Baca keterangan rasmi

Kami adalah IESE

 • 60 tahun mencipta esok
 • 250 Permulaan yang disokong
 • 90,000 Pemimpin memberi kesan
 • 48,000 alumni Global

Kedudukan Pendidikan Eksekutif

# 1 di dunia

2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Program Pendidikan Eksekutif

Masa kewangan

# 2 di dunia

2016 | 2017

Program Pendaftaran Terbuka

Masa kewangan

# 1 di dunia

2015 | 2016 | 2017 | 2018

Program Kustom

Masa kewangan

Kedudukan MBA

# 3 di dunia

2017

Bloomberg Businessweek

# 1 di Eropah

2018

Pakar ekonomi

# 9 MBA Eksekutif Global

2018 Peringkat MBA Eksekutif, Financial Times

Misi dan nilai kami

Capaian global, kesan transformatif dan semangat perkhidmatan

Di IESE Business School kita mahu mendidik para pemimpin yang kita boleh mempercayakan masa depan perniagaan dan masyarakat.

Sebagai sekolah perniagaan Universiti Navarra, aktiviti kami berpusat di sekitar tiga paksi pengurusan:

 • minda global
 • pendekatan pengurusan umum
 • visi berpusatkan rakyat, dengan etika dan tanggungjawab sosial yang diperlukan

Kami percaya bahawa syarikat-syarikat adalah, di atas semua, masyarakat orang yang bekerja lebih baik dalam suasana hormat dan kepercayaan.

Misi kita

Kami membangunkan pemimpin yang berusaha memberi kesan yang mendalam, positif dan berkekalan kepada orang, syarikat dan masyarakat melalui kecemerlangan profesional, integriti dan semangat perkhidmatan.

Visi kami

Kami komited untuk menjadi pemimpin dunia dan sekolah perniagaan Eropah yang paling berkesan untuk eksekutif dan usahawan kanan semasa dan masa depan dalam perjalanan pembelajaran sepanjang hayat mereka. Kami mencapai ini melalui program perniagaan global dan kepimpinan pemikiran berdasarkan penyelidikan yang relevan.

Piawaian Kecemerlangan

Kualiti fakulti, sumber dan program kami diiktiraf di banyak peringkat, termasuk oleh agensi akreditasi rasmi. Kami dengan sukacitanya memegang akreditasi tiga daripada organisasi berikut:

AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business) ditubuhkan pada tahun 1916 dan merupakan badan akreditasi global yang paling lama berkhidmat untuk sekolah perniagaan yang menawarkan ijazah, ijazah Sarjana dan kedoktoran dalam perniagaan dan perakaunan. Kurang daripada 5% sekolah perniagaan dunia memegang akreditasi AACSB.

EQUIS (Sistem Peningkatan Kualiti Eropah) adalah badan akreditasi Yayasan Eropah untuk Pembangunan Pengurusan (EFMD) dan didedikasikan untuk meningkatkan taraf pendidikan pengurusan di seluruh dunia.

AMBA (Persatuan MBA) berpangkalan di UK dan akreditasi program perniagaan siswazah di seluruh dunia.

Di samping itu, IESE diiktiraf oleh ANECA Kementerian Pelajaran Sepanyol, yang bertanggungjawab untuk mendapatkan akreditasi institusi pengajian tinggi di Sepanyol.

Lima kampus, satu penglihatan

 • Barcelona - Sepanyol
 • Madrid - Sepanyol
 • Munich - Jerman
 • New York - Amerika Syarikat
 • São Paulo - Brazil

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

IESE Business School

Program Pembangunan Pengurusan (PMD) Barcelona adalah jalur cepat anda untuk kepimpinan senior. Inovatif dalam reka bentuk, program ini akan membawa anda ke dalam perjala ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program Pembangunan Pengurusan (PMD) Barcelona adalah jalur cepat anda untuk kepimpinan senior. Inovatif dalam reka bentuk, program ini akan membawa anda ke dalam perjalanan pembelajaran yang akan memberi kesan positif kepada kerjaya dan organisasi anda.

Program ini adalah perjalanan pembelajaran berterusan 6 bulan yang menggabungkan 3 modul kediaman yang diadakan di kampus IESE di Barcelona yang memberi anda pengalaman bersemuka dengan fakulti dan rakan sebaya, dan 3 modul dalam talian untuk membenamkan pembelajaran dan melaksanakan pendekatan baru dalam kerja anda.

5 Sebab untuk mengambil Program Pembangunan Pengurusan (PMD)Membuat lebih baik, keputusan yang lebih yakin berdasarkan perspektif yang lebih luas dengan pemahaman yang lebih mendalam tentang dinamik bersilang fungsional.Membangunkan alat untuk menguruskan pasukan anda dengan lebih berkesan, memberi kuasa dan menjajarkan orang lain untuk mendorong pelaksanaan dan prestasi.Program Pembangunan Pengurusan (PMD) mendedahkan anda kepada pemikiran canggih dalam pengurusan perniagaan global dan memberikan anda satu-satu akses kepada fakulti kelas dunia kami.Melabur dalam kepimpinan anda pada kadar anda sendiri tanpa mengorbankan tanggungjawab profesional atau peribadi anda.Idea dan perspektif persimpangan secara terbuka dengan rakan-rakan yang dipercayai. Bina rangkaian pemimpin perniagaan yang akan datang.Profil peserta... [-]
Sepanyol Barcelona
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IESE Business School

Bertumpu pada dinamik perniagaan Eropah Tengah, dari perusahaan global ke Mittelstand, Program Pembangunan Pengurusan (PMD) Munich-Barcelona akan mempercepatkan peralihan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Bertumpu pada dinamik perniagaan Eropah Tengah, dari perusahaan global ke Mittelstand, Program Pembangunan Pengurusan (PMD) Munich-Barcelona akan mempercepatkan peralihan anda kepada pengurusan kanan.

Anda akan membangunkan pemahaman integratif dan strategik perniagaan anda, dan mengasah keupayaan membuat keputusan untuk memacu prestasi dan menyelaraskan pasukan anda di sekitar objektif organisasi utama.

Program Pembangunan Pengurusan (PMD) diserahkan kepada empat modul: dua di IESE Barcelona dan dua di IESE Munich.

5 Sebab untuk mengambil Program Pembangunan Pengurusan (PMD)Membuat lebih baik, keputusan yang lebih yakin berdasarkan perspektif yang lebih luas dengan pemahaman yang lebih mendalam tentang dinamik bersilang fungsional.Membangunkan alat untuk menguruskan pasukan anda dengan lebih berkesan, memberi kuasa dan menjajarkan orang lain untuk mendorong pelaksanaan dan prestasi.Program ini mendedahkan anda kepada pemikiran canggih dalam pengurusan perniagaan global dan memberi anda akses satu-satu ke fakulti bertaraf dunia.Melabur dalam kepimpinan anda pada kadar anda sendiri tanpa mengorbankan tanggungjawab profesional atau peribadi anda.Idea dan perspektif persimpangan secara terbuka dengan rakan-rakan yang dipercayai. Bina rangkaian pemimpin perniagaan yang akan datang.Profil peserta20 peserta / kelas10 purata pengalaman pengurus40% wanitaApa yang akan anda pelajari?... [-]
Sepanyol Barcelona Jerman Munich
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

IESE Business School