Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AlicanteLogos

UNIVERSIDAD DE ALICANTE / CENTRO SUPERIOR de Idiomas

UNIVERSITI ALICANTE / PUSAT BAHASA

Kursus Sepanyol dan Kursus kandungan sejak tahun 1995, salah satu daripada Spain's universiti paling moden dan inovatif, dengan kira-kira 30,000 pelajar di kampus yang indah oleh Mediterranean.

Universiti Alicante Language Centre (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) telah menjadi salah satu Spain's destinasi paling popular untuk belajar Bahasa Sepanyol sejak 1995. Pusat Bahasa merupakan sebahagian daripada sebuah universiti dengan 30,000 pelajar yang menuntut satu daripada 32 ijazah universiti yang ditawarkan oleh fakulti dan sekolah universiti. Kampus ini mempunyai kawasan yang luas, dengan taman-taman, kawasan hutan dan tasik buatan, hanya 4 km dari pusat bandar. Universiti Alicante menawarkan suasana yang luar biasa di mana untuk belajar Bahasa Sepanyol, dengan kemudahan termasuk muzium, galeri seni, tertutup dan stadium sukan luar, restoran dan bank-bank, menjadikannya salah satu daripada kampus yang paling indah dan lengkap di Eropah.

Escuela102

Menikmati dan belajar dengan Laut Mediterranean.

Alicante adalah bandar meriah di Pantai Mediterranean Sepanyol, dengan rangkaian perjalanan kebangsaan dan antarabangsa yang sangat baik, dan terletak di tengah-tengah Costa Blanca, salah satu kawasan pelancongan yang paling terkenal di Sepanyol. Bandar, wilayah dan Universiti menawarkan pelbagai aktiviti kebudayaan, akademik dan sukan, (termasuk sukan air) yang menjadikannya sebagai destinasi yang sangat popular untuk pelajar Bahasa Sepanyol sebagai bahasa asing.

Pusat Bahasa kami

Selain daripada pelbagai Programs Sepanyol (Program Intensif, Kursus Semester, Program komunikasi Antara Budaya, enrolmen Sepanyol + langsung dalam kursus Ijazah Sarjana Muda, dan lain-lain) kami menawarkan Inggeris, Perancis, Itali kursus bahasa Jerman dan Arab, kami membangunkan Projek Penyelidikan Eropah, dan menawarkan pelbagai perkhidmatan yang diperlukan untuk pengantarabangsaan universiti: perkhidmatan Translation, Perumahan, Visa kaunseling, kaunseling akademik dan pentadbiran "melawat" / pelajar pendaftaran terus di Universiti Alicante ...

Escuela101

Lebih daripada sekadar kelas

Kelas kami adalah berorientasikan tindakan, jelas memberi tumpuan kepada membuat pembelajaran pengalaman yang menyeronokkan dan anda akan berkongsi dengan pelajar dari seluruh dunia. Tetapi kita juga mahu anda untuk belajar di luar kelas: untuk membuat yang terbaik bagi penginapan anda, kami juga menawarkan pelbagai aktiviti kebudayaan, sukan dan masa lapang untuk bertemu pelajar antarabangsa Sepanyol dan lain-lain dan menikmati sepenuhnya pengalaman yang mengubah hidup pengajian di luar negara. Sukan air jelas aktiviti yang paling popular, tetapi kursus memasak, perjalanan, lawatan, bursa bahasa, wain tastings, lawatan kebudayaan, penyertaan dalam perayaan dan tradisi tempatan, mereka semua membawa kepada kehidupan Sepanyol yang terbaik dan mempunyai sebenar sebenar pengalaman rendaman.

Escuela103

Lokasi

Alicante

Alamat
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Komuniti Valencia, Sepanyol