Idealog

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

IDEALOG: pusat bertauliah oleh University of Barcelona

IDEALOG telah menerima akreditasi University of Barcelona (Pusat Pengajian Bahasa Moden). Meterai ini ialah pengiktirafan kualiti dan ketegasan sekolah.

KELEBIHAN UNTUK PELAJAR

Pelajar yang mendaftar kursus kami Bahasa Inggeris, Perancis, Jerman dan Itali akan dapat untuk mendapatkan sijil yang sepadan dengan meterai Pusat Pengajian Bahasa Moden (Escola d'Idiomes Moderns), Dokumen ini adalah sah bagi maksud permohonan untuk geran mobiliti antarabangsa. Semua pelajar Idealog boleh mendapatkan kad EIM dan menikmati semua diskaun untuk perkhidmatan yang berbeza dalam umat UB.

Pusat

Ia bukan satu kebetulan bahawa Idealog terletak di Castelldefels; kami memilih kawasan khas ini kerana kami mahu membawa semua pelajar kita ke suatu tempat yang unik untuk belajar dan mengamalkan bahasa.

Dengan cara ini, sama ada pengarah syarikat yang melakukan program rendaman dengan kami, atau seorang pemastautin muda Castelldefels, akan mendapati di sini persekitaran yang luar biasa, dengan kemudahan yang banyak dan alasan yang akan menyediakan persekitaran yang unik untuk latihan kelas pertama.

Pengajaran peribadi Pasukan Pepejal profesional Pagi, petang dan malam jadual Tempat letak kereta yang besar Internet Percuma Perpustakaan media Percuma Perpustakaan video (dalam pelbagai bahasa) Kafeteria Pemanasan, penghawa dingin dan peralatan audio visual di semua bilik darjah

Kemudahan kami

Sekolah kami terletak dekat dengan sebuah rumah negara yang indah dengan taman-taman di kawasan atas Castelldefels, tenggelam dalam persekitaran yang semulajadi (di kaki yang Garraf Taman Semula Jadi) dikelilingi oleh pokok-pokok pain, 20 minit dari Barcelona dengan tempat letak kereta mudah.

Suasana tidak formal dan santai di mana anda boleh menumpukan perhatian yang lebih baik kepada pembelajaran bahasa.

Kami mempunyai 13 bilik darjah dengan cahaya semula jadi dan semua sumber-sumber teknologi:

TV / Video / DVD Pemain CD Proyectores Penyaman udara Komputer Internet

Kami juga mempunyai kelas di taman, dan kami juga boleh menawarkan kelas di teres luar atau di khemah di sebelah kolam renang.

Lawati kami dan anda akan melihat mengapa Idealog berbeza daripada Pusat Bahasa lain.

Idealog juga mempunyai sebuah sekolah di Marrakech menawarkan set yang sama program bahasa. Anda boleh mendapatkan maklumat mengenai kami Sekolah Marrakech sini.

Lokasi

A Coruña

IDEALOG, S.L

Alamat
Calle Castanyer 41
08860 Castelldefels,

A Coruña, Galicia, Sepanyol
Telefon
+34 936 64 53 63