UOC Universitat Oberta de Catalunya

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mencipta Semula universiti

Kami percaya bahawa pendidikan yang lebih tinggi tidak boleh hanya menjadi satu proses yang berakhir dengan kelayakan rasmi. pendidikan tinggi perlu memberi sumbangan kepada pembangunan individu, perniagaan, institusi dan masyarakat amnya. Pendidikan perlu disediakan dalam kemahiran dan pengetahuan yang membolehkan nilai yang disumbangkan kepada masyarakat. Kami telah mencipta semula universiti itu sejak 1995, apabila UOC diwujudkan sebagai universiti pertama di dunia dalam talian.

Misi

UOC adalah universiti inovatif yang berakar umbi dalam Catalonia dan terbuka kepada dunia. Ia menawarkan orang pembelajaran sepanjang hayat untuk membantu mereka dan maju masyarakat, semasa menjalankan penyelidikan ke dalam masyarakat pengetahuan. model pendidikan adalah berdasarkan peribadi dan mengiringi pelajar menggunakan e-pembelajaran.

Visi

UOC mahu menjadi sebuah universiti itu, dengan menjadi disambungkan ke rangkaian universiti di dunia, mendorong penciptaan ruang pengetahuan global dan penyelidikan canggih dalam masyarakat berilmu. UOC mempunyai inovatif model pendidikan yang memberi tumpuan kepada pelajar. Universiti ini menawarkan mereka yang berkualiti tinggi dan pendidikan peribadi yang membantu mereka untuk menjadi lebih berdaya saing dan menyumbang kepada kemajuan masyarakat.

Nilai

Lima nilai yang membimbing aktiviti UOC adalah:

Komitmen kepada pelajar, graduan dan masyarakat; untuk kualiti perkhidmatan, dan inovasi yang berterusan dalam organisasi. Menghormati orang, idea-idea, budaya dan dunia. Ketelusan dalam maklumat, data dan proses. Profesionalisme, untuk memberi kuasa kepada orang-orang yang menjadi sebahagian daripada organisasi, untuk mengiktiraf kejayaan kami dan belajar dari kesilapan kita. Sustainability, sama ada ekonomi, sosial atau alam sekitar, aktiviti yang dikendalikan oleh organisasi.
This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol

Contact
Alamat lokasi
Avinguda Tibidabo 39-43
Barcelona, 08035 ES
Alamat lokasi
Rambla del Poblenou 156
Barcelona, 08018 ES
Alamat lokasi
Spain Online, ES