Instituto Hispanico de Murcia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Instituto Hispanico de Murcia, Yang No. 1 pembekal kursus Sepanyol di Murcia County. Kami adalah satu-satunya pakar Dalam mengajar bahasa Sepanyol kepada warga asing di Murcia, Dengan 20 tahun pengalaman.

Mengapa belajar dengan kami? Semua sekolah Bahasa Sepanyol menawarkan sesuatu yang jelas: kursus yang berkualiti tinggi, guru-guru yang berpengalaman dan dahsyat, yang terbaik program aktiviti sosial sebelum ini, peluang untuk menikmati kehidupan sebagai orang-orang Sepanyol lakukan ... Begitu juga dengan kita, tetapi kita menambah tiga bahan sihir: pengalaman, menyeronokkan dan pasukan CEMERLANG.

Dan kerana kita adalah pakar dalam apa yang kita lakukan, kita lakukan dengan baik!

Inilah sebabnya mengapa kita adalah pemimpin dalam pengajaran Bahasa Sepanyol kepada warga asing di Murcia... Well, sekurang-kurangnya itulah yang lebih daripada 6000 pelajar mendakwa lebih 20 tahun dan mereka can not salah, bukan?

Dan kami memakai t mengalami kompleks bigness yang dipanggil, jadi memakai t menjangkakan sekolah besar! Mempunyai berkata, ingat kami menawarkan semua tahap bahasa sepanyol mengikut Rangka Kerja Eropah Bersama Rujukan Bahasa.

Lokasi

Murcia

Instituto Hispánico de Murcia

Alamat
C/ Enrique Villar, 13 - 1º
30008 Murcia, Wilayah Murcia, Sepanyol
Telefon
+34 968 90 03 25