Boston Business School Singapore

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Boston Business School Adalah Institusi Pendidikan Swasta yang ditubuhkan pada bulan Julai 2004.

Kami telah berdaftar dengan CPE sejak 20 Mei 2010. Jawatankuasa Pendidikan Swasta (CPE) adalah sebahagian daripada SkillsFuture Singapore (SSG). Pendaftaran kami sah selama empat tahun sehingga 2 Jun 2019. Pada 27 Oktober 2016, kami juga dianugerahkan dengan sijil EduTrust. Ia kini sah sehingga 26 Oktober 2020. Pemberian pensijilan ini pada dasarnya bermaksud bahawa Boston Business School mempunyai jaminan jaminan kualiti yang lebih tinggi untuk penyampaian program dewasa dan post menengah.

Sebagai sokongan kepada visi kami untuk menjadi Pemimpin Pendidikan Pengajian Dewasa dan Pasca, kami telah bekerjasama dengan Gabungan Pelancongan dan Perhotelan (CTH) dan Pearson Qualifications International (PQI) di UK untuk memenuhi cabaran menghasilkan generasi global yang kompetitif dan seterusnya Tenaga kerja yang berkemahiran tinggi. Kami juga menawarkan program Pengurusan Hospitaliti yang dianugerahkan tempatan yang direka untuk mencabar dan inovatif, memenuhi piawaian akademik dan industri yang tinggi.

Kami mempunyai pasukan yang berkelayakan, berpengalaman dan berdedikasi orang yang komited untuk memastikan kejayaan anda.

Kami terletak di BUGIS, salah satu bahagian yang paling makmur di bandar ini. Boleh diakses dengan beberapa pengangkutan awam, anda boleh berada dalam kelas dalam beberapa minit di mana sahaja anda berada di Singapura. Terdapat juga banyak hotel, restoran, pusat membeli-belah dan hiburan di sekitar Sekolah.

Misi & Visi

{M.} Untuk mewujudkan peluang untuk lepasan sekolah, pelajar antarabangsa dan orang dewasa yang bekerja untuk memperoleh kemahiran, pengetahuan dan nilai penting untuk melengkapkan mereka untuk masa depan yang menarik.

{V.} Seorang Pemimpin dalam Pendidikan Menengah dan Pendidikan Menengah.

Nilai

  • FOKUS PELAJAR : Melebihi jangkaan dan kegembiraan pelanggan.
  • PEMBANGUNAN ORANG : Jadilah terbuka untuk mengubah dan mengambil tanggungjawab untuk belajar dan pembangunan sendiri.
  • KECEMERLARA PENDIDIKAN : Bertekad untuk mencapai tanda aras yang lebih tinggi.
  • BUDAYA INOVATIF : Melakukan perkara secara berbeza dan melakukan perkara yang berbeza.
  • KEMITRAAN MASYARAKAT : Berikan kebaikan kepada orang yang kurang bernasib baik dan menjaga alam sekitar.

Lokasi

Singapura

Alamat
520 North Bridge Road #03–01
Wisma Alsagoff (opposite Bugis Junction)

188742 Singapura, Singapura

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: