Ironhack Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ironhack adalah sekolah antarabangsa dengan kursus dalam Pembangunan Web dan Reka Bentuk UX / UI di Madrid, Barcelona, ​​Miami, Paris, dan Mexico.

Ironhack menggunakan pendekatan yang disesuaikan untuk pendidikan dengan membenarkan pelajar membentuk pengalaman mereka berdasarkan matlamat peribadi.

Pelajar yang lepasan dari Web Development Bootcamp akan mahir dalam teknologi seperti HTML5

Nilai Besi

Sikap boleh lakukan adalah cara kita melancarkan

Positiviti, keazaman, dan kesejahteraan akan membawa kita lebih dekat dengan matlamat kita.

Suka orang dan cerita mereka

Kami mendengar pelajar kami untuk membantu mereka dengan lebih baik. Mereka datang dari mana? Di manakah mereka mahu pergi?

Didorong oleh semangat di atas segalanya

Kita tahu bahawa setiap langkah yang kita ambil, tidak kira berapa kecil, boleh memberi impak yang besar kepada orang lain. Tanggungjawab ini mendorong kita setiap hari.

Apa yang membezakan Barcelona?

22 @ Daerah

Barcelona mempunyai salah satu ekosistem teknologi yang paling aktif di Eropah. Barcelona juga menjadi rumah kepada peristiwa besar seperti Kongres Dunia Mudah Alih dan permulaan yang menakjubkan seperti Typeform atau Wallapop. Terbaik sekali, kampus Ironhack terletak di 22 @ Daerah, hab permulaan Barcelona.

Tempat kosmopolitan

Terdapat beribu-ribu perkara yang boleh anda lakukan di Barcelona, ​​dari bersantai di pantai untuk pergi ke hutan dan menemui karya seni dan seni yang mengagumkan. Atau, lihat perlawanan FC Barcelona!

Kampus buzzing

Ironhack Barcelona adalah rumah kepada banyak teknologi dan reka bentuk tempatan Meetups, persidangan dan acara. Pelajar juga menikmati bilik darjah terbuka dan kawasan pengajian yang besar. Kami benar-benar telah diubah suai dan mengemas kini kilang cookie lama ini ke dalam hub teknologi!

Berdekatan dengan pantai

Sama ada anda mahu mencabut atau bermain bola tampar dengan rakan sekelas anda, kami hanya beberapa blok jauhnya dari pantai.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Bootcamp Pembangunan Web

Campus Sepenuh masa May 2018 Sepanyol Barcelona

[+]

Kerjasama projek menggunakan GitHub

Belajar MongoDB, Express.js, Angular, dan Node.js untuk membuat aplikasi berasaskan pangkalan data bukan relasi. Ini adalah teknologi teras yang syarikat menuntut sekarang. Topik termasuk:

Node.js dan pengaturcaraan tak segerak dalam JavaScript Aplikasi web menggunakan rangka kerja Express.js Pangkalan data bukan relasi (MongoDB) & ORMs Penggunaan aplikasi mengikut amalan terbaik

Modul 3 - Mikroservis dengan Angular2

Dalam modul ini, anda belajar bagaimana membuat API (Antaramuka Pemrograman Aplikasi) untuk merangka seni bina mikroservis. Anda juga akan belajar cara membina aplikasi menggunakan Angular2. Topik termasuk:

Reka Bentuk API dengan Node.js Reka bentuk aplikasi MVC dengan Angular2 Mewujudkan komponen web API luaran dengan Stack MEAN Struktur Kursus [-]

Kursus Bootcamp Reka Bentuk Ux / Ui

Campus Sepenuh masa January 2018 Sepanyol Barcelona

[+]

Belajar UI dan IxD untuk prototaip penyelesaian anda menggunakan teknik reka bentuk visual dan interaksi.

Terjejas dalam pekerjaan yang bukan awak? Bootcamp Reka Bentuk UX / UI Ironhack bertujuan untuk membantu orang yang ingin membuat kerjaya berubah menjadi salah satu peranan pekerjaan industri yang paling pesat berkembang dalam industri teknologi. Arkitek, Pengurus Komuniti, Pemasar dan orang ramai dari banyak disiplin telah menemui jalan kerjaya yang baru!

Pembangunan Profesional

Orang dalam peranan reka bentuk tradisional seperti pereka grafik, jurugambar, artis halus, pengarah kreatif atau profesional pengiklanan yang ingin mempelajari teknologi terkini dan metodologi reka bentuk yang paling inovatif & syarikat produk digital.... [-]


Kursus Sambilan Web Pembangunan

Campus Sambilan 24  April 2018 Sepanyol Barcelona

Menjadi pemaju web penuh melalui program 24-minggu yang fleksibel. Ketahui bahan yang sama yang diliputi dalam program sepenuh masa kami: reka bentuk front-end dan asas-asas seni bina latar belakang sambil menggunakan teknologi terkemuka seperti Angular 2, Express, MongoDB dan kaedah tangkas. [+]

Menjadi pemaju web penuh melalui program 24-minggu yang fleksibel. Ketahui bahan yang sama yang diliputi dalam program sepenuh masa kami: reka bentuk front-end dan asas-asas seni bina latar belakang sambil menggunakan teknologi terkemuka seperti Angular 2, Express, MongoDB dan kaedah tangkas. Siapa program Pembangunan Web Ironhack?

Changer Kerjaya

Ingin membuat peralihan ke dalam kerjaya teknikal? Bootcamp Web Development Ironhack direka untuk membantu anda memperoleh set kemahiran yang betul untuk mendarat pekerjaan sebagai pemaju junior atau memulakan peranan teknikal yang lain.

Usahawan

Jika anda berfikir melancarkan syarikat teknologi, kursus ini akan membantu anda memperoleh kemahiran teknikal yang diperlukan untuk membina MVP atau menguruskan pasukan teknikal dengan lebih baik.... [-]


Ux / Ui Kursus Sambilan

Campus Sambilan 24  April 2018 Sepanyol Barcelona

Menjadi pereka UX / UI dalam program 24-minggu yang fleksibel. Pelajari reka bentuk berpusatkan pengguna yang menggunakan proses Pemikiran Reka dan mengesahkan idea anda melalui penyelidikan pengguna, prototaip, ujian pengguna, dan penilaian heuristik. Belajar UI dan IxD untuk prototaip penyelesaian anda menggunakan teknik reka bentuk visual dan interaksi. [+]

Menjadi pereka UX / UI dalam program 24-minggu yang fleksibel. Pelajari reka bentuk berpusatkan pengguna yang menggunakan proses Pemikiran Reka dan mengesahkan idea anda melalui penyelidikan pengguna, prototaip, ujian pengguna, dan penilaian heuristik. Belajar UI dan IxD untuk prototaip penyelesaian anda menggunakan teknik reka bentuk visual dan interaksi. Siapa masa depan Reka Bentuk UX / UI untuk Ironhack?

Pengurup kerjaya

Terjejas dalam pekerjaan yang bukan awak? Bootcamp Reka Bentuk UX / UI Ironhack bertujuan untuk membantu orang yang ingin membuat kerjaya berubah menjadi salah satu peranan pekerjaan industri yang paling pesat berkembang dalam industri teknologi. Arkitek, Pengurus Komuniti, Pemasar dan orang ramai dari banyak disiplin telah menemui jalan kerjaya yang baru!... [-]


Video

Hacktour of the Ironhack Campus Barcelona