Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Think in Spanish adalah sekolah bahasa Sepanyol yang menawarkan portfolio kursus unik untuk pelajar dengan pengetahuan lebih dahulu tentang bahasa Sepanyol yang memerlukan kursus perendaman yang membolehkan mereka mencapai tahap kepuasan tinggi dalam bahasa Sepanyol dan pengetahuan luas mengenai budaya Spanyol.

Apa yang kami tawarkan

Kursus-kursus intensif berlangsung selama 2 hingga 4 minggu dengan program pembelajaran yang disesuaikan untuk setiap pelajar yang dipantau oleh tutor.

Bahasa Sepanyol untuk tujuan tertentu: perniagaan, kesusasteraan, sejarah, dan budaya.

Kursus musim panas yang intensif untuk pelajar yang berhasrat untuk belajar di peringkat sarjana atau pascasiswazah di Sepanyol.

Titik jualan kami yang unik

Setiap kursus dirancang di sekitar struktur asas berikut:

  • Sarapan "Dalam Bahasa Sepanyol", Dibantu oleh Seorang Guru, Membincangkan Berita Politik Dan Ekonomi Harian Dalam Akhbar Sepanyol.
  • Kelas Pagi yang berbeza mengikut Program yang dipilih oleh Pelajar.
  • Tugas Bahasa Nyata dalam Siang.
  • Latihan berdasarkan keadaan komunikasinya yang bermakna di sekitar bandar raya.
  • Kelas Master Mengenai Subjek Yang Menarik Dalam Konteks Kehidupan Nyawa mereka, Sebagai Contoh, Oenologi Dalam Ruang Wine Wain, Serta Ceramah, Meja Bulat Dan Bengkel Drama Dan Pengucapan.
  • Aktiviti Sukan Hujung Minggu Seperti Bermain Di Ski Resort San Isidro, Hiking, Lawatan Kawasan Rizab Biosphere Dan Kampung.
  • Laluan Biara
  • Makan Malam Dan Perbualan di restoran yang menyajikan masakan tradisional atau kreatif.

Perniagaan Bahasa Sepanyol

Jika anda seorang profesional yang perlu belajar atau meningkatkan bahasa Sepanyol anda kerana anda bekerja di negara berbahasa Sepanyol atau berbisnis dengan satu, Think in Spanish boleh menawarkan program lengkap yang disesuaikan dengan keperluan anda.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Budaya Sepanyol

Jika matlamat dan kepentingan peribadi anda melibatkan pengetahuan penting dan spesifik mengenai aspek budaya Sepanyol seperti seni, kesusasteraan, sejarah atau pawagam, Think in Spanish menawarkan kursus umum untuk membantu anda.

114970_exterior-catedral.jpg

Kursus musim panas

Jika anda merancang untuk belajar di peringkat sarjana atau pascasiswazah di sebuah universiti Sepanyol, kursus musim panas kami akan membantu anda meningkatkan bahasa Sepanyol anda. Think in Spanish menyediakan kursus intensif yang akan memaksimumkan kemahiran komunikasi anda.

Dan banyak lagi.

Kami belajar lebih banyak apabila proses pembelajaran menghiburkan, mengejutkan, merangsang dan memotivasi.

Kami mempelajari bahasa kedua dengan lebih baik apabila proses pembelajaran melibatkan pengalaman yang unik.

Apabila meminta sebut harga tanpa kewajipan, sila beritahu kami sebab anda ingin belajar bahasa Sepanyol dan minat anda, dan kami akan mengatur wawancara video konferensi untuk memberikan maklumat lanjut dan menjawab apa-apa soalan yang anda ada. Kami akan senang bercakap dengan anda.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:


Think in Spanish

Kursus Crash Bahasa Sepanyol dua minggu 2019-2020. Bahasa dan budaya Sepanyol. Sesetengah sesi akan berlangsung di bandar. Mereka dipantau oleh guru dan mereka direka ben ... [+]

Kursus Crash Bahasa Sepanyol dua minggu 2019-2020Dari September 2019.Tahap permulaan: A1 (Pengguna Asas).Kelompok saiz: 6-10 pelajar.Tempoh: 2 mingguMemulakan kerja pertama Isnin setiap bulan.

60 sesi (55 min setiap pelajaran)

52 pelajaran: bahasa dan budaya bahasa Sepanyol. Sesetengah sesi akan berlangsung di bandar. Mereka dipantau oleh guru dan mereka direka bentuk sebagai pembelajaran dalam situasi kehidupan sebenar.8 pelajaran: Pengucapan dan aksen bahasa Sepanyol yang diselaraskan oleh guru pelakon dan drama.

Bahan pendidikan termasuk.

Menurut matlamat pelajar, beberapa daripada 52 pengajaran boleh didedikasikan untuk bahasa Sepanyol untuk tujuan tertentu: PERNIAGAAN Bahasa Sepanyol.... [-]

Sepanyol León
Pendaftaran Terbuka
English,Sepanyol
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Think in Spanish

Intensif Umum Sepanyol. Bahasa dan budaya Sepanyol. Sebutan dan loghat bahasa Sepanyol. Sesetengah sesi akan berlangsung di bandar. Mereka dipantau oleh guru dan mereka d ... [+]

Intensif Umum SepanyolDari September 2019Tempoh: Dari 1 bulan hingga 6 bulan.Tahap permulaan: A1 (Pengguna Asas).Tarikh permulaan: Setiap Isnin pertama bulan itu.Kelompok saiz: 6-10 pelajar.

20 sesi seminggu (55 minimum setiap pelajaran).

Bahasa dan budaya Sepanyol.Sebutan dan loghat bahasa Sepanyol.

Sesetengah sesi akan berlangsung di bandar. Mereka dipantau oleh guru dan mereka direka bentuk sebagai pembelajaran dalam situasi kehidupan sebenar.

Bahan pendidikan termasuk.

Aktiviti-aktiviti kebudayaanKuliah, persidangan, dll.Konsert, pameran, drama, dll.Muzium: MUSAC (Muzium Seni Kontemporari), Muzium Romanesque San Isidoro, Katedral, Fundación Sierra Pambley, dan lain-lain.Jelajah Riaño, Las Médulas, Astorga atau laman web keindahan alam semulajadi di wilayah León.... [-]
Sepanyol León
Pendaftaran Terbuka
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Think in Spanish

Kursus Bahasa Sepanyol Dalam Rumah Untuk Syarikat. Kursus khusus yang dihantar di tempat di premis syarikat dan bertujuan untuk pekerja syarikat yang perlu belajar bahasa ... [+]

Kursus Bahasa Sepanyol Dalam Rumah Untuk Syarikat

Think in Spanish kursus Think in Spanish direka lebih awal dengan kerjasama setiap pasukan sumber manusia pelanggan. Akibatnya, program kami melangkaui perniagaan umum dan perniagaan untuk turut merangkumi aspek-aspek lain yang bertujuan untuk memastikan pekerja mendapat perintah bahasa Sepanyol yang fasih dan berkesan berhubung dengan kepentingan utama, tanggungjawab dan budaya korporat setiap syarikat.

Kursus-kursus terdahulu kami juga memberi penekanan khusus mengenai kepentingan kecekapan antara budaya, yang merupakan kemahiran penting untuk kejayaan profesional dan korporat dalam persekitaran perniagaan global.

Berkenaan dengan kaedah pengajaran kami, kursus kami menawarkan peluang untuk berlatih bahasa Sepanyol dalam situasi komunikatif kehidupan sebenar. Setiap program secara semulajadi merangkumi waktu kelas yang ditumpukan untuk menyempurnakan empat kemahiran komunikasi (bercakap, mendengar, membaca dan menulis) dengan menggunakan persembahan, surat-menyurat, minit, laporan, tender, dan media sosial, dan lain-lain, dan memberi perhatian khusus kepada tatabahasa, perbendaharaan kata, sebutan dan intonasi dan budaya umum dan korporat. Tetapi selain itu, kita termasuk kelas dalam keadaan profesional dalam kehidupan sebenar dengan mengiringi dan mentor profesional dalam pelbagai situasi dan tugas mereka setiap hari, membolehkan kita memantau kemajuan, mengoptimumkan pembelajaran dan memaksimumkan peluang yang ditawarkan dengan rendaman.... [-]

Sepanyol León
Pendaftaran Terbuka
English,Sepanyol
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castile and León, Sepanyol