Baca keterangan rasmi

Sekolah

Sekolah kami terletak betul-betul di tengah-tengah Marbella, namun di jalan yang tenang, hanya 3 minit dari pantai dan laluan tepi jalan dan dekat dengan segala kemudahan pusat bandar, ia juga dalam jarak berjalan kaki dari bas pantai yang berjalan antara Malaga dan Estepona.

Pelajaran kami diadakan di bilik darjah yang berhawa dingin yang luas, semuanya dengan cahaya semula jadi, dilengkapi dengan beberapa bentuk multimedia dan menawarkan keselesaan yang tinggi.

Terdapat sebuah garaj bawah tanah berhampiran sekolah atau anda boleh meletak kereta di jalan walaupun tempat letak kereta mungkin sukar pada waktu tertentu.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Para guru

Guru-guru kami yang berkelayakan adalah penceramah asli dengan pengalaman mengajar di bawah sabuk mereka. Kami hanya memilih guru yang suka melakukan apa yang mereka lakukan dan komited untuk berkongsi apa yang mereka tahu dengan pelajar mereka. Mereka adalah aset yang paling penting di Sekolah Sepanyol Antarabangsa Marbella kami. Kita semua berkongsi falsafah yang sama: keutamaan kita adalah untuk memudahkan komunikasi. Ketepatan bertambah baik melalui kerja kelas, aktiviti dan pembetulan yang sensitif dan, tentu saja, peluang untuk amalan tetap.

Pasukan kami yang terus berkembang terdiri daripada orang-orang yang percaya dalam menyesuaikan kaedah mereka kepada profil pelajar mereka dan yang mempunyai pengalaman yang diperlukan untuk melakukannya dengan jayanya. Seperti yang kita ketahui sekarang, semua orang belajar secara berbeza.

Maribel Ortiz

Ia adalah cintaku bahasa sebagai alat untuk berkomunikasi dengan orang-orang dari berbagai kebangsaan dan kebudayaan dan penghormatan saya dan minat terhadap kebudayaan lain yang membawa saya untuk mengkaji Terjemahan dan Interpretasi di Universiti Malaga, setelah bertahun-tahun belajar bahasa Inggeris dan Jerman di Sepanyol dan di luar negara. Tetapi keghairahan seumur hidup saya untuk pengajaran yang membawa saya untuk mengkhususkan diri dalam pengajaran bahasa, khususnya, bahasa ibunda saya bahasa Sepanyol.

Selama karier saya, saya telah bertemu dengan banyak orang dari berbagai negara dan mengajar banyak dari mereka bahasa Sepanyol, memperkenalkan mereka kepada budaya Spanyol dan gaya hidup Sepanyol kita, tetapi saya juga banyak belajar dari masing-masing. Oleh itu, slogan saya kadang-kadang mengajar selalu belajar.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella adalah salah satu destinasi percutian teratas di Eropah. Juga, beribu-ribu orang dari seluruh dunia mempunyai rumah kedua di dalam dan di sekitar bandar pantai yang mesra dan ramah ini. Terdapat banyak kelebihan untuk belajar bahasa Sepanyol di Marbella. Pertama, terdapat lokasi yang hanya 40 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Malaga dan mudah dicapai dari ibu kota Andalusia utama Granada, Seville, Cordoba dan Cadiz, belum lagi kota Gibraltar, dan bahkan Maghribi hanya beberapa jam jauhnya. Kedua, iklim yang hebat menjadikan resort ini bahawa penduduk dan pengunjung boleh menikmati sepanjang tahun. Ketiga, Marbella menawarkan campuran warna dan warna tradisional kosmopolitan yang menarik dan ideal di kota perkadaran yang dapat diurus. Kemudian ada Keempat, Kelima, dan sebagainya - tetapi datang dan cari tahu apa faedahnya untuk diri anda!

Programs taught in:
English
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:


MISS - Marbella International Spanish School

Marbella adalah salah satu destinasi percutian kegemaran Eropah. Iklimnya yang sederhana sepanjang tahun, pelbagai aktiviti sukan dan masa lapang serta watak kosmopolitan ... [+]

Buat sebahagian besar percutian anda

Marbella adalah salah satu destinasi percutian kegemaran Eropah. Iklimnya yang sederhana sepanjang tahun, pelbagai aktiviti sukan dan masa lapang serta watak kosmopolitan bandar ini, bersama dengan akar Andalusia tradisional, menjadikan Marbella lokasi yang ideal untuk mengikuti kursus bahasa Sepanyol.

MISS menawarkan pelbagai Kursus Intensif yang akan memastikan bahawa anda akan dapat bercakap bahasa Sepanyol dan bertemu dengan penduduk tempatan dan pelajar antarabangsa yang lain dari awal lagi.

Mengambil kesempatan daripada beberapa aktiviti yang diadakan oleh sekolah untuk hujung minggu untuk memberikan beberapa bumbu tambahan kepada Program Musim Panas anda!... [-]

Sepanyol Marbella
June 2019
Sambilan
3 - 4 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Kursus Intensif direka untuk pelajar-pelajar yang ingin menjadi fasih berbahasa Sepanyol dalam masa yang sesingkat mungkin. Fokus kami adalah pada KOMUNIKASI SUKSES. Bole ... [+]

Kursus Intensif direka untuk pelajar-pelajar yang ingin menjadi fasih berbahasa Sepanyol dalam masa yang sesingkat mungkin.

Fokus kami adalah pada KOMUNIKASI SUKSES. Boleh didapati di semua peringkat, kursus intensif kami memberikan anda semua kemahiran asas untuk menjadi orang yang pandai berbahasa Sepanyol atau untuk membina pengetahuan sebelumnya untuk memperluaskan kemahiran bahasa anda, semuanya hanya dalam beberapa bulan sahaja.

Dalam setiap pelajaran, kami menggabungkan tatabahasa dan perbualan untuk membolehkan anda belajar kemudian mengamalkan asas-asas asas bahasa yang diperlukan.

Anda akan mempelajari kemahiran bahasa asas - membaca, menulis, bercakap dan mendengar - dengan penekanan pada perbendaharaan kata supaya anda boleh berkomunikasi secara lisan dan secara bertulis, dan anda juga akan mendapat manfaat daripada gambaran keseluruhan mengenai budaya Sepanyol untuk membantu anda memahami - dan menikmati - gaya hidup Sepanyol.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 4 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Kursus ini memberi tumpuan kepada komunikasi yang berjaya dengan menggabungkan empat kemahiran bahasa: bercakap, membaca, menulis dan mendengar - dengan penekanan pada pe ... [+]

Hanya 10 jam pelajaran seminggu dan anda boleh fasih berbahasa Sepanyol dalam tempoh empat bulan!

Kursus ini memberi tumpuan kepada komunikasi yang berjaya dengan menggabungkan empat kemahiran bahasa: bercakap, membaca, menulis dan mendengar - dengan penekanan pada perbendaharaan kata, membolehkan pelajar berkomunikasi secara lisan dan bertulis dalam masa yang sesingkat mungkin.

Kursus ini dibahagikan kepada dua bahagian dua bulan setiap satu. Pada akhir bahagian pertama, pelajar akan mencapai tahap A1, membolehkan mereka berinteraksi dengan selesa dalam bahasa Sepanyol dalam situasi sehari-hari. Ini perlu memberi motivasi yang diperlukan untuk pelajar meneruskan bahagian kedua, mencapai tahap A2 menjelang akhir kursus empat bulan dan meningkatkan tahap keupayaan bahasa mereka kepada standard sasaran. Tahap A2 adalah tahap tertinggi dalam Kumpulan Pengguna Asas dan tahap yang diperlukan untuk memohon kebangsaan Sepanyol.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu