Dimensions International College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

DIMENSI Menyediakan pendidikan holistik dengan banyak program pengayaan dan aktiviti sosial kepada pelajar tempatan dan antarabangsa. Untuk menyediakan pelajar antarabangsa Untuk menghadapi cabaran pendidikan, program persediaan kami telah bertindak sebagai batu loncatan untuk membantu pelajar-pelajar ini mendapatkan kemasukan ke sekolah dan institusi kerajaan sejak tahun 2001. Kemudahan komprehensif kolej termasuk auditorium kontemporari, perpustakaan, kantin, dewan serba guna, bilik latihan hospitaliti, makmal, lapangan, gelanggang bola keranjang dan gelanggang badminton serta kumpulan kakitangan pengajar yang berkelayakan telah membolehkan pelajar kita belajar dan belajar Persekitaran yang kondusif dan disokong.

Di samping itu, kami menyediakan a Pelbagai program komprehensif Seperti bahasa, persediaan, hospitaliti dan kursus pendidikan tinggi untuk memenuhi keperluan individu dan membantu mereka menyalurkan kerjaya mereka selepas tamat pengajian mereka.

Salah satu matlamat kami adalah untuk meningkatkan program pendidikan tinggi kami. Kami Program Ijazah dan Ijazah Sarjana Menyediakan pelajar dan orang dewasa yang bekerja menyedari keperluan untuk terus meningkatkan diri mereka dalam pengetahuan dan kemahiran. Sama seperti sekolah perniagaan, pelajar boleh memilih dari pelbagai program mulai dari Perniagaan dan Pengurusan hingga Perakaunan dan Kewangan.

Menyediakan pendidikan berkualiti sentiasa menjadi tumpuan utama kami. Kami telah menerapkan standard yang tinggi untuk operasi perniagaan kami. Akibatnya, kami telah mencapai banyak anugerah berprestij seperti Persijilan EduTrust 4 Tahun dari Jawatankuasa Pendidikan Swasta (CPE), Kelas Kualiti Singapura (SQC) DAN Kelas Perkhidmatan Singapura (S-Class). Sebagai pengiktirafan terhadap rangka kerja kecemerlangan organisasi yang cemerlang, kami dianugerahkan prestisius Pensijilan SQC Star oleh SPRING Singapura Pada tahun 2016. The Anugerah SQC Star Menandakan satu kejayaan baru untuk kami dan kami merasa terhormat untuk muncul sebagai salah satu institusi terkemuka untuk mencapai prestasi unggul dalam kecemerlangan perniagaan.

Pada masa yang sama, komitmen kami untuk memberikan sokongan yang tidak berbelah bagi kepada komuniti pelajar berbilang bangsa terus memastikan pelajar dari china, Korea, India, vietnam Dan negara-negara lain menerima sokongan dan perkhidmatan yang mereka perlukan untuk pembelajaran yang berjaya di DIMENSI.

Visi

Menjadi institusi utama yang menyediakan laluan alternatif kepada pendidikan holistik dalam industri pendidikan swasta

Misi

Untuk memberi inspirasi kepada pelajar untuk mempunyai semangat untuk belajar

Nilai-nilai Teras

  • Dedikasi - Memberi perkhidmatan berkualiti dalam semua aspek proses penghantaran - Akauntabiliti - Menjadi telus dan bertanggungjawab dalam semua kursus dan perkhidmatan yang ditawarkan kepada pelajar - Kebolehpercayaan - Memberi perkhidmatan yang konsisten dan boleh dipercayai selaras dengan terma dan syarat EduTrust - Keusahawanan - Untuk menunjukkan semangat keusahawanan pada setiap masa untuk memenuhi keperluan untuk pertumbuhan Kolej

BUDAYA

Perkhidmatan yang berkualiti untuk pelajar.

Lokasi

Singapura

Alamat
58, Lowland Road (Kovan MRT)
547453 Singapura, Singapura