Baca keterangan rasmi

Sekolah

Sekolah kami terletak betul-betul di tengah-tengah Marbella, namun di jalan yang tenang, hanya 3 minit dari pantai dan laluan tepi jalan dan dekat dengan segala kemudahan pusat bandar, ia juga dalam jarak berjalan kaki dari bas pantai yang berjalan antara Malaga dan Estepona.

Pelajaran kami diadakan di bilik darjah yang berhawa dingin yang luas, semuanya dengan cahaya semula jadi, dilengkapi dengan beberapa bentuk multimedia dan menawarkan keselesaan yang tinggi.

Terdapat sebuah garaj bawah tanah berhampiran sekolah atau anda boleh meletak kereta di jalan walaupun tempat letak kereta mungkin sukar pada waktu tertentu.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Para guru

Guru-guru kami yang berkelayakan adalah penceramah asli dengan pengalaman mengajar di bawah sabuk mereka. Kami hanya memilih guru yang suka melakukan apa yang mereka lakukan dan komited untuk berkongsi apa yang mereka tahu dengan pelajar mereka. Mereka adalah aset yang paling penting di Sekolah Sepanyol Antarabangsa Marbella kami. Kita semua berkongsi falsafah yang sama: keutamaan kita adalah untuk memudahkan komunikasi. Ketepatan bertambah baik melalui kerja kelas, aktiviti dan pembetulan yang sensitif dan, tentu saja, peluang untuk amalan tetap.

Pasukan kami yang terus berkembang terdiri daripada orang-orang yang percaya dalam menyesuaikan kaedah mereka kepada profil pelajar mereka dan yang mempunyai pengalaman yang diperlukan untuk melakukannya dengan jayanya. Seperti yang kita ketahui sekarang, semua orang belajar secara berbeza.

Maribel Ortiz

Ia adalah cintaku bahasa sebagai alat untuk berkomunikasi dengan orang-orang dari berbagai kebangsaan dan kebudayaan dan penghormatan saya dan minat terhadap kebudayaan lain yang membawa saya untuk mengkaji Terjemahan dan Interpretasi di Universiti Malaga, setelah bertahun-tahun belajar bahasa Inggeris dan Jerman di Sepanyol dan di luar negara. Tetapi keghairahan seumur hidup saya untuk pengajaran yang membawa saya untuk mengkhususkan diri dalam pengajaran bahasa, khususnya, bahasa ibunda saya bahasa Sepanyol.

Selama karier saya, saya telah bertemu dengan banyak orang dari berbagai negara dan mengajar banyak dari mereka bahasa Sepanyol, memperkenalkan mereka kepada budaya Spanyol dan gaya hidup Sepanyol kita, tetapi saya juga banyak belajar dari masing-masing. Oleh itu, slogan saya kadang-kadang mengajar selalu belajar.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella adalah salah satu destinasi percutian teratas di Eropah. Juga, beribu-ribu orang dari seluruh dunia mempunyai rumah kedua di dalam dan di sekitar bandar pantai yang mesra dan ramah ini. Terdapat banyak kelebihan untuk belajar bahasa Sepanyol di Marbella. Pertama, terdapat lokasi yang hanya 40 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Malaga dan mudah dicapai dari ibu kota Andalusia utama Granada, Seville, Cordoba dan Cadiz, belum lagi kota Gibraltar, dan bahkan Maghribi hanya beberapa jam jauhnya. Kedua, iklim yang hebat menjadikan resort ini bahawa penduduk dan pengunjung boleh menikmati sepanjang tahun. Ketiga, Marbella menawarkan campuran warna dan warna tradisional kosmopolitan yang menarik dan ideal di kota perkadaran yang dapat diurus. Kemudian ada Keempat, Kelima, dan sebagainya - tetapi datang dan cari tahu apa faedahnya untuk diri anda!

Program diajar dalam:
English
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:


MISS - Marbella International Spanish School

Marbella adalah salah satu destinasi percutian kegemaran Eropah. Iklimnya yang sederhana sepanjang tahun, pelbagai aktiviti sukan dan masa lapang serta watak kosmopolitan ... [+]

Buat sebahagian besar percutian anda

Marbella adalah salah satu destinasi percutian kegemaran Eropah. Iklimnya yang sederhana sepanjang tahun, pelbagai aktiviti sukan dan masa lapang serta watak kosmopolitan bandar ini, bersama dengan akar Andalusia tradisional, menjadikan Marbella lokasi yang ideal untuk mengikuti kursus bahasa Sepanyol.

MISS menawarkan pelbagai Kursus Intensif yang akan memastikan bahawa anda akan dapat bercakap bahasa Sepanyol dan bertemu dengan penduduk tempatan dan pelajar antarabangsa yang lain dari awal lagi.

Mengambil kesempatan daripada beberapa aktiviti yang diadakan oleh sekolah untuk hujung minggu untuk memberikan beberapa bumbu tambahan kepada Program Musim Panas anda!... [-]

Sepanyol Marbella
Jun 2019
Sambilan
3 - 4 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Kursus Intensif direka untuk pelajar-pelajar yang ingin menjadi fasih berbahasa Sepanyol dalam masa yang sesingkat mungkin. Fokus kami adalah komunikasi yang berjaya. Ter ... [+]

Kursus Intensif direka untuk pelajar-pelajar yang ingin menjadi fasih berbahasa Sepanyol dalam masa yang sesingkat mungkin.

Fokus kami adalah komunikasi yang berjaya . Tersedia di semua peringkat, kursus intensif kami menyediakan anda dengan semua kemahiran asas untuk menjadi orang yang pandai berbahasa Sepanyol atau untuk membina pengetahuan sebelumnya untuk memperluaskan kemahiran bahasa anda, semuanya hanya dalam beberapa bulan sahaja.

Dalam setiap pelajaran, kami menggabungkan tatabahasa dan perbualan untuk membolehkan anda belajar kemudian mengamalkan asas-asas asas bahasa yang diperlukan.

Anda akan mempelajari kemahiran bahasa asas - membaca, menulis, bercakap dan mendengar - dengan penekanan pada perbendaharaan kata supaya anda boleh berkomunikasi secara lisan dan secara bertulis, dan anda juga akan mendapat manfaat daripada gambaran keseluruhan mengenai budaya Sepanyol untuk membantu anda memahami - dan menikmati - gaya hidup Sepanyol.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 4 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Kursus ini memberi tumpuan kepada komunikasi yang berjaya dengan menggabungkan empat kemahiran bahasa: bercakap, membaca, menulis dan mendengar - dengan penekanan pada pe ... [+]

Hanya 10 jam pelajaran seminggu dan anda boleh fasih berbahasa Sepanyol dalam tempoh empat bulan!

Kursus ini memberi tumpuan kepada komunikasi yang berjaya dengan menggabungkan empat kemahiran bahasa: bercakap, membaca, menulis dan mendengar - dengan penekanan pada perbendaharaan kata, membolehkan pelajar berkomunikasi secara lisan dan bertulis dalam masa yang sesingkat mungkin.

Kursus ini dibahagikan kepada dua bahagian dua bulan setiap satu. Pada akhir bahagian pertama, pelajar akan mencapai tahap A1, membolehkan mereka berinteraksi dengan selesa dalam bahasa Sepanyol dalam situasi sehari-hari. Ini perlu memberi motivasi yang diperlukan untuk pelajar meneruskan bahagian kedua, mencapai tahap A2 menjelang akhir kursus empat bulan dan meningkatkan tahap keupayaan bahasa mereka kepada standard sasaran. Tahap A2 adalah tahap tertinggi dalam Kumpulan Pengguna Asas dan tahap yang diperlukan untuk memohon kebangsaan Sepanyol.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sambilan
4 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

MISS - Sekolah Sepanyol Antarabangsa Marbella menawarkan kursus baru untuk tahun yang akan datang: Belajar bahasa Sepanyol di rumah guru anda. Peluang terbaik untuk penga ... [+]

Rendamkan dengan Guru anda

MISS - Sekolah Sepanyol Antarabangsa Marbella menawarkan kursus baru untuk tahun yang akan datang: Belajar bahasa Sepanyol di rumah guru anda. Peluang terbaik untuk pengalaman rendaman penuh, tinggal bersama dan diajar oleh guru bahasa Sepanyol anda yang berpengalaman dan berkelayakan.

Kursus ini terdiri daripada:

20 pelajaran persendirian seminggu di sekolah bahasa kami di pusat Marbella. Jadual fleksibel.Penginapan di rumah guru anda di Marbella secara penuh seperti bilik tunggal dan bilik mandi peribadi, menyediakan penginapan berkualiti tinggi.Panggilan lapangan terbang dan drop off oleh guru tuan rumah anda.

Belajar Bahasa Sepanyol di rumah Guru anda adalah pilihan terbaik bagi pelajar yang ingin meningkatkan bahasa Sepanyol mereka dalam masa yang singkat dan menjalani pengalaman kursus bahasa rendang penuh.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 2 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Di Sekolah Sepanyol MISS Marbella, kami telah mengajar bahasa Inggeris selama bertahun-tahun dan kami tahu dengan sempurna keperluan pelajar kami. Itulah sebabnya kita me ... [+]

Kelas Bahasa Inggeris di Marbella

Di Sekolah Sepanyol MISS Marbella, kami telah mengajar bahasa Inggeris selama bertahun-tahun dan kami tahu dengan sempurna keperluan pelajar kami. Itulah sebabnya kita mempunyai dua jenis kelas bahasa inggeris:

Kelas sokongan bahasa Inggeris: untuk murid utama, sekunder, baccalaureate dan selektif kami yang perlu memahami dan lulus subjek. Kelas dalam kumpulan kecil (3-5 pelajar) dan mengikut tahap (hanya satu kursus setiap kelas).

