UOC Universitat Oberta de Catalunya

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mencipta Semula universiti

Kami percaya bahawa pendidikan yang lebih tinggi tidak boleh hanya menjadi satu proses yang berakhir dengan kelayakan rasmi. pendidikan tinggi perlu memberi sumbangan kepada pembangunan individu, perniagaan, institusi dan masyarakat amnya. Pendidikan perlu disediakan dalam kemahiran dan pengetahuan yang membolehkan nilai yang disumbangkan kepada masyarakat. Kami telah mencipta semula universiti itu sejak 1995, apabila UOC diwujudkan sebagai universiti pertama di dunia dalam talian.

Misi

UOC adalah universiti inovatif yang berakar umbi dalam Catalonia dan terbuka kepada dunia. Ia menawarkan orang pembelajaran sepanjang hayat untuk membantu mereka dan maju masyarakat, semasa menjalankan penyelidikan ke dalam masyarakat pengetahuan. model pendidikan adalah berdasarkan peribadi dan mengiringi pelajar menggunakan e-pembelajaran.

Visi

UOC mahu menjadi sebuah universiti itu, dengan menjadi disambungkan ke rangkaian universiti di dunia, mendorong penciptaan ruang pengetahuan global dan penyelidikan canggih dalam masyarakat berilmu. UOC mempunyai inovatif model pendidikan yang memberi tumpuan kepada pelajar. Universiti ini menawarkan mereka yang berkualiti tinggi dan pendidikan peribadi yang membantu mereka untuk menjadi lebih berdaya saing dan menyumbang kepada kemajuan masyarakat.

Nilai

Lima nilai yang membimbing aktiviti UOC adalah:

  • Komitmen kepada pelajar, graduan dan masyarakat; untuk kualiti perkhidmatan, dan inovasi yang berterusan dalam organisasi.
  • Menghormati orang, idea-idea, budaya dan dunia.
  • Ketelusan dalam maklumat, data dan proses.
  • Profesionalisme, untuk memberi kuasa kepada orang-orang yang menjadi sebahagian daripada organisasi, untuk mengiktiraf kejayaan kami dan belajar dari kesilapan kita.
  • Sustainability, sama ada ekonomi, sosial atau alam sekitar, aktiviti yang dikendalikan oleh organisasi.
This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol

Lihat Sijil Pascasiswazah »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil Pascasiswazah

Sijil Pengkhususan - Keselamatan Makanan: Penilaian Dan Tindakan

Campus Sepenuh masa October 2017 Sepanyol Barcelona

The Pengkhususan dalam Keselamatan Makanan: Penilaian dan Tindakan adalah lanjutan daripada FAO padang Jarak Jauh dalam Maklumat Keselamatan Makanan untuk Membuat Keputusan. Dalam Pengkhususan ini pelajar diperkenalkan kepada konsep dan alat-alat yang digunakan dalam analisis keselamatan makanan. [+]

Yang Pengkhususan dalam Keselamatan Makanan: Penilaian dan Tindakan adalah lanjutan daripada FAO padang Jarak Jauh dalam Maklumat Keselamatan Makanan untuk Membuat Keputusan. Dalam Pengkhususan ini pelajar diperkenalkan kepada konsep dan alat-alat yang digunakan dalam analisis keselamatan makanan. Sebagai permulaan, pelajar akan mempertimbangkan keselamatan makanan dan hubungannya dengan kelemahan, kelaparan, kekurangan zat makanan dan kemiskinan. Garis panduan mengenai bagaimana untuk mentafsir dan menggunakan rangka kerja konsep bagi menganalisis keselamatan makanan kemudiannya dikaji semula. Topik-topik lain termasuk: panduan dalam menilai pelbagai jenis sistem maklumat yang berkaitan dengan analisis keselamatan makanan; mereka bentuk, menulis dan meningkatkan kesan laporan keselamatan makanan dalam konteks yang berbeza; dan kaedah yang biasa digunakan untuk menilai ketersediaan makanan di peringkat serantau, nasional dan tempatan. Yang Pengkhususan dalam Keselamatan Makanan: Penilaian dan Tindakan diajar oleh pasukan antarabangsa individu yang mempunyai pengalaman bidang yang luas. Dengan latihan ini, pelajar akan memahami keselamatan makanan dan lebih bersedia untuk menjalankan dan menyokong kerja-kerja keselamatan makanan dalam komuniti mereka. Ini Pengkhususan dalam Keselamatan Makanan: Penilaian dan Tindakan adalah elektif dalam Sarjana Makanan, Persatuan dan Tadbir Urus Makanan Antarabangsa. KREDIT: 15 ECTS Mula: oktober 2017 Ijazah: Keselamatan Makanan: Penilaian dan Tindakan Bahasa: Bahasa Inggeris Objektif Menentukan keselamatan makanan sebagai konsep yang luas yang digunakan untuk menentukan kesejahteraan rakyat. Memahami konsep kelemahan dan bagaimana ia digunakan untuk keselamatan makanan. Menghargai kepentingan analisis keselamatan makanan untuk mencetuskan tindakan yang sewajarnya untuk menangani masalah kekurangan makanan. Memahami keperluan untuk mengenal pasti punca dan ciri-ciri makanan yang tidak selamat. Memahami langkah-langkah asas untuk memantau dan menilai aktiviti sasaran.... [-]

Contact
Alamat lokasi
Avinguda Tibidabo 39-43
Barcelona, 08035 ES
Alamat lokasi
Rambla del Poblenou 156
Barcelona, 08018 ES
Alamat lokasi
Spain Online, ES