MISS - Marbella International Spanish School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah

Sekolah kami terletak betul-betul di tengah-tengah Marbella, namun di jalan yang tenang, hanya 3 minit dari pantai dan laluan tepi jalan dan dekat dengan segala kemudahan pusat bandar, ia juga dalam jarak berjalan kaki dari bas pantai yang berjalan antara Malaga dan Estepona.

Pelajaran kami diadakan di bilik darjah yang berhawa dingin yang luas, semuanya dengan cahaya semula jadi, dilengkapi dengan beberapa bentuk multimedia dan menawarkan keselesaan yang tinggi.

Terdapat sebuah garaj bawah tanah berhampiran sekolah atau anda boleh meletak kereta di jalan walaupun tempat letak kereta mungkin sukar pada waktu tertentu.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Para guru

Guru-guru kami yang berkelayakan adalah penceramah asli dengan pengalaman mengajar di bawah sabuk mereka. Kami hanya memilih guru yang suka melakukan apa yang mereka lakukan dan komited untuk berkongsi apa yang mereka tahu dengan pelajar mereka. Mereka adalah aset yang paling penting di Sekolah Sepanyol Antarabangsa Marbella kami. Kita semua berkongsi falsafah yang sama: keutamaan kita adalah untuk memudahkan komunikasi. Ketepatan bertambah baik melalui kerja kelas, aktiviti dan pembetulan yang sensitif dan, tentu saja, peluang untuk amalan tetap.

Pasukan kami yang terus berkembang terdiri daripada orang-orang yang percaya dalam menyesuaikan kaedah mereka kepada profil pelajar mereka dan yang mempunyai pengalaman yang diperlukan untuk melakukannya dengan jayanya. Seperti yang kita ketahui sekarang, semua orang belajar secara berbeza.

Maribel Ortiz

Ia adalah cintaku bahasa sebagai alat untuk berkomunikasi dengan orang-orang dari berbagai kebangsaan dan kebudayaan dan penghormatan saya dan minat terhadap kebudayaan lain yang membawa saya untuk mengkaji Terjemahan dan Interpretasi di Universiti Malaga, setelah bertahun-tahun belajar bahasa Inggeris dan Jerman di Sepanyol dan di luar negara. Tetapi keghairahan seumur hidup saya untuk pengajaran yang membawa saya untuk mengkhususkan diri dalam pengajaran bahasa, khususnya, bahasa ibunda saya bahasa Sepanyol.

Selama karier saya, saya telah bertemu dengan banyak orang dari berbagai negara dan mengajar banyak dari mereka bahasa Sepanyol, memperkenalkan mereka kepada budaya Spanyol dan gaya hidup Sepanyol kita, tetapi saya juga banyak belajar dari masing-masing. Oleh itu, slogan saya kadang-kadang mengajar selalu belajar.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella adalah salah satu destinasi percutian teratas di Eropah. Juga, beribu-ribu orang dari seluruh dunia mempunyai rumah kedua di dalam dan di sekitar bandar pantai yang mesra dan ramah ini. Terdapat banyak kelebihan untuk belajar bahasa Sepanyol di Marbella. Pertama, terdapat lokasi yang hanya 40 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Malaga dan mudah dicapai dari ibu kota Andalusia utama Granada, Seville, Cordoba dan Cadiz, belum lagi kota Gibraltar, dan bahkan Maghribi hanya beberapa jam jauhnya. Kedua, iklim yang hebat menjadikan resort ini bahawa penduduk dan pengunjung boleh menikmati sepanjang tahun. Ketiga, Marbella menawarkan campuran warna dan warna tradisional kosmopolitan yang menarik dan ideal di kota perkadaran yang dapat diurus. Kemudian ada Keempat, Kelima, dan sebagainya - tetapi datang dan cari tahu apa faedahnya untuk diri anda!

Lokasi

Marbella

Alamat
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, Andalusia, Sepanyol