Para profesor MISS adalah graduan, pemilik Sijil Kemahiran Pedagogi (CAP) yang mengakreditasi kami untuk mengamalkan pengajaran di Menengah dan Baccalaureate. Sebagai guru bahasa Inggeris, kita tahu Sistem Pendidikan Sepanyol dan kita tahu bagaimana untuk menjadikan pelajar kita lulus. Kami mempunyai lulus 100% dalam Selectividad setiap tahun!... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 month
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Kami mengadaptasi pelajaran mengikut keperluan khusus anda, membantu anda untuk bercakap dan memahami bahasa Spanyol dalam jangka pendek atau menyempurnakan kemahiran and ... [+]

Pelajaran Persendirian: Sesuaikan Pembelajaran Anda

Anda membuat keputusan bila, bagaimana dan bagaimana.

Pelajaran persendirian kami dibuat sesuai untuk kepentingan, tahap dan keperluan anda, serta ketersediaan anda.

Kami mengadaptasi pelajaran mengikut keperluan khusus anda, membantu anda untuk bercakap dan memahami bahasa Spanyol dalam jangka pendek atau menyempurnakan kemahiran anda selaras dengan keperluan profesional anda, cita-cita akademik, keupayaan kerja, kepentingan budaya, dan sebagainya, semuanya dalam suasana yang santai, guru menyesuaikan bahan pembelajaran dengan keperluan anda dan membantu anda untuk mencapai matlamat anda dengan pantas.

Pelajaran swasta kami juga merupakan pilihan yang sangat baik jika anda ingin menyemarakkan kemahiran perbualan anda.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 4 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Kursus ini bertujuan untuk para usahawan, pekerja dalam industri perhotelan, pelancongan, katering dan sesiapa yang mencari pekerjaan dalam industri perhotelan yang berha ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris untuk Katering Pelancongan dan Hospitaliti

Kursus ini adalah 40 jam dan dibahagikan kepada 4 jam seminggu selama 2 hari.

Penerima: Kursus ini bertujuan untuk para usahawan, pekerja dalam industri perhotelan, pelancongan, katering dan mana-mana orang yang mencari pekerjaan dalam industri perhotelan yang berhasrat untuk memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk penguasaan bahasa Inggeris.

Penerangan Kursus dan HargaTempoh

Jurulatih: Sofía Montes López- Menchero

Pengajian dan Latihan: Diploma dalam Aktiviti Perniagaan dan Pelancongan

Pengalaman Profesional: Guru khusus dalam Hotel, Pelancongan, dan Pemulihan. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam industri hotel dan pengalaman di rantai hotel besar di luar negara.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
40 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

El Instituto Cervantes adalah agensi kerajaan yang bertanggungjawab untuk mempromosikan pengajaran dan pengajaran bahasa dan budaya bahasa Sepanyol. Ia menetapkan peperik ... [+]

Kursus Persiapan DELE: Dapatkan Keputusan Terbaik dengan Diploma anda

El Instituto Cervantes adalah agensi kerajaan yang bertanggungjawab untuk mempromosikan pengajaran dan pengajaran bahasa dan budaya bahasa Sepanyol. Ia menetapkan peperiksaan DELE (Diploma dalam Bahasa Sepanyol sebagai Bahasa Asing) - kelayakan rasmi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dengan kesahan kekal.

Guru-guru kami adalah pemeriksa DELE yang terakreditasi. Mereka menyediakan pelajar untuk peperiksaan DELE (di peringkat A1 hingga C2) tanpa mengira sebab-sebab mengapa pelajar memerlukan kelayakan: untuk tujuan akademik, memohon kewarganegaraan Sepanyol, atas alasan profesional, dan sebagainya.

Penerang... [-]
Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 4 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Pembelajaran bahasa adalah satu perkara latihan. Kami boleh menyediakan anda dengan semua alat yang anda perlukan untuk meningkatkan keupayaan anda untuk bercakap dan mem ... [+]

Kursus Pusingan Tahun: Menjadi Fasih berbahasa Sepanyol

Mungkin anda telah tinggal di Costa del Sol selama beberapa tahun sekarang, anda bercakap beberapa bahasa Sepanyol tetapi merasakan bahawa anda tidak dapat maju atau kurang percaya diri untuk mencuba apa yang anda tahu. Nah, kita tahu bagaimana perasaan anda dan tahu apa yang perlu dilakukan - semua yang anda perlukan adalah permulaan yang baru.

Pembelajaran bahasa adalah satu perkara latihan. Kami boleh menyediakan anda dengan semua alat yang anda perlukan untuk meningkatkan keupayaan anda untuk bercakap dan memahami bahasa Sepanyol dalam masa yang sesingkat mungkin. Komponen penting dalam kursus ini adalah perbualan dan tumpuan utama kami adalah komunikasi lisan, disokong oleh perbendaharaan kata, tatabahasa, video dan latihan mendengar yang berguna untuk membantu anda meningkatkan sebutan anda.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 4 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu