Ironhack

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ironhack adalah sekolah antarabangsa dengan kursus dalam Pembangunan Web, Reka Bentuk UX / UI dan Data Analytics di Madrid, Barcelona, Miami, Paris, Mexico, Berlin, Amsterdam, Lisbon dan Sao Paulo.

Ironhack adalah untuk mengubah ruang pendidikan dengan menjadikannya berasaskan pelanggan dan hasil. Ironhack menggunakan pendekatan yang disesuaikan untuk pendidikan dengan membenarkan pelajar membentuk pengalaman mereka berdasarkan matlamat peribadi.

Pelajar yang lepasan dari Web Development Bootcamp akan berkemahiran dalam teknologi seperti HTML5, CSS3, JavaScript, Node.js, Express, MongoDB, dan React. Program UX / UI merangkumi topik seperti pemikiran reka bentuk, seni bina interaksi, reka bentuk interaksi, penyelidikan pengguna, prototaip, ujian pengguna, dan penilaian heuristik. Pelajar yang menyertai program Data Analytics akan mempelajari cara memuat, membersihkan, meneroka dan mengekstrak pandangan berharga dari pelbagai dataset serta memupuk alat untuk melakukannya dalam Python, SQL dan Tableu.

Nilai Besi

Sikap yang boleh dilakukan adalah cara kita melancarkan

Positiviti, keazaman, dan kesejahteraan akan membawa kita lebih dekat dengan matlamat kita.

Suka orang dan cerita mereka

Kami mendengar pelajar kami untuk membantu mereka dengan lebih baik. Mereka datang dari mana? Di manakah mereka mahu pergi?

Gairah di atas segalanya

Kita tahu bahawa setiap langkah yang kita ambil, tidak kira berapa kecil, boleh memberi impak yang besar kepada kehidupan orang lain. Tanggungjawab ini memberi kita bahan api setiap hari.

Bekerjasama untuk berkembang

Kenapa bermula dari awal apabila anda boleh belajar dari orang lain? Jangan mencipta roda: menawarkan bantuan, meminta bantuan.

Di dalam Ironhack

Lokasi

Madrid

Alamat
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Barcelona

Alamat
Carrer Pamplona, 96
08018 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Amsterdam

Alamat
Amsterdam, Belanda Utara, Belanda

Berlin

Alamat
Berlin, Berlin, Jerman

Lisbon

Alamat
Lisbon, Lisbon, Portugal

Bandar Mexico

Alamat
Bandar Mexico, Bandar Mexico, Mexico

Miami

Alamat
Miami, Florida, Amerika Syarikat

Paris

Alamat
Paris, Île-de-France, Perancis

Sao Paulo

Alamat
Sao Paulo, Negeri São Paulo, Brazil