wain atau setin memelihara, serta pinggan mangkuk, pembentangan blog resipi atau seragam yang dipakai oleh kakitangan menunggu. Apa-apa sahaja meliputi dengan istilah besar gastronomi termasuk dalam pendekatan yang meluas daripada reka bentuk.... [-]


Reka Bentuk Fesyen Kursus Kanak-kanak Musim Panas

Campus Sambilan June 2018 Sepanyol Madrid

Percutian musim panas adalah peluang yang sempurna untuk belajar dan mencipta. Kursus Rekaan Musim Panas Kanak-kanak Fesyen menawarkan rendaman dalam dunia fesyen yang menarik, yang akan membantu anak bongsu yang berumur antara 9 dan 13 tahun, untuk mengetahui diri mereka dan persekitaran yang mengelilingi mereka. [+]

Percutian musim panas adalah peluang yang sempurna untuk belajar dan mencipta. Kursus Rekaan Musim Panas Kanak-kanak Fesyen menawarkan rendaman dalam dunia fesyen yang menarik, yang akan membantu anak bongsu yang berumur antara 9 dan 13 tahun, untuk mengetahui diri mereka dan persekitaran yang mengelilingi mereka.

Pelajar akan menemui rahsia kerja pereka fesyen melalui imej, permainan dan kraf.

Reka Bentuk Fesyen adalah salah satu kursus Summer Summer Junior Academy of IED Madrid.

Kursus Kanak-kanak Musim Panas direka untuk semua orang-orang muda berusia antara 9 dan 13 yang ingin membangunkan bahagian kreatif mereka dan menjadi akrab dengan reka bentuk dan teknologi baru pada musim panas.... [-]


Reka Bentuk Tentu Pengalaman Musim Panas

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Madrid

pelajar Design Pengalaman Kursus musim panas akan belajar tentang metodologi yang digunakan dalam proses reka bentuk dan akan menguasai penggunaan alat yang diperlukan untuk berurusan dengan projek-projek pelbagai disiplin. [+]

Yang Kursus Summer Design Pengalaman terdiri daripada empat bengkel indipendent satu minggu, masing-masing memberi tumpuan kepada kawasan reka bentuk. Ia akan berlangsung dari 3 Julai-28 julai.

Pelajar akan membangunkan kebolehan kreatif mereka dengan bengkel eksperimen dalam bidang berikut: reka bentuk fesyen, reka bentuk dalaman, reka bentuk produk dan reka bentuk grafik.

pelajar Design Pengalaman Kursus musim panas akan belajar tentang metodologi yang digunakan dalam proses reka bentuk dan akan menguasai penggunaan alat yang diperlukan untuk berurusan dengan projek-projek pelbagai disiplin.

Bertujuan untuk: Individu mencari untuk melengkapkan dan memperkayakan pendidikan seni mereka di bawah arahan daripada profesional yang berpengalaman dan terkenal, membangunkan kreativiti mereka dengan cara yang praktikal dan intensif melalui projek-projek pelbagai disiplin.... [-]


Sijil Pascasiswazah

Kursus Pascasiswazah Dalam Arah Seni

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Pereka grafik boleh bekerja dalam banyak bidang, tetapi dalam bidang fesyen dan kemewahan yang kompetitif, anda perlu mempunyai pemahaman yang mendalam dan mendasar tentang estetika yang bersih, sederhana dan elegan yang merupakan landasan kemewahan moden. [+]

Pereka grafik boleh bekerja dalam banyak bidang, tetapi dalam bidang fesyen dan kemewahan yang kompetitif, anda perlu mempunyai pemahaman yang mendalam dan mendasar tentang estetika yang bersih, sederhana dan elegan yang merupakan landasan kemewahan moden. Untuk memahami "estetika mewah" ini, pelajar akan dibenamkan selama empat bulan di dunia visual di mana kecantikan dan keanggunan halus akan berlaku.

Diarah oleh pakar-pakar sektor ini, dalam Kursus Pengajian Siswazah Seni Arah pelajar akan belajar untuk mewujudkan estetika mewah ini dalam karya sendiri. Bersama-sama dengan guru-guru, para pelajar akan dapat profesionalkan portfolio mereka, mengembangkan kepingan baru dan menyediakan papan mood untuk sesi foto. Aktiviti lain termasuk kehadiran dalam pameran foto fesyen, mesyuarat dengan eksekutif fesyen, dan ulasan dan maklum balas daripada pakar industri. Di samping itu, pelajar akan mengalami estetika mewah semasa melawat dan mengalami kedai-kedai fesyen, hotel dan institusi kebudayaan.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Fesyen Dan Fotografi Gaya Hidup

Campus Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pascasiswazah dalam Fesyen Fotografi dan Gaya Hidup adalah yang kedua daripada tiga modul yang membentuk Sarjana Fotografi Profesional di IED Madrid, kursus pengkhususan ini khusus untuk Fesyen dan Gaya Hidup. [+]

Kursus Pascasiswazah dalam Fesyen Fotografi dan Gaya Hidup adalah yang kedua daripada tiga modul yang membentuk Sarjana Fotografi Profesional di IED Madrid, kursus pengkhususan ini khusus untuk Fesyen dan Gaya Hidup. Ia juga termasuk pengetahuan boleh pindah hak cipta, bekerja dengan model, pelan perniagaan, hubungan media, pembetulan dan pembetulan warna canggih, pengurusan lokasi dan kontrak.

Angka-angka utama kursus ini adalah jurugambar dengan pengalaman luas dalam fotografi fesyen dan studio, seperti Joséphine Douet, Rafa Gallarand, José Morraja, dan pakar retak Victor Garrido. Joan Morey, yang bekerja di bawah jenama Soy Tu Puta, akan membentangkan kerjanya, yang menggabungkan bahasa dari bidang kreatif yang berbeza, terutamanya seni dan fesyen. Seterusnya, pengarah kursus, Ricardo Cases, akan mengajar para pelajar bagaimana mencari visi dan gaya hidup mereka sendiri dalam bengkel fesyen Deconstructing mereka.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Fotografi Dan Bahasa Visual

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Kursus Pasca Siswazah dalam Fotografi dan Bahasa Visual adalah rendaman dalam pengetahuan transversal tentang fotografi artistik dan fotografi yang diterapkan melalui alatnya. Mengambil keutamaan pemahaman mengenai teknik fotografi untuk fungsinya yang ekspresif dan naratif, kursus ini bertujuan untuk menggalakkan pembangunan profesional artis dan fotografi dalam konteks yang memerlukan pakar sensitif terhadap interdisiplineriti. [+]

Kursus Pasca Siswazah dalam Fotografi dan Bahasa Visual adalah rendaman dalam pengetahuan transversal tentang fotografi artistik dan fotografi yang diterapkan melalui alatnya. Mengambil keutamaan pemahaman mengenai teknik fotografi untuk fungsinya yang ekspresif dan naratif, kursus ini bertujuan untuk menggalakkan pembangunan profesional artis dan fotografi dalam konteks yang memerlukan pakar sensitif terhadap interdisiplineriti.

Pelajar akan menerima latihan lengkap mengenai bahasa fotografi, teknik dan akibatnya yang ekspresif. Dengan ini, dia akan belajar memotret dengan semua format profesional, untuk mengekspresikan dirinya dengan cahaya semula jadi atau set, untuk mengendalikan alat pasca pengeluaran dengan betul dan menyebarkan imej dengan teknologi baru. Pembelajaran teknik dan kapasiti naratif mereka akan hadir sepanjang proses latihan, di mana pelajar mesti membina wacana visual mereka sendiri.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Fotografi Dan Pelaporan Dokumentari

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pascasiswazah mengenai Fotografi dan Pelaporan Dokumentari adalah yang pertama dari tiga modul yang membentuk Master of Professional Photography di IED Madrid, kursus pengkhususan ini didedikasikan untuk dokumentasi dan pelaporan. [+]

Kursus Pascasiswazah mengenai Fotografi dan Pelaporan Dokumentari adalah yang pertama dari tiga modul yang membentuk Master of Professional Photography di IED Madrid, kursus pengkhususan ini didedikasikan untuk dokumentasi dan pelaporan. Ia juga termasuk pengetahuan mengenai hak cipta, hubungan media, teori komunikasi, etika imej, pembetulan dan pembetulan warna canggih, pengurusan lokasi dan kontrak. Kerja peribadi yang mantap dan menarik dapat membuat perbezaan ketika datang untuk meyakinkan majalah dan penerbit. Dengan premis ini, peningkatan kemahiran profesional pelajar dalam fotografi dokumentari dilengkapi dengan perkembangan kerja peribadi.

Para pengarah kursus ini adalah contoh yang baik dari generasi baru jurugambar yang melihat kerja komersial mereka sebagai sebahagian daripada bidang seni. Mereka juga adalah guru-guru dari Ijazah Sarjana dalam bidang Fotografi dan akan membimbing para pelajar melalui tutorial dalam mewujudkan projek seni peribadi yang akan jauh melampaui kecemerlangan teknikal murni.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Fotografi Pengiklanan Dan Editorial

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Kursus Pascasiswazah dalam Fotografi Pengiklanan dan Editorial adalah yang terakhir dari tiga modul yang membentuk Master of Professional Photography di IED Madrid, kursus pengkhususan ini didedikasikan untuk pengiklanan dan dunia penerbitan, yang artinya ia termasuk pengetahuan tentang teori dan amalan reka bentuk, edisi gambar untuk majalah dan buku, kerja dengan model untuk kempen komersil, rancangan perniagaan dan kontrak, hak pengarang, hubungan media, teori komunikasi, retouching maju dan pembetulan warna dan pengurusan lokasi. [+]

