Native Language College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Kolej Bahasa Asal

Kolej kami terletak di tempat yang terbaik di Madrid, hanya di Puerta del Sol, dikelilingi oleh kejiranan yang paling maju dan termuda di bandar. Mungkin Plaza Puerta del Sol adalah kawasan yang paling terkenal dan terkenal di Madrid, banyak pub, kedai, restoran dan dengan sambungan Pengangkutan Awam yang terbaik dengan kereta api, Metro, bas dan teksi.

Kolej ini ditempatkan di sebuah bangunan yang bersejarah di mana anda akan menemui bilik darjah yang sangat luas, dilengkapi dengan baik, dengan Wi-Fi yang terdapat di seluruh sekolah, akses kepada pelajar kurang upaya dan penuh dengan pelajar antarabangsa. Kolej Bahasa Asal menyedari bahawa penginapan merupakan bahagian penting dalam penginapan anda di Madrid. Atas sebab ini, Kolej Bahasa Asli menawarkan peluang untuk tinggal di bangunan yang sama di mana sekolah terletak, sesuatu yang eksklusif di Madrid.

Juga, guru-guru Sepanyol yang paling menggalakkan bahawa mereka akan membantu anda untuk mencapai pemahaman sempurna anda tentang pengalaman berkongsi bahasa Sepanyol dengan pelajar dari seluruh dunia termasuk penceramah bahasa Sepanyol yang sedang belajar kursus Perniagaan Bahasa Sepanyol kami.

Untuk alasan ini, Kolej Bahasa Asli adalah tempat terbaik untuk belajar bahasa Sepanyol dan melibatkan diri dalam budaya Sepanyol.

Lokasi

Madrid

Alamat
Plaza Puerta del Sol 11, Second Floor
28013 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol