Think in Spanish

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Think in Spanish adalah sekolah bahasa Sepanyol yang menawarkan portfolio kursus unik untuk pelajar dengan pengetahuan lebih dahulu tentang bahasa Sepanyol yang memerlukan kursus perendaman yang membolehkan mereka mencapai tahap kepuasan tinggi dalam bahasa Sepanyol dan pengetahuan luas mengenai budaya Spanyol.

Apa yang kami tawarkan

Kursus-kursus intensif berlangsung selama 2 hingga 4 minggu dengan program pembelajaran yang disesuaikan untuk setiap pelajar yang dipantau oleh tutor.

Bahasa Sepanyol untuk tujuan tertentu: perniagaan, kesusasteraan, sejarah, dan budaya.

Kursus musim panas yang intensif untuk pelajar yang berhasrat untuk belajar di peringkat sarjana atau pascasiswazah di Sepanyol.

Titik jualan kami yang unik

Setiap kursus dirancang di sekitar struktur asas berikut:

  • Sarapan "Dalam Bahasa Sepanyol", Dibantu oleh Seorang Guru, Membincangkan Berita Politik Dan Ekonomi Harian Dalam Akhbar Sepanyol.
  • Kelas Pagi yang berbeza mengikut Program yang dipilih oleh Pelajar.
  • Tugas Bahasa Nyata dalam Siang.
  • Latihan berdasarkan keadaan komunikasinya yang bermakna di sekitar bandar raya.
  • Kelas Master Mengenai Subjek Yang Menarik Dalam Konteks Kehidupan Nyawa mereka, Sebagai Contoh, Oenologi Dalam Ruang Wine Wain, Serta Ceramah, Meja Bulat Dan Bengkel Drama Dan Pengucapan.
  • Aktiviti Sukan Hujung Minggu Seperti Bermain Di Ski Resort San Isidro, Hiking, Lawatan Kawasan Rizab Biosphere Dan Kampung.
  • Laluan Biara
  • Makan Malam Dan Perbualan di restoran yang menyajikan masakan tradisional atau kreatif.

Perniagaan Bahasa Sepanyol

Jika anda seorang profesional yang perlu belajar atau meningkatkan bahasa Sepanyol anda kerana anda bekerja di negara berbahasa Sepanyol atau berbisnis dengan satu, Think in Spanish boleh menawarkan program lengkap yang disesuaikan dengan keperluan anda.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Budaya Sepanyol

Jika matlamat dan kepentingan peribadi anda melibatkan pengetahuan penting dan spesifik mengenai aspek budaya Sepanyol seperti seni, kesusasteraan, sejarah atau pawagam, Think in Spanish menawarkan kursus umum untuk membantu anda.

114970_exterior-catedral.jpg

Kursus musim panas

Jika anda merancang untuk belajar di peringkat sarjana atau pascasiswazah di sebuah universiti Sepanyol, kursus musim panas kami akan membantu anda meningkatkan bahasa Sepanyol anda. Think in Spanish menyediakan kursus intensif yang akan memaksimumkan kemahiran komunikasi anda.

Dan banyak lagi.

Kami belajar lebih banyak apabila proses pembelajaran menghiburkan, mengejutkan, merangsang dan memotivasi.

Kami mempelajari bahasa kedua dengan lebih baik apabila proses pembelajaran melibatkan pengalaman yang unik.

Apabila meminta sebut harga tanpa kewajipan, sila beritahu kami sebab anda ingin belajar bahasa Sepanyol dan minat anda, dan kami akan mengatur wawancara video konferensi untuk memberikan maklumat lanjut dan menjawab apa-apa soalan yang anda ada. Kami akan senang bercakap dengan anda.

Lokasi

León

Alamat
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castile dan León, Sepanyol