Kursus Pascasiswazah dalam Fotografi Pengiklanan dan Editorial adalah yang terakhir dari tiga modul yang membentuk Master of Professional Photography di IED Madrid, kursus pengkhususan ini didedikasikan untuk pengiklanan dan dunia penerbitan, yang artinya ia termasuk pengetahuan tentang teori dan amalan reka bentuk, edisi gambar untuk majalah dan buku, kerja dengan model untuk kempen komersil, rancangan perniagaan dan kontrak, hak pengarang, hubungan media, teori komunikasi, retouching maju dan pembetulan warna dan pengurusan lokasi. Kerja peribadi yang mantap dan menarik boleh membuat perbezaan ketika datang untuk meyakinkan para pelanggan dan agen komersial. Dengan premis ini, peningkatan kemahiran profesional pelajar dalam pengiklanan dan fotografi editorial dilengkapi dengan pembangunan projek peribadi.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Kecemerlangan Pengalaman Pelanggan

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Dengan Kursus Lepasan Siswa Kecemerlangan Pengalaman Pelanggan akan memperoleh beberapa kemahiran yang akan membolehkan mereka mengembangkan kerjaya profesional mereka dengan cara yang berjaya dalam bidang inovasi dalam penggunaan. [+]

Dengan Kursus Lepasan Siswa Kecemerlangan Pengalaman Pelanggan akan memperoleh beberapa kemahiran yang akan membolehkan mereka mengembangkan kerjaya profesional mereka dengan cara yang berjaya dalam bidang inovasi dalam penggunaan.

»Ketahui dan mengendalikan semua alat yang ada untuk memahami persekitaran dan konteks pengguna abad ke-21. Teknik penyelidikan, alat pengekstrakan wawasan, konteks etika dan sosiologi ketika kita hidup, perjalanan pelanggan dan pekerja.

»Teknik inovasi kreatif, metodologi kerja kreatif: Pemikiran Reka Bentuk, Kreativiti digunakan untuk inovasi, Inovasi terbuka, inovasi pengguna yang diarahkan. Penciptaan bersama

»Memahami kerumitan operasi dan proses dalam syarikat, kepentingan penerapan teknik tangkas semasa melaksanakan penyelesaian teknologi untuk meningkatkan pengalaman. Reka Bentuk, Prototyping dan Pelaksanaan. Proses penentuan berterusan bagi penyelesaian yang dicadangkan.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Konsultasi Imej

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Dengan Kursus Pasca Siswazah dalam Konsultasi Imej di IED Madrid, pelajar akan mempelajari teknik dan strategi yang diperlukan untuk menerapkan kecenderungan yang paling disukai oleh pelanggan, menghormati gaya dan citarasa peribadi mereka. [+]

Dengan Kursus Pasca Siswazah dalam Konsultasi Imej di IED Madrid, pelajar akan mempelajari teknik dan strategi yang diperlukan untuk menerapkan kecenderungan yang paling disukai oleh pelanggan, menghormati gaya dan citarasa peribadi mereka. Oleh itu, objektif kursus dan pasukan profesional dalam sektor ini adalah untuk berkongsi pengetahuan untuk memenuhi permintaan kawasan-kawasan yang berbeza yang ditujukan kepada perundingan imej.

objektif

Di antara objektif utama Kursus Pascasiswazah dalam Konsultasi Imej, kami dapat menyerlahkan:

Menyedari pelbagai bidang di mana profesion perunding imej dapat berkembang.Untuk mengetahui permintaan sebenar para profesional dan format kerja baru, media audiovisual.Memahami kepentingan psikologi almari pakaian dan komunikasi tanpa lisan.Belajar untuk berpakaian orang itu dari dalam.Memahami garis panduan yang betul untuk menjalankan proses penasihat di baris ofindumentaria yang sesuai untuk setiap kesempatan yang dihadapi dengan keperluan pelanggan.Memperolehi kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan kerja perunding imej dalam bidang yang berbeza yang ditawarkan oleh pasaran: personel, syarikat, media audiovisual.Memahami imej sebagai elemen ekspresi visual, pemancar mesej.Ketahui semua peraturan dan sumber kreatif untuk menyesuaikan gaya unik dan peribadi.Menggambarkan kerja berpasukan dan kepentingan bekerja dalam harmoni dan kerjasama dengan jabatan lain.Belajar untuk membangunkan dalam pelbagai bidang perundingan imej: peribadi, syarikat, media audiovisual.Menggalakkan perkembangan aktiviti sebagai seorang yang bebas.Menggabungkan kreativiti dan pengetahuan teknikal.Mencapai kredibiliti orang di luar ciri peribadi mereka.Keluaran profesional:Perunding imej peribadi,Perunding imej perniagaan,Penasihat media visual imej,Penasihat untuk menyimpan, pusat membeli-belah, hotel, agensi, pusat kecantikan,Perkhidmatan gaya am,Perkhidmatan pembeli peribadi [-]

Kursus Pascasiswazah Dalam Pakaian Berpakaian Tetingkap Dan Perdagangan Merchandising

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Kursus Pascasiswazah dalam Merchandising Visual dan Pakaian Berlian di Madrid IED melatih para profesional yang mampu mempamerkan produk, jenama dan bahan lain di ruang komersial sebuah kedai atau di tempat jualan pasar raya, mewujudkan identiti antara produk dan merek itu. sedemikian rupa sehingga pemerhati ingin memilikinya pada harga apa pun dan pergi ke kedai untuk memperolehnya. [+]

Kursus Pascasiswazah dalam Merchandising Visual dan Pakaian Berlian di Madrid IED melatih para profesional yang mampu mempamerkan produk, jenama dan bahan lain di ruang komersial sebuah kedai atau di tempat jualan pasar raya, mewujudkan identiti antara produk dan merek itu. sedemikian rupa sehingga pemerhati ingin memilikinya pada harga apa pun dan pergi ke kedai untuk memperolehnya. Semua ini dalam bidang yang berbeza: fesyen, reka bentuk, aksesori, makanan ...

