University of Almería

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenyataan rasmi

Tidak kira keadaan semasa pandemik, pasukan STUDI ABROAD terus berusaha untuk meraikan edisi program musim panas yang berjaya pada bulan Julai 2020.

Kami juga ingin memaklumkan kepada pelajar bahawa keadaan di Almeria berada di bawah kawalan dan rantau Almeria adalah salah satu daripada bilangan orang yang dijangkiti dengan COVID-19.

Laut pengetahuan

Ditubuhkan pada tahun 1993, University of Almería (UAL) adalah universiti penyelidikan awam yang terkenal dengan R & Dnya dalam bidang tenaga solar, pertanian dan pengurusan air. Peringkat di Atas 40 negara, dan 1000 di seluruh dunia, ia menjadi destinasi menarik bagi pelajar antarabangsa, yang kini terdiri daripada 12% daripada penduduk pelajar. Selain kecemerlangan akademiknya, salah satu ciri yang paling menarik adalah lokasinya, kerana ia adalah satu-satunya kampus Sepanyol yang menghadap ke Laut Mediterranean.

132135_BANCOUAL.png

¿Kenapa pilih UAL?

Dia hanya Universiti di Eropah bersebelahan dengan Laut Mediterranean.

Terdapat banyak sebab untuk memilih UAL. Kemudahan dan peralatannya sudah pasti yang paling moden dan inovatif di Eropah. Guru-guru yang berkelayakan kami menikmati teknologi yang paling maju untuk mengajar mata pelajaran mereka. Program-program ini dirancang dengan teliti untuk mencapai latihan yang komprehensif yang berkualiti tinggi berdasarkan tuntutan para peserta dan keperluan masyarakat hari ini.

Di barisan hadapan pengetahuan

Bidang pengetahuan utama:

• Kejuruteraan (Pertanian, Industri, Mekanikal, Elektrik, Kimia, Komputer)

• Sains (Alam Sekitar, Kimia, Tenaga Diperbaharui)

• Sains Sosial (Pentadbiran Perniagaan, Ekonomi, Kewangan, Perakaunan, Pemasaran Antarabangsa, Pelancongan, Undang-Undang, Pentadbiran Awam)

• Sains Kesihatan (Kejururawatan, Fisioterapi, Psikologi)

• Kemanusiaan dan Pendidikan (Sejarah, Bahasa Moden, Falsafah Hispanik, Pengajian Bahasa Inggeris, Pendidikan Rendah dan Menengah, Pendidikan Khas)

University of Almería adalah universiti ketiga di Andalusia dalam pengeluaran saintifik dengan lebih daripada 300 perjanjian penyelidikan yang ditandatangani dengan syarikat, sekitar 20 paten, lebih daripada 900 karya yang diterbitkan dan edisi lebih dari 6 jurnal saintifik

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Kursus musim panas STUDI ABROAD UAL adalah kursus yang direka oleh pakar yang paling berprestij di kawasan paling maju di Universiti kami, yang diajar oleh profesor pengalaman yang diiktiraf.

Program berlangsung pada bulan Julai setiap tahun. Mereka termasuk penginapan dan makanan, baucar pengangkutan tempatan, insurans perubatan, antara perkhidmatan lain.

Universiti Almeria memahami pentingnya pembelajaran melebihi dinding kelas. Untuk memahami sepenuhnya sejarah Eropah dan semangat bahasa Sepanyol, mereka akan menawarkan pelbagai aktiviti kebudayaan yang direka untuk membantu mengembangkan pengetahuan pelajar. Terdapat lawatan yang diprogramkan seperti Tour City, Lawatan ke Taman Semula Jadi Cabo de Gata dan ke Granada dan Alhambra.

Program ini boleh berlangsung dari 22.5 jam (1 minggu) hingga 80 jam (4 minggu), dan boleh diiktiraf hingga 10.6 kredit ECTS di universiti rumah. Terdapat kursus yang diajar hanya dalam bahasa Inggeris, atau hanya dalam Bahasa Sepanyol atau yang boleh diadakan dalam Bahasa Inggeris dan / atau Bahasa Sepanyol, mengikut bahasa yang dipilih oleh pelajar.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Perkhidmatan yang termasuk dalam program

• Yuran pengajian, Sijil Rasmi & Transkrip Rekod.

• Penginapan di bilik double en-suite di Halls of Residence (dibina pada 2016), dengan bilik mandi peribadi, penghawa dingin, TV, tuala, almari pakaian dan meja dan perkhidmatan pembersihan bilik.

• Papan Penuh (Isnin-Jumaat: Sarapan, Makan Tengahari, dan Makan Malam; Sabtu: Sarapan, Ahad: Makan Malam).

• Sambungan WI-FI percuma di Kampus dan Dewan Kediaman.

• Akses penuh ke kediaman umum dan bilik belajar di Halls of Residence.

• Lawatan ke syarikat-syarikat yang berkaitan dengan mata pelajaran dan pusat eksperimen

• Latihan di tempat dan makmal

• Akses percuma ke kemudahan Universiti: Perpustakaan, bilik belajar, pusat komputer, dll.

• Akses percuma ke pavilion sukan di kampus yang luas, termasuk gimnasium, kolam renang dalaman dan spa yang lengkap.

• Kad bas tempatan (untuk satu bulan) untuk digunakan di semua laluan bas bandar

• Aktiviti Budaya dan Sosial

• Perjalanan ke kemuncak bandar dan wilayah Almeria, dan persekitaran.

• Insurans kesihatan, perjalanan dan liabiliti sivil.

Kumpulan 15+ pelajar mungkin termasuk (bebas daripada kos) seorang Pensyarah yang diiringi dari University home, dengan penginapan yang sama dan separuh lembaga sebagai pelajar.

132138_CIVITAS.pngCivitas Halls of Residence

Lokasi

Almeria

Alamat
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Almeria, Andalusia, Sepanyol