Baca keterangan rasmi

ZubiGune Fundazioa adalah organisasi bukan keuntungan yang ditubuhkan pada tahun 2011 oleh Sekolah Pendidikan dan Latihan Vokasional CIFP Usurbil LHII (VET), syarikat tempatan dan pusat teknologi di Negara Basque yang komited untuk meningkatkan kerjasama di kalangan peserta yang terlibat dalam pembangunan teknologi dan sosial.

ZubiGune terletak di Usurbil-San Sebastian, hanya 10 minit. dengan kereta dari San Sebastian, ibu kota Wilayah Gipuzkoa, Negara Basque, Utara Sepanyol.

Khususnya, ZubiGune adalah Pusat Rujukan untuk Tenaga Boleh Diperbaharui dan Kecekapan Tenaga di Negara Basque.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

ZubiGune Fundazioa

Program Summer Week (40 jam) menawarkan pengetahuan interdisipliner dalam bidang Kecekapan Tenaga dan Tenaga Boleh Diperbaharui. ... [+]

Mengapa menghadiri Kursus Summer Energy Renewable di Sepanyol?

Yayasan ZubiGune adalah sebahagian daripada Sekolah Latihan Vokasional Usurbil, Pusat Rujukan dalam Wilayahnya untuk Tenaga Boleh Diperbaharui dan Kecekapan Tenaga (Sepanyol).

ZubiGune Foundation mengambil bahagian dalam pelbagai projek nasional dan antarabangsa yang berkaitan dengan Tenaga Boleh Diperbaharui dan juga membangun dan melaksanakan projek-projek teknologi dan inovasi untuk PKS tempatan.

Pada tahun 2018 ZubiGune telah dianugerahkan dalam "Anugerah Kecemerlangan" yang diambil di Australia, oleh Persekutuan Kolej dan Politeknik Dunia (WFCP), sebuah rangkaian antarabangsa Kolej dan Persatuan Kolej Tenaga Boleh Diperbaharui.... [-]

Sepanyol Usurbil
Permintaan Maklumat
English,Sepanyol
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Presentation of Our Center