Peluang profesional utama Kursus Merchandising dan Pakaian Berpasukan Window ialah: Window Dressers, Merchandisers Visual, Freelancers, dan lain-lain.

objektif

Kursus Pasca Siswazah mengenai Berpakaian Tetingkap dan Perdagangan Merchandising adalah program yang pembangunan dan kajiannya menjamin pencapaian objektif berikut:... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Pemasaran Digital, Rangkaian Sosial Dan Penukaran Omni-Saluran

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pascasiswazah dalam Pemasaran Digital, Rangkaian Sosial dan Penukaran Omni-Kanal bertujuan untuk menanggapi keperluan dan spesifikasi yang ditimbulkan oleh persekitaran digital dan sosial. [+]

Realiti profesional semasa orang, syarikat dan institusi dilahirkan, berkembang dan memerlukan Internet dan dunia digital. Pada masa kini, sebarang perniagaan bergantung kepada persekitaran digital untuk menjadi lengkap dan berdaya saing. Kursus Pascasiswazah dalam Pemasaran Digital, Rangkaian Sosial dan Penukaran Omni-Kanal bertujuan untuk menanggapi keperluan dan spesifikasi yang ditimbulkan oleh persekitaran digital dan sosial.

Satu program yang menubuhkan asas konseptual prinsip-prinsip asas apabila mereka bentuk strategi pemasaran digital dan sosial mana-mana syarikat atau institusi, membingkai kes-kes praktikal penting di tangan profesional komunikasi 2.0 dan pemasaran digital.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Produksi Dan Peristiwa Fesyen

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pascasiswazah Pengeluar Fesyen dibentangkan sebagai alternatif bagi golongan profesional dalam sektor fesyen yang ingin memperluaskan pengetahuan dan alat mereka dan dapat mencadangkan tindakan dan strategi yang diperlukan untuk pengembangan produksi dalam bidang fesyen. [+]

Dunia fesyen menawarkan pelbagai kemungkinan dan alternatif untuk profesional yang ingin masuk atau mengkhususkan diri dalam sektor ini. Di dalam kemungkinan ini, kita dapat menyerlahkan segala yang berkaitan dengan pelancaran dan kedudukan produk, tindakan yang berkisar dari kedudukan dalam format editorial, melalui kedai, perarakan atau pengiklanan ke pilihan yang paling beragam di dunia digital.

Kesemua kemungkinan ini memerlukan profil profesional yang lebih fleksibel dan visi transversal yang membantu menyelaraskan kemungkinan dan aktiviti yang penting untuk berjaya mengurus pengeluaran fesyen yang baik. Tokoh pengeluar ini mesti tahu kunci, keperluan dan peran protagonis yang terlibat dalam proses ini, sehingga harus menguasai aspek-aspek seperti hubungan masyarakat, pendekatan periklanan, kebutuhan organisasi parade, kunci persembahan produk, pengurusan hubungan yang betul dengan media, kunci kepada acara fesyen, pengurusan hubungan yang betul dengan profesional yang betul (jurugambar, artis solekan, peminat ...), asas pengurusan dan pengeluaran katalog, dsb.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Beg

Campus Sepenuh masa October 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Bag * menawarkan pelajarnya kemahiran yang diperlukan untuk menyertai pasukan reka bentuk jenama aksesori atau membantu mereka untuk menjalankan projek peribadi, merangsang kegelisahan kreatif mereka dan mempromosikan konseptualisasi perasaan dan sensasi yang mereka unveil kebolehan dan keupayaan untuk reka bentuk; alam semesta yang menarik objek keinginan yang membolehkan seorang profesional dalam bidang ini berada dalam pertumbuhan kreatif yang berterusan. [+]

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Bag * menawarkan pelajarnya kemahiran yang diperlukan untuk menyertai pasukan reka bentuk jenama aksesori atau membantu mereka untuk menjalankan projek peribadi, merangsang kegelisahan kreatif mereka dan mempromosikan konseptualisasi perasaan dan sensasi yang mereka unveil kebolehan dan keupayaan untuk reka bentuk; alam semesta yang menarik objek keinginan yang membolehkan seorang profesional dalam bidang ini berada dalam pertumbuhan kreatif yang berterusan.

objektif

Di antara objektif utama Kursus Pascasiswazah dalam Reka Bentuk Beg kita dapat menyerlahkan:

Sediakan pelajar dengan pengetahuan praktikal dan teori tentang reka bentuk beg.Menganalisis evolusi aksesori melalui sejarah dan pengaruhnya pada setiap masa.Ketahui proses teknikal yang diperlukan untuk membuat dan membangunkan koleksi anda dari dunia kreatif komersial.Memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk menangani perkembangan koleksi anda sendiri atau menyertai pasukan reka bentuk aksesori mana-mana syarikat dalam sektor ini.Output Profesional:Pereka beg tangan di syarikat fesyen yang dihasilkan secara besar-besaran atau mewah.Pereka Freelance beg sendiri.Penyelaras jabatan aksesori di mana-mana syarikat yang khusus dalam sektor ini.Ketua produk dalam jenama berjenama mewah atau beg runcit. [-]

Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Dan Pengaturcaraan Web

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pascasiswazah dalam Pemrograman dan Reka Bentuk Web melatih pereka grafik dengan meletakkan fokus utama di web, mengajar mereka untuk menerapkan pengetahuan mereka dalam format baru. Mereka akan mempelajari apa laman web dibuat, apa yang benar-benar di belakang salah satu daripada mereka dan semua yang boleh merangkumi dunia mereka: laman web, laman mikro, aplikasi web, surat berita, dll. [+]

Penubuhan Internet sebagai sokongan yang paling meluas untuk penggunaan kandungan telah membuka bidang kerja yang besar untuk reka bentuk grafik. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kita telah menyaksikan kemunculan bentuk-bentuk hubungan baru antara organisasi dan terima kasih mereka kepada kemungkinan-kemungkinan yang ditawarkan oleh platform digital, sehingga reka bentuk laman web telah melampaui dari hiasan dan praktikal untuk menjadi refleksi jenama, yang mempengaruhi kepercayaan yang mendalam kepadanya oleh para pelanggannya.

Penampilan berterusan peranti dengan skrin semua saiz dan bentuk telah mengubah peraturan reka bentuk seperti yang kita tahu. Kini bukan semua bahagian tetap dan unidirectional untuk dihantar kepada pengguna, tetapi reka bentuk adalah organik, ia berubah dari skrin ke skrin dan ia adalah dua arah: ia memerlukan pengguna untuk hidup... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Dan Pengeluaran Pembungkusan

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Pembungkusan itu adalah kad perniagaan produk, ungkapan maksimum jenama anda. Atas sebab ini, Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk dan Pengeluaran Pembungkusan menawarkan pelajar latihan utama dalam bidang pemasaran produk ini untuk dapat membangunkan projek-projek pembungkusan yang penting dari konseptualisasi mereka kepada pengeluaran akhir. [+]

Adalah biasa untuk membincangkan tentang reka bentuk dengan cara yang tidak disukai, mendiskaun nilai dan merendahkan maknanya, tetapi objek reka bentuk adalah lebih daripada sekedar estetik. Disiplin ini lebih jauh, memberikan nilai dalam erti kata yang luas dan mendalami masalah untuk mencari penyelesaian terbaik.

Mana-mana disiplin reka bentuk memerlukan dos kreativiti yang besar, tetapi apabila bercakap tentang reka bentuk pembungkusan, ia mesti lebih intensif dalam penggunaannya. Pelbagai pembolehubah dikendalikan pada masa yang sama (tipografi, warna, kelestarian, bahan, penjenamaan ...) dan semua mesti diambil kira untuk mengharmonikannya dan mencapai hasil yang menarik. Estetika yang ditawarkan oleh reka bentuk, dan pembungkusan dalam kes ini, mestilah pada perkhidmatan strategi yang diputuskan untuk mencapai objektif tertentu dan menyampaikan aspek utama yang membezakan objek kami dari persaingan.... [-]


Kursus Pasca Siswazah Dalam Reka Bentuk Dan Pengeluaran Untuk Peristiwa Dan TV

Campus Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk dan Pengeluaran untuk Peristiwa dan TV terdiri daripada dua blok berbeza: menetapkan reka bentuk untuk acara dan untuk televisyen. Ini adalah dua amalan jurugambar profesional yang, walaupun mereka berbeza dalam proses reka bentuk dan pelaksanaan mereka, juga benar bahawa mereka sering berkongsi mod dan ruang, terutama dalam hal peristiwa magnitudo tertentu yang secara umumnya disiarkan. [+]

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk dan Pengeluaran untuk Peristiwa dan TV terdiri daripada dua blok berbeza: menetapkan reka bentuk untuk acara dan untuk televisyen. Ini adalah dua amalan jurugambar profesional yang, walaupun mereka berbeza dalam proses reka bentuk dan pelaksanaan mereka, juga benar bahawa mereka sering berkongsi mod dan ruang, terutama dalam hal peristiwa magnitudo tertentu yang secara umumnya disiarkan.

Blok pertama, pemandangan untuk peristiwa, ditakrifkan dengan semakin dekat dengan pameran korporat yang tidak lama. Konsep komunikasi visual dalam pameran ini diilhamkan sebagai teras kerja dan tujuan pereka set adalah untuk mengartikulasikan kata-kata yang secara meluas menyampaikan mesej yang ingin dihantar. Dalam modul ini, pelajar akan dapat mengetahui asas-asas profesional dan pendekatan perkembangan pelbagai jenis.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Grafik Dan DIgital

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Grafik dan Digital menyediakan pelajar dengan alat praktikal teoritis yang diperlukan untuk membangunkan projek reka bentuk grafik global. [+]

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Grafik dan Digital menyediakan pelajar dengan alat praktikal teoritis yang diperlukan untuk membangunkan projek reka bentuk grafik global.

Penekanan khusus akan diberikan pada kelebihan komparatif untuk membangunkan imej grafik berkualiti yang secara emosional menyelubungi sasaran audiens. Di samping itu, kemungkinan web akan diterokai sebagai enjin pengembangan idea projek atau perniagaan, berdasarkan reka bentuk yang mudah digunakan yang boleh diakses oleh orang ramai.

Bertujuan untuk: usahawan, pereka, artis dan, secara umum, semua yang berminat memperoleh asas dalam reka bentuk grafik dan laman web yang membolehkan mereka untuk membangunkan komunikasi grafik projek atau idea perniagaan mereka.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Kasut

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Madrid

Aksesori telah menjadi objek keinginan, mempunyai nama mereka sendiri dan setiap musim stylists dan editor mencari yang harus dimiliki. Hari ini, nama-nama seperti Manolo Blahnik, Jimmy Choo dan Christian Louboutin adalah rujukan dunia dalam rekaan kasut, baik untuk pakar dan neophytes. [+]

ADAKAH ANDA INGIN KERJA DENGAN DESAINER FOOTWEAR?

Aksesori telah menjadi objek keinginan, mempunyai nama mereka sendiri dan setiap musim stylists dan editor mencari yang harus dimiliki. Hari ini, nama-nama seperti Manolo Blahnik, Jimmy Choo dan Christian Louboutin adalah rujukan dunia dalam rekaan kasut, baik untuk pakar dan neophytes.

Pereka Canary Blahnik, Anugerah Reka Bentuk Fesyen Kebangsaan dan Tajuk kehormat Perintah Empayar Britania untuk khidmatnya kepada industri fesyen Inggeris, mencapai kemasyhuran antarabangsa berkat manolos, karya seni yang tulen yang protagonis siri Seks di New York, Lady Gaga atau Madonna telah dipakai beberapa kali. Juga Choo, pereka asal Melayu dengan kediaman di London, telah dianugerahkan Tajuk Kehormat Perintah Kerajaan British. Diana of Wales sering mengambil reka bentuk mereka dan, pada masa ini, didambakan oleh semua selebriti. Ia juga berlaku dengan kasut Louboutin yang terkenal dengan sol merah, yang menunjukkan personaliti seperti Carla Bruni-Sarkozy, Dita Von Teese, Blake Lively, Uma Thurman atau Christina Aguilera.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Lampu Senibina

Campus Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Madrid

Belajar untuk memanipulasi cahaya dan mengembangkan semua kemungkinannya untuk menghasilkan hasil seni, plastik dan menarik dalam ruang seni bina. [+]

"Pencerahan adalah seni mendedahkan." Bergantung kepada bagaimana kita menerangi ruang akan dirasakan, dirasakan dan dialami oleh pengguna dalam satu cara atau yang lain. Pencahayaan adalah salah satu faktor yang paling penting apabila menghasilkan atmosfera: ia memberikan konotasi langsung, seperti dimensi, dan menimbulkan beban subjektif dan tidak sedar yang memberi sensasi kepada alam sekitar: hangat, menyenangkan, ... menjana dan menimbulkan emosi yang berbeza yang menyamankan alam sekitar dan individu.

Faktor-faktor ini telah mengambil banyak nilai dalam beberapa tahun kebelakangan ini, mempunyai kesan langsung terhadap pertumbuhan industri pencahayaan dan memupuk pembangunan produk seperti lampu yang lebih cekap dan ekologi, sumber cahaya baru, lampu LED, sistem kawalan pencahayaan yang lebih mudah untuk menggunakan, aksesori yang mengubah suai hasil yang bercahaya ...... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Perabot

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Kursus Pascasiswazah dalam Reka Bentuk Perabot IED Madrid mengkhususkan pereka yang berhadapan dengan penciptaan perabot, mengatasi dikotomi klasik antara bentuk dan fungsi. [+]

Kursus Pascasiswazah dalam Reka Bentuk Perabot IED Madrid mengkhususkan pereka yang berhadapan dengan penciptaan perabot, mengatasi dikotomi klasik antara bentuk dan fungsi.

Sektor reka bentuk ini berkait rapat dengan bidang reka bentuk dalaman atau seni bina, bidang yang membangunkan reka bentuk perabot khusus untuk ruang mereka atau mencipta barisan produk tertentu untuk pengeluaran perindustrian.

Peluang kerjaya utama untuk Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Perabot adalah: Pereka Bersekutu untuk kajian reka bentuk produk dan perabot atau seni bina dalaman, Freelance, profesi yang berkaitan dengan penjualan perabot.

objektif

Objektif utama Kursus Pascasiswazah dalam Reka Bentuk Perabot adalah untuk menyediakan pelajar dengan teori, teknologi, praktikal dan alat projek yang diperlukan untuk menghadapi kerja profesional dalam bidang reka bentuk perabot, selalu dari perspektif yang membolehkan pembangunan mereka dalam skop pengeluaran perindustrian.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Perhiasan

Campus Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Perhiasan mengajar pelajar proses mekanik perhiasan dan menumpukan pada elemen reka bentuk dan butir-butir fungsional dan hiasan dari seluruh rangkaian aksesori. Penciptaan koleksi perhiasan sehingga reka bentuk kepingan unik barang kemas dan pembuatan jam tangan yang tinggi. [+]

Sejarah, seperti yang kita tahu, ditulis oleh orang-orang yang berani mengambil langkah, menyerahkan diri dengan semangat dan membuat perbezaan. Adakah anda mahu menjadi salah seorang daripada mereka? Temui Kursus Pascasiswazah dalam Reka Bentuk Perhiasan * di IED Madrid, gabungan reka bentuk, seni dan profesionalisme yang sempurna. Kami akan menyediakan anda pengetahuan teori dan praktikal yang diperlukan untuk penciptaan koleksi barang kemas dan reka bentuk kepingan unik barang kemas dan pembuatan jam tangan yang tinggi.

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Perhiasan mengajar pelajar proses mekanik perhiasan dan menumpukan pada elemen reka bentuk dan butir-butir fungsional dan hiasan dari seluruh rangkaian aksesori. Penciptaan koleksi perhiasan sehingga reka bentuk kepingan unik barang kemas dan pembuatan jam tangan yang tinggi.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Peringkat Untuk Seni Persembahan

Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Kursus Siswazah dalam Reka Bentuk Set Seni Persembahan termasuk program latihan profesional untuk pereka set di sekitar dua kawasan yang berkaitan dengannya. Di satu pihak, tertakluk tertakluk kepada teks dramatik, teater, dan sebaliknya, ruang yang indah untuk opera, pertunjukan muzikal dan tarian. [+]

Kursus Siswazah dalam Reka Bentuk Set Seni Persembahan termasuk program latihan profesional untuk pereka set di sekitar dua kawasan yang berkaitan dengannya. Di satu pihak, tertakluk tertakluk kepada teks dramatik, teater, dan sebaliknya, ruang yang indah untuk opera, pertunjukan muzikal dan tarian.

Matlamat utama kursus ini adalah untuk membawa pelajar lebih dekat kepada kemungkinan plastik dari pemandangan, keupayaan mereka untuk menceritakan dan bergerak, juga untuk berkembang di bawah model baru tafsiran dan persepsi. Pada masa yang sama, latihan teoretikal dan instrumental yang diperlukan akan menjadi sangat hadir, serta pengetahuan dasar asas teknikal asas bagi perkembangan profesional jurubahasa.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Ruang Pameran

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Madrid

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Ruang Pameran disusun di sekitar dua paksi pusat: ruang pameran kebudayaan dan ruang pameran korporat, juga dikenali sebagai ruang komersial. [+]

Kursus Pasca Siswazah dalam Reka Bentuk Ruang Pameran disusun di sekitar dua paksi pusat: ruang pameran kebudayaan dan ruang pameran korporat, juga dikenali sebagai ruang komersial. Mereka boleh kekal atau tidak lama, dan pelbagai persembahan mereka berbeza-beza, dari pusat penerimaan pengunjung, pusat tafsiran, muzium, pameran sementara, berdiri di pameran perdagangan, pameran dagang, pavilion pameran, dll.

Ini adalah pementasan ruang pameran itu sendiri, memberikannya dimensi baru dan kualiti naratif, mencipta dan mencipta semula persekitaran hidup yang baru yang berkomunikasi kandungan. Ruang itu sendiri telah disusun semula. Pemandangan dari pameran kebudayaan mesti mewujudkan ruang naratif sebagai bentuk komunikasi dan pembelajaran, penciptaan naratif plastik terhadap garis lurus pameran muzikal ensiklopedia. Ruang pameran korporat, hadir di pameran, kongres, dll. mereka kini merupakan salah satu cara yang paling berkuasa untuk menyampaikan identiti visual dan maklumat jenama dan syarikat.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Bentuk Runcit

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Merekabentuk kedai adalah operasi yang kompleks yang bermula dari penglihatan strategik yang dikaitkan dengan analisis jenama (jenama) dan identitinya, dan perkembangan seterusnya berdasarkan mesej, kedudukan dan minat yang mereka ingin hantar. [+]

Merekabentuk kedai adalah operasi yang kompleks yang bermula dari penglihatan strategik yang dikaitkan dengan analisis jenama (jenama) dan identitinya, dan perkembangan seterusnya berdasarkan mesej, kedudukan dan minat yang mereka ingin hantar. Memberi kesalinghubungan kepada semua unsur yang menyertai untuk membuat pengalaman membeli-belah adalah penting agar pengguna dapat mengenal pasti jenama tersebut, berkaitan dengannya dan berasa selesa. Ini memaksa pereka ruang komersial untuk terus mengubah cadangan mereka mengikut arah dan aspirasi pengguna.

Permintaan profesional dengan latihan khusus dalam reka bentuk runcit telah meningkat dengan pesat dalam beberapa tahun kebelakangan ini disebabkan oleh situasi kompetitif semasa yang tidak memberi ruang untuk penambahbaikan dan dilettantisme. Dalam konteks ini, pereka bentuk perlu menguraikan dan memproses semua input yang datang dari pelbagai bidang (pemasaran, runcit, barang dagangan visual, dan sebagainya) dan mengubahnya menjadi reka bentuk yang cekap dan konkrit di mana identiti jenama dan pengguna dicerminkan.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Reka Cipta Pencahayaan Kreatif

Campus Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Madrid

Cahaya adalah bahan penting dalam alam semesta dan dalam kehidupan kita. Cahaya yang megah dan misterius adalah alat yang berkuasa untuk menimbulkan sensasi, menceritakan kisah dan menghantar emosi; elemen penting untuk seni kerana potensi kreatifnya yang hebat. [+]

Cahaya adalah bahan penting dalam alam semesta dan dalam kehidupan kita. Cahaya yang megah dan misterius adalah alat yang berkuasa untuk menimbulkan sensasi, menceritakan kisah dan menghantar emosi; elemen penting untuk seni kerana potensi kreatifnya yang hebat.

Untuk bekerja dengan cahaya sebagai alat, penting untuk memahaminya sebagai bahan, dan juga untuk menganalisis penggunaan kreatif yang diterangi cahaya sepanjang sejarah menerusi disiplin yang berbeza. Dalam Kursus Pascasiswazah dalam Reka Cipta Pencahayaan Kreatif, kami akan mengkaji dari percubaan di sekitar penggunaan kreatif cahaya kepada kaedah kontemporari untuk menggunakan cahaya sebagai alat dan membuat pengalaman puitis dan artistik.... [-]


Kursus Pascasiswazah Dalam Styling Fesyen

Campus Sepenuh masa March 2019 Sepanyol Madrid

Keperibadian seperti Diana Vreeland, editor fesyen Harper's Bazaar antara 1936 dan 1962 dan pengarah Vogue dari 1962 hingga 1971 atau Carine Roitfeld, editor fesyen ikonik Vogue Paris, telah meletakkan asas-asas kedudukan yang telah diperolehi dari masa ke masa kuasa dan pengaruh yang tidak dapat dipersoalkan. [+]

APAKAH ANDA INGIN MENGIKUT SEPERTI STYLIST?

Keperibadian seperti Diana Vreeland, editor fesyen Harper's Bazaar antara 1936 dan 1962 dan pengarah Vogue dari 1962 hingga 1971 atau Carine Roitfeld, editor fesyen ikonik Vogue Paris, telah meletakkan asas-asas kedudukan yang telah diperolehi dari masa ke masa kuasa dan pengaruh yang tidak dapat dipersoalkan. Juga, Anna dello Russo, seorang stylist dengan pengalaman majalah terkemuka seperti Vogue Italia dan L'Uomo Vogue, kini menjadi penanda aras dalam sektor ini dan kemestian dari persembahan fesyen paling antarabangsa. Kesemua mereka telah meninggalkan jejak mereka di dunia fesyen: mereka telah berjaya mengenakan visi mereka, menguraikan kod visual dan mengenali rujukan ikonografi masa kita. Maksudnya, kerja stylist itu, memahami yang merupakan rujukan fesyen zamannya, menjangkakan trend dan membina alam semesta puisi yang berfungsi untuk menjual mimpi, mimpi yang semestinya melibatkan menjual fesyen.... [-]


Pengurusan Fesyen Dalam Industri Kraf

Online & Campus Combined Sepenuh masa April 2019 Sepanyol Madrid

Pengurusan fesyen dalam Industri Craft ialah Program Siswazah pertama kami dibangunkan dan dikongsi antara dua Sekolah utama kami, yang berpangkalan di Madrid dan Florence. [+]

Pengurusan Fesyen di Industri Kraf adalah Program Siswazah pertama kami dibangunkan dan dikongsi antara dua Sekolah utama kami, yang berpangkalan di Madrid dan Florence.

Pasaran fesyen menjana permintaan yang tinggi, yang membawa lebih banyak firma mewah untuk mengikuti model perniagaan peruncit besar, menjana lebih daripada tiga atau empat koleksi setiap tahun, pada kadar yang penuh kegilaan, dan juga mewujudkan semakin eksklusif produk, yang peribadi dan dikaitkan dengan nilai-nilai baru yang dituntut oleh pengguna.

Sebaliknya, faktor-faktor seperti penyatuan teknologi baru, masa sebenar, kemunculan pasaran baru dan desentralisasi pengeluaran memaksa sektor tekstil untuk mencari penyelesaian yang berterusan dan penambahbaikan untuk dapat berinovasi dan memenuhi permintaan. Akibat daripada fenomena ini, dan untuk mengelakkan tepu pasaran, banyak syarikat meminjamkan produk mereka nilai membezakan di luar imej jenama mereka. Oleh kerana itu, sektor mewah memberi tumpuan kepada tukang, ciri-ciri unik dan eksklusif, mewujudkan konsep mewah baru di mana teknologi dan ketukangan datang bersama-sama.... [-]


Video

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Contact

IED Madrid

Alamat C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Sepanyol
Website http://www.ied.es/
Telefon +34 914 48 04 44