Baca keterangan rasmi

Perjalanan ke Sepanyol untuk satu, dua atau tiga bulan. Kami menawarkan kemungkinan tinggal bersama keluarga tuan rumah Sepanyol untuk mendapatkan tenggelam dalam budaya dan meningkatkan bahasa Sepanyol anda. Sertai pelajar dari seluruh dunia untuk mencapai kefasihan dan melihat dunia. Kursus-kursus kami ditawarkan dari bulan Mei hingga September.

Kami juga menawarkan kelas melayari dengan tempatan yang akan mengajar anda di pantai utara yang paling popular dan terkenal di Sepanyol . Kami bekerjasama rapat dengan jurulatih melayari profesional untuk memastikan bahawa surfing terbaik dapat dicapai. Profesional kami mempunyai beratus-ratus kelas sebelumnya di pelbagai peringkat, dari pemula hingga maju. Keselamatan juga merupakan faktor penting yang kita pertimbangkan.

Seperti yang telah kita sebutkan sebelum berselancar, kami juga menawarkan kelas bahasa Sepanyol . Semasa di Sepanyol, sangat membantu mempelajari beberapa frasa bahasa Sepanyol , yang dapat membantu merambah budaya tempatan Sepanyol . Cara terbaik untuk mempelajari bahasa ialah mengkajinya di negara di mana bahasa itu digunakan. Tutor asli yang berpengalaman kami yang berpengalaman akan membantu anda belajar bahasa Sepanyol di kelas , supaya anda boleh berlatih di jalan , dengan keluarga tuan rumah anda atau dengan rakan-rakan anda.

Pasukan kami yang bersemangat, dan setia, guru-guru Sepanyol sentiasa bekerjasama untuk melampaui amalan terbaik mengajar bahasa Sepanyol!

blue and white surfboard on seashoreAlex Block / Unsplash

Penginapan

Cara terbaik untuk mendapatkan tenggelam dengan budaya tempatan adalah untuk hidup seperti tempatan. Pelajar akan dipasangkan dengan keluarga tuan rumah yang akan menyediakan perumahan untuk mereka. Dengan cara ini, pelajar boleh belajar bagaimana ia suka hidup di Getxo, sambil juga meningkatkan dan mengembangkan perbendaharaan bahasa Sepanyol mereka.

Hidup dengan keluarga tuan rumah juga membuka peluang untuk bertemu lebih ramai penduduk tempatan, serta membuat bon yang kuat dengan mereka, menjadikannya seperti keluarga kedua. Ini juga memberi peluang kepada pelajar untuk belajar mengenai tradisi, gaya hidup, dan keselesaan rumah.

Apa yang harus dilihat?

Bilbao adalah ibu negara Basque yang bersemangat, sebuah wilayah autonomi di Sepanyol Utara di sepanjang Teluk Biscay. Dikenali dengan cuaca yang menyenangkan, pantai yang indah, dan budaya dan makanan yang unik, ramai pelancong berduyun-duyun ke lokasi ini setiap tahun.

Walaupun bahasa Sepanyol adalah bahasa yang sama, Bilbao juga mempunyai bahasa Basque sendiri, yang terkenal sebagai bahasa terpencil tanpa bahasa yang ada. Bilbao juga merupakan rumah kepada banyak monumen bersejarah dan artistik, seperti Muzium Guggenheim dan Casco Viejo.

Selain keindahan estetika dan artistik, Bilbao juga menempatkan kebanggaan teknologi dan ekonomi yang penting. Jambatan Vizcaya adalah salah satu jambatan penggantungan pertama yang pernah dibina di Eropah dan telah menjadi Tapak Warisan Dunia.

Muzium Guggenheim direka oleh Frank Gehry dan dibuka pada tahun 1997. Selepas pembukaannya yang besar, muzium itu mencetuskan permulaan zaman artistik kaya baru Bilbao. Salah satu ciri yang paling mengesankan dari bangunan berwarna keluli adalah bentuk dan struktur, yang mempunyai reka bentuk yang tidak biasa. Sekitar bangunan ini adalah monumen dan patung yang terkenal, seperti Puppy bunga dan labah-labah Maman yang menjulang tinggi, salah satu patung terbesar di dunia.

Di hujung utara Bilbao adalah kejiranan mewah Getxo. Ini adalah rumah kepada beberapa pantai yang paling popular di sepanjang Teluk, dengan banyak penduduk tempatan dan pelancong yang datang untuk melayari, mendaki, dan menikmati pemandangan pantai yang ditawarkan. Dengan hanya 15 minit perjalanan menaiki kereta api dari bandar, tidak ada alasan untuk melewatkan pantai ketika melawat Bilbao!

Insurans

85388_Immagine.jpg

Program diajar dalam:
English
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

LM Marti Education

Kami bekerjasama rapat dengan jurulatih melayari profesional untuk memastikan bahawa surfing terbaik dapat dicapai. Profesional kami mempunyai beratus-ratus kelas sebelum ... [+]

Pernahkah anda melayari di Bay of Biscay sebelum ini? Jika tidak, anda berada dalam kejutan khas! Kami menawarkan kelas melayari dengan tempatan yang akan mengajar anda di pantai utara Sepanyol yang paling popular dan terkenal.

Kami bekerjasama rapat dengan jurulatih melayari profesional untuk memastikan bahawa surfing terbaik dapat dicapai. Profesional kami mempunyai beratus-ratus kelas sebelumnya di pelbagai peringkat, dari pemula hingga maju. Keselamatan juga merupakan faktor penting yang kita pertimbangkan.

Selain melayari, kami juga menawarkan kelas bahasa Sepanyol. Semasa di Sepanyol, sangat membantu mempelajari beberapa frasa bahasa Sepanyol, yang dapat membantu merambah budaya tempatan Sepanyol. Cara terbaik untuk mempelajari bahasa ialah mengkajinya di negara di mana bahasa itu digunakan. Tutor asli yang berpengalaman kami yang berpengalaman akan membantu anda belajar bahasa Sepanyol di kelas, supaya anda boleh berlatih di jalan, dengan keluarga tuan rumah anda atau dengan rakan-rakan anda.... [-]

Sepanyol Getxo
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 3